Designer Bag Sale!

Door Angel – Vergis je niet. Dit is niet de bruine papieren zak die je gratis van je groenteboer krijgt bij een kilo pruimen. Dit is ook niet de papieren kotszak die je gratis krijgt in het vliegtuig. Dit, lieve fashion victims, is een once-in-a-lifetime-collectors item. Deze bruine papieren zak is ontworpen door het modehuis van Jil Sander en kost daarom slechts € 217,-

Beautylab Angel 1Ja… je leest het goed. Twee honderd en zeventien euro. Als ontzettende niet-revolutionair ben ik waarschijnlijk weer de laatste die deze trend ontdekt, maar ik kan het niet laten hier mijn grenzeloze enthousiasme over te spuien.

Hij ruikt als een papieren zak, hij vouwt als een papieren zak, hij kreukt zelfs als een papieren zak. Maar welke baanbrekende technologie zorgt ervoor dat de Jil Sander designer zak dezelfde wonderbaarlijke eigenschappen bezit als de gratis papieren zak? Houd je vast… het is namelijk een papieren zak. Gemaakt van gecoat papier met bruine stiksels aan de zijkant en twee ventileergaatjes voor een constante aanvoer van schone, frisse lucht. En dat allemaal voor een prikkie. De voorkant is zelfs bedrukt met het designer logo zodat iedereen kan zien dat het geen gewone papieren zak is èn voor het geval dat de schoonmaakster hem aanziet voor een uhm…weet ik veel… papieren zak?

Voel je je, net als ik, niet compleet en zelfs kotsmisselijk omdat je zelf nog geen exemplaar bezit? Vraag je je, net als ik, af wat je eigenlijk op deze wereld doet zonder je eigen prachtexemplaar? Ga je, net als ik, kapot aan het onverdraaglijke feit dat je je deze primaire levensbehoefte niet kunt veroorloven? Maar het allerergste: Heb jij nog steeds een ´gewone´ schoudertas? Hou vandaag op met voorschut lopen en laat je niet meer uitlachen. Ik heb de oplossing voor je. Your very own DIY kit.

Beautylab Angel 2Veeg je daarentegen, net als Paris Hilton, je Koninklijke kont af met splinternieuwe briefjes van €100,-?

Beautylab Angel 3Dan heb ik hier nog wat totaal begrijpelijke en absoluut verantwoorde fashion items die niet in je inloopkast mogen ontbreken.

Prêt-à-porter

Beautylab Angel 4

 1. Het Army Shirt van Balmain. Voor de spotprijs van €1.217,- krijg je de gaten, die op precies de verkeerde plekken zitten, er gratis bij.
 2. Om je Army Look compleet te maken, koop je natuurlijk zonder met je ogen te knipperen ook nog deze Rick Owens boots. Prijs €1.527,-
 3. Deze synthetische tientjes-jurk van de markt maar dan van Vivienne Westwoord. Spotprijs: €350,-
 4. Zijden top met borduursels van Balmain. Prijs: €10.297,- Nee, geen typefout. Voor de prijs van een auto ben jij de trotste bezitter van een vormeloze oma-top.

Dressing for work

Beautylab Angel 5Biedt je huidige baan geen uitdaging meer? Overweeg dan een carrièreswitch naar de prostitutiebranche. Voor een habbekrats kun je tegenwoordig namelijk een skanky designer outfit aanschaffen. Een animeermeisje met klasse gaat niet met een armetierig kledingbudget op de Albert Cuyp shoppen als ze voor het 100-voudige exact hetzelfde kan aanschaffen met de juiste labels erop. Want ook voor je tippelende collega’s wil je, als stijlicoon en trendsetter, iedere dag weer een bron van inspiratie zijn.

Handbags & purses

Beautylab Angel 6Je kan je door je personal stylist een garderobe laten aansmeren van drie ton. Maar let op! Zonder de juiste tas is elke zorgvuldig samengestelde outfit waardeloos. En die juiste tas is nog niet zo gemakkelijk te vinden. Bespaar jezelf een hoop moeite, ik heb de heilige graal al voor je gevonden: De Louis Vuitton garbage bag voor de fooi van €1500,-

Waarom? Als je jezelf dat nu afvraagt moet je je diep schamen en ben je deze tas niet waard. Nee, over een mening valt inderdaad niet te twisten maar bij deze tassen is ook geen enkele sprake van een mening. Slechts van een paar keiharde feiten: Universele liefde op het eerste gezicht, geniaal ontworpen en elke zuur geërfde cent meer dan waard. Deze items behoeven daarom ook geen verdere argumentatie. Ik herhaal; Je eigen designer vuilniszak voor slechts €1500,-

Designer closet sale!

Zelf ben ik ook een fervent verzamelaar van designer vuilnis bags. Met ongekende passie zorg ik ervoor dat elk jurkje in mijn kast haar eigen matching crap tas heeft. Inmiddels puilt mijn kast uit en ik heb flink wat ruimte nodig voor de nieuwe collecties dus ik ga jullie trakteren op een mega clearance sale. Ik ben bereid ze te verkopen aan de hoogste bieder. Diverse high end designer brands, allemaal limited editions. Beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Graag per stuk bieden. Onzinbiedingen worden direct verwijderd.

Beautylab Angel 7De vuilniszakken zijn zowel praktisch als vrouwelijk en worden op ambachtelijke wijze machinaal geproduceerd met miljoenen tegelijkertijd waardoor je nooit je eigen unieke exemplaar bezit. Elke afzonderlijke zak wordt gemaakt van hoogwaardig flexibel plastic dat bij intensief gebruik zeker twee volle weken mee gaat. Het multifunctionele, modulaire formaat heeft een capaciteit voor ruim 3 dagen vuilnis bij een eenpersoonshuishouden.

De afgeronde plooien geven de zak de unieke vintage look die je op vuilniszakkendag op elk trottoir ziet. Met exclusieve verstelbare treksluiting waardoor de zak ook als schoudertas en jawel, zelfs comfortabel als rugzak te gebruiken is. Tegen een meerprijs kan ik er zelfs iets opschrijven met een Edding stift. Bieden vanaf €900,-

Wees snel want op = echt op!

Extra optie tegen meerprijs: Aan de binnenkant zitten geen handige compartimenten en tevens geen telefoonvak voor gebrek aan optimale overzichtelijkheid en maximale efficiëntie in het gebruik van de zakcapaciteit.

Beautylab Angel 8Maar lees snel verder!
Want tegen een minimale meerprijs van slechts €450,- ontvang je de zak tot de nok toe gevuld met dagvers vuilnis. Allemaal biologisch afbreekbaar speciaal voor de fashion victims die helemaal voor de ‘eco’ look willen gaan.

Gucci craptoptas nieuw in verpakking!

Beautylab Angel 9Ben je op zoek naar een stijlvolle tas voor naar je werk, waar naast een laptop geen andere spullen in passen? Wil je daarnaast ook niet de geijkte tas waar de helft van je vrouwelijke collega’s mee rond wandelt?

De Gucci craptoptas is een perfecte tas voor naar je werk. Dit omdat de tas ruim genoeg is voor een hele kleine laptop en een kladblaadje. Hij is gemaakt van slap tweedehands karton en aan de binnenkart voorzien van niets bijzonders. De elegante vorm samen met de bruine tape maakt van deze tas een tijdloze klassieker.
Geen onzinbiedingen want één van mij exen heeft hier ooit veel geld voor betaald.

Bloeden doe je in stijl

Beautylab Angel 10Menstrueren is niet de leukste tijd van de maand. Je bent chagrijnig, opgeblazen, winderig en je jankt om elke konthoest die je uitstoot. Maar dat alles doe je wel met klasse en gratie met de Period Clutch. Gemaakt van een doosje Always inlegkruisjes (voor licht tot normaal bloedverlies) en verpakt met LV-papier. De shoulderstrap is gemaakt van cadeaulint. Toen Oprah Winfrey nog ongesteld werd, had ze ‘m ook.

Als je vandaag bestelt, ontvang je ook een paar afgetrapte schoenen (over de maat kan niet gecorrespondeerd worden) voor de momenten waarop je je vrienden echt wilt imponeren.

Want tenslotte, als jij het niet doet… wie doet het dan wel?

Lieve mode-industrie, lieve lezers, jullie begrijpen dat je dit stuk met een flinke korrel zout moet nemen. Ik ben zelf in het bezit van een aantal prachtige designer bags (de echte, niet de DIY-rotzooi van hierboven). De designs zijn erg mooi en de kwaliteit is zeer goed, waardoor ik er al jaren veel plezier van heb. Maar soms gaat de mode-industrie gewoon nét een stapje te ver. Met ontwerpen zoals de Jil Sander papieren zak of de Louis Vuitton vuilniszak maken designers het me wel heel moeilijk om van ze te blijven houden.

Jil Sander 2Wat is jullie mening over dit onderwerp? Maken designers ‘misbruik’ van hun naam, zijn designer items overpriced of is het juist goed dat er ‘verschil moet zijn’?

Liefs,
Angel

Facebook: The Beauty Bakery
Twitter: @thebeautybakery
Instagram: @thebeautybakery
Website: TheBeautyBakery.nl

 

zp8497586rq

Volg:

142 Reacties

 1. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Hahaha, geweldig artikel dit! Maar ik ben het helemaal met het laatste eens!

 2. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Haha echt heel cool geschreven!

 3. Elise
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Wat een fantastisch stuk!! Ik heb me werkelijk rot gelachen!

 4. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Zo als altijd, geweldige post! En idd echt belachelijke prijzen voor ook nog eens belachelijke kleding. Maar goed, smaken verschillen… Trouwens, je hebt vast wel gehoord dat Samantha vanochtend bij Giel op de radio was?

 5. Ava
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  GE-WEL-DIG artikel. Ik heb helemaal in een deuk gelegen. Je bent weer geniaal, Angel.

 6. Esther
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Wat een geweldig leuk stuk! Je schrijft ZO grappig!

 7. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Haha zo grappig!x

 8. E
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Als proffessioneel dame van plezier zonder verslaving of pooier kun je je die items wel allemaal veroorloven! Haha fantastisch weer Angel! Waarom krijgen jij en Serena geen vast momentje in een tv programma?!

 9. Annika
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Jij zou echt zo bij zo’n televisie-koopprogramma kunnen werken! Wat een geweldige verkooppraat, ik stond bijna rood door jou!

 10. Syl
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Angel verdient een nobelprijs

 11. lizzie
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  oke, wat is hier zo gaaf aan.
  het zijn plastic zakken met een merk erop gedrukt.
  en een tas (vuilniszak) die maar twee weken meegaat, en dat voor meer dan 1.000 euro.
  ik bedoel, het zijn afvalzakken.
  en ook die papieren zakken.
  waar slaat het op, het ziet er trouwens toch ook raar uit, loop je daar met een vuilniszak met afval of je rug of tegen je heup.
  het spijt me voor de mensen die dit geweldig vinden maar dit is mijn mening

  • Serena
   Auteur
   2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

   Lieve Lizzie, je bent té schattig!

  • E
   2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

   Het hele artikel is 1 grote grap meid!

  • lizzie
   2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

   oh, ik vond het al zo raar.

 12. Valérie
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Ik vind het niet gek dat er papieren zakken worden gedragen op een catwalk. Immers; wat er allemaal op de catwalk loopt…. is niet altijd even ‘gewoon’. Als ik de foto’s hierboven zie, van de mannen met de papieren zakken, ziet het er bijna uit als een zakenman die even z’n ochtendbagel heeft gehaald. Ik vind het echter over de top belachelijk dat Jill Sander mensen hier zoveel geld voor vraagt. Dit zou geen item moeten zijn in de collectie, echter een accessoire in de show.

 13. Riet
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Hahahaha zoooo grappig 😀

 14. Riet
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Hahahaha zoooo grappig 😀

 15. Amelie
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Heerlijk stuk! M’n kont er weer afgelachen!

 16. Merel
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Wat een briljant artikel en helemaal Angel 😉

 17. Lara
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Wauw, Angel, je schrijft echt fantastisch! Wat een talent!!

 18. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  waar staat je bankcode? dan ga ik alles zo snel mogelijk bestellen maar volgens mij heb je een paar komma`s verkeerd geplaatst

 19. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Heel leuk artikel!!

 20. bente
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  hahahahahahahahahahahahahahahaha you made my day hahahahahahaha

 21. Marye
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Geweldig. Wat een topwijf!

 22. Sonja
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Haha Angel ik vind jou zo’n prachtig mens, je schrijft echt geweldig. Maar ik vind die papieren zakken enzo ook echt bullshit.

 23. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Haha, jullie zijn echt geweldig!!

 24. me
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  En toch zal het verkocht worden…als er maar een bekende naam opstaat voor velen. Ik hou me er ver weg van.

 25. Lisa
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Gewéldig geschreven, je slaat de spijker op z’n kop, haha. Soms slaan de bekende designers inderdaad een tikkeltje door, en het ergste is nog dat er ongetwijfeld mensen zullen zijn die ruim tweehonderd euro neertellen voor een papieren zak…

 26. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  hahaa echt geweldig!

 27. Nina
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Mooi stuk! Overigens vind ik de papieren zak nog wel leuk, als hij van mooi soepel leer zou zijn geweest en met een dichtdrukknoopje of gespje o.i.d. (zodat de opgerolde bovenkant zo zou blijven staan, maar dan veilig). Ik vind het wel een geinig uitgangspunt, maar dan niet van papier, inderdaad.

  De vuilniszak en alle andere ‘prachtartikelen’ zijn belachelijk. Goed stuk!

 28. Stephanie
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Hahahahaha dit is egt GEWELDIG hahaha echt een super leuke stuk x

 29. A.
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Grappig stukje!

 30. judith
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Briljant geschreven 😉

 31. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  GE-NI-AAL !
  Echt erg dat er zulke dingen bestaan, betekent toch dat iemand ze echt koopt…

 32. Milou
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Geinig artikel!

 33. kyra
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Meesterlijk Angel!

 34. Marije
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Haha, thanks for this!

 35. Anouk
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Eerlijkheid moet er zijn, wat is er nou leuk aan als alleen de rijkste je spullen kunnen kopen? Dat is enkel om hun eigen portomonee te vullen en niet omdat ze zo graag willen dat iedereen hun spullen koopt, om het exclusief te houden denk ik. Nu moeten ze dat geheel zelf weten, ik vind het alleen raar dat ze zich verheven voelen boven andere mensen, ook zij zijn ooit met niets begonnen. Dus gezien de items die er hier staan, maken ze wel degelijk misbruik van hun naam. Dat heeft niets meer te maken met fashion of liefde voor mode, dat is gewoon zo snel mogelijk je knip vullen met zoveel mogelijk onzin verkopen. Ieder zn ding. 🙂

  • Annemiek
   2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

   Als ze alleen voor de rijken zouden willen verkopen, dan zouden ze alleen maar haute couture verkopen. Echter, tegenwoordig willen designer-merken JUIST de massa bereiken, daar zit het grote geld.

   Ik kan geen Chanel jurkje veroorloven, maar wel de nagellak of het parfum van hetzelfde merk. Heb ik toch mijn stukje van het luxe gevoel.

   (En zelfs met deze wetenschap blijf ik toch erg gelukkig worden van mijn Dior nagellak of mijn Chanel parfum 🙂 )

  • Nina
   2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

   Vind ik niet leuk, eigenlijk. Als ik het geld zou hebben, dan zou ik dus geen vuilniszak van 1500 euro kopen om mijn troep in te doen. Ik zou er een zielig ondervoed kindje van te eten geven of het puppyasiel om de hoek sponsoren ofzo… Dure spullen zijn leuk, maar er is een absolute grens.

 36. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Go Go Go Serena!

 37. Jamie
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Dit is dus echt het meest geniale artikel wat ik ooit gelezen heb!!!
  Je ongezouten mening maar met lekker veel sarcastische humor, en niet te vergeten precies zoals het is.
  Ik vind het dus echt dikke onzin om voor die rotzooi een belachelijk bedrag te moeten betalen.
  Als het nou een mooie tas is van een mooie kwaliteit materiaal denk ik oke, maar dit?
  Ik heb echt genoten van je artikel….superrr

 38. Jamie.
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Hahaha! Leuk artikel!

  Zo’n papierenzak voor 217 euro slaat helemaal nergens op!

 39. Olga
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Waste of money

 40. Malikaaa
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Omg Angel je bent zo een held. Hoe verzin je het elke keer weer! Ik heb er in elk geval hard om gelachen 🙂

 41. Faat
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Hahaha, ik heb zo gelachen om dit stuk! Angel, je bent geweldig!

 42. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Hahaha, hilarisch :p Maar eerlijk gezegd vind ik die ‘papieren zak’ echt awesome! :p Al heb ik er natuurlijk niet zoveel geld voor over 😉 Zou ie 10 keer goedkoper zijn is er anders wel een grote kans dat ik hem zou kopen :p

 43. Mayra
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Whahahaha, geweldig!

 44. Miranda
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Ok, dat leert me gelijk om niet heel even op het werk op internet te kijken. Stik bijna van het lachen, super geschreven!

 45. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Angel, wat een heerlijke schrijfstijl heb je toch! Ideaal om een maandagochtend mee te beginnen 😉

  Je punt is duidelijk, het mag gerust ook eens aangekaart worden waarom aan bepaalde (waardeloze) ontwerpen toch een prijslabel met een torenhoog bedrag hangt.
  Ik hou ook van een mooie designertas en wil gerust betalen voor goede kwaliteit en een uniek ontwerp. Maar een papieren zak met enkel een labeltje op.. Dat vind ik al bijna lachen met je fans.

 46. 2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Hahaha, ik heb me rot gelachen hierom! Geniaal! Ik vind het eigenlijk echt niet kunnen. Over of iets ‘mooi’ is kan wel gedebateerd worden, maar dit… Slaat gewoon precies nergens op. Vraag me ook af wie zoiets koopt 😛

 47. Selina
  2 september 2013 / maandag, 2 september 2013

  Geweldig, voor mij een leuke maandagochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *