Filmpje: shoplog De Kringloper Naarden

Zoals ik gisteren al vertelde zijn mijn zusjes en ik gisteren naar de Kringloop in Naarden geweest. We hebben er echt uren rondgelopen, zo groot en mooi is het daar! We zijn dol op snuffelen en we hoopten natuurlijk allemaal op een vintage Chaneltas ergens onderin een doos, maar helaas. Wel heb ik een aantal mooie kledingstukken gescoord, een designer lenzendoosje (jawel!) en een mooi tea-for-one theepotje. En dat voor in totaal €15,-!! Kijken jullie mee?Het was echt een hele gezellige dag met mijn kleine zusjes! We zijn ook nog naar de prachtige Douglas in Laren geweest (met nichemerken als Tom Ford, Armani Privé, een Bobbi Brown counter, een Burberry schap, etc.) en daarna hebben we heerlijk gegeten bij Mauve (ook in Laren) met een spectaculair dessert! Maar hierover later meer, op kittehscupcakes.com

Doen jullie ook wel eens een ‘zusjesdag’? En hoe denken jullie over tweedehands/vintage kleding? Shoppen jullie dat ook wel eens via vintageshops, de Kringloopwinkel, eBay, Marktplaats….of liever niet?

Ik ben echt VOOR. Je kan er voor weinig centjes iets heel moois en draagbaars scoren. Tegelijkertijd is het fijn dat kleding zo optimaal mogelijk wordt gebruikt. Alsof je ook een steentje bijdraagt aan het milieu. En tja, je vind nog wel eens iets unieks en als je geluk hebt, een Mulberry lenzendoosje voor 70 cent :)

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

149 Reacties

 1. Leonie
  9 juni 2012 / zaterdag, 9 juni 2012

  Past in dat lenzendoosje niet precies een lipstick/lipgloss? Dan kun je daarin die toch mooi opbergen en meenemen? Gelijk spiegeltje erbij, hoef je ook niet zo te zoeken in de tas!

 2. Megan
  14 maart 2012 / woensdag, 14 maart 2012

  Ik heb zelf nog nooit tweedehands kleren gekocht maar als ik weer een keer bij de kringloop ben zal ik zeker even kijken:D Maar hoe heten de sites van jou zusjes:$

 3. charlotte
  26 februari 2012 / zondag, 26 februari 2012

  wat zijn de sites van je zusjes? :)

 4. perry
  25 januari 2012 / woensdag, 25 januari 2012

  heeeele leuke blog! :)

 5. 25 januari 2012 / woensdag, 25 januari 2012

  Ik weet niet wat ik er van vind om kleding te dragen waar iemand anders al in gezweet heeft en dergelijke. Niet echt iets voor mij..

  Maar wel leuk dat jij er blij mee bent!!

 6. 25 januari 2012 / woensdag, 25 januari 2012

  Haha, ik woon daar praktisch tegenover maar ik kom er eigenlijk nooit. Leuke dingen! :)

 7. 24 januari 2012 / dinsdag, 24 januari 2012

  Leuk filmpje! Bij ons is de kringloop echt een grote puinzooi maar die in Naarden ziet er erg leuk uit!

 8. Soof
  24 januari 2012 / dinsdag, 24 januari 2012

  Ik hou van Mulberry dus ik ben officieel jaloers :o haha. Ik woon in een kleine gemeente in Antwerpen en hier hebben we ook een paar kleine kringwinkels met enkele (goed verborgen) schatten xp maar in Antwerpen zelf is er ook één (zelfde als die van ons maar dan net iets groter). Maar heb nog nooit iets van Mulberry gevonden xp

 9. 23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  Mooie kledij heb je gescoord en de andere spulletjes zijn ook wel leuk! :) Mooie make-up look heb je trouwens! :)

 10. julia
  23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  ik hoop in een tweede hands winkel een mooie lange galajurk te vinden..want nieuw vind te duur.
  ik had er een gezien maar die was echt net iets te klein,waardoor ik niet met de jurk aan kon gaan zitten. erg jammer want de jurk zelf was super mooi..

 11. Jaimy
  23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  Ik vind het heerlijk om naar de kringloop te gaan! ik heb een aantal dingen voor mijn kamer er vandaan. Echt top.

 12. Elske
  23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  Ik vind tweedehandskleding leuk! Ik koop ook wel eens schoenen op marktplaats. lekker voordelig!
  Mijn zus komt aanstaand weekend bij mij op bezoek en dan gaan we lekker shoppen! :)

 13. Onbekend
  23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  Volgens mij is dat zo een travel case voor je adapter/ oplader, daar lijkt het op. :O

 14. 23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  Leuke aankoopjes heb je gedaan vooral de truien vind ik prachtig.
  Ik kon zelf nooit bij kringloopwinkels die wat hier zit is vrij duur voor 2dehands spullen.
  Wel koop ik bijna al mijn kleding op marktplaats en ebay. Sinds ik dat doe komt het nog maar weinig voor dat ik het nieuw in de winkel koop want iedere keers als ik die prijs dan zie denk ik nou daar kan ik veel meer voor kopen op marktplaats.

 15. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Ik ben al een paar keer in een tweedehands winkel geweest, maar heb er eigenlijk nog nooit iets gekocht! Geen kleding althans. Wel een krukje, dat zocht ik voor mijn badkamertje. Je wordt zo blij van de mini prijsjes die ze in zulke winkels geven!

 16. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Leuke spullen, echt super! :)

 17. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Leuke aankopen. Bij mij in de straat zit een redelijk grote kringloopwinkel (ook 2 verdiepingen) waar ik regelmatig te vinden ben. Ik heb daar al verschillende boeken gescoord voor een paar cent, thee glazen van Pickwick, verschillende hebbedingetjes voor in de woonkamer en twee casual shirts van Esprit. Ook had ik al jaren een idee om zo’n ouderwetse armchair te bekleden met pluche stof en uiteindelijk heb ik zo’n stoel voor 15 euro daar gevonden. Ook koop ik regelmatig vintage kleding en pumps via eBay en ook via Marktplaats heb ik ooit een hele mooie sidetable gescoord. Dus ja, ik hou wel van 2dehands al vind ik wel dat je soms goed moet zoeken om echt iets leuks te kunnen vinden.

  Hier overigens nog nooit een zusjesdag gehouden. Ik heb wel een zus maar wij zijn jammer genoeg niet zo close.

  Had je trouwens de wasmachine aanstaan? Ik hoor vanaf een minuut of 5 in je filmpje zo’n typisch wasmachine gezoem haha. :P

 18. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Super leuk! Wat je allemaal gekocht heb is serieus echt leuk voor maar €15!

 19. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  wow leuke dingetjes! Had ik niet verwacht :O ik had altijd het idee dat een 2ehans winkel “vies” is. (ja klinkt heel stom, maar ik heb zelf een beetje smetvrees enzo…. sorry sorry :O) en ik ben dus altijd bang dat er iets met die spullen is gebeurt wat vies is.. stomme gedachten eigenlijk, want je hebt echt leuke dingetjes weten te vinden! Ik ben in Nijmegen een keertje in zo’n 2e hans winkel geweest, Mijn broer studeerd daar, dus we waren daar heen gegaan om een stomzinnig cadeau te kopen, en daar stonden eigenlijk veel maffe dingen :p zelfs een golftroffé! maf eh! haha! maar die blouse en trui wat je aan hebt, en dat vestje vind ik wel echt heel erg leuk! :D

 20. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  De kringloop is leuk! Ik ben er ook al veel te lang niet geweest! Er zit hier ook nog een winkeltje met 2e hands kleding, maar die is wel weer wat duurder. Ze hebben hier een jaar of 4 geleden ook een nieuw pand gekregen en dat ziet er ook gewoon mooi en netjes uit en ik heb daar al veel leuke dingen kunnen kopen voor weinig geld! Je theepotje is echt schattig trouwens!

 21. Rosanne
  22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  hoe heet de website van je zusjes ookalweer? x

 22. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Mijn mening is: ik hou totaal niet van tweedehandskleding. Ook al zijn ze gewassen en dergelijke, ik vind het gewoon vies. Wel leuke dingetjes gekocht hoor!

  Liefs.

 23. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Heel erg leuk! Ik ben zelf ook fan van de Kringloper en die van Naarden is een favoriet (daarna lekker wandelen door het dorpje en over de vestingwallen lopen). Ik koop er vooral dingen voor in huis (vazen, servies etc) en heb er ook een aantal mooie tassen gescoord door de jaren heen. Daarnaast kijk ik graag naar koopjes op eBay ;)

 24. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Wat leuk dat je daar geshopt hebt, het is weer eens wat anders! Superleuke aankopen zeg. x

 25. Janna
  22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Geweldige spulletjes.
  Ik koop eigenlijk nooit wat bij de kringloop winkel.
  Omdat hier de kringloopwinkel net zo duur als de Ikea en Leenbakker…dus koop ik meubels liever nieuw.
  En mooie kleding hebben ze niet.

  Wel koop ik wel eens tweedehands kleding via Marktplaats.
  Maar daar loop ik eigenlijk zelden tegen iets moois aan voor een prijs die ik het waard vind.
  Veel mensen denken dat ze serieus een blouse van 5 seizoenen terug voor de winkelwaarde van toen kunnen verkopen.
  En afdingen heeft dan geen zin.
  Die mensen begrijpen volgens mij het idee achter marktplaats niet.

 26. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Wow gewoon iets van Mulberry scoren voor 70 cent :O.

  Liefs, Mariette

 27. claire
  22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Súper leuk! ik ben ook wel eens in die grote kringloop geweest daar, het is gewoon zo leuk om rond te kijken en een beetje van alles te passen, ik heb er toen hele mooie vintage oorbellen gekocht, ik ben er nog steeds helemaal verliefd op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *