Feestje + winactie + kleine update

Vorig jaar was ik het ook al vergeten en dit jaar dus weer: Beautylab.nl bestond op 3 januari (gisteren dus) maar liefst 3 jaar! Het is dat een bezoeker me erop wees via Twitter (dank daarvoor) anders was dit heugelijk feit zomaar aan ons voorbij gegaan.


Zoals ik al schreef heb ik het shoplog filmpje niet kunnen uploaden, maar ik kan jullie vast verklappen dat ik een megagrote set van Sephora by O.P.I lakjes heb gescoord. De prijs is $48 en er zitten 18 mini lakjes in. En om te vieren dat Beautylab.nl 3 jaar bestaat wil ik deze set verloten onder mijn bezoekers! En nu maar hopen dat het de vlucht overleefd, hihi.

Hieronder een close-up van de lakjes:
Wat moet je doen om te winnen?

– Volg me via Bloglovin' en like deze post
– Feliciteer me in een comment op een zo leuke, lieve of originele manier mogelijk
– meedoen kan t/m 8 januari 2011, 00:00 uur.

Hieronder nog even een kleine update in foto's van de vakantie tot nu toe:


Vuurwerk met Oud & Nieuw op het strand van Miami Beach.


American Football game (Miami Dolphins tegen New York Jets).


Basketball game (Miami Heat tegen Atlanta Hawks).

Zo. En dan ga ik nu mijn koffer inpakken en hopen dat 'ie niet te zwaar is :) Vanavond om kwart voor 7 (local time) gaan we alweer vliegen en we komen donderdagmiddag pas aan in Amsterdam. Een lange vlucht voor de boeg dus, maar ik heb hier echt genoten en ik kan er weer tegenaan! Ik heb trouwens een hernieuwde verslaving ontwikkeld voor frozen yoghurt.

Succes met de winactie!

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq
zp8497586rq

Volg:

755 Reacties

 1. Cindy
  12 januari 2012 / donderdag, 12 januari 2012

  Lieve Coco, gefeliciteerd met je 3 jarige roem op beautylab :) Ik vind het heerlijk om naar foto’s te kijken die worden geplaatst van jou! Dat die nog maar veel geplaatst mogen worden :)

  p.s. ik heb het berichtje geliked :)

 2. 12 januari 2012 / donderdag, 12 januari 2012

  Ik doe niet mee, maar wil je wel feliciteren. Niet alleen omdat je website al zolang bestaat en nog vele malen langer zal blijven bestaan, maar ook omdat je een topmeid bent! <3

 3. Puck
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  ik zit toch elke x weer met mn mond open als ik al die kleurtjes zie!
  Ga misschien wel proberen om er een aantal los te kopen!
  Zo mooi!!!

 4. Caro
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  ooh super leuk!
  ik volg je blog al lang:D maar drie jaar whooow
  volg je ook op bloglovin:) dus ga dit bericht effe liken

 5. Lisanne
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  Lieve Serena, Hartelijk Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van deze gezellige, leuke, mooie site BeautyLab! Ik zal eerlijk toegeven dat ik je nu pas één jaar volg, maar je site hartstikke leuk vindt! Ik doe natuurlijk graag mee aan deze winactie, want ik ben een nagellakverslaafde haha! Ik hoop dat ik het mooie pakketje win! En zo niet, dan maak je er iemand anders hartstikke blij mee! Nogmaals gefeliciteerd en hopelijk volgen er nog vele jubileums voor BeautyLab!
  Dikke kus, Lisanne

 6. Pauline
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van BeautyLab!

  Zelf ontdekte ik jouw blog pas 1,5 jaar geleden ik vond het meidengedoe allemaal maar niets (maar hield wel van beauty) tot ik jouw blog ontdekte, beauty&brains ;) + een hele hoop creativiteit!

  Zelfs mijn vriend leest zo af en toe met plezier je artikelen mee ;) “Die heeft wel wat te vertellen” zegt hij dan.

 7. 8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  awh wat leuk!
  haha, ik vergeet ook zo vaak belangrijke dingen!
  maar ik doe super graag mee met je winactie!
  ik heb al eerder een reactie geplaatst, maar let daar niet op.
  hihi, dit is de goeie versie! (a)

  – ik volg je via bloglovin’.
  – ik heb dit berichtje geliked via bloglovin’.
  – dit is myn manier om jou orgineel te feliciteren:
  http://oi43.tinypic.com/wv4qxy.jpg
  & ..
  http://oi39.tinypic.com/25u1quu.jpg
  haffx@live.nl

  nou ik hoop dat je myn felicitatie orgineel vindt!
  die nagellakjes zyn zo leuk &zo mooooi!
  ik hou echt heeel erg veel van nagellakjes ..
  hoop dat ik win! -pleasepleaseplease-
  echt lief van je dat je ze weggeeft.
  xHafsah.

 8. Djinny
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Nou wauw 3 jaar alweer! Ik volg jullie daarvan maar het liefst 2 jaar. 2 jaar lang ben je echt een inspiratie geweest sereen! Heb altijd superveel aan je tutorials gehad, en je blogs hebben altijd veel invloed gehad op wat ik nu weet en hoe ik er nu uit zie. Dank je wel voor alle moeite die je voor ons hebt gedaan de afgelopen 3 jaar! En echt van harte met je 3jarige bestaan! kussies

 9. melissa
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  hé,

  Ik vind deze site heel leerzaam heel erg leuk en ook heel erg leuk dat je filmpjes maakt op youtube. op youtube heb ik je gevonden waar ik heel blij mee ben en sins dien volg ik je al 2 jaar. Ik hoop dat ik nog heel heel lang kan genieten van al je DIY looks, shoplogs en alle andere dingen die je allemaal doet.
  Ik wou dat ik mijn hele leven van je filmpjes en artiekelen mag leren

  heel veel groeten van Melissa

 10. 8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Gefeliciteerd, Serena! Dat er nog maar eens heel veel drie jaren bij mogen komen!

 11. 8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Wauw! Gefeliciteerd Serena!!!!!!!!!
  Super dat ‘jij’ nu 3 jaar bestaat!! En natuurlijk weer een superwinactie.. !
  Oowwwauw, wat zag dat er cool uit op de vakantiefoto’s.
  Ik volg je al een tijdje en kijk elke dag op je blog. Waarom? Omdat-ie soepaH is!
  Gefeli-gefeli-gefeli-citeerd! Ik vind het altijd superLEUK om te lezen wat je allemaal schrijft, over wat dan ook. Dat heb ik trouwns ook even getwitterd *HintHint* haha! :-D Ik ben heel blij dat je blogt en dat je altijd zulke leuke/vrolijke/mooie/grappige/diepgaande (klinkt spannend…) en bovenal originele artikelen schrijft!
  Ik ben een echte BlogLover van BeautyLab, duzz natuurlijk BlogLove ik jou!! Ik BlogBlieve (??) ook in jou en je blog want ik weet zeker dat je nog lang doorgaat en ik dus gezellig elke dag op beautyLab kan kijken! Gelukkig maar!

  XOXO, op naar de 10 jaar HAHA :-D

  ps. Ja, ik doe dus mee aan de winactie!
  pps. Okee het is wel een beeetje lang, sorry. Maaarrrrrrrrrrrrrrrrja.. Nieuwe trend; pagina’s vullen met comments!

 12. Marye
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Lang, heel lang geleden werd er in elfendromia hard gewerkt. De elfen wilden meer kleur in het universum en produceerde daarom een kleurrijk goedje wat iedereen kon dragen. Ze noemden het nagellak. Op den duur werd nagellak standaard voor hun, ze hadden het idee dat iedereen op de aardbodem al een lakje in hun bezit had. De elfen werden somberder en het produceren van nagellak was niet meer speciaal. Elfendromia begon langszaam in te doezelen en te vervallen. Maar daar was de dag waarop er een nieuw elfje werd geborden met prachtig haar, haar naam was Serena! Heel elfendromia had het over haar. Het leek wel alsof iedereen het licht had gezien, de elfen wilden een lakje produceren speciaal voor het elfje Serena. Maar het elfje Serenia was niet te omschrijven in één lakje. Jaren en jaren lang dachten de elfen na over één geschikt lakje maar één enkele kleur kon Serena niet omschrijven. Inmiddels was Serena al een volwassen elf met een eigen bedrijfje. Serena had een eigen Beautylab waar menig elf wel eens lanks kwam voor tips.Dus gingen de elfen opweg naar het Beautylab om de Serena zelf om hulp te vragen. Elf Serena kon zichzelf echter ook niet omschrijven in één lak en besloot daarom 18 lakjes te produceren die haar het beste zouden omschrijven. Dagenlang zat Serena in haar Beautylab te produceren en te mixen. Eindelijk had ze de formule te pakken. De lakjes waren zo speciaal dat de elfen er maar 1 pakket van mochten produceerden. En die 18 lakjes mochten alleen onder hele speciale voorwaarden weg worden gegeven. Alleen de aardbewoners die elf Serena op een zo leuk mogelijke manier konden feliciteren, konden 18 lakje verdienen. Elfendromia leefden weer op en elke elf kreeg weer zin in het produceren nagellak. En Serena……. ja, Serena werd een elf apart. Zij spaarde de nagellak in plaats van het te produceren en zo kreeg zij een waardevolle schat aan nagellaken. En als je haar vroeg wat haar meest speciale lak was waren dat de 18 die ze ooit zelf had mogen kiezen omdat deze speciaal door haar waren gemaakt. En dat met haar maar 1 mens in het hele universum deze 18 speciale lakjes in hun bezit hebben! Serena ging vrolijk door met haar Beautylab waar elke elf langs kwam voor beautytips. Maar nu bestond haar bedrijfje 3 jaar en dat moest gevierd worden met lakjes. De elfen wilde graag dat elf Serena weer zelf 3 lakken ging ontwerpen die het beste bij het bedrijf zouden passen. Zou Serena dan toch weer een eigen nagellaklijn uit gaan brengen………….?

  Serena van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je website beautylab.nl Komt je eigen nagellak lijn er misschien ooit? ;) haha

 13. 8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Proficiat!!!
  Oh wat zij we blij, Oh wat zijn we blij.
  Gelukkige verjaardag!!!!