De Libresse designblikjes zijn er weer! + winactie

logopost_Hoe jullie handtas eruit ziet weet ik niet, maar die van mij is een ramp. Mijn tas zit ramvol losse spullen; notitieboekjes, pennen, losse papieren, portemonnee, treinkaartjes, flesje drinken, toilettasje met make-up, en als ik heel diep graaf vind ik zelfs nog een paar TicTacs en verloren sieraden. Zoals ik al zei, het is een ramp.

Wanneer ik ongesteld ben gooi ik ook altijd nog een paar tampons in mijn tas (in dat binnenste ritsje), maar inlegkruisjes en maandverbandjes zijn een ander verhaal. Die zijn wat groter en die gooi je niet zomaar bij de rest van je troep. Ik zou niet willen dat zoiets vies wordt en dat ik het dan vervolgens in mijn onderbroek moet plakken. Bovendien zou ik doodsbang zijn dat de plakstrips vastkleven aan mijn notitieboekje. Ik zie mezelf al helemaal druk aantekeningen maken bij een perspresentatie terwijl er per ongeluk een maandverband aan de achterkant vastgekleefd zit. Dat moet ik niet hebben natuurlijk!

Schermafbeelding 2013-04-15 om 2.11.01 AMGelukkig snapt Libresse dit ook, want zo brengen ze al jaren leuke bewaarblikjes uit met trendy designs. In deze blikjes bewaar jij je maandverband en inlegkruisjes waardoor het niet alleen een stuk hygiënischer is, maar er ook nog eens een stuk leuker uitziet. Op deze manier hoeft niet iedereen te weten die een blik in je tas werpt dat jij je maandelijkse periode hebt.

Het blikjesthema van 2013 is ‘The Spring 5 Senses‘. Van elk zintuig is er een design blikje verkrijgbaar: zien, proeven, ruiken, voelen en horen. Bij aankoop van een duopak maandverband of inlegkruisjes krijg je een gratis blikje. Spaar ze allemaal! En wees er snel bij want op=op!

Proeven;
1304-Blik_TodayTastesGood_3D.png Voelen;1304-Blik_LoveIs_3D.png
Ruiken;1304-Blik_GoodMorning_3D.png Horen;1304-Blik_IHearBirds_3D.png Zien;1304-Blik_ISeeTheWorld_3D.png

Ga voor meer info over de Libresse producten naar www.libresse.nl of ga naar www.facebook.com/libressenl en maak kans op leuke prijzen.

WIN EEN BONGOBON BEAUTY BREAK!
Van Libresse mag ik ook prijzen weggeven via mijn blog, namelijk 3 x een Bongobon Beauty Break t.w.v. € 24,90. Met de Bongobon kun je kiezen uit meer dan 50 verschillende arrangementen zoals een ontspannende massage, een saunabezoek of een manicure/pedicure. Treat yo self!

bongobonWil jij deze Bongobon Beauty Break t.w.v. € 24,90 winnen? Laat dan een comment achter waarin je ons vertelt welk blikje/zintuig het beste bij jou past en waarom. Deze winactie is geldig t/m 23 april 2013. 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

230 Reacties

 1. Yasmine
  9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

  Leuke blikjes!!

 2. yara de jong
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  zien hoort het best bij mij omdat ik net een nieuwe bril heb !

 3. Lindsey
  28 april 2013 / zondag, 28 april 2013

  Ondanks dat het ‘proeven’ blikje er erruuug leuk uit ziet met het ijsje en de regenboog (cute!), kies ik voor ruiken. Ik hou van lekker eten en vind het heerlijk als het thuis er lekker naar ruikt maar ik ben vooral dól op parfum! Ik vind dat parfum echt iets kan toevoegen aan mijn stemming van de dag, hoop dat dat niet raar klinkt? Als ik parfum vergeet voel ik me zo, anders. Denk ik. Met mijn favoriete luchtje doe ik zelfs zó zuinig, dat ik hem alleen gebruik als ik het ‘nodig heb’. Ik weet namelijk niet waarom, maar ik krijg meteen een happy feeling van die geur! Misschien dat ik ooit eens een mooie gebeurtenis mee heb meegemaakt? Anyway, ik hou van parfum. Niet dat ik wil dat er een hele walm om me heen hangt, absoluut niet!, maar ik vind het gewoon een fijn idee dat ik fris, zoet of meisjesachtig ruik (ligt er maar net aan welk luchtje ik op heb haha) Daarom vind ik dat blikje echt super, het doet me denken aan mijn parfum stash haha.

 4. Anita te Gussinklo
  26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

  Ik ben een kreeft en daarvan zeggen ze een gevoelsmens, ben nog al snel emotioneel.Het blikje gevoel past het beste bij mij.

 5. Annemarie
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Horen is het blikje wat ik zou kiezen. Ik ben zelf een echte muziekfreak. Ik speel zelf al 12 jaar piano. Daarnaast luister ik eigenlijk op elk moment van de dag muziek. Ja, zelfs in de les. Ik luister eigenlijk alle genres behalve Jazz en Death Metal. Daarnaast ben ik een heel sociaal mens, dus ik voer veel gesprekken met vrienden en familie. Ja, ik weet het zeker, Horen it is!

 6. Judith
  23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

  Voelen!

 7. Demi
  23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

  Mijn vriend zou meteen zeggen “proeven” omdat ik altijd zo van eten hou. Hij zegt me altijd dat hij zich nooit hoeft te schamen als ie veel eet omdat ik dat zelf ook doe. Ennn bedankt ;) Maar “proeven” zou bij mij dus duidelijk het beste passen!

 8. Elles
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  Met het zintuig “voelen” heb ik zonder gedoe & stress altijd erg veel SUCCES!

 9. Linda
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  Ik ga helemaal uit mijn dak met het zintuig “ruiken”, van grote klasse, leuk om zowel een anders als mezelf met dit fijne zintuig te verrassen.
  De prijs een Bongobon Beauty Break, die kans is helaas super klein, maar met dagelijks https://www.beautylab.nl op mijn beeldscherm heb ik toch ook al het gevoel een echte winnaar te zijn!

 10. Faiza
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  Horen! Ik hou zoveel van muziek luisteren ,maar proeven doe ik ook graag en ruiken zeker! :)

 11. Ruth
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  het blikje ”ruiken” is helemaal iets voor mij, lekkere parfums, ik heb altijd wel een parfumflesje in me tas zitten! en natuurlijk de geur van de bloemen in de lente en zomer ik hou er echt van!

  groetjes xxx

 12. Nadine
  21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

  Ik doe graag mee.
  Het blikje voelen past het beste bij mij. Ik ben een gevoelsmens. Ik kan me de ene dag heel happy voelen en de andere dag heel veel minder. Ook kan ik per uur van stemming switchen. Meestal ligt dat aan de prikkels van buitenaf. Soms zou ik willen dat ik iets minder zou voelen!

 13. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

  Ruiken, want ik ruik echt aan alles wat ik in mijn handen heb, aan een verpakking, kleding, make up, mijn vriendinnen moeten er altijd wel om lachen haha (;

 14. Siglinde
  20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

  Ik kies voor het blikje ruiken :) Ik hou erg veel van alles wat lekker ruikt. Dat kan dan ook van alles zijn, bv. verse frambozen/aardbeien of een lekkere parfum. Ook van kaarsen e.d. kan ik erg genieten :)

 15. Ann-Sophie
  20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

  Sowieso past ruiken het best bij mij. Via geuren kan ik gebeurtenissen of personen heel snel herinneren. En op een of andere manier kan ik daar echt intens van genieten, om die geur te ruiken en de gebeurtenis of persoon erbij in te beelden. Geuren kunnen mij dus de beste nostalgie bezorgen en dat vind ik wel speciaal :)

 16. Simone
  20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

  Ruiken! Vooral sinds ik moeder ben. Tijdens mijn zwangerschap begon het al dat ik alle geuren beter rook. Maar sinds mijn dochter er is, kan ik het niet laten om even een heerlijke snuif in haar haartjes te doen. Ze ruikt zo lekker! Ook kan ik heel gelukkig worden van de geur van de zomer, pas gemaaid gras, eten wat opstaat, lekker parfum/bodylotion.
  Heerlijk!!! Laat mij maar lekker ruiken!

 17. Janny
  20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

  Dat kan er maar 1 zijn. Dat is voelen…
  Ik heb de afgelopen jaren te weinig gevoeld.. weg gedrukt. Nu komt het alsnog naar boven…. En das oke. Maar wel soms heel lastig.

 18. Is.
  20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

  Zien, want ik heb zelf een bril. Daar heb ik het altijd wel moeilijk meegehad. Ook op school enzo. Daarom vind ik dat zien by mij past.

  X

 19. 19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

  Wat leuke blikjes!
  Bij mij zou het blikje van proeven goed bij mij passen.
  Want ik zou graag later een tea-room beginnen.
  Als je iets wilt serveren moet je toch eerst proeven of het goed smaakt.
  Daarom zou dat blikje goed bij mij passen.

 20. 19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

  Proeven! Ik ben zeéééér verslaafd aan eten! :p Ik moet altijd van die lekkere zoetige dingetjes hebben zoals cupcakes, puddinkjes en ijsjes orr banana pops! Just a little bit off this and a little bit of that, zou ik zeggen. En het filmpje van internationale broodjes vond ik zoo leuk!!

  && het blikje ziet er gewoon te cool uit! xx

 21. Elle
  19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

  Alle zintuigen passen bij mij goed, sparen van al deze design blikjes is wat daarom zeker moet! Tijdens elke maandelijkse periode weer een ander blikje mee, hier straks mijn maandverbandjes in maakt mij zeer tevree. Als ik toch moet kiezen welk zintuig het allerbeste bij mij past is dit voelen, zelf geef ik Indiase hoofdmassages aan anderen, de feedback is; zeer relaxt en ontspannen, ik maak zoiets ook graag eens mee, dan weet ik wat mijn cliënten bedoelen! Vooral een heerlijke schoonheidsbehandeling lijkt me helemaal te gek, deze bongo beauty break bon is daarom bij mij goed op zijn plek!

 22. Dalena
  19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

  Wat een moeilijke maar ook interessante vraag! Ik hou van al mijn zintuigen en geniet hier ook heel erg van. “Voelen” is bij mij wel sterk ontwikkeld, maar emoties tonen is dan weer een heel zwak punt.. Hmm, “ruiken” is het blikje wat het beste bij mij past denk ik! Ik heb ontzettend sterke reuk en dat is niet altijd even fijn moet ik eerlijk zeggen, maar ik hou ook ontzettend veel van fijne geurtjes en deze laten mij dat weer “voelen”.. Snap je? Haha!

 23. Lisa
  19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

  Voelen, omdat ik heel snel aanvoel wat iemand voelt of denkt.. Als ze blij zijn of andersom.. :-)

 24. 19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

  heey,

  blikje horen past het beste bij mij,
  ik houd zelf heel veel van muziek en ik speel ook dwarsfluit en ik zing dans en acteer ook!
  ik ga de maandverband pakjes zeker kopen!

  xx

 25. tessa
  19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

  Hee ik wil graag meedoen aan de winactie maar eerst wil ik zeggen dat ik je filmpjes super leuk vindt. al schrik ik soms wel van sommige comments. Dus de winactie: het zintuig dat het beste bij mij past zijn horen en proeven
  horen omdat ik graag naar muziek luister en naar de mensen om me heen zoals familie en vriendinnen. en proeven omdat ik van lekker eten houd en zelf ook taarten maak :) xxx Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *