Filmpje: DIY Fizzing Bath Salts

De gezellige kerstdagen zijn voorbij en je hebt misschien nog wel een paar dagen vrij van werk (of zelfs kerstvakantie). Dus, wat nu? In het artikel van vanochtend had ik een aantal anti-verveel tips, waaronder het maken van DIY's. En zoals beloofd heb ik een aantal leuke DIY filmpjes in de planning staan de komende tijd.

Vandaag laat ik jullie zien hoe je je eigen bruisende badzout kunt maken. Maak het voor je lieve moeder, zus, oma, tante of vriendin. Of gewoon lekker voor jezelf. Ook heren houden van badderen en als je geen bad hebt kun je nog altijd bruisend voetenbadzout maken met verfrissende kruiden zoals eucalyptus en rozemarijn.


 Wat heb je nodig:
– Bakpoeder
– Citroenzuur
– Zout
– Etherische olie of parfumolie
– Gedroogde kruiden en bloemen (optioneel)

Verder heb je een mooi blik of een glazen wekpot nodig om j

e bruisende badzout in te verpakken. Ik kocht een mooie glazen wekpot met een schattig houten schepje bij Dille & Kamille. Wekpotten vind je echter ook bij de Blokker, Ikea, Xenos en Hema.

[do action=”ytr”][/do]


Succes iedereen, en veel plezier met maken!

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

123 Reacties

 1. Janita
  14 april 2013 / zondag, 14 april 2013

  Er staat een ander filmpje….

 2. lotte
  11 februari 2013 / maandag, 11 februari 2013

  hoi!
  ik vroeg me af wat de verhoudingen zijn hiervan want ik zie het filmpje niet?

  x

 3. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  hey serena er zit een foutje in dit artikel, het filmpje werkt niet meer!

  • 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

   ah heb hem weer gevonden via de comments, kon hem via youtube ook niet vinden

 4. Veronique
  21 juli 2012 / zaterdag, 21 juli 2012

  Het filmpje staat niet meer op youtube?
  Zou je in het artikel erbij willen zetten hoeveel je precies nodig hebt van elk ingrediënt? En in welke volgorde je ze moet mengen?

 5. Nicole
  17 juli 2012 / dinsdag, 17 juli 2012

  Dit is het geworden, in 3 mini weckpotjes van de Blokker:
  http://www.mijnalbum.nl/Foto-QDTVNJXI-D.jpg
  Links en midden met pepermuntblaadjes en etherische olie pepermunt.
  Rechts met (zelf) gedroogde / gemalen citroenschil en etherische olie limoen & mandarijn.
  Met restjes zitten spelen: bruist goed & sterke geur, zelfs bij maar een paar druppels etherische olie!

  • Serena
   Auteur
   17 juli 2012 / dinsdag, 17 juli 2012

   Ziet er goed uit! Superleuk dat je het gemaakt hebt. Heb je mijn fizzing badhartjes ook gevonden trouwens, het recept? Ook wat voor jou!

   • Nicole
    17 juli 2012 / dinsdag, 17 juli 2012

    Jazeker, die badhartjes had ik gezien en ga ik zeker maken! Ik wacht nog even met smart totdat de cacoaboter en de sheabutter binnenkomen. Heb ze online besteld.Bedankt voor de tip en hoop dat je met veel plezier nog veel mooie DIY’s zal maken. Zelf ben ik aan het onderzoeken of ik een shampoo bar kan maken. Gentle Lentil van Lush voelde wel fijn, maar het was absoluut mijn luchtje niet. Werd steeds misselijk als mijn haar voor mijn gezicht kwam, haha…. Ik heb al verschillende cold process en hot process zeepjes gemaakt, dus nu durf ik dat wel aan.

    • Serena
     Auteur
     17 juli 2012 / dinsdag, 17 juli 2012

     Wat leuk een solid shampoo bar!
     Ik ga binnenkort eens nadenken over een nieuwe DIY, het wordt waarschijnlijk een body butter of een HP of CP zeep.
     Wat ook leuk is voor jou, als de cacaoboter straks toch binnen is, is deze: https://www.beautylab.nl/2012/03/diy-scrubby-body-butter/
     maar misschien had je die ook al gevonden ^^