Je gelooft nooit waarmee deze looks zijn gemaakt!

Afgelopen dinsdag was Sheling bij me op bezoek, misschien kennen jullie haar wel van haar YouTube kanaal ShelingBeauty? Het was supergezellig, we hebben koffie gedronken, gelunched, HEEL VEEL gekletst en oh ja… ook nog 2 video’s opgenomen (we zouden het door de gezelligheid bijna zijn vergeten!).

Ik wilde een challenge opnemen die ik al een hele tijd geleden voorbij zag komen op het kanaal van NikkieTutorials, namelijk de Kids Makeup Challenge! Bij Intertoys scoorde ik een megagrote beautycase ramvol kinder make-up, waar Sheling en ik ons zo mooi mogelijk hebben geprobeerd op te maken.

Hoe gaat ons dit af en wat vinden we van de kwaliteit van dit ‘speelgoed’, dat bedoeld is voor kinderen vanaf 4 jaar? Bekijk het hieronder in de video!

En? Wat vinden jullie van het uiteindelijke resultaat?

Misschien toch maar even neuzen bij de kinder make-up van je dochtertje, want wij waren behoorlijk onder de indruk, haha!

Until next time,
Serena Verbon

11 Reacties

 1. 19 juli 2017 / woensdag, 19 juli 2017

  Dat ziet er inderdaad helemaal niet verkeerd uit die makeup!

 2. 18 juli 2017 / dinsdag, 18 juli 2017

  Hahaha, deze challenge is zo grappig! En het resultaat is eigenlijk dikke prima ja! Nooit verwacht! In de tijd dat ik kindermakeup had was de lipgloss zo hard als ijs, je kreeg het amper op je bekkie. En die oogschaduw had geen pigment :’)

 3. 17 juli 2017 / maandag, 17 juli 2017

  Hahah, geniaal filmpje! Ik was zelf altijd heel skeptisch over deze spulletjes voor jonge meiden, maar zo te zien werken ze super! Ik had zelf vroeger de hartjes vorm met lippenstift erin en oogschaduw in allerlei soorten roze tinten, dan deed ik die bij mijn poppen en barbies op ipv eigen gezicht. Ik vind het toch soort van eng idee, maar zo te zien werkt het gewoon primaaa voor jullie!

 4. 17 juli 2017 / maandag, 17 juli 2017

  Nou, is best nog leuk geworden! Ik had er niet veel van verwacht, maar jullie zien er wel super uit!

 5. 16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

  Super grappig dat alles eigenlijk best wel goed bleek te zijn! Mooie looks allebei. Wat heeft Sheling trouwens een toffe haarkleur!

 6. Sanne
  16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

  Ooh wauw, dat had ik niet verwacht! Hmm, ga m’n kleine nichtje maar zo’n koffer cadeau doen, mag ik het wel eens lenen haha!

 7. Sandra G.
  16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

  “Goeie shit”, ha ha! Leuke video!
  Gewoon naar de Intertoys gaan en het schijnheilig laten inpakken als cadeautje.. ;-)

 8. Imke
  16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

  Hee ik kan de video niet bekijken :/ Jammer!

 9. 16 juli 2017 / zondag, 16 juli 2017

  “Deze video is privé.” :-( Ik kom later nog ‘ns terug, want vind deze challenge zo grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *