Filmpje: stash everyday bakje

Al maanden wordt er gevraagd om een stash filmpje en gisteren heb ik dan eindelijk mijn stash netjes geordend zodat ik een filmpje kan opnemen. Alleen, het is behoorlijk veel en ik weet niet of jullie op een filmpje van een half uur (minstens!) zitten te wachten, hihi! Tenminste, ik neem aan dat het leuk is om gewoon goed door mijn stash te gaan en elk ding even op te pakken en te benoemen. Daarom heb ik mijn everyday bakje even gescheiden van de rest en deze in detail onder de loep genomen. Een stash filmpje over de rest van mijn make-up is onderweg, maar nu eerst: mijn everyday bakje! Enjoy!

I know, right! It’s a lot. Het puilt echt mijn bakje uit zowat. Ik ben erg benieuwd naar jullie everyday make-up producten. Wat zijn je absolute favorieten die je elke dag gebruikt? Als er nog vragen zijn over producten uit mijn everyday bakje, shout it out! En dan zal ik proberen ze te beantwoorden.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

76 Reacties

 1. Rachel
  5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

  Ik mijn everyday bakje zit gewoon mascara.
  Oogpotloden en eyeliners, en lippgloss en foundation

 2. 20 november 2011 / zondag, 20 november 2011

  Da’s best veel, haha! Ik gebruik elke dag: Bourjois Healthy Mix foundation en de bijbehorende concealer, een transparante poeder van Essence, een nieuwe blush van de Hema of een shimmery bronzer van ELF, ELF eyeshadow base, soms oogschaduw (niet elke dag maar in het weekend meestal wel!), vloeibare eyeliner van Bourjois met een kwastje, aangebracht in een mooie wing, wenkbrauwpotlood van Max Factor, en meestal wat Labello of een andere lippenbalsem.

 3. 13 november 2011 / zondag, 13 november 2011

  Leuk filmpje, echt handig zo’n bakje! Ik heb alles in een lade liggen, dus is iedere dag een heel gezoek ;-(

 4. lotte
  11 november 2011 / vrijdag, 11 november 2011

  je hebt een mooi bakje zeg!

  mijn everyday producten bestaan uit:
  – concealer stick (hema)
  – compact powder (loreal)
  – mascara (max factor en rimmel)
  – bruine oogschaduw tinten (kiko)
  – lipbalsem
  – lipgloss (maybeline)
  – dagcreme (vichy)

 5. 11 november 2011 / vrijdag, 11 november 2011

  Haha sorry :p dat is dus wat veel mensen hier in Vlaanderen tegen een wastafel zeggen . Ik vergeet soms dat jullie daar andere woorden gebruiken dan wij..

 6. Lydia
  10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

  hee, dit is wat er in mijn everyday bakje zit:

  M.A.C foundation
  Too Faced eyeschadow primer
  Gosh lipprimer
  Labello melk en honing
  Catrice waterproof Alround mascara
  Bobbi Brown lipstick koraalachtige kleur
  (weet niet welke naam?)
  Essence Mattifing powder
  Catrice absolute colours 240 it’s a girl
  Zoeva 88 pallette
  The Body Shop bronzer powder
  The Body Shop blush
  MNY blush 501
  The Body Shop lipgloss

 7. 10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

  heel leuk om te zien! ook leuk om de reacties van andere te lezen :)

 8. Lisa
  10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

  Waar hebben je zusjes die eyeliner gekocht?

  -niveau jong foundation
  – concealer van catrice
  – gosh zwart oogpotlod
  – zwarte mac oogschaduw
  – eyeliner van de hema (vloeibaar)
  – eyeliner van de essence (stiftje)
  – maybelline define-a-lash
  – en een paar kwasten
  – puntenslijper van de hema
  – wimperkrullen

 9. 10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

  Leuke video zeg! Je hebt inderdaad aardig veel spulletjes erin liggen!

 10. 10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

  Leuk filmpje! Ik vind het altijd heerlijk om een kijkje te mogen nemen in iemands producten.

  Mijn everdayproducten wisselen best wel maar meestal gebruik ik een Xperience foundation van Max Factor of Hello Flaweless van Benefit, een Blush van Illamasqua, een Illamasqua precision Ink, kwasten van Sigma, Hema en DM en vaak een Sleek palette voor oogschaduw :)

 11. Bertine
  10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

  Leukleuk! Ik heb die handige organizer ook en bij mij zit er dit in (weet de kleurnummers en namen ff niet uit m’n hoofd, sorry)

  – Loreal True Match foundatiom
  – Essence bronzer
  – Essence transparant powder
  – Bourjois blush
  – Catrice LE smokey palette
  – Catrice gelliner
  – Max Factor Masterpiece Mascara
  – 88 palette (ok die ligt er naast! ;] )
  – Wimperkruller

 12. Dita
  10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

  leuk filmpje!! en wat zie je er leuk uit meis! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *