Display je beautyproducten!

Een paar dagen geleden postte ik een foto op Instagram (volg me trouwens via @serenaverbon) van een prachtige parfumflacon begeleid van een zelfverzonnen quote ‘perfume is a memory in a bottle of art’. En zo zie ik parfumflacons echt, als een klein kunstwerkje. En soms zijn bepaalde beautyproducten gewoon té mooi, dan loop je er het liefst de hele dag naar te staren. Herkennen jullie dat?

Eigenlijk is het doodzonde om beautyproducten en parfumflacons weg te stoppen in een toilettas of ergens op een plank, maar daar heb ik wat leuks op bedacht. Bij de Blokker vond ik spiegeldisplays en een stenen tray. De spiegels waren €1,50 en de tray was €2,00.

Mijn parfums bewaar ik op het bovenste plankje in mijn nachtkastje:

En mijn sieraden, voornamelijk ringen, bewaar ik in een schaaltje. Zo heb je wel alles mooi bij elkaar, maar het oogt heel rommelig. Het zou veel mooier zijn om de mooiste sieraden uit te stallen zodat ze beter tot hun recht zouden komen.

Nadat ik mijn nachtkastje had ontdaan van Coco (die zichzelf aan het bewonderen was in de spiegel) heb ik wat gespeeld met de displays en mijn parfumflacons, beautyproducten en sieraden.

Hieronder het resultaat:

Het ziet er meteen superchic uit wanneer je het uitstalt op een display, nietwaar? Wat niet wil zeggen dat je het niet meer snel zal gebruiken, integendeel. Stel je hebt een parfum wat je elke dag gebruikt, dan kun je die gewoon mooi op een spiegeltje op je toilettafel displayen. Eén keer per dag pak je de flacon op om parfum op te sprayen, maar daarna plaats je het gewoon weer terug op de spiegel.

Hetzelfde geldt voor sieraden. In plaats van al mijn ringen rommelig in een kommetje te mikken kan ik ze ook uitstallen op bijvoorbeeld de donkergrijze leisteen. Dat ziet er niet alleen gaaf en gestyleerd uit, ook heb ik op deze manier een beter beeld van mijn collectie waardoor ik sneller de ring vind die ik zocht.

Voor beautyproducten is het wat lastiger omdat er vaak geen ruimte is op een make-up tafel. De prachtige Guerlain producten hierboven zijn echter producten die ik niet elke dag gebruik. Ze zijn te mooi (en te duur!) om weg te stoppen in lades en toilettasjes, dus ik ben blij dat ik ze op deze manier toch nog mooi kan uitstallen. Trouwens, mooie nagellakjes zouden ook niet misstaan op een spiegeltje of tray!

En wat dacht je van een mooie etagère?

Parfumflacons, sieraden en beautyproducten zijn prachtig om te zien en het is haast zonde om deze items niet te showen. Het staat mooi en decoratief en je kunt het stylen zoals jij zelf wilt: strak en minimalistisch of juist heel girly, romantisch en druk.

Wat ook erg leuk is: neem een (klein) dienblad en stal hier je parfumstash op uit!

Hieronder nog een aantal inspirationele foto’s van beautyproducten als decoratiemateriaal in je interieur:

Ik zou zeggen, zoek je mooiste items uit en ga er eens mee ‘spelen’. Stal ze uit op een dienblad, bordje, spiegeltje, tray of etagère en leg er andere mooie items bij zoals beeldjes, sieraden, een mooie geurkaars of een vaasje met bloemen. Laat je inspireren en experimenteer ermee. Het geeft veel sfeer aan je kamer en het is leuk om te doen.

Display jij je beautyproducten al, en zo ja, hoe? Hebben jullie nog leuke tips voor de andere Beautylabbers? 

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

115 Reacties

 1. Annelie
  7 juni 2013 / vrijdag, 7 juni 2013

  Wow, wat ziet dit er mooi uit zeg! Zijn dit allemaal spulletjes van jezelf?
  Ik sta er namelijk verbaasd van hoeveel flesjes Chanel-parfum en nagellak ik hier tel!:)

  • Serena
   Auteur
   8 juni 2013 / zaterdag, 8 juni 2013

   Nee, niet alles is van mij hoor!

   • Annelie
    8 juni 2013 / zaterdag, 8 juni 2013

    Het is wel een heel leuk idee! Misschien ga ik er ooit nog wel wat mee doen.
    Veel succes met je super leuke, gave, overzichtelijke, interessante en mooie website!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *