Get ready with me | everyday herfst look

Ja mensen, wat een boel make-up, een andere selfie-hoek en een bos vol glamoreuze krullen wel niet kan doen voor je, nietwaar? In de video van vandaag maak ik me klaar voor een alledaagse herfstdag. En, aan het einde van de video heb ik nog een leuke verrassing voor jullie, ik mag namelijk 2 x een Loavies.com gift card t.w.v. €250,-  weggeven. Wow! Daar shop je meteen een compleet nieuw herfst outfitje mee!

Hieronder een lijst van de gebruikte producten;

MAKE-UP
haarclipjes van Primark
Urban Decay All Nighter foundation 6.0
Origins High-Potency Night-A-Mins skin refining oil
Real Techniques beautyblender
Maybelline The Eraser Eye concealer
Laura Mercier loose powder
YSL bronzer
Diorskin Nude Air Glowing Gardens highlighter 002
Max & More mineral blush in de kleur peach
Anastasia Brow Wiz in de kleur soft brown
Emite wimperkruller
Urban Decay NAKED Ultimate Basics palette
Urban Decay Full Spectrum palette
Urban Decay Perversion waterpoof fine-point eye pen
Catrice Speedstar waterproof mascara
Kat von D liquid lipstick in de kleur Lolita

HAAR
Gliss Kur Oil Nutritive anti-klit spray
The Wet Brush haarborstel
Aïsha argan treatment serum
Cloud Nine stijltang
Got2be Made4Messtextuur haarspray

WINACTIE
Kans maken op 1 van de 2 Loavies.com giftcards t.w.v. €250,-? Ik verloot er eentje via mijn Youtube kanaal en eentje via mijn Instagram account. Wil je kans maken via Youtube, geef de video dan een duimpje, abonneer op mijn kanaal en laat op YouTube een leuke comment achter. Wil je kans maken via Instagram,  volg mij (@serenaverbon) en Loavies (@loavies), geef de laatste foto een like en laat een leuke comment achter waarin je je vriendinnen tagged. Komende zaterdag al kies ik 2 winnaars uit, dus good luck!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een Get Ready With Me video te zien!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

28 Reacties

 1. rian
  13 november 2016 / zondag, 13 november 2016

  Is het nou de lolita 1 of nummer 2 die je draagt?? Hij is zo mooi

 2. hopper
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Weet je wat het is… Ik vind zoon openrug altijd hardstikke mooi en zo hoor. Maar wat voor bh dragen jullie daaronder? Ik kom met strapless of van die plakkers niet weg. Ik moet steun. Wat is het geheim?

 3. Anique
  10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Wauw! Je haar zit echt prachtig zo.
  Wou dat mijn haar eens opschoot met groeien… die manier van krullen met de stijltang moet ik proberen! X

 4. 10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Leuk filmpje, wat een mooie look!

 5. 10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Wat ben je toch een beauty eh. Ik heb die Urban Decay palettes vandaag toevallig geswatched in de winkel en ik was eeeeecht onder de indruk! Maar heb uiteindelijk toch het Moondust palette meegenomen.

 6. 10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Wat ben je toch een beauty, before and after! Ik spot heel veel favoriete items in jou look, zo leuk om dat terug te zien!

 7. 10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Damn, wat ben je toch een mooie meid. Ondanks alle producten toch een natural look. Love it!

 8. miranda van der veen
  9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Hai Serena

  Wat heb je toch een prachtig haar, vooral zo in de krul zooooo mooiiiii!
  Ik zou zo graag mijn kledingkast willen updaten voor het komende seizoen met een paar mooie fashionable items. Ik heb altijd teveel basic kledingstukken in mn kast dus zou het heel erg goed kunnen gebruiken.

 9. Pien
  9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Hoi Serena,
  Ik weet dat je er waarschijnlijk niet bewust over nadenkt en dat is heel logisch natuurlijk, maar ik zou het zó tof vinden als je niet langer opmerkingen zou maken over hoe je er totaal niet uitziet zonder make-up. Heus niet alleen omdat ik het er mee oneens bent (want je bent prachtig), maar vooral omdat er zoveel jonge -onzekere- dames kijken die zich met je vergelijken en je als voorbeeld zien. Ik vind dat iedereen zou moeten proberen bij te dragen aan het feit dat we deze groep kwetsbare jongeren willen leren om henzelf -met en zonder make-up- te accepteren en lief te hebben. Niks, ‘ik zie er niet uit’, ik zie er ‘anders’ uit – maar nog steeds heel mooi. Iedereen heeft recht op onzekerheden -jij uiteraard ook- en die uiten is net zo goed. Maar ‘er niet uitzien?’ Dat is gewoon niet zo :)
  Hm, lastig om in woorden te vatten. Zelfvertrouwen is gewoon een immens belangrijke les in het leven en jij hebt zoveel invloed onder de jonge dames (is ook best een lastige verantwoordelijkheid, natuurlijk). Het is maar mijn mening, zoiets moet je natuurlijk helemaal zelf beslissen.
  Liefs,

  • Daphne
   10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

   Ja, hier ben ik het wel mee eens. Maar Serena, je inspireert me iedere keer weer. Ik heb voor het eerst in m’n leven gisteravond een stijltang besteld haha =)

   Liefs

 10. Saarous
  9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Is die kwast waarmee je je blush aanbrengt van de hm ? Ik heb hem denk ik daar zien liggen en erg getwijfeld om hem te kopen. Heb je daar een review over ? Alléé als het niet zo zou zijn zou ik dat wel graag zien, een review over de hm kwasten xx

 11. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  wat doe je je haar op een prachtige manier krullen maar het gaat te snel om het te zien! looking good en ik vind je haar nu met die highlights heel mooi

 12. Syl
  9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Die lipstick vind ik wel heel mooi, maar ik heb al een kleurtje wat daar extreem op lijkt.

 13. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Hele mooi look! Lekker herfst lookje, ik ben dol op koper en bruin tinten (eigenlijk altijd) maar vooral in de herfst!

 14. Marianne
  9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Zoooo niet eerlijk hoe jij krullen “maakt” en ze er mooier uit zien dan mijn natuurlijke krullen waar ik net zo veel moeite in moet stoppen. Zoooooo oneerlijk. :P

  Nee ik heb geen slechte haar…maand… hoezo?

  Even een andere vraag: als je geen foundation draagt, is het dan voldoende om bv. de onregelmatige plekjes of de donkere kringen (in mijn geval) weg te werken met een beetje goede concealer? Of zou er nog meer “moeten” of “handig zijn”?

  Ik ben nooit zo van de makeup geweest namelijk, draag vaak alleen wat rond mijn ogen, en probeer verder mijn huid zo gezond mogelijk te houden. Daarnaast is mijn huid het type huid dat “dichtsmeren” met foundation niet leuk vindt, en ik vind het zelf ook niet leuk om te doen, dus ik vroeg me af, wat als je die stap gewoon laat?

  • Nicky
   9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

   Hoi Marianne, ik herken mezelf helemaal in jouw uitleg. Zelf gebruik ik elke dag conccealer onder mijn ogen en af en toe wat op roodheden. Als je een goede blending brush hebt en een goede concealer kan je best een natuurlijk effect creëren. Zelf gebruik ik de Maybelline Dream TouchLumi onder de ogen, MAC concealer voor roodheden en blend ik met de MAC 288. Ik gebruik verder geen foundation. Niet dat ik in deze zaken een pro ben maar persoonlijk vind ik het resultaat wel natuurlijk. De key is echt goed leren blenden, niet teveel (dan blend je alles weg) maar ook niet te weinig want dan zie je echt de concealer zitten. Ik hoop dat dit helpt!

   • Marianne
    13 november 2016 / zondag, 13 november 2016

    Nou laat ik dan meteen maar uitleggen dat ik nu 30 ben en eigenlijk vanaf ongeveer mijn 18e (denk ik?) tot vorige maand ofzo alleen maar mascara droeg, met vanaf ergens mijn 24e ook af en toe eyeliner als ik er zin in had. Sinds ik nu concealer draag sinds ongeveer een maand merkte ik dat eyeliner erop vlekte, maar heb nu ‘t potlood van H&M gekocht dat dat dus mooi niet doet.

    That said, ik heb nu een paar keer als ik er zin in had wat oogschaduw geprobeerd, maar het is niet elke keer mijn ding en ik moet het nog leren.
    En dan ben je dus 30. :) Eigenlijk bijna 31.

    Ik ben heel erg een fan van voor mij zo’n natuurlijk mogelijke look, en ik ben ook nog eens ontzettend lui in de ochtend. Het liefst blijf ik zo lang mogelijk in mijn bed liggen om dan snel snel snel de look in elkaar te steken. Dit ook omdat ik erg veel tijd kwijt ben aan mijn sterk krullende pluizige haar.

    Vandaar dat ik echt niks weet van blending brushes… ;) Qua concealer heb ik nu Miss Sporty, want een poeder moet ik echt niet aan beginnen, en die blijft echt super lang zitten. (Wederom tip van Nena.)
    Over die Maybelline heb ik ook veel gehoord!
    Maar die blending brush is dus ook van MAC? Aka vast wel bij de Douglas te halen? Is daar een vloeibare concealer/creamy concealer wel mee te blenden? Ik doe het nu met m’n ringvinger, die geeft de juiste druk.

    Ik ga voorlopig dus uit luiheid en omdat ik niet per se heel erg makeup fanatiek ben voor de natuurlijke look met wel wat meer nadruk op de ogen (= mijn sterkste punt!) maar ik heb echt nog nooit in mijn leven geblend… Hoe leer ik dat?

 15. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Wat leuk om te zien! Ik moest zo hard lachen om dat before plaatje haha.

 16. Brenda
  9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Benieuwd naar de touch-up van je wenkbrauwen! Houd je ons op de hoogte?

 17. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Hele leuke video! Je haar is echt prachtig met die krullen erin!

 18. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Wat een mooie look en wat zit je haar mooi!

 19. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Wat een mooie foto! Ik ga vanavond je filmpje bekijken. Ik ben benieuwd :-)!

 20. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Ik kon je video helaas hier niet bekijken, maar ik heb hem even via YouTube gekeken :). Leuke outfit en make-uplook! Dit zou ik ook zo allemaal dragen, dus extra leuk om te kijken.

 21. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Wat een prachtige look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *