Essie A Winter’s Tale – Hot Coco

Essie’s winter collectie heet A Winter’s Tale. Een prachtig scala aan de donkere kleuren van dit seizoen. De kleuren vind ik chique, mysterieus en elegant. Warm bruin, intens paars/rood, donkergroen en verleidelijk rood. Deze collectie is vanaf vorige maand verkrijgbaar en ik ben in het bezit van de kleur ‘Hot Coco’ die ik graag aan jullie wil laten zien.


De kleuren uit de ‘A Winter’s Tale’ collectie
Hier boven heb ik Hot Coco geswatched op een nagelwieltje om goed het verschil te laten zien tussen de kleur met 1 laagje en 2 laagjes. Hot Coco is inderdaad precies de kleur van warme chocolademelk. Maar bij het tweede laagje lijkt het ook een grijzige gloed over zich te hebben. De lak is creamy en dekt vrij goed, maar met 2 laagjes boek je wel de beste resultaten.
Hot Coco lakt goed, streeploos en precies (door het iets kleinere kwastje dan ik normaal gewend ben). De lak droogt normaal, maar als hij er eenmaal op zit dan zit ‘ie er op. Essie is een van de weinige lakjes die serieus een week op mijn nagels blijft zitten met minimale slijtage. Slijtage dus, geen chipping. En dat is nogal een prestatie!
De kleur is prachtig maar in mijn ogen nog wat saai. What can I say, I’m a sucker for glitter en glamour! Gelukkig heb ik daarom het lakje ‘Diamonds & Pearls’ van Deborah Lippmann die prachtig staat over Hot Coco. 

zonder flits


met flits
Met flits is goed die grijzige ondertoon te zien, vind je niet? Hot Coco is, naast alle andere Essie lakjes, echt een aanrader. Sowieso omdat de kwaliteit goed is maar ook omdat de kleur precies lijkt op de kleur van chocolademelk. Een echte must-have voor de chocolovers dus!
Deze Essie winter collectie is vanaf begin december 2010 te koop in o.a. de Nederlandse webshop Boozyshop. De lakjes kosten €12,99 per stuk. Ik zou Masquerade Belle nog graag willen toevoegen aan mijn stash, diep aubergine, echt wow!
Wat vinden jullie van deze collectie, en van deze kleur?

Until next time,

Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *