Dove Original Deodorant

Een tijdje geleden konden jullie je opgeven voor het en inmiddels hebben een aantal dames hun deodorant opgestuurd gekregen en al een aantal dagen getest. Ze kregen een pakketje met daarin de Dove Original spray en de Dove Original roller, zodat ze de deodorantsoort konden testen die ze het liefst gebruiken. Benieuwd naar hun bevindingen? Lees hieronder hun meningen.

i love DoveWendy“Ik vind de spuitbus erg fijn, maar de roller niet omdat mijn oksels nat blijven na het aanbrengen. Verder is de geur fijn, niet te overheersend en blijf ik de gehele dag fris ruiken. Verder merk ik dat de Dove deo ervoor zorgt dat mijn oksels zacht en gehydrateerd aanvoelen. Iets dat ze zeker wel verdienen als je veel zweet of vaak scheert.”

Sofie“Ik vind het een heerlijke zachte deo, zelfs na het scheren kan ik hem direct opdoen. Ik heb na 4 dagen gebruiken al het idee dat mijn oksels er gladder uit zien. En ik blijf fris met de deo, kan shirtjes er 2 dagen door aan, ze gaan niet stinken naar zweet zoals bij deo”s van sommige andere merken.”

Marloes“De deo bevalt me prima. Prikt niet, droogt snel op en plakt niet. Werkt de hele dag door, ook nu het zo warm is.”

Tessa“Deze deodorant heeft een heerlijke geur die de hele dag blijft hangen, is heerlijk zacht voor mijn oksels en ook direct na het ontharen te gebruiken. Ik ben dus zeer tevreden over dit product.”

dove original deoDebbie“De dove deo heeft een zachte geur en voelt prima aan. De afgelopen dagen was het warm weer en dan merk ik wel dat ik gewoon zweet en dat ik wel moet bijspuiten, 24 uur red ik al niet laat staan 48 uur! Toch vind ik hem prettig in gebruik en zal hem zeker opnieuw aanschaffen, er zal dan alleen wel meer flessen doorheen gaan door vaker gebruik per dag!”

Diny“Heerlijke geur, prima verzorging en geen allergische reactie! Dove streelzacht ;-)”

Judith“De roller geeft een verfrist gevoel onder de oksels en de geur is aangenaam. Niet heel speciaal, maar prima voor de neutrale daagjes. Mijn oksels blijven scheren niet leuk vinden, maar ze zijn daarentegen wel goed gehydrateerd. Mijn oksels voelen superzacht! Weliswaar mét scheerbultjes, maar daar zal ik toch wat anders op moeten verzinnen.”

Margriet“Ik ben heel tevreden over de deo. Ruikt lekker fris en een beetje “zepig” en de geur blijft lang hangen. Toen ik me net geschoren had kon ik zonder irritatie gelijk deo opdoen. Erg fijn. Ik heb tot nu toe alleen nog maar de spray gebruikt trouwens, omdat ik eigenlijk bijna altijd sprays gebruik.”

dove catTessaHet is een echte dove geur, lekker fris. De deo is wit creamy, waardoor het zacht aanvoelt met het aanbrengen. Het blijft wel wat plakkerig, maar uiteindelijk is dat na een paar minuten ook weg. Het belangrijkste voor mij is dat de deo roller niet prikt! Hoerayy! Ook krijg ik geen irritatie van de deo en verzacht het de huid. De geur blijft ook lang hangen, al ruik ik toch ook wel zweet na een dag. Al met al een prima deo! Ik zou deze toch wel weer kopen :)”

Caroline“Ik vind de geur fantastisch en werkt lang door, en mijn oksels voelden al gladder/zachter aan na 2 dagen gebruiken. Ik heb een nieuwe lievelingsdeo!”

Janilee“Doordat er 0% alcohol in de deodorant zit is deze ook direct na het scheren van de oksels te gebruiken, zonder een branderig gevoel te geven. De neutrale zeep-achtige geur, zorgt ervoor dat de deodorant voor elke gelegenheid te gebruiken is, zelfs door mannen!”

Elsbeth“De spray prikt toch wat onder mijn vers geschoren oksel, wat me eigenlijk een beetje tegen valt. Had van Dove verwacht dat “ie super mild zou zijn en niet zou irriteren. De geur vindt ik wat weeïg en de walm van de spuitbus is onprettig om in te ademen. Raampje open! De roller prikte niet en is lekker crèmig van structuur, wat prettig en snel aan brengt en verzorgend aanvoelt. De geur is anders dan die van de spuitvariant, exact als die van de zeep, wat ik fijn vindt. Ook heb uitblijven van wolken gas is een pré. Ik ga deze zeker vaker gebruiken!”

dove deo 044

Aniek“Ik heb de deo roller gebruikt, omdat ik nu een deostick gebruik (maximum protection van Rexona) en ik vond dat deze het dichtst erbij in de buurt kwam.
Alle verzorgingsproducten die ik gebruik, zijn van Dove, alleen mijn deo niet en ik kan zeggen dat ik aangenaam verrast was door zowel de lekkere geur als wel de verzorgende en goede werking van de deodorant! Ik ga deze zeker vaker gebruiken.”

Marion“Ik vind de deoroller (altijd mijn favoriet) van Dove echt geweldig. Een heel goede deo die ook écht werkt! De roller rolt goed en blijft goed vochtig. De geur is aangenaam en blijft lang nawerken. Wat mij betreft echt een aanrader!”

Romy – “Ik heb de roller gebruikt. Eigenlijk alleen om dat ik nog nooit eerder een roller heb gebruikt. Of de deodorant een hydraterende en verzachtende verzorging heeft heb ik nog niet ervaren. Wel ben ik erg tevreden en blijf ik lekker fris ruiken!”

Renate – “Ik vind het een lekkere, basic, no-nonsense deoroller die mij minimaal 6 uur aaneen fris en vrijwel droog houdt, zelfs bij intensievere activiteiten! Mijn oksels zijn lekker zacht en niet geïrriteerd na een haastige scheerbeurt.”

dove-deo-packshotIk wil alle testpersonen bedanken voor het testen en reviewen van de Dove Original deodorants!

Wat is jullie ervaring met ? Welke is jouw favoriet?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

45 Reacties

 1. T.Huisman
  13 december 2015 / zondag, 13 december 2015

  Die orginal deo roller ruikt wel lekker maar er is ook een groene variant op de markt van Dove. Die geur ruikt wel wat goedkoop. Namelijk naar zeepsop.

 2. T.Huisman
  13 december 2015 / zondag, 13 december 2015

  Die orginal van Dove ruikt zo ongeveer het zelfde als die zeep van Dove. Er is ook een groene versie van de deodorantroller van Dove. Zelfs mensen die een allergie hebben reageren goed op de producten van Dove. Ik ben nooit merkentrouw en probeer telkens iets anders uit en dit heeft ook wel eens tot een miskoop geleid. Toen dacht ik had ik nu die reviews maar eerder gelezen dan was ik minder geld kwijt zijn geweest aan miskopen. bekenden uit mijn omgeving hebben wel een vast merk Deo. Onder andere van Dove en ook wel de orginal van Dove maar ook wel andere versies van Dove spuitbus deo. Mijn moeder heeft altijd Reve exotique van Vogue in die paarse spuitbus. Die bestaat ook al heel lang. Ze hebben het design van de spuitbussen van hun Deo”s vernieuwd maar de geur is het zelfde gebleven.

 3. Clarisse
  4 september 2013 / woensdag, 4 september 2013

  Ik gebruik nu al maanden (volgens mij toch al bijna 2 jaar) de go fresh komkommer variant. Zeker een aanrader, frisse geur, verzorgend en prikt inderdaad niet na scheren.

  Ik gebruik hem wel in combinatie met de rexona maximum protection, want op zichzelf houdt de deo het niet fris genoeg bij mij.

 4. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Ik ben groot fan van deze deo’s, gebruik ze zelf al jaren :)

 5. 1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Wat leuk om mezelf terug te zien! :D

 6. 1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Ik gebruik geen roller deodorant, ik gebruik lieve spuit flacons.

 7. Aline
  1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Ik heb ze beide, de roller gebruik ik elke ochtend en de spuitfles zit in mijn rugzak, zodat ik op school altijd even kan opfrissen als het nodig is.

 8. Iva
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Couldn’t agree more with Elsbeth wbt de spuitdeowalm! Ik vind dove altijd lekker ruiken maar vind m toch niet zo goed werken als secret of lady speed stick..

  • LaydJo
   4 september 2013 / woensdag, 4 september 2013

   Jah ik gebruik ook Secret en Lady Speed Stick. Werken ergg goed bij mij, de hele dag. Helaas niet hier te koop. Ik koop ze op Aruba of Curacao. En als er kenissen of family komen vraag ik ze mee te nemen voor mij.

 9. sara
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  eerlijk is eerlijk, dove is bij mij altijd hst beste uit te bus gekomen
  andere deo’s ruiken zo geparfeerd dat je zo een vieze zweet-parfum combi krijgt maar de dovegeur is. satin silk was mijn favo. tegenwoordig draag ik mijn zelfgemaakte diy deo. werkt super goed en is budgetproof maar mocht ik een deo moeten kopen is wel dove

 10. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Ik vind de geur van Dove Original niet lekker (volgens mij als zo’n beetje de enige Nederlander, hehe). Ik gebruik wel al jaren de Beauty Finish deo van Dove, heerlijk!

 11. lady
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Love Dove. Ik gebruik ook alleen maar Dove verzorgingsproducten.

 12. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Wat leuk om al die meningen zo te zien, volgens mij ga ik er wel door zweten, ik zweet echt snel. x

 13. Caroline
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Superleuk artikel geworden! Zo te lezen veel tevreden Dove-gebruiksters. Leuk dat je mijn lieve, gekke kat er ook in hebt gezet haha! <3 lijkt me tof om vaker producten te testen!

  Groetjes Caroline

 14. krulletje
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  De ‘original’ Dove geur vind ik erg lekker. De deo’s werken goed, maar ik krijg er wel ALTIJD witte strepen en vlekken van in m’n kleren!

 15. E
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Ik vind dit inderdaad prima deo! Ik doe zelf eerst de creamy stick van rexona op en daarover de aloe vera spuitdeo. Enige combi die voor mij echt goed werkt en waarvan ik geen brandblaren krijg, zelfs niet na een verse scheerbeurt!

 16. Annika
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Grappig dat sommige mensen zeggen dat hij niet prikt en anderen wel. Maar dat zal wel per persoon verschillen.

 17. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Lijkt me een super fijne deodorant. Leuk dat verschillende meiden ‘m hebben getest!

 18. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Leuk om al die korte reviews te lezen! Dove blijft een fijn merk.

 19. Marijke
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Gebruik invisible dry van dove, in combinatie met de syneo 5 of hetzelfde spul van thermen.. Alleen dove is niet genoeg met als gevolg verpeste shirtjes.. Maar in combi met zo’n goedje voor snachts eens in de paar dagen is dove perfect!!

 20. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Heel fijn om het van meerdere mensen te lezen! Ik heb die roller ook en ik vind ‘m wel fijn, alhoewel ik de geur niet altijd even lekker vind, maar ja! Verder heb ik de spuitvariant in het groen en die is echt perfect! Hij prikt niet na het scheren, yay! En hij ruikt heeeeeerlijk! liefs.

 21. bente
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  ik heb hem ook echt hele fijne deo xx

  • Aniek
   3 september 2013 / dinsdag, 3 september 2013

   Hahaha, nou inderdaad, dat vroeg ik me dus ook af.. Misschien wil ze gewoon heel graag melden dat ze de mascara van Rituals heel fijn vindt en vond ze dit een geschikt moment.. ;)

 22. diana
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Dat meisje met de golvende blonde haren en blauw shirt; wauw jouw wimpers!!

  • Aniek
   31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

   Thanks! Ik gebruim rituals.. Mascara :)

  • Aniek
   1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

   Hai Diana, die reactie hierboven van Aniek, is niet mijn reactie, hoor en ik ben dat meisje met de blonde haren en het blauwe shirt.
   Die wimpers zijn namelijk niet van mezelf maar van Eylure.. :) Het scheelt me zoveel tijd en mascara dat ik ze eigenlijk elke dag op doe.. :D

   • Inge
    2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

    haha laat de nep Aniek opstaan nu? snap niet helemaal waarom je je voor zou doen voor iemand uit het artikel wat je niet bent..? wat schiet je er mee op?

    • Inge
     2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

     Ik heb het over de eerste reactie van ‘Aniek’ van de rituals mascara ;)

     • Aniek
      3 september 2013 / dinsdag, 3 september 2013

      Hahaha, nou inderdaad, dat vroeg ik me dus ook af.. Misschien wil ze gewoon heel graag melden dat ze de mascara van Rituals heel fijn vindt en vond ze dit een geschikt moment.. ;)

 23. Yasmine
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Gebruik deze al sinds ik deo ben gaan gebruiken haha :p Tussendoor wel es wat anders geprobeerd, maar kreeg van de andere merken altyd uitslag..

 24. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Het klinkt erg goed!! Vooral de roller zouu ik wel eens willen proberen!
  Liefs

 25. raisa
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Ik gebruik zelf niks anders dan dove. Ik hoef in feite maar 1 keer te spuiten en ben de hele dag fris.

 26. Valérie
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Ik vind het altijd jammer dat dit soort deo’s voor mij sowieso niet werken. Ik zweet vrij overmatig. Daardoor koop ik altijd Vichy roller deo’s die minimaal 24h drooghouden. Zelfs dat werkt niet optimaal. Maar fijn dat het voor andere mensen wél daadwerkelijk werkt :)

 27. Mayra
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Neeee, ik blijf bij mijn favoriet Rexona, heb dove wel geprobeerd maar ik rook al snel weer zweet helaas

 28. Aniek
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Dove is gewoon echt een supermerk!! Leuk artikel geworden, grappig om ook de andere meningen van het testpanel te lezen. Zo te zien is bijna iedereen tevreden, hihi.. :D

 29. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Klinkt fijn! Handig om korte reviews van verschillende personen te lezen! Die foto´s erbij zijn ook leuk gedaan!

 30. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Ik vind deze heel fijn! Ik kan me geen dag meer zonder voorstellen haha

 31. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Ik vind de dove deo’s over het algemeen erg fijn!

 32. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Hij is dus precies erg fijn :D x

 33. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Lijkt me een fijne deodorant!

 34. 31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Deze vind ik ook altijd fijn! Ik probeer nieuwe merken uit, maar kom altijd weer terug bij Dove :)

 35. marlin
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Die deodorant is inderdaad erg fijn

 36. Caylee
  31 augustus 2013 / zaterdag, 31 augustus 2013

  Love it 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *