Creëer een #AHlente smoothie en maak kans op mooie prijzen!

Vorige week heb ik mijn eigen smoothie gecreëerd waarbij ik me liet inspireren door de lente, het AH Vers assortiment, zonnige bestemmingen en tropische vruchten. Het resultaat was de Creamy Caribbean smoothie (bekijk het recept hier) met ingrediënten als kokosnootwater, passievrucht, ananas en vanille. Lekker romig, zacht, friszuur en exotisch van smaak!

creamy caribbean smoothie_3Ik deed een oproep aan jullie om ook een smoothierecept te verzinnen en je recept te delen via je eigen social media kanalen met de hashtag #AHlente. Hiermee maakt je smoothie kans om daadwerkelijk in de schappen terecht te komen (hoe gaaf!) en je wint ook nog eens een reis voor 2 personen naar Spanje, Marokko of misschien zelfs Zuid-Afrika om met eigen ogen te zien hoe het fruit van jouw sap of smoothie groeit!

Hoe doe je mee? Maak een foto van jouw sap of smoothie, geef je smoothie een naam, noem alle ingrediënten bij de foto en deel deze foto op jouw Instagram, Twitter, Pinterest of op facebook.com/albertheijn en gebruik #AHlente. Je kunt meedoen t/m 1 april 2015.

Ahlente smoothiesVia de hashtag zag ik dat er al honderden lekkere smoothierecepten zijn ingestuurd, geweldig! Dankjewel voor het meedoen iedereen. Ik krijg superveel inspiratie van jullie smoothies en sappen en heb er al een aantal recepten tussen zien staan die ik zeker ga uitproberen. Vergeet er echt niet bij te vermelden welke ingrediënten er zijn gebruikt, ik zag namelijk dat niet iedereen dat had gedaan.

Heb je inspiratie over? Je mag zo vaak meedoen als je wilt en dus gerust meerdere smoothierecepten inzenden! Op deze manier vergroot je ook nog eens je kans om in de prijzen te vallen. Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar AH.nl/winactie-sappen.

creamy caribbean smoothie_1Jouw sap in het schap!
AH beloont de meest creatieve combinaties en originele namen met de eer om opgenomen te worden in het AH assortiment én een mooie reis. Hoe gaaf is dat?! Daarnaast worden er elke week 15 winnaars gekozen die een AH Lentemand met elk een cadeaubon t.w.v. €20,- ontvangen. Goede redenen om mee te doen dus!

ahlente smoothie_2Van al jullie smoothierepecten heb ik boordenvol inspiratie gekregen! Ik ben daarom van de week weer even aan het experimenteren geslagen en bedacht een nieuw smoothie recept;

Tropicana Smoothie
8 stukjes papaya
8 stukjes mango
6 frambozen
6 Kaapse goudbessen
sap van 1 limoen
half kopje water

ahlente smoothie_3Het resultaat is een hele fruitige smoothie met een fris zuurtje. Ik doe er zelf altijd nog wat water bij om de smoothie wat dunner en drinkbaarder te maken, anders is ‘ie zo dik dat ik hem bijna niet door mijn rietje gezogen krijg! In plaats van water kun je natuurlijk ook kokoswater gebruiken, voor een nóg tropischer smaakje.

Ik zeg, ga lekker naar Albert Heijn, koop verse groente en fruit, duik de keuken in en experimenteer er op los! Ik ben erg benieuwd naar nog meer originele smoothierecepten!

– deze post is in samenwerking met Albert Heijn.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

13 Reacties

 1. 25 maart 2015 / woensdag, 25 maart 2015

  Jaaaa mijn smoothie staat op de foto :-)

 2. 25 maart 2015 / woensdag, 25 maart 2015

  super leuke actie! Ik ben gek op smoothies, je kan er ook zoveel kanten mee op. Misschien dat ik deze week ook nog wat instuur.

 3. 25 maart 2015 / woensdag, 25 maart 2015

  Oe! Ik hou van deze actie!! Geweldig! Ik ga snel aan de slag! Hoe meer smoothies, hoe meer kans! Succes iedereen!!

 4. 24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  Yumm, ziet er lekker uit!! Zin om de blender weer tevoorschijn te halen en ermee aan de slag te gaan ☺️☺️

 5. 24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  zooo lekker. ik doe niet mee, maar ga wel smoothies namaken, recepten genoeg zo :)

 6. 24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  Wat een leuke actie! Ik ben dol op smoothies, mijn favoriet is niet zo spannend maar wel erg lekker. Aardbei, banaan en mango please :)

 7. willemien
  24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  Hoi Serena. Even off-topic. Ik zag op de site van westwing dat ze tassen, portemonnees en telefoonhoesjes van moschino hebben met flinke kortingen. Er is al wel veel weg. Maar toen ik dat zag, moest ik meteen aan jou denken

 8. 24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  Wat een super leuke actie :D ik ga denk ik snel meedoen.

 9. 24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  Het ziet er erg lekker uit allemaal zeg! Jouw foto’s zijn wederom weer prachtig! Wauwie, daar ben ik echt jaloers op :)

 10. 24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  Leuk dat zoveel mensen hebben meegedaan, ik ben echt gek op smoothies!

 11. Amber
  24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  Klinkt lekker, maar papaya en die goudbessen hebben ze hier nooit. :(

 12. Anna
  24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  jou smootie ziet er zo lekker uit ik ga hem zeker uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *