Getest | foundation vibrator + winactie

Toen ik aan het browsen was in de webshop van Beautynetkorea.com stuitte ik ineens op een nieuwe beautygadget: de foundation vibrator. Say whut? Ik besloot het te bestellen want ik was natuurlijk reuze benieuwd naar dit trillende dingetje. Kun je je foundation werkelijk mooier en egaler aanbrengen met een vibrerende spons?

Samen met mijn moeder besloot ik het apparaatje te onderwerpen aan de test, waarbij we onze foundation op de rechter gezichtshelft aanbrachten met de beautyblender en voor de linker gezichtshelft gebruikten we de foundation vibrator.

In de video hieronder zien jullie onze eerste indruk van deze grappige beautygadget, terwijl we onze dagelijkse make-up routine uitvoeren en ondertussen gezellig lopen te kletsen. Enjoy!

Verrassend genoeg was ik zeer te spreken over het resultaat van de foundation vibrator! De kant van mijn gezicht waarbij ik dit apparaatje had gebruikt zag er matter uit, maar ook egaler. Alsof de foundation aan die kant veel dekkender was. Op zich logisch omdat je de foundation vermengt met water als je de beautyblender gebruikt, waardoor het resultaat meer ‘dewy’ is, maar daardoor ook minder dekkend en minder mat. Het is maar net wat je voorkeur heeft! Ik was er in elk geval wel over te spreken. Van te voren had ik verwacht dat dit helemaal niets zou zijn, maar het resultaat is verrassend mooi!

foundation vibrator foundation vibrator review Het leek me leuk om een foundation vibrator te verloten onder mijn bezoekers, dus heb ik twee exemplaren besteld bij Beautynetkorea. Ik denk dat jullie het wel grappig vinden om eens zoiets te proberen, toch?

Hoe maak je kans op deze geinige, Koreaanse beautygadget?
1/ abonneer je op mijn YouTubekanaal BeautylabNL (klik hier)
2/ doe een duimpje omhoog op de video
3/ laat een lieve comment achter (dat mag op YouTube zelf, of hieronder op mijn blog)

In de video van komende zondag maak ik de winnares bekend.

Good luck!

foundation vibrator gadgetHieronder nog even een lijst van de producten die ik heb gebruikt voor mijn everyday look;

– Guerlain Météorites primer base
– Max Factor Miracle Match foundation in 77 – Soft Honey
– Guerlain Terracotta bronzing powder in 03 naturel – brunettes
– Miss Sporty Insta Glow blusher in 006 – shiny coral
– Diorskin Nude Air Glowing Gardens illuminating powder in 002 – glowing nude (LE)
– Maybelline The Nudes eyeshadow palette (voor eyelook + wenkbrauwen)
– MAC Fluidline Pen in Retro Black by Zac Posen (LE)
– Catrice Speedstar mascara waterproof
– HEMA Soft Matt lipbalm in nummer 14

thumbnailIk hoop dat jullie dit KLETSEN EN OPMAKEN filmpje van mij en mijn moeder leuk vonden om te zien. Ik vond het in elk geval heel gezellig om me samen met mama op te maken! Dat doen we eigenlijk nooit. Vroeger toen ik nog thuiswoonde deed ze haar make-up altijd beneden in het halletje en ik deed het gewoon op mijn slaapkamer. Toen ik voorstelde om deze video op te nemen wilde ze eigenlijk niet, ze blijft liever iets meer op de achtergrond, maar ik vind dat ze op camera heel leuk en lief overkomt, net zoals ze in het echt ook is. Ik hou van jou mama! Dankjewel dat je jezelf buiten je comfortzone wilde plaatsen voor mij <3

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

108 Reacties

 1. Anna
  9 april 2016 / zaterdag, 9 april 2016

  Wat een lieve moeder heb je zeg! En heel erg leuk dat ze mee wilde werken aan deze video terwijl ze eigenlijk niet zo graag wilde. Echt super lief! En wat ziet ze er nog goed uit voor haar leeftijd! Hopelijk zien we er allemaal zo prachtig uit na onze vijftigste. :)

 2. Marian
  9 april 2016 / zaterdag, 9 april 2016

  Leuke video! Ik ben er nieuwsgierig naar geworden, dus doe graag een poging1

 3. Rachelle
  7 april 2016 / donderdag, 7 april 2016

  Haha hele leuke video! Ik kan je moeder héél goed begrijpen met de lippenstift, want tsja, elke kleur is net een tintje anders, alleen heb ik dat met namen met roze. Dus ik moest er best wel bij lachen, net zoals bij je gezicht, echt zo van ‘heh?!’, dat gezicht trekken de meeste inderdaad! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *