Eerste indruk | Babyliss Clip ‘n Curl + giveaway

Tijdens mijn nachtelijke online shopping sessies (herkenbaar?!) stuitte ik op de Babyliss Clip ‘n Curl set. Het setje ziet er superinteressant uit en bestaat uit 12 siliconen rollers die je niet vast hoeft te zetten met een pinnetje of iets, maar simpelweg vastknijpt. Het leek me erg handig in gebruik en ik was dan ook reuze nieuwsgierig naar het resultaat!

In de video hieronder test ik de Babyliss Clip ‘n Curl set voor het eerst uit, deel ik mijn eerste indruk met jullie én verloot ik hem onder mijn kijkers;

Hieronder nog even de voor- en nadelen op een rijtje;

voordelen
– de clip-in rollers zijn gemakkelijk in- en uit te draaien
– ze worden helemaal niet heet (ze voelen lauwwarm aan) dus het is vrij veilig in gebruik
– hierdoor zijn ze ook minder schadelijk voor je haar
– de clip-in rollers zijn tot aan je hoofdhuid in te draaien (wanneer ik krullen maak met de stijltang lukt me dit niet)
– de krullen zijn heel anders dan wanneer ik ze erin zet met de krultang, dus een leuke afwisseling!
– de krullen zijn echt supermooi en bouncy!
– het is prettig dat ze uit zichzelf blijven zitten, je hebt geen speldjes of klemmetjes nodig om ze mee vast te zetten
– ze zijn gewoon geweldig leuk en makkelijk in gebruik! Erg leuk voor wanneer je weinig ervaring hebt met krullen maken, maar ook erg leuk voor kinderen (ik zou zeggen vanaf 11/12 jaar) en jonge meiden

nadelen
– het opwarmen duurt een goeie 10 minuten, vind ik best lang
– de set is niet heel compact, dus ook niet handig om mee te nemen voor op reis
– je haarpunten willen er nog wel eens tussenuit piepen (maar dit is volgens mijn een kwestie van oefening baart kunst)
– als je veel haar hebt, zoals ik, heb je aan 12 clip-in rollers niet genoeg
– op deze manier moet je de hele handeling herhalen, dat vind ik zelf vrij omslachtig en het duurt dan ook wat langer om je gehele haar in de krul te zetten

babyliss clip 'n curl reviewDe Babyliss Clip ‘n Curl set kost €69,95 en is onder andere te koop bij Blokker. Bij deze webshop is hij zelfs €59,90. Ook Fonq.nl verkoopt ’em voor €59,95. 

GIVEAWAY
Zijn jullie enthousiast geworden? Ik verloot de Babyliss Clip ‘n Curl onder de kijkers van deze video. Als je kans wilt maken op deze set, doe dan een duimpje omhoog (dat moet via YouTube zelf), abonneer je op mijn kanaal BeautylabNL en laat een comment achter om te laten weten dat je meedoet (dat mag hier, maar ook via YouTube zelf). In de video van komende zondag laat ik weten wie de Clip ‘n Curl heeft gewonnen. Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

107 Reacties

 1. Anita H.
  25 oktober 2016 / dinsdag, 25 oktober 2016

  Ik loot graag mee.

 2. Ikram
  14 februari 2016 / zondag, 14 februari 2016

  Oh lijkt mij idd een hele handige beautytool :) Leuk resultaat :D

 3. Inge
  14 februari 2016 / zondag, 14 februari 2016

  Super leuk en wat een mooie krullen! Doe graag mee met deze actie … Ben echt een kluns met een krultang, dus dit zou echt een uitkomst zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *