Essie x Beautylab giftset

Toen Essie me vroeg om mijn eigen limited edition Essie setje voor ze te ontwerpen sprong ik echt een gat in de lucht! Essie is één van mijn favoriete nagellakmerken en ik voelde me ontzettend vereerd om met ze samen te werken aan dit leuke project. In het setje zitten drie van mijn favoriete Essie kleuren, de verpakking heb ik samen met ze ontworpen én het setje is ook nog eens extra voordelig geprijsd. De perfecte gift voor de Feestdagen (of voor jezelf!).

ESSIE BEAUTYLAB SET - 4Je kunt je voorstellen dat het erg moeilijk was om er uit al die mooie kleuren slechts drie te kiezen, maar na wat wikken en wegen koos ik uiteindelijk voor Blanc, Wicked en Chinchilly. Hele trendy en chique kleuren met een creamy finish, die prachtig staan bij elke huidskleur en gedragen kunnen worden bij elke gelegenheid.

Blanc

ESSIE BEAUTYLAB SET - 2 (1) ESSIE BEAUTYLAB SET - 1 (1) Dit is echt zo’n kleur die altijd stylish verantwoord is en die je het hele jaar door kunt dragen. Witte nagels staan clean en fris en kunnen perfect gecombineerd worden bij elke outfit, of je nu een vrolijk zomerjurkje draagt of juist een warme, wollen trui. Witte nagels geven je outfit een klein beetje edge. Bovendien is het de perfecte basis voor nail art, dus je kunt er gerust je creatieve uitspattingen op los laten!

ESSIE BEAUTYLAB SET - 6 ESSIE BEAUTYLAB SET - 3 (1) ESSIE BEAUTYLAB SET - 4 (1)En vooral nu met de Feestdagen in zicht zijn witte nagels prachtig in combinatie met een glitterende top coat. Lak bijvoorbeeld één accentnagel of gebruik de glitters voor een ombre effect. Of wat dacht je van witte nagels met glinsterend nail art tape, voor een moderne, minimalistische look. Ik ben dol op witte nagellak dus Blanc moest en zou in mijn setje komen. Deze nagellak dekt mooi egaal met twee laagjes en geeft de nagels een mooie glans.

Wicked

ESSIE BEAUTYLAB SET - 10 ESSIE BEAUTYLAB SET - 11 ESSIE BEAUTYLAB SET - 12 Zo mysterieus en vampy, en toch ook zo chique en klassiek. Wicked is een intens diepe, donkerrode kleur met een paarse ondertoon. Zo donker, dat het bijna zwart lijkt. De kleur doet me denken aan die van een hele donkere, rijpe braam. Wicked is echt de ultieme IT-kleur. Dark en edgy, maar toch ook verleidelijk en elegant. Ik ben dol op dit soort donkere, mysterieuze kleuren. Het staat prachtig bij elke huidtint.

ESSIE BEAUTYLAB SET - 13Wicked is een schitterende kleur waar ik persoonlijk niet al te veel aan zou doen. Misschien een matte top coat voor de afwisseling, een klein, subtiel steentje voor wat extra glam, of een mooie gouden glitter ombre om het geheel iets feestelijker te maken. Deze nagellak dekt mooi egaal met twee laagjes en geeft de nagels een mooie glans.

Chinchilly

ESSIE BEAUTYLAB SET - 8 ESSIE BEAUTYLAB SET - 7 De eerste keer dat ik Chinchilly zag wist ik niet zo goed wat ik er van moest denken, maar eenmaal op de nagels was ik verkocht. De kleur is te omschrijven als een grijzige taupe; een grijsbruinige kleur met een hintje lila. Ik vind dit zo’n onwijs chique en elegante kleur! Het staat ergens heel nude en natuurlijk, maar ook heel fashionable en gekleed. Het is niet per se een hele sprekende kleur, maar toch genoeg aanwezig om opgemerkt te worden. Het complementeert je look en geeft er een luxe uitstraling aan.

ESSIE BEAUTYLAB SET - 9ESSIE BEAUTYLAB SWATCHES - 2Ook deze kleur vind ik prachtig zo en zou ik persoonlijk niet snel combineren met andere kleuren of top coats, alhoewel een subtiel zilver glittertje wel érg mooi staat en de nagels meteen voorziet van een feestelijke look!

beautylab x essie setjeBlanc, Wicked en Chinchilly. Ik ben onwijs trots op het eindresultaat en ben dan ook ontzettend benieuwd naar jullie mening! Ik hoop dat jullie de kleuren uit het setje goed gekozen vinden. Ik ben er in elk geval erg blij mee om mijn drie favoriete Essie kleuren samen in één doosje te zien.

ESSIE BEAUTYLAB SET - 5De nagellakkleuren die ik heb gekozen zijn echt mijn persoonlijke favorieten. Van die kleuren die je altijd kunt dragen, het hele jaar door, en die mooi staan bij elke huidtint en te combineren zijn bij bijna iedere outfit. Het zijn geen hele knallende kleuren, maar juist kleuren die niet zo opvallen. Totdat je ze op je nagels lakt, want dan vallen ze juist op door hun pure eenvoud en elegantie. Bovendien heb ik speciaal voor een creamy finish gekozen, zodat je er eventueel nog voor kunt kiezen om er een speciale top coat overheen te lakken, of het te gebruiken als basis voor een creatieve nail art.

ESSIE BEAUTYLAB SET - 1En dan het setje zelf! Ik ben de laatste tijd helemaal into ruitjes en daarom wilde ik graag iets van een ruitjespatroon op mijn doosje hebben. Ruitjes doen me denken aan de herfst en de winter en daar passen deze nagellakkleuren uitstekend bij (ook al ben ik van mening dat je ze het gehele jaar door kunt dragen). De ruitjes geven het doosje een warme, knusse en winterse uitstraling, maar geven tegelijkertijd aan dat er een connectie is met fashion.

Op de achterkant vinden jullie een leuk stukje tekst, door mij bedacht, waarin ik de namen van de nagellak op een speelse manier verwerk. Ik vind het echt een gezellig verhaaltje. Verder vinden jullie er ook mijn foto (HOE TOF! Mijn foto staat gewoon op een doosje met nagellak!) en mijn naam, beroep en blogadres.

ESSIE BEAUTYLAB SET - 4ESSIE BEAUTYLAB SET - 3Het Essie x Beautylab setje is een limited edition uitgave en zal exclusief verkrijgbaar zijn via Bol.com. Essie nagellak kost normaal gesproken €9,99 per flesje, maar dit setje is een stukje voordeliger en komt neer op €24,99 in totaal. Bovendien is de verzending gratis en is er extra snelle levering: bestel je voor half negen ‘s avonds, dan heb je hem morgen al in huis!

Ik denk dat het een superleuk cadeautje is voor de Feestdagen, maar het is natuurlijk ook een perfecte gift om jezelf op te trakteren. Dan heb je meteen mooie, nieuwe kleurtjes in je stash die prachtig zijn voor het komende seizoen.

Klik hier om direct naar de pagina te gaan van het Essie x Beautylab giftsetje.

Wat vinden jullie er van, is dit setje iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

100 Reacties

 1. Myrthe
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik heb gisteren nog een Essie lakje gekocht, maar nu twijfel ik toch weer of ik deze ook moet bestellen haha, het is een heel leuk setje geworden!
  Tot wanneer zijn ze beschikbaar?

  • Serena
   Auteur
   8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

   hi Myrthe,
   tot ze uitverkocht zijn! En het is echt een zeer gelimiteerde uitgave, dus… ik wil je niet opjutten maar als je het setje graag wilt zou ik er niet al te lang mee wachten! ;)

 2. Wenn.
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wat leuk dat je dit mocht doen!

 3. Stacey
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wat gaaf dat je dit mocht doen. Mooie kleuren heb je uitgekozen

 4. Kimberly
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Perfect samengesteld Serena! Niks aan veranderen haha

 5. Sem
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Wauw ik vind hem echt supervet! Wicked en Blanc zijn mijn favorieten, als ik wat meer geld heb ga ik hem sws kopen :)

 6. Annemarie
  5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Wow, dat is tof zeg!

 7. Ingrid
  5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  WoW wat gaaf! ❤️

 8. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Ik heb Wicked en Chincilly al, jammer dat die geen andere kleuren zijn anders had ik het misschien wel gekocht!

 9. A
  5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Ook mijn favo kleuren,serieus. Ik bestel het echt nu :D

 10. Yuni
  5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Wauw echt super mooi~ Vooral de steentjes (versieringen) *_*

 11. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Het ziet er echt geweldig uit!

 12. Marieke
  5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Geweldig!!! Jammer dat ik die taupe/mauvekleur al heb. Anders had ik hem meteen genomen! (Misschien ga ik nu ook nog voor de bijl… ;-) )

 13. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Super mooie kleuren, lekker draagbaar! Heb net een setje voor mezelf besteld :)

 14. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  O wauw, wat een eer dat je een eigen Essie-setje hebt. Een must-have voor nagellakliefhebbers, maar ook voor Beautylablezeressen, zo cool.
  Je hebt me helemaal enthousiast gemaakt voor witte nagellak met nailart. Wat is dit mooi! Ik ben normaal niet zo van versierde nagels, maar dit is echt te gek. Vind het ook echt winters, met dat sneeuwwitte en dan die bloemetjes.

 15. Melanie
  5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Goed uitgekozen setje! Hele mooie kleuren en inderdaad heel draagbaar! Chinchilly vind ik het allermooist van deze 3. Ik moet even kijken of ik die niet al heb, want daar heb je maar zo kans van….anders wellicht leuk cadeautje voor mezelf ;-)

 16. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Wow! Zo leuk! Ik vind de kleuren en de verpakking geweldig!

 17. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Wauw wat leuk dat je dit hebt mogen doen! Je hebt ook echt een mooi setje samengesteld.

 18. Petra
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Leuk gedaan, ik heb chinchilly en die vind ik ook gelijk het mooist!!!!!!

 19. Anita te Gussinklo
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Wat tof dat Essie je hiervoor heeft gevraagd.
  Je heb een leuke set samengesteld, mooie kleuren.
  Echt een perfect Kerst cadeautje.

 20. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  omg omg omg, ik ben helemaal niet van de versierde nagellak, (wel van nagellak zelf, maar gewoon effen) maar omg de witte nagellak met bloementjes. Ik ben gewoon verliefd. Hoe kan dat nou??? <3
  Echt bizar.
  Maar hoe leuk dat jij het doosje hebt mogen ontwerpen en de kleurtjes <3 helemaal top. Goeie basic kleurtjes waar je alles mee kan <3

 21. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Wat een mooie lakjes. Leuk om te zien en wat een mooie nailarts heb je ermee gemaakt.

 22. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Ik had nog nooit witte nagelak gezien! Ik ben normaal echt van de felle kleuren maar vind deze toch ook wel mooi! En ze passen goed bij de tijd van het jaar.

 23. Tina
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Ik vind de kleuren heel mooi passend bij de tijd van het jaar! Bij die witte nailart denk ik dan weer eerder aan een zomerse bruiloft, echt prachtig

  • Tina
   4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

   *de witte nailart met bloemetjes dus ;)

 24. Chrystal
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Wat een leuk setje, hele mooie kleuren. Ik ga het meteen op mijn kerst verlanglijstje schrijven!

 25. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Drie prachtige kleuren helemaal naar mijn smaak! Freakin love it! Kom je ook met een Summer edition? Please do.

 26. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Zo mooi! Ik ga ’em vragen voor Kerst! Echt drie top kleuren die altijd goed zijn met elke outfit. Vind de nail art die je ermee gemaakt hebt ook heel pretty. Beter had niet gekund! Mijn complimenten.

 27. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Oh wauw wat gaaf zeg je eigen setje! Echt onwijs mooie kleuren.

 28. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Je hebt inderdaad hele mooie kleuren uitgekozen :) vind ze alle drie heel mooi!

 29. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Oh wauw, wat een prachtige kleurtjes! Alle drie draag ik zelf ook heel graag!

 30. Lilian
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Gaaf dat je dit hebt mogen doen! Is dit de samenwerking waarvoor je meerdere keren naar het buitenland bent geweest?

  • Serena
   Auteur
   4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

   Nope, dat is weer iets anders! 😊

 31. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Wat een mooie kleurtjes! Wicked is zéker mijn favoriet :)

 32. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Wat een mooie lakjes heb je uitgekozen, ik snap ze alle drie helemaal!
  Die roosjes nagels zijn echt super cute <3
  Heel tof deze samenwerking Serena!

 33. Christa
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Wat super leuk Serena! Wicked is toevallig ook mijn favoriete Essie lakje haha, ik draag hem -zeker in de herfst en winter,- bijna iedere dag! De andere twee kleuren zien er ook erg leuk uit, dus ik denk dat ik dit setje wel aan ga schaffen :)

 34. Elke
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Mooie kleuren heb je uitgezocht, vooral Chinchilly vind ik erg leuk! Het is dat ik al een soortgelijke witte en rode kleur heb, anders was dit setje perfect. Ik ga nu Chinchilly even nader bekijken in de winkel ;) Btw goed excuus om warme chocolademelk te drinken… ‘Moest voor de foto!’

 35. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Ohh wauw wat heb je mooie kleuren gekozen! Ik ga dit setje absoluut kopen!

 36. 4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  wauw wat een prachtige selectie serena echt een gave samenwerking ook, en heel erg jij !
  xx ish

 37. Kayleigh
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Wauw! Ik ben helemaal geen fan van witte nagellak maar zo met die bloemetjes nailart toch erg mooi! Zou graag willen weten hoe je dit hebt gemaakt;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *