Essence Only Purple Matters top coat

Essence is echt goed bezig! De nieuwe Nail Art Special Effect! topper in de kleur ‘Only Purple Matters’ is daar het keiharde bewijs van. De Essence Only Purpe Matters top coat bevat 3D glitters en geeft een prachtig galaxy-achtig effect aan je nagels. Slechts 2 laagjes over een donkere basiskleur geeft een fantastisch resultaat. En het allerbeste? Deze top coat kost slechts €1,69.

essence only purple matters2De nieuwe Essence Nail Art special effect! topper in de kleur 17 – only purple matters zit in een flesje van 8ml. Deze lak is bedoeld als top coat, dus er moet altijd nog een basiskleur onder. Ik heb verschillende kleuren geprobeerd en een donkere kleur als basiskleur vind ik het mooiste resultaat opleveren. Denk bijvoorbeeld aan donkerpaars, donkergrijs, donkerblauw of zwart.

essence only purple matters1Voor een top coat dekt ‘ie aardig goed. De textuur is wat dikker omdat de lak propvol zit met hele fijne paarse glittertjes en wat grotere hexagon glitters in de kleur fuchsia. Na twee laagjes heb ik het idee dat je de basiskleur niet eens meer ziet! Toch is een basiskleur wel nodig, want breng je twee laagjes aan op een nagel met alleen basecoat, dan zie je je nagelbed er hier en daar doorheen schijnen.

De lak is schitterend in de schaduw, maar nog veel prachtiger in de zon omdat de grote hoeveelheid glitters dan lekker gaan schitteren en glinsteren.

essence only purple matters4Hieronder draag ik een dekkende laag donkergrijs met twee dun aangebrachte laagjes ‘only purple matters’.

essence only purple matters3In de zon nog vele malen mooier:

essence only purple matters5En omdat ik de lak niet zo mooi op de foto kon krijgen als in het echt, hieronder nog een video om je een beter idee te geven van de kleuren en de glinsteringen. Persoonlijk vind ik het net alsof ik fonkelende edelstenen op mijn nagels draag.


Instavideo van Essence nail art special effect! topper in ‘only purple matters’ by @serenaverbon

Wat een beauty is deze Essence top coat! Vinden jullie niet dat het effect op Galaxy Nails lijkt?

essence only purple matters_1Only Purple Matters is een nieuwe favoriet in mijn nagellakstash. Een echte aanrader voor de liefhebbers van paarse nagellak en/of glitternagellak. Zelf houd ik van paars én van glitter, dus dit is echt een winnende combinatie. Tot op heden zit de lak perfect op mijn nagels (5 dagen), dus over de kwaliteit ben ik ook erg te spreken.

De Essence Only Purple Matters top coat is de nieuwste toevoeging aan de nail art special effect toppers en vind je in het tweede Essence schap in Kruidvat filialen. De prijs is €1,69 (8ml). 

Ga jij Only Purple Matters toevoegen aan je nagellakstash of sla je deze lak even over?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

83 Reacties

 1. Julia
  30 januari 2015 / vrijdag, 30 januari 2015

  vraagje:
  Weet jij misschien waar je glitternagellak met grove glitters kunt halen (liefst goud)? En dan bedoel ik ongeveer 1-3 mm.

  alvast bedankt ;)

 2. leanne
  4 november 2013 / maandag, 4 november 2013

  hee serena

  Ik heb een vraagje altijd als ik nagellak en wacht dat hij is opgedroogd dan wrijf ik erover en dan gaat het er weer af. Of ik doe het te dik, terwijl ik het heel vaak overnieuw heb gedaan en een heel dun laagjem maar het lukt mij gewoon niet, en dan is de onderlaag wel goed en dan die topcoat niet van essence ik hooop dat je mij kan helpen want dit is echt een irritant probleem en ik heb dezelfde op de onderste foto gekocht hoe krijg je ze zo mooi?

  groetjes leanne

  • leanne
   4 november 2013 / maandag, 4 november 2013

   hee serena

   Ik heb een vraagje altijd als ik nagellak en wacht dat hij is opgedroogd dan wrijf ik erover en dan gaat het er weer af. Of ik doe het te dik, terwijl ik het heel vaak overnieuw heb gedaan en een heel dun laagjem maar het lukt mij gewoon niet, en dan is de onderlaag wel goed en dan die topcoat niet van essence ik hooop dat je mij kan helpen want dit is echt een irritant probleem en ik heb dezelfde op de onderste foto gekocht hoe krijg je ze zo mooi?

   groetjes leanne

 3. Tionne ♡
  18 oktober 2013 / vrijdag, 18 oktober 2013

  Wauw! Wat past dit goed bij een getinte huid. <3

 4. Suzanne
  24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Ik heb deze nagellak ook maar ik krijg hem er zo moeilijk weer af. Heb je hier een speciaal trucje voor? Ben echt een halfuur bezig geweest met nagellakremover.

 5. 16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Heeft iemand misschien een tip hoe je deze nagellak weer goed kunt verwijderen?
  Ik heb nagellak remover zonder aceton en hiermee gaat het er met geen mogelijkheid af!!
  HELP ME PLEASE

 6. Yasmine
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Supermooi, binnenkort maar weer eens langs Kruidvat!

 7. Marije
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Ik heb dit weekend Essence 112 Time for Romance gekocht, gewoon een basislakje vol glitters. Oudroze, hij is fantastisch! Dekt in 2 laagjes, maar 3 laagjes vind ik net iets mooier. Leuk alternatief voor paars, of gewoon als je genoeg geld hebt om 2 lakjes te kopen ;)

 8. 1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Waaaaaaaauw, was al fan van de Essence Glitter Topper Top Coats (jammer dat mijn favo uit het assortiment is/gaat (Mr&Mrs. Glitter; prachtige, grote, chunkie, groene blauwe en zwarte glitters)) maar deze is ook prachtig: Scoreeen! :)

 9. 1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Ik heb deze al! Hij is inderdaad heel erg mooi!

 10. 1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Die neem ik mee!

 11. bente
  1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  wow essence is echt goed bezig! leuk dat je ons op de hoogte houd als je weer een topper hebt gevonden xx

 12. chantal
  1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  ik heb hem ook !!! super mooi is die!!

  liefsss

 13. 1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Als ik het goed heb droeg je deze ook tijdens de workshop vrijdag. Ik vroeg me al af waar je dat mooie kleurtje vandaag had!

  • Serena
   Auteur
   1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

   Dat klopt! Nu weet je het gelukkig ^^

 14. Lisan
  1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Gaaf lakje! Ik kan jammer genoeg jouw filmpjes niet zien, die van je katje in instalab ook niet.

 15. sannetjee
  1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Leuk artikel!! Heb je de liquid stand lakjes van essence al eens geprobeerd?? Deze heten bij essence sparkle stand effect , en zijn geweldig mooi en blijven lang zitten. De zwart/grijze kleur is echt we aanrader!! X sanne

  • sannetjee
   1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

   Sorry…. stand=sand. Stomme spellingscotrole ook…. XD

 16. Bente
  1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Super leuk ik heb zelf deze nagellak en de glow in de night voor mijn zusje haar verjaardag gekocht ze was helemaal blij!!:)
  Wil je ook een review maken van de glow in the night top coat van essence

 17. Anna
  1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Wow prachtige kleur!!

 18. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Hij is echt ontzettend mooi! Volgens mij had je deze ook op bij John Beerens, of niet? Hij was me toen in ieder geval ook al opgevallen! Supermooi <3!

  • Serena
   Auteur
   1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

   Klopt!

 19. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Wauw, ziet er echt zòò mooi uit ♥,♥

 20. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Wauw, wat een prachtige top coat! Deze ga ik maandag gelijk in huis halen! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *