Doe mij maar een Beyonce Tattoo!

De nieuwste Dereon reclame campagne – de kledinglijn van Beyonce en haar moeder Tina –  viel zeer goed in de smaak. Op de posters is namelijk een getatoeëerde Beyonce te zien. Er was grote vraag naar deze tattoo’s dus besloten Beyonce en haar moeder ze als temporary tattoo’s op de markt te gaan brengen. Zouden ze een net zo’n grote hit worden als de temporary tattoo’s van Chanel?

Tina Knowles:

With a Sixties-pinup-girl meets-futuristic-biker-chick theme, Beyoncé and I really wanted to give our Deréon fall 2010 campaign a tough edginess. We decided to invite Temptu to help us create custom body art for her to model with our fashions. The resulting images were so strong that we realized consumers might want to re-create the tattoos themselves.

Beyonce en haar moeder hebben in samenwerking met Temptu (het airbrush bedrijf die de tattoo’s voor deze reclame campagne heeft aangebracht) tijdelijke tattoo’s ontwikkeld die vanaf 1 november te koop zijn. De tattoo ontwerpen zijn behoorlijk rock & roll; spinnen, kettingen, schakels, edelstenen en natuurlijk het Dereon Fleur logo (een soort Franse Lelie). De tattoo’s zijn waterproof en zullen zo’n 2 tot 5 dagen blijven zitten. 

De Dereon tattoo’s zullen verkrijgbaar zijn in een basic kit voor $16 (2 x 4 tattoo designs) en een deluxe kit voor $34. De deluxe kit bevat hetzelfde als de basis kit maar heeft extra een gesigneerde foto van Beyonce en een kans om een reis naar New York te winnen voor een professionele fotoshoot. Van de deluxe kit zijn maar 500 exemplaren beschikbaar.

Hieronder nog even de mooie campagne video;

Dereon tattoo’s zullen verkocht worden bij de Sephora in Amerika en Canada, maar ook via sephora.com, temptu.com en dereon.com. De deluxe kit is alleen te bestellen via de sites van Temptu en Dereon.
Het jaar 2010 lijkt wel het jaar van de tijdelijke tattoo’s joh! Eerst Chanel, nu Dereon. Ik ben benieuwd of deze tijdelijke tattoo’s net zo mooi zijn als de tattoo’s op Beyonce in de campagne en of ze net zo makkelijk aanbrengen als die van Chanel. Ze zijn wel een stuk betaalbaarder dan die van Chanel, $16 is omgerekend zo’n €14. Goed, dan heb je er ook maar 8, maar je doet zoiets natuurlijk alleen maar op naar een speciale gelegenheid dus in principe is dat genoeg.

Wat vinden jullie ervan, zouden jullie ze kopen? Me wants some!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *