Filmpje: sponsapplicator als nail art tool

Sponsapplicators, wat moet je er mee? Ik gebruik ze eigenlijk alleen om te swatchen maar voorheen gooide ik ze altijd weg. Tot een bezoeker me de tip gaf ze te gebruiken als sponsje voor de ombre (kleurverloop) nail art techniek! Hee, das echt een goed idee!


Ik heb het hieronder getest en het werkt prima:



Tips voor Ombre Nails;

 • Gebruik kleuren die in dezelfde kleurrange liggen.
 • Lak het onderste stukje eerst met de donkere kleur, laat dit drogen, en spons de harde rand tussen de twee kleuren vervolgens, om de lijn te verzachten.
 • Spons steeds een dun laagje, laat dit drogen en spons dan eventueel nog een keer. Doe je dit niet dan spons je alle lak er weer af!
 • Na afloop kun je je Ombre Nails sealen met een blanco topcoat, of gebruik er eentje met een mooi effect. Dit zorgt voor een nog betere overloop tussen de kleuren, vind ik.

Ik heb al eens eerder een Ombre Nail tutorial gemaakt (klik hier). Toen waren mijn nagels een stuk langer en was er dus gewoon ruimte voor 3 kleuren! Toen gebruikte ik make-up sponsjes, maar met deze sponsapplicators gaat het eigenlijk net zo goed. En, nu heb je er tenminste nog wat aan!


Dankjewel Charlotte, voor het idee!


Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

104 Reacties

 1. bo
  20 september 2012 / donderdag, 20 september 2012

  wow super gaaf ideee

 2. sophie
  17 maart 2012 / zaterdag, 17 maart 2012

  Ik heb het net zitten doen,, is echt super mooi geworden en werkt heel makkelijk:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *