Eyelove Fashion Collection (+ giveaway)

Vandaag kan ik eindelijk wat meer bekend maken over de Eyelove Fashion Collection, een brillencollectie waar ik samen met 6 andere bloggers hard aan heb gewerkt. In totaal zijn er 21 brillen ontworpen in alle kleuren, stylen en vormen die je je maar kunt bedenken.
Schermafbeelding 2015-02-02 om 10.41.35Een tijdje geleden kwamen we samen voor een fotoshoot en wat hebben we veel lol gehad! We moesten samen op de groepsfoto, maar ook individueel op de foto, zowel ‘serieus’ als ‘een beetje gek’. Het was een erg leuke dag. De behind the scenes foto’s deelde ik al eerder met jullie in deze post, maar nu heb ik ook een hele leuke behind the scenes video, die je hieronder kunt bekijken.

Via Instagram en via de behind the scenes foto’s hebben jullie natuurlijk al een goed idee gekregen van mijn ontworpen brillen, maar hierboven heb ik de uiteindelijke foto’s waarop ze echt heel goed en duidelijk te zien zijn. Spannend hoor!

eyelove brillen serena verboneyelove brillen beautylab

Turquoise to Teal Ombre Festival

Fun_Eyelove_Capturde_by_Hart09 Fun_Eyelove_Capturde_by_Hart11Elke blog is verantwoordelijk voor 3 brillen. Ik koos voor een gekleurd exemplaar die overloopt van knallend turquoise naar donker zeegroen met goudkleurige ‘hardware’. Erg gaaf als brilmontuur of als zonnebril met bruinige glazen. Je ziet niet zo veel zonnebrillen in felle kleurtjes, dus vandaar dat ik juist voor kleur heb gekozen. Leuk voor festivals en de vorm staat flatterend bij elke gezichtsvorm.

Thelma & Louise

eyelove behind the scenes shoot_14 eyelove behind the scenes shoot_10Het tweede model is een supersexy cateye bril. Op en tip vrouwelijk en lekker pin up fifties. Met als leuk accentje een wit randje aan de bovenkant. Ik zie mezelf al helemaal achter het stuur van een Mustang convertible zitten, doekje om mijn hoofd gebonden, a la Thelma & Louise. Ook dit model is als brilmontuur en zonnebril te koop. Cateyes vind ik persoonlijk het mooiste staan bij wat langer gezichtsvormen.

Paparazzi

Fun_Eyelove_Capturde_by_Hart10Het derde model is echt alleen als zonnebril te bestellen. Het is een lekkere grote bril met dikke randen en een iets cateye-achtige vorm, zodat je er meteen uitziet als een celebrity superster (en kijk, dat willen we toch allemaal wel eens?). Deze bril heb ik expres niet te breed gemaakt, zodat hij wel groot oogt, maar er niet té groot uitziet als je hem draagt. Ik heb namelijk niet zo’n breed gezicht, maar toch steekt hij niet te veel uit. Ondanks de grootte staat hij heel elegant en flatterend bij veel verschillende gezichtsvormen. Laat de paparazzi maar komen!

Schermafbeelding 2015-02-02 om 10.36.57 Schermafbeelding 2015-02-02 om 10.37.12Ik ben zo trots! Het is ontzettend gaaf om te werken aan iets tastbaars en om straks misschien wel mensen op straat en festivals te spotten met mijn ontworpen brillen. De brillen van de andere bloggers vind ik ook echt onwijs gaaf! Die grote zonnebril van Annic of die leuke, ronde bril van Lizzy. Ik wil ze allemaal! Iedereen heeft zijn eigen style behouden en een persoonlijke stempel op zijn of haar designs gedrukt.

eyelove behind the scenes shoot_09Aan de binnenkant van mijn brillen staat ‘Beautylab by Serena Verbon’. Wow, zo cool!

EyeLove_GroepCatured_by_Hart(web)Ik wil bij deze Eyelove bedanken voor de prettige samenwerking en de mogelijkheid om mijn eigen brillen te ontwerpen. Toen ik aan dit project begon had ik geen bril nodig, maar mijn ogen zijn inmiddels zo achteruit gegaan (ik heb nu volgens mij echt -1) dat ik er echt niet meer onderuit kan. En hoe vet dat ik nu mijn eigen brillen kan gaan dragen! Geluk bij een ongeluk.

Ook Fashiolista Agency, en met name Jess, wil ik bedanken voor het opzetten van de Eyelove Fashion Collection en het selecteren van mij als influencer. You guys rock! Als laatste wil ik fotograaf Anouk Hart, make up artist Cynthia en behind the scenes video- en fotografen Christaan Grammer en Sacha Esmail bedanken.

De Eyelove Fashion Collectie is vanaf vrijdag 6 februari 2015 te koop bij alle 125 verkooppunten van Eyelove. Klik hier om de dichtsbijzijnde winkel bij jou in de buurt te vinden en klik hier om alle designs te bekijken!

Vanaf vandaag worden er vijf weken lang elke week brillen weggegeven via de Eyelove Facebook Pagina. Wil je dus graag één van mijn brillen of een bril van de andere influencers winnen ga dan snel naar Facebook om te zien wat je moet doen om te winnen. Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

76 Reacties

 1. mirna
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  hey wat leuk en ik ga deze week eens kijken of het iets voor me is mag een nieuwe uit zoeken dus dat gaat vast wel lukken

 2. DJ
  2 april 2015 / donderdag, 2 april 2015

  Ik ga morgen toevallig die blauwe eens proberen! Ben benieuwd hoe die staat, als ik hem neem zal ik je wel taggen met instagram! Groetjes Desi

 3. 20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Wat zijn ze gaaf geworden zeg, alle drie!! En die laatste is echt perfectie <3

 4. 16 februari 2015 / maandag, 16 februari 2015

  hier ben ik zo blij mee, mijn bril is aan vervanging toe. Ik denk niet dat ik voor een model van jou ga, maar er is wel heeeeel veel keus. De foto’s zijn echt supertof en hoe cool dat je site + naam in de brillenpoot staat! Cool! Bucketlist –> check!

 5. 7 februari 2015 / zaterdag, 7 februari 2015

  Wauw, ik vind de brillen echt gaaf! Vind zo’n strak knotje met middenscheiding je ook echt heel goed staan! :-)

 6. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  echt hele mooie brillen zitten er tussen zeg!

 7. Ikram
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Waw zo leuk! De brillen zijn ontzettend leuk geworden! Evenals de filmpjes trouwens! :D

 8. Kim
  4 februari 2015 / woensdag, 4 februari 2015

  Ik wil de Cateeye Zonnebril! Very Nice!

 9. 3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  Wauw zeg. Ik vind het supermooie brillen. De cat eye en de ombre bril vind ik supermooi

 10. Simone
  3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  Wat gaaf dat het nu werkelijkheid is! Echt hele stoere brillen! :)

 11. simone
  3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  Ik heb zoooveel zin om je paparazzi zonnebril te kopen! Kan niet wachten tot 6 februari :)!

 12. steffie
  3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  De cateye bril is echt geweldig! Je vindt dit model echt zo moeilijk. Beetje pin-up achtig ^^

 13. 3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  Super leuk zeg heel tof! Ik doe heel erg graag mee, wat kan je hier trots op zijn zeg fijne week nog verder!

 14. 3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  Zo gaaf he!

  Wel jammer dat de giveaway via FB is.. ;)
  Staat er ook nog eens een giveaway via BL gepland?

  • Serena
   Auteur
   3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

   hi Juliette,
   ik heb al een Eyelove giveaway gedaan via Beautylab, die heb je denk ik gemist dan! Jammer!
   liefs, Serena

   • 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

    Oh dat kan natuurlijk!

    wél lief dat je reageerde, had ik helemaal niet gezien!

 15. 3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  Super stoer dat je je eigen collectie hebt! Ik vind ze helemaal goed gelukt en ze zijn echt ‘Serena’ Nee, niet echt Hema, echt Serena:)
  Je bent dicht bij jezelf gebleven bij het design en dat vind ik cool!

  Fijne dinsdag!
  XoXo Melanie

 16. 3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  Wat een gave/hippe brillen!

 17. 3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  Wat gaaf om je eigen brillen te hebben! Vooral die laatste vind ik je heel mooi staan.

 18. MN
  3 februari 2015 / dinsdag, 3 februari 2015

  Ik had al een bril nodig dus ben ik gisteren al naar eyelove afgereisd. Dacht dat ze er gisteren al zouden liggen maar geen succes ze wisten niet eens van deze collectie af. Toen moest ik wel een andere bril uitzoeken want ik had er zover voor afgereisd. Echt heel erg jammer nu moet ik jou collectie laten. De design van je brillen zijn echt prachtig Sereen! Ik baal nu echt heel erg :(

 19. 2 februari 2015 / maandag, 2 februari 2015

  Hihi ik loop binnenkort met de turquoise ‘Serena’ op mijn neus! Over een paar dagen ga ik naar een verkooppunt naast Den Haag centraal, weet zeker dat ik niet de enige Beautylabber zal zijn daar. Heerlijk om af te kunnen wisselen met brillen!

 20. Nikki
  2 februari 2015 / maandag, 2 februari 2015

  Ik vind de foto’s echt super mooi!!! En die knot staat je ook echt heel goed, moet je vaker doen! Leuke campagne, gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *