Getest | Annytude 3D faux mink lashes

MakeupbyAn is wellicht één van de grootste en meest succesvolle Instagram accounts die ik volg, en wat blijkt, de knappe An is lekker Hollands en komt ‘gewoon’ uit Friesland. Who would have thought? Ik vond het zelf erg leuk om erachter te komen dat ze Nederlands is en ik had het in eerste instantie niet verwacht, omdat haar Instagram zo’n internationaal allure heeft.

instalab week 49 - 26Vorig jaar ontmoette ik haar kort op het I Love Beauty Event van Cynthia. Het is een ontzettend lieve, rustige meid met een ware passie voor make-up en beauty, en ja, in het echt is ze net zo knap (zo niet knapper) als op haar Instagramfoto’s.

sillyAls je An volgt op Instagram dan weet je dat ze een groot liefhebber is van fake lashes. Het was voor haar dan ook een logische stap om haar eigen lash lijn te starten, Annytude genaamd. Haar collectie bestaat uit 4 verschillende soorten Neutral Strip lashes en 6 verschillende soorten 3D Faux Mink lashes.

annytude lashes review - 9En mocht je denken dat er een megagroot bedrijf achter zit, dat is niet zo! De wimpers worden weliswaar ontwikkeld in China, maar vervolgens naar Leeuwarden verzonden, waar An haar wimpers helemaal zelf verpakt en verstuurd. An heeft de hoesjes zelf ontworpen en ze worden bij haar thuis met de hand gevouwen en met veel liefde in elkaar gezet. Om verzendkosten te drukken verzendt ze alles in brievenbus enveloppen. De verzending binnen Nederland kost €3,50 – dat valt dus reuze mee!

Omdat ik zelf ook een webshop heb gehad, weet ik hoe leuk het is om dit soort dingen zelf te doen, om gewoon vanuit je huiskamer (die waarschijnlijk helemaal overhoop ligt, haha!) te werken. Ik kan het dan ook zeker waarderen dat An het ook op deze manier aanpakt. Het heeft gewoon iets schattigs! Maar daarnaast is het ook zeker aanpoten en ik kan me voorstellen dat het erg veel werk is en dat An er maar druk mee is.

annytude lashes review - 7Van alle lashes die An verkoopt ben ik het meest te spreken over de 3D Faux Mink lashes. Dit zijn lashes met het effect van ‘mink hair’ oftewel nertshaartjes. Er bestaan ook lashes gemaakt van echte nertsharen, maar An heeft hier bewust niet voor gekozen omdat er geen bewijs is dat het wordt gemaakt zonder nadelige gevolgen voor dieren. Daar ben ik blij om! Bovendien hebben deze Faux Mink lashes hetzelfde, fijne effect als the real deal, maar hier weet je in elk geval zeker dat het cruelty free is.

annytude lashes review - 1De haartjes van deze lashes glanzen niet en zien er heel mooi en fijntjes uit. Aan het uiteinde zijn ze wat dunner dan bij de aanzet, wat ze echt dat natuurlijke ‘real lash’ effect geeft. Prachtig! Het lijken net echte wimperhaartjes, maar dan langer en voller, net zoals wimper extensions, eigenlijk. Ze zien er heel luxueus en glamoureus uit!

Wat ik zo prettig vind aan deze lashes is dat ze alleen met het begin en einde zijn vastgeplakt aan het doosje, waardoor je ze gemakkelijk uit het doosje kunt verwijderen zonder de vorm van de wimpers te verpesten. Oh man, ik heb wel eens gehad dat ik een wimper helemaal uit z’n verband trok, doordat ik hem gewoonweg niet goed uit het doosje kreeg, echt zo zonde! Ik vind het dus zeker een plus dat ze goed te verwijderen zijn.

annytude lashes review - 4En dan de plakstrip, zeer belangrijk om hier goed op te letten wanneer je nepwimpers aanschaft. Is de band té dun en té flexibel, dan plakt hij niet zo lekker vast omdat hij zegmaar te bewegelijk is. Is de band té breed en té dik, dan is hij moeilijk te manoeuvreren in de vorm van je oog en bestaat er een grotere kans op loslaten. Ook zie je de band dan veel te goed zitten (vooral als je niet zulke grote oogleden hebt, zoals die van mij).

De plakstrips van deze Annytude lashes is goed. Niet te dun, niet te dik, niet te flexibel, maar ook zeker niet te stevig. Er valt goed mee te werken, al blijft het aanbrengen van lashes altijd een beetje lastig, zeker als je er nog weinig ervaring mee hebt. Net zoals met alles geldt ook hier: oefening baart kunst!

Voordat ik lashes aanbreng, ga ik de volgende stappen af;

wimpers aanbrengen - 11. verwijder de lashes voorzichtig uit het doosje met een pincet of gewoon met je vingers.

wimpers aanbrengen - 22. leg ze zonder lijm tegen je wimperrand aan en kijk op de maat goed is. Knip ze eventueel korter zodat het een goede fit is. Een tip is om ze iets korter te knippen dan de breedte van je ogen (als de wimper te lang is krijg je namelijk van die hangoogjes) en knip ook altijd aan het uiteinde en niet aan het begin.

wimpers aanbrengen - 33. Breng een riant laagje lijm aan op de plakstrip en wacht 1 minuutje, tot de lijm wat dikker is geworden. Vroeger bracht ik altijd een dun laagje lijm aan, maar dikker is toch echt makkelijker! Zeker met het verwijderen van de lijm na gebruik (zodat je ze kunt hergebruiken). En breng ook iets meer lijm aan bij het begin en uiteinde, want daar laten ze vaak los en dat wil je juist voorkomen.

wimpers aanbrengen - 44. Breng de lashes nu met een pincetje zo dicht mogelijk tegen je wimperrand aan. Druk hem eerst vast in het midden van je oog, en plak daarna het uiteinde en het begin goed vast. Houd dit een minuutje vol, tot de lijm is opgedroogd. Druk met je vingers of je pincet je echte wimpers vast aan de lashes, door ze samen te knijpen. Zo lopen je wimpers mooi in elkaar over en dit zorgt voor een natuurlijker effect.

wimpers aanbrengen - 55. Ik breng van te voren altijd eyeliner aan, maar achteraf ga ik er nog eens met wat eyeliner overheen om de lijn nog iets vloeiender te maken en om eventuele lijmrestjes te camoufleren.

Sturdy Lashes

annytude lashes review - 6annytude lashes review - 5De Sturdy lashes zijn lekker vol omdat ze een dubbele laag wimpers bevatten, maar omdat de wimperhaartjes  wel heel fijntjes zijn en spits toelopen, is het effect nog steeds vrij natuurlijk . Aan het uiteinde zijn de wimpers iets langer, wat zorgt voor een mooi winged effect. De plakrand is stevig, maar flexibel, en brengt gemakkelijk aan.

annytude 3D lashes review_ - 6 annytude 3D lashes review_ - 5 annytude 3D lashes review_ - 7De Sturdy lashes laten je ogen goed opvallen en geven er een zwoele, winged look aan. Ze geven vooral lekker veel volume. Je ziet dat ik lashes draag, maar toch zijn ze niet té nep. Dit is mijn favoriete paar! Deze zal ik zeker dragen naar feestjes, maar ik vind dat ze ook zeker geschikt zijn voor overdag. Gewoon, om je look nét even iets meer glam te geven!

Silly Lashes

annytude lashes review - 3annytude lashes review - 4De Silly Lashes zijn Annytude’s bestsellers! Ook deze lashes bevatten een dubbele laag wimperhaartjes, maar dan iets subtieler en minder volumineus dan de Sturdy Lashes. Bovendien zijn ze lichtelijk ‘gecrossed’ en is het ene deel van de haartjes veel langer dan het andere deel. Op deze manier verkrijg je een bijzonder ‘butterfly’ effect op de ogen. De wimpers zijn heel fijntjes en zien er natuurlijk uit.

annytude 3D lashes review_ - 9 annytude 3D lashes review_ - 8 annytude 3D lashes review_ - 10De Silly Lashes zijn schitterend en zien er zacht en vlinderachtig uit, maar voor mij zijn ze persoonlijk nét iets te lang (terwijl ze bij An minder heftig lijken, het verschilt per gezicht denk ik). Ze zijn wel echt super feestelijk en ze geven je look meteen een hoog INSTAGLAM gehalte, haha! Deze bewaar ik voor mijn volgende feestje. Ze zitten heel comfortabel en het kort-lang effect van de wimpers vind ik leuk.

Impishly Lashes

annytude lashes review - 2annytude lashes review - 1De Imphisly zijn ook favoriet! Deze lashes bestaan uit een dubbele laag hele fijne wimperhaartjes die iets verder uit elkaar staan in vergelijking met de Sturdy Lashes. Ze hebben hierdoor iets minder volume. De bovenste laag wimperhaartjes krult bovendien iets verder omhoog, en dit geeft een natuurlijk effect. Het effect van deze wimpers vind ik vergelijkbaar met het effect van wimper extensions. Opvallend, maar dan op een natuurlijke wijze. Erg mooi voor de mensen die hun oogopslag net even iets extra’s willen geven!

De plakstrip is dunner en flexibeler dan die van de andere lashes, maar alsnog lekker stevig. Ze brengen gemakkelijk aan en zitten comfortabel.

annytude 3D lashes review_ - 2annytude 3D lashes review_ - 1annytude 3D lashes review_ - 3I love it! A long long time ago had ik wimper extensions en het effect is echt vergelijkbaar. De Impishly lashes geven meer volume en lengte, maar dan op een vrij natuurlijke wijze. Mijn ogen vallen nu echt op, maar dan niet op zo’n “hee, draag je nepwimpers?!”manier. Ik vind deze wimpers mooi voor een feestje, maar ze kunnen ook overdag. Ze zijn heel fijntjes en glamoureus!

annytude lashes review - 8Lashes zijn dit jaar in opkomst in Nederland, en dat vind ik echt goed nieuws! In Amerika en in de UK zijn lashes niet weg te denken uit het straatbeeld, maar hier in Nederland (en in België vast ook) zijn we meer van ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Maar daar ben ik het niet mee eens! Lashes geven je look echt wat extra’s. Ze maken je oogopslag sexy en verleidelijk en ik VOEL me ook daadwerkelijk vrouwelijker en zelfverzekerder als ik ze draag. En dat gevoel wil ik niet alleen met Kerst en Carnaval hebben, maar ook gewoon eens doordeweeks of tijdens feestjes en festivals het gehele jaar door. Ik ben dus zeker een groot voorstander van meer lashes in het Nederlandse straatbeeld! Het zal nooit zo’n grote trend worden vergeleken met Amerika en de UK, maar ik ben er van overtuigd dat we ze dit jaar meer zullen gaan zien. En daar dragen onze eigen Nederlandse An, maar ook Mascha met haar eigen Eyelure wimpers, zeker een steentje aan bij!

annytude lashes review - 9Deze 3D Faux Mink Lashes zijn vrij luxe en ze zijn daarom ook wat duurder dan ‘normale’ lashes. Ze kosten €17,50 per stuk. Ze zijn gelukkig herbruikbaar (als je er voorzichtig mee omgaat kunnen ze wel tot 20 keer opnieuw gebruikt worden). Ik heb in mijn leven veel lashes gebruikt en ik moet zeggen dat ik deze van Annytude werkelijk één van de betere vind. Niet alleen zien ze er fijntjes en natuurlijk uit en zijn ze perfect afgewerkt, maar ze brengen ook goed aan en voelen comfortabel aan. Ze lijken bovendien op echte mink lashes, maar deze zijn gelukkig synthetisch en dus cruelty free!

Soortgelijke wimpers kom je regelmatig tegen voor het dubbele bedrag, dus de prijs-kwaliteit verhouding is heel scherp en ik vind deze lashes zeker de moeite waard. Ze upgraden je eyelooks en geven je een instant glam gevoel! Ik ga ze in elk geval vaker dragen :)

De Annytude lashes zijn online te koop via www.annytude.com en omdat An in Nederland woont, zijn de verzendkosten binnen Nederland slechts €3,50. De 3D Faux Mink lashes kosten €17,50 per paar en de Neutral Strip lashes (die ook erg mooi zijn!) gaan vanaf €4,95. 

Wat vinden jullie van deze lashes, welke is je favoriet? En zijn lashes ook iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

52 Reacties

 1. 22 oktober 2016 / zaterdag, 22 oktober 2016

  WAUWIE!! vind deze echt prachtig, vooral het laatste paar. Ik denk dat ik deze ga kopen :)

 2. Nova Amsterdam
  5 april 2016 / dinsdag, 5 april 2016

  Ik ben zo blij dat de fake lashes eindelijk een hit is in Nederland! Ik plak elke dag lashes en kan niet meer zonder, deze ga ik zeker aanschaffen!

 3. Jenny
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  De laatste paar wimpers zijn mooi! De rest vind ik er eerlijk gezegd wel fun uitzien, maar ook en beetje goedkoop.

  Wat me wel een beetje opvalt is het verschil tussen de aantal likes op de foto’s van An op instagram en het aantal followers.

 4. 21 maart 2016 / maandag, 21 maart 2016

  ik had me nooit echt verdiept hierin wel op internet tegen gekomen maar als ik dit zo lees dan is het wel de moeite waard om actie te gaan ondernemen. goed en mooi review. liefs soraya

 5. Jessica
  20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  Wow, ik kende haar nog niet maar wat een prachtdame! Wel ietwat dure prijs voor nepwimpers vind ik. Al met al vind ik vooral sturdy je erg sexy en inderdaad zwoel staan en het laatste paar is tof!

 6. 20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  Heel mooi! Ik volg An ook en ben altijd erg onder de indruk van haar looks. Ik zou zelf denk ik voor het derde setje wimpers gaan!

 7. 20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  Ik vind de wimpers prachtig, werkelijk! Maar voor ons soort ogen (ik heb ook hooded eyes) vind ik deze wimpers niet zo mooi voor dagelijks gebruik. Voor een feestje? YAS! Het staat je zeker mooi hoor Serena, daar niet van!

  Ik zou eigenlijk best eens wat meer geld uit willen geven voor mooie nepwimpertjes, ik heb namelijk een shitload aan wimpers uit China en een aantal van Essence (de halve variant is mijn favoriet!), maar misschien dat duurdere nog mooier staan.

 8. 20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  Vind de laatste er toch het mooiste uit zien! Inderdaad niet het effect dat je direct ziet dat het nepwimpers zijn.

 9. 20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  Ze zien er stuk voor stuk goed uit! Mooi review heb je gemaakt.

  Ik draag niet vaak valse wimpers, omdat ik soms wel eens een gekke blik dan krijg. Maar zoals je zelf zegt, waarom niet eigenlijk! Ik heb nog een voorraadje Eylure wimpers. Zodra deze op zijn, ga ik zeker een keertje naar deze kijken.

 10. Joanne
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Waaaaauw zoo pretty! Alles is on fleeek bij jou! Wat is dat voor een mooie foundation die draagt op de fotos?

  Xoxo Joanne

 11. 19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Is het erg als ik zeg dat ik bijna de gehele Annytude collectie heb :))?
  An is een súper lieve meid en ik ben helemaal dol op haar wimpers!

 12. A
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Goed artikel. Maar ben ik de enige die de wimpers niet zo heel mooi vind? :s Ik vind t te zwaar uitzien, beetje drag-achtig zegmaar. Nee ik vind t echt niet mooi. (Heb t over de wimpers zelf natuurlijk en niet over jouzelf Serena,geen persoonlijk iets dus :) )

 13. Shalini
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  serena wat ontzettrnd mooi! Damn je kan jezelf super goed opmaken!!Dankje voor het delen.

 14. Lousaa
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Hmmm. Ik vind het wel mooi staan, vooral de laatste, maar ik vind het zelf wat veel van het goede. Ik houd niet zo van dit soort dingen. Gevoelige ogen en ik wil gewoon aan m’n gezicht kunnen komen zonder risico op instorten. Om dezelfde reden voor mij geen extensions, schoudervullingen, push up bh’s, strapless tops, nepnagels, nagelsieraden enzovoort :-).

  Ik vind de opmerkingen over de aliexpress wimpers wel interessant overigens!

 15. lara
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  fijn artikel! ik draag elke dag nepwimpers en die laatste zien er mooi natuurlijk uit dus ik ga ze zeker even bekijken!

 16. Jessy
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Deze zijn echt heel mooi! Ik wil wel graag een paar proberen. Nu nog een gelegenheid verzinnen :P

 17. Rachida
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  1 en 3 staan jou prachtig!

 18. Maria
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wauw wat chiq! Ik moet echt een keer oefenen met nepwimpers, vind het zo mooi staan

 19. Sanae
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Uhhhh wauwwwww

 20. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wauw het staat je wel echt heel mooi. Ik zelf hou niet van nepwimpers omdat ik gewoon niet aan het gevoel kan wennen. Maar ziet er wel heel mooi uit!

 21. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wauw, echt super mooi! En gaaf dat ze dit zelf zo allemaal opgezet heeft :D Ik vind nepwimpers bij mezelf heel snel heftig staan dus ik vind het laatste setje het mooist :D

 22. Kiwi
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Waarom moet je wimpers altijd aan het uiteinde bijknippen en niet aan het begin?

  • Lou
   18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

   Omdat het begin van de rand (en de haartjes aan het begin) mooier aansluit op je binnenste ooghoek. Als je dat eraf zou knippen, zou de rand niet meer goed/mooi aansluiten op je eigen oog.

   OT ik vind de wimpers echt supermooi!

 23. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wat een fijne review! Ik ben zelf geen held in wimpers aanbrengen maar hier heb ik zeker iets aan. Vooral de laatste vind ik prachtig!

 24. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Ik vind ze er heel erg goed uitzien

 25. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wat zijn ze mooi! Ik heb toevallig pas al lashes besteld voor mijn bruiloft. Nu nog even oefenen met het aanbrengen ;-)

 26. frz
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Ik heb genoeg wimpers uit China die vele malen goedkoper zijn en exact op die wimpers lijken….

  • Kitty
   18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

   ja dacht ik ook, waarom zou ik wimpers kopen van iemand die alleen de verpakking maakt en er extra verzendkosten bovenop doet, en waarom wordt daar reclame voor gemaakt? Gewoon naar ebay

 27. Jeanette
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  het idee is leuk maar ik koop dit soort wimpers voor 80 cent per stuk op aliexpress. Zelfde Chinese fabrikanten. Thank god voor Aliexpress 🙌 we zijn te lang uitgebuit. Misschien wil je een review doen om te bewijzen dat de kwaliteit hetzelfde is.

  • Evie
   19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

   Sorry, maar WIJ zijn te lang uitgebuit? Denk je serieus dat je voor 80 cent wimpers kan kopen en dat arbeiders in China er dan een eerlijk en representatief loon voor krijgen? En dat ze werken in goede omstandigheden met genoeg pauzes tussendoor? Het feit dat we in Nederland überhaupt geld hebben voor nepwimpers is het toppunt van luxe en dan nog vind je dat wij worden uitgebuit omdat de prijzen te hoog zijn?

   • Marleen
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Ehhhh En deze wimpers komen OOK uit China… Dus ”slimme” An koopt ze in voor 0,80 cent en doet er een leuk hoesje om en hoppa 17,50 + 3,50 verzendkosten… Sorry hoor maar die arme arbeiders in China zien ook niks van dat geld (Alles is voor An…..)

 28. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wat staan nepwimpers jou goed! Ik ben jaloers, haha. Ik vind vooral de eerste paar wimpers heel mooi.

 29. esther
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wauw, supermooi! je lippenstift op foto 2 is ook geweldig! misschien overbodig maar kun je mij vertellen welke lippenstift dit is?

  xoxo esther

  • Floor
   18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

   Zou ik ook graag willen weten. Wat een prachtige kleur, staat je geweldig Serena!

  • mart
   18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

   DIT DUS! Het staat je echt heel goed!

   • Linda
    19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

    Ben ik ook benieuwd naar. Misschien iced mocha van gerard cosmetics?

 30. Daphne
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Ik ben bij het aanzetten van mijn wimpers altijd een beetje bang dat mijn ooglook te zwaar wordt. (Ik ben blond van mezelf.) Ik ben dol op lange wimpers maar ik zoek eigeniljk naar een manier om zo’n zwoele blik te krijgen zonder zoveel gedoe, en zonder zoveel zwart. Tsjah :P Het ziet er wel prachtig uit.

 31. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Ik volg haar al een tijdje op instagram, en vanaf het moment dat ze begon met haar webshop wil ik ze hebben! Ze zien er echt mooi uit, toch maar eens een keertje gaan bestellen.
  Leuke foto’s bij de uitleg over het nepwimpers plakken!

 32. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Ik heb haar een keer zien staan in de Friese krant. Het zijn prachtige wimpers. Ik hou echt van haar make-up looks.
  Liefs,
  Elles

 33. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wauw, wat een prachtig resultaat! Heel mooi!

 34. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Oh wauw, vooral die laatste vind ik er mooi uitzien! Ik wil sowieso nog een keer nepwimpers proberen, heb het nog nooit gedaan maar als ik het effect bij anderen zie vind ik het altijd super mooi <3

 35. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wooow wat zitten er mooie tussen! Ik zocht nog natuurlijke, denk dat ik ze gevonden heb :)

 36. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wat een super mooie nepwimpers! 😃

 37. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Ik vind de Sturdy lashes je echt prachtig staan!

 38. Rowan Chanel
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wat ben je toch ook een prachtige dame he!
  Ikzelf gebruik ook graag fake lashes wanneer ik uit ga. Heb zelf een vrij kort ooglid waardoor ik vaak een beetje moet opletten dat de wimpers mijn wenkbrauwen niet raken. Dus die butterfly lashes zullen voor mij echt te lang zijn, al zijn ze prachtig.
  Ik ben er dol op, oogschaduw en eyeliner lijkt dan al gauw weer overbodig hè!

 39. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Imphisly vind ik de mooiste van deze drie. Hmmm ik kende An nog helemaal niet, wat erg. Ik ben haar meteen gaan volgen :-)!

 40. Diana
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Heel erg mooi resultaat!

 41. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  woahh ze zien er echt super uit, volg haar yt en ig ook al langere tijd, looooove haar looks!

 42. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wow erg mooi! Ik heb ‘s ochtends geen tijd voor (iets met rondrennende kids ;-)) maar voor een feestje erg leuk! Ik ga eens kijken naar de webshop en instagram account. Fijn weekend!

 43. Babette
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Ik was even bang dat het van nertsenhaar gemaakt was, gelukkig dus niet! Ik draag eigenlijk nooit nepwimpers, maar deze zoen er toch wel mooi uit. Zeker voor een feestje..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *