Filmpje: Primark Shoplog

Na de Parfum Workshop besloten Nena en ik nog even door te rijden naar de Primark in Rotterdam, aangezien dit maar 10 minuten van het LVMH hoofdkantoor lag verwijderd. De laatste keer dat ik Primark heb bezocht was helemaal aan het begin van dit jaar, in London. Ik geloof dat ik in deze Primark al een jaar niet ben geweest, maar ik zie wel steeds leuke Primark dingen voorbij komen op Twitter, Facebook en andere shoplogs, dus ik vond dat het weer de hoogste tijd was om te gaan! Bekijk hieronder mijn Primark aankoopjes.

Primark is behoorlijk druk, zelfs op doordeweekse dagen, maar het is altijd de moeite waard om je door de mensenmassa heen te worstelen. Het is er zo lekker goedkoop! En ondanks het feit dat de kwaliteit niet bepaald om naar huis te schrijven is (wat wil je ook, met die prijzen?) kun op deze manier heel voordelig met de laatste trends meelopen. En ik moet zeggen, ik heb een zwarte Primark legging die eigenlijk nog steeds erg goed is, dus de kwaliteit verschilt heel erg per product. De Primark heeft zowel voor- als nadelen, maar als ik voor een paar euro’s heel veel dingen kan scoren (veel voor weinig!) dan ben ik al snel tevreden, hihi!

Ik ben van mening dat je beter een paar duurdere (tijdloze) kwaliteit kledingstukken in je kast kunt hebben die je afwisselt met goedkopere trendy accessoires of kledingstukken, dan alleen maar dure dingen. Door Primark wordt het ons mogelijk gemaakt lekker te mixen en te matchen en naar hartelust de laatste streetstyles uit te proberen, zonder dat het ons een vermogen kost.

En dat is dan ook de reden dat ik zo’n voorstander ben van goedkope winkelketens als Primark, Forever21, Berschka, Pimkie en H&M. Trouwens, heel binnenkort begint de bouw van een nieuwe winkelketen in Nederland! Het eerste filiaal komt in hartje Amsterdam te staan en is een hele grote hit in Italie en Amerika. Ik mag er verder nog niets over loslaten, maar het is een fantastische keten met prachtige kleding en betaalbare prijzen! Ik ben zo blij dat het eindelijk naar Nederland komt! Binnenkort kan ik jullie meer vertellen…

Mochten er nog vragen zijn over mijn aankoopjes of heb jij zelf nog goede aanraders en tips, laat het me dan vooral weten in de comments.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

149 Reacties

 1. Push up
  22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  die pusht lekker up wahahaha. wel sexy hoor :O

 2. Esmay
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Heeeiii ! Ik was op youtube aan het kijken en zoeken voor leuke beautytips en ineens kwam ik bij een filmpje van jou, en ik bleef maar filmpjes kijken en toen ben ik ook even gaan zoeken op je site ! Echt leukk en tof wat je allemaal doet en verteld ech superleukk! Alleen ik heb wat vragen, wat is precies wat je doet ? Ik zag ook dat je kesha na had gekleed enzo ! En heb je ook iets waar al je filmpjes op een rijtje staan van nummer 1 tot de allerlaatste ? Ik wil ze graag allemaal zien :) xxx

 3. 8 november 2011 / dinsdag, 8 november 2011

  Ik heb de sjaal ook, maar dan in het grijs! Heerlijk lekker groot! Een aanrader vind ik ook de ballerina pantoffeltjes volgens mij kosten ze 2 EUR. En er zit ook een anti slip laagje onder.

 4. 7 november 2011 / maandag, 7 november 2011

  Man! Ik wil ook een Primark hier in zeeland, lees; Middelburg!!!

 5. 6 november 2011 / zondag, 6 november 2011

  Bij de hema verkopen ze ook kniesokken hoor!(:
  Bij de action ook, maar die zijn minder fijn. Voor het geval je perse nog een paar wilt ofzo, hoef je niet helemaal naar de Primark ervoor.(:

 6. Kimberly
  5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

  Die BH’s lijken me wel fijn! Kan je daar nog een review van maken, met foto’s? Ik vraag me dan af in hoeverre het “vergroot” om het zo maar even te zeggen haha.
  Verder een hele leuke shoplog! Ik woon niet zo dichtbij Rotterdam, ben er nog noooit geweest dus ik moet m’n bezoekje maar niet langer uitstellen..

 7. 5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

  Die Massage Sokken heb ik ook,ze zitten echt zalig ! En die knie sokken heb ik ook,toevallig ! : ) xxx

 8. Joanne
  5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

  Leuk filmpje! Ik wil ook graag een x naar de Primark. (btw; ik spreek het uit als; Praimark) Maar volgens mij is het hetzelfde als Wi-Fi. Sommigen spreken het uit als WaiFai en anderen als Wiefie. ;p

  xx
  ps. waren de kleren je juist eerder te klein of te groot?

 9. Emine
  5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

  ik zou echt heel graag een haartutorial willen zien met je haar in het filmpje!! echt superleuk!

 10. Lies
  5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

  Nu heb ik ook superveel zin om te gaan shoppen! haha :)
  Je ziet er trouwens fantastisch uit in het filmpje. Die haarband vind ik echt leuk, jammer dat ik zo ver van de Primark woon. (Ik spreek het trouwens uit als :p

  • Lies
   5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

   als “praimark” dus, ik had haakjes gebruikt, maar die worden blijkbaar weggelaten? :p

 11. Marge
  5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

  Wat zie je er toch SUPERLEUK uit!! :D

 12. Iwonaa
  4 november 2011 / vrijdag, 4 november 2011

  Ik was ook in de primark die dag!
  Druk dat het was.. Hahah!

  En heel toevallig dezelfde legging gekocht!
  Misschien kun je een x daar een outfit mee maken?
  Voor de rest leuke spulletjes!

  Ohja, de make-up oogschaduw kwastje van de primark is echt super fijn en hij was rond de 2.00€!

 13. Wies
  4 november 2011 / vrijdag, 4 november 2011

  Leuke shoplog! Ik ben zelf niet van de push up bh’s die heel veel op pushen:P Heb ook maar een kleine cup maar als ik dan zo 1 van de Primark aan doe dan voel ik me gelijk zo nep omdat er zoveel vulling inzit..

 14. Suzanne
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Ohhhh je haarband is echt heel erg gaaf bij je haar/huid <3 & ik ga binnenkort voor het eerst naar de Primark dus zal eens kijken of ik 'm ook kan vinden!

 15. ilona
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  leuke spulletjes! Die BH van de H&M vind ik echt helemaal niks. Heb hem nu twee keer aan geprobeerd, maar ik vind dat mijn borsten er zo nep uit zien met dat ding aan, ahhahaa. Ik houd het maar bij de normale push-up :P

 16. Eva
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  heeey! ik snap dat je het heerlijk vindt om bij de primark te shoppen.. ik woon er 20 minuutjes vandaan en mn school zit er pal naast, maar de primark maakt gebruik van kinderarbeid. Misschien iets om in je achterhoofd te houden als je er de volgende keer je zakken vult? je kan ook naar andere winkels waar je veel voor weinig haalt en waar geen kinderarbeid wordt gebruikt. Een tijdje geleden hingen er overal posters in de primark dat ze kinderarbeid vrij waren, maar na 2 dagen waren ze weg en ze hebben er een flinke boete voor gekregen ;)

 17. PPP
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Die haarband is echt heel leuk! Zulke bh’s verkopen ze trouwens ook heel vaak bij de H&M.

 18. 3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Ik vind Primark ook erg leuk, en ik zeg het wel als Praaimark zegmaar.

  Btw; ik mis je foto met de kniesokken (A)

 19. maddj
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  priemark of praaimark is beide goed;) in ierland zeggen ze praaimark en engeland priemark!

  leuke spulletjes, vooral die legging en haarband!

  • maddj
   3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

   sorry ik bedoel andersom ;p in engeland praaimark en ieerland priemark !

 20. Nynke
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Ben laatst ook naar de Primark geweest, maar vond hat juist tegenvallen, alleen een ring gekocht.. Maar wel een hele mooie! En heb je het over het merk Brandy & Melville? Daar staat wat over op de site, en uiteindelijk gaan ze ook in Utrecht, Rotterdam en meer openen :) Ben benieuwd, heb er goede dingen over gehoord!

 21. nina
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  ik was vandaag bij de primark. weer flink geslaagd (a)
  Die bh heb ik 1 keer gepast, en het zag er niet uit bij mij. Maar ik heb dan ook geen pushup nodig, het was een bikini topje. Je zag zo dat het nep was en het was ook lachwekkend omdat ik ineens 2 cupmaten groter had. Dat wel. En ik heb al C dus dat was niet zo mooi bij een meisje van 1,55 :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *