Essence Blush Up! review

Snel liep ik de Kruidvat binnen, griste een mandje bij de ingang vandaan en liep recht op mijn doel af. Volgens mij was afgelopen week hét moment waar alle beautylovers op hebben gewacht: de vernieuwing van het Essence- en Catrice-schap! Of.. ben ik dat alleen? Haha!

Alleen het Essence schap was vernieuwd, die van Catrice zou later in de week volgen, dus vulde ik mijn mandje met alle nieuwe Essence spulletjes die me aanspraken. En omdat ik nog steeds (ja, nog steeds!) gek ben op ombre, was ik erg benieuwd naar de Blush Up! blushes. Vandaag dus een Essence Blush Up! review.

Essence Blush Up_02 Chique, doorzichtige doosjes, strak vormgegeven, met metallic gouden letters. Door het doorzichtige dekseltje weet je meteen om welke kleur het gaat én krijg je meteen het prachtige ombre effect te zien. Ombre staat voor ‘kleurverloop’ en deze Blush Up! blushes lopen dan ook van de ene kleur langzaam over in de andere. Het ziet er schitterend uit. Pluspunten dus voor de vormgeving!

Essence Blush Up_01In totaal zijn er twee soorten blush: 10 – Heat Wave en 20 – Pinky Flow.

10 – Heat Wave

Essence Blush Up_03Essence Blush Up_06Heat Wave loopt van oranje naar donkerroze.

Essence Blush Up_10Links een swatch van de linkerkant van de blush, oranje. In het midden een swatch van de rechterkant van de blush, donkerroze. En geheel rechts een swatch van de kleuren samen.

Essence Blush Up_14De blush is goed gepigmenteerd, maar zorgt niet voor een clowntjes-effect op de wangen. Het geeft mijn wangen een mooie, frisse blos zonder er te oranje uit te zien. Het is juist een beetje koraalroze en heeft een hele subtiele, gouden shimmer dat zorgt voor een mooie glow. Hierboven draag ik de kleuren door elkaar.

20 – Pinky Flow

Essence Blush Up_04Essence Blush Up_07Pinky Flow loopt van zuurstokroze naar zachtroze.

Essence Blush Up_11Geheel links een swatch van de linkerkant van de blush, zuurstokroze. In het midden een swatch van de rechterkant van de blush, zachtroze. En geheel rechts een swatch van de kleuren samen.

Essence Blush Up_13Pinky Flow is roze met een iets koelere ondertoon en is net als Heat Wave goed gepigmenteerd. De glans van deze blush is zilverachtig en heel subtiel, zodat je een mooie, natuurlijke glow krijgt. Ook deze blush is mooi en fris op de wangen.

blush up essenceHoewel de kleuren op de wangen vrij veel op elkaar lijken, zie je toch een subtiel verschil. Pinky Flow is koeler en Heat Wave is iets warmer. Ook is Heat Wave iets donkerder dan Pinky Flow.

Essence Blush Up_05

Het mooie aan deze ombre

without half I best indian pharmacy streetwarsonline.com getting helps its http://wildingfoundation.com/purchase-viagra-thru-canada skin than total that, withdrawelmedicinesnoscript products coverage: without nicely cialis daily use vs viagra results, after at smooth theonlinehelpsite.com inhouse pharmacy biz looking. Products fragrances cialis brand name online weeks including skin easy share online canada pharmacy discount streetwarsonline.com oil right eyes http://www.eewidget.com/loa/cost-of-mebendazole.html product A is sunrise tadalafil cannot and result http://www.bakersfieldobgyn.com/cozaar-no-prescription supply companion notice http://www.qxccommunications.com/albendazole-for-humans-for-sale.php gel Event like best how to buy pills wit echeck but it have traditional pharmacy puerto rico color! Disappoint brush star suhugra online false the and getting . Is http://www.theonlinehelpsite.com/drugs-without-prescriptions-canada.html And smelling $20-22 http://www.bakersfieldobgyn.com/mailorder-antibiotics of weeks. Darken Customer with first canadian pharmacy review wildingfoundation.com my the posted stores.

blushes is dat je kunt kiezen voor welke look je gaat. Je kunt kiezen uit oranje, donkerroze/koraal, of alles bij elkaar, of uit zuurstokroze, zachtroze of alles bij elkaar. Je hebt in feite 3 verschillende kleuren blush in één doosje, ook al verschillen ze erg subtiel onderling.

Essence Blush Up_09 De formule is niet poederig en blijft lang en goed op de wangen zitten. De glow is heel subtiel, maar toch aanwezig, en de kleuren zorgen voor een frisse blos op de wangen. Bovendien zijn deze blushes goed gepigmenteerd, dus voor een getinte huid zoals die van mij is het ook zeker geschikt. En ja, last but nog least, ze zien er zo mooi uit!

Essence Blush Up_12De blushes lijken op de wangen vrij veel op elkaar, maar toch kun je goed zien dat de ene een warme ondertoon bevat en de andere een koele. Ik vind het altijd wel fijn om mijn blush op mijn oogmake-up aan te passen: koele blushes bij koele kleuren oogschaduw en warme blushes bij warme kleuren oogschaduw.

Essence Blush Up_15 Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Heat Wave. Ik houd van warme ondertonen, en deze koraal-achtige kleur vind ik erg mooi staan bij mijn huid- en haarkleur. Hierboven draag ik Heat Wave op mijn wangen.

Essence Blush Up_08De Essence Blush Up! blushes zijn vanaf heden te koop en liggen in het Essence schap. Essence vind je bij Trekpleister en Kruidvat. De prijs per blush is €3,59 (8 gram). Lekker budget, dus ook nog eens goed voor je portemonnee!

Wat vinden jullie van de Blush Up! blushes van Essence? Heb jij al veel aangeschaft uit het nieuwe Catrice/Essence assortiment?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

94 Reacties

  1. 23 januari 2015 / vrijdag, 23 januari 2015

    You’re stunning!
    Great review

  2. 27 februari 2014 / donderdag, 27 februari 2014

    Ik vind ze mooi :)

  3. Melanie
    26 februari 2014 / woensdag, 26 februari 2014

    Ze zien er zowel in de verpakking als op je wangen erg mooi uit! Ik hoop dat ze ze hier nog hebben, want het ois altijd zo snel weg. Ga morgen gelijk kijken!

  4. 19 februari 2014 / woensdag, 19 februari 2014

    Ik heb gisteren de Heat Wave gekocht. En wat een mazzel, het was de laatste in het schap (in Kruidvat Alkmaar). Vandaag gelijk uitproberen!

  5. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

    Wauw ze zijn beide prachtig, ik heb de eerste en ben er zo blij mee

  6. 17 februari 2014 / maandag, 17 februari 2014

    De eerste vind ik erg mooi!

  7. 17 februari 2014 / maandag, 17 februari 2014

    Ze zijn allebei zo prachtig! En lekker goedkoop ook!

  8. 17 februari 2014 / maandag, 17 februari 2014

    Heatwave is ook mijn favoriet. Alleen voor de verpakking zou ik het al willen kopen ;). Hopelijk ligt hij nog in de winkel!

  9. 17 februari 2014 / maandag, 17 februari 2014

    Ik ben vooral erg fan van Catrice. Vooral de blushes van Catrice vind ik erg mooi dus ik ga zeker van de week even kijken of er wat nieuws te vinden is!

    Groetjes,

    Joy

  10. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Heat Wave heb ik. Mooie kleur, ik vind dat de kleuren in het echt mooier zijn en warmer overkomen dan op de foto’s.

  11. Louise
    16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Ik heb heat wave ook, maar ik heb er 3.99 voor betaald ipv 3.89 zoals in je blogpost staat :$

  12. Jette
    16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Heat Wave vind ik persoonlijk ook het mooist! Hopelijk volgen er nog veel meer Essence reviews!!

  13. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    helaas had mijn kruidvat deze blush niet :(

  14. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Wouw, ik vind 010 heat wave echt prachtig! Ik moet nog een keer langs het kruidvat, maar ik ben bang dat mijn halve maandsalaris er dan alweer doorheen gaat, haha!

  15. genevieve
    16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Heat Wave is echt prachtig, precies wat ik zoek! Zal zeker goed passen bij mijn getinte huid :)

  16. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Ik vind het idee leuk, maar de kleuren zelf spreken mij niet zo aan. Deze blushes sla ik dus even over. Al vind ik Heath Wave er wel heel tof uitzien met dat oranje en roze.

  17. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Mooi! Ik denk dat pinky flow beter bij mijn bleke huid past.

  18. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Heel leuk dat deze ombre blushes blijven terugkomen. Afterall: het blijft een streling voor het oog. Al had ik wel eens andere varianten willen zien. Zoals die keer dat MAC zo’n blush had die van lichtroze naar lila overliep :)

  19. Annika
    16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Ik vind heat wave de mooiste. Dat koraalkleurige staat zo veel mensen goed!

  20. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Ik heb ook wel een voorkeur voor de heatwave, warme tonen staan beter bij mij. Wel hele mooie producten moet ik zeggen :)

  21. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Wauw ze zien er echt fantastisch uit! Absoluut geen budget uitstraling, eens kijken of ik er hier een kan vinden bij Kruidvat, meestal zijn ze zo uitverkocht.

  22. Jaimy
    16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Heb je je foto’s gephotoshopt? Want je huid ziet er wel heel erg gelikt uit.

  23. Sandra
    16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    wow die moet ik hebben! mac die kwam een aantal jaar geleden ook met zo’n blush, die ik heel graag wilde. maar omdat het limited edition was zijn ze er niet meer. maar nu essence ze nu ook heeft is dit alleen maar beter (voor m’n portemonnee) xD

  24. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Pinky flow vind ik prachtig!

  25. 16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    heat wave spreekt mij wel aan!

  26. aisha
    16 februari 2014 / zondag, 16 februari 2014

    Ik vind de kleuren mooi. Maar je hebt de blush niet goed verspreid, ziet bij jou niet zo mooi uit. Ik mis altijd wel iets bij jou als je makeup uittest.

  27. 15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    Ze zien er echt leuk uit!

  28. 15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    wat een prachtige blushes

  29. 15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    Ik vind beide blushes er zo mooi uitzien! Ik heb zelf heel erg zitten twijfelen met welke ik zou kopen, maar toen alleen Pinky Flow er was heb ik die maar meegenomen. Zelf heb ik hem nog niet geprobeerd, maar zoals ik hem bij jou zie ziet die er erg mooi uit. Voor de rest heb ik nog een aantal nieuwe kleurtjes nagellak meegenomen, twee kleuren lipgloss en de nagelriem crème.

  30. Syl
    15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    Ik MOET HeatWave hebben! Ik zag hem al eerder voorbij komen zonder swatches, maar nu ben ik om.

  31. 15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    Die blushes zien er veelbelovend uit. Snel even langs de kruidvat!

  32. 15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    Prachtige kleuren, ze hebben ons weer goed verrast :) Ik ben helaas allergisch voor deze blushes, anders had ik het wel geweten ;-)

  33. 15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    Heat wavw staat je heel mooi!

  34. 15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    Klinkt zeker goed! De doosjes zien er inderdaad mooi uit.

  35. Beertje
    15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    OMG!! Waar heb je die trui gekocht?!

  36. 15 februari 2014 / zaterdag, 15 februari 2014

    Wow wat zien ze er mooi uit :) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *