Filmpje: Naturel Look met Burberry

In mijn Favorieten– en Primark shoplog video van een paar dagen geleden kreeg ik niet alleen complimentjes over mijn haren, ook mijn make-up vonden jullie erg mooi! Ik dacht, laat ik dezelfde look nog eens maken, maar dan de webcam aanzetten. Het is een frisse, naturel make-up look perfect voor elke dag. Heel natuurlijk en rustig.

1.  Chanel blush in Espiegle
2. Burberry oogschaduw in Trench
3. Guerlain Terracotta bronzer 01
4. Shmink gelliner in Spicey
5. Shmink Color Lock
6. Burberry lipcover in Nude Rose
7. Burberry oogschaduw in Midnight BrownBij daglicht:Sinds ik de Burberry Beauty make-up heb ontdekt (klik hier voor een review) gebruik ik het echt vaak! De foundation, de eyeshadows en de lipstick zijn ontzettend fijn en lekker naturel. De uiteindelijke look ziet er mooi en puur uit. I love it!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

64 Reacties

 1. Shirley
  5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

  Ik kijk al uit naar het filmpje over je haar!
  Je ziet er zo een lief meisje uit. Echt aangenaam om naar te kijken en luisteren!
  trouwens, heel erg mooie look !

 2. Suzanne
  5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

  Leuke look! Ik zag echt verschil toen je die donkere kleur op 1 oog had gebruikt! Ik vond het ook leuk dat je even uitlegde wat de ‘grease’ (hoe schrijf je dat?) is.

  • Serena
   Auteur
   5 november 2011 / zaterdag, 5 november 2011

   crease

   maar klinkt hetzelfde :-)

 3. 4 november 2011 / vrijdag, 4 november 2011

  Super mooie looks! Loving it. Ben zelf ook helemaal van de Nude looks en producten. Deze soort artikelen vind ik dan ook super handig!

 4. Merel
  4 november 2011 / vrijdag, 4 november 2011

  De laatse foto… Wow!

 5. 4 november 2011 / vrijdag, 4 november 2011

  Heel mooi, echt au naturel. Ik heb Espiègle ook, ben er helemaal gek van.

 6. 4 november 2011 / vrijdag, 4 november 2011

  Prachtige look!
  Dat natuurlijke staat je echt héél goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *