Chinese kunst op je wimpers

paperself-eyelashes-peonies-1.jpg picture by thebeautylab
Wow! Hebben jullie ooit zoiets gaafs gezien in Beautyland? Deze wimpers van designhuis Paperself zijn gemaakt van papier en geïnspireerd op de Chinese papier-knipkunst. Deze delicate wimpers zijn een mix tussen de traditionele Chinese cultuur en draagbare kunst. Het is zo ontzettend verfijnd geknipt! Echt kleine meesterwerkjes. Klik verder voor meer mooie foto’s…

De papieren wimpers zijn heel secuur uitgeknipt door de designer Ting yu Wang. De wimpers zijn er in 2 maten; small om de hoeken van je ogen te accenturen, of full om lekker op te vallen tijdens een speciale gelegenheid. 
Screenshot2010-05-12at61025PM-1.png picture by thebeautylab
Paperself Eyelashes zijn verkrijgbaar in 3 stylen. Elke style staat symbool voor iets moois in de Chinese cultuur. Paarden staan voor succes, Pioenrozen (Peony) staan voor geluk en de perzikbloesem staan voor liefde en romantiek. De wimpers zijn dus ook een attent kado voor iemand die je op een symbolische wijze iets moois wilt toewensen (en die een echte beautyfreak is!).

Helaas kan ik geen prijzen vinden op de site van Paperself. Ze werken nog hard aan een online shop maar tot die tijd zijn ze te bereiken via email voor prijsopgaves.
Prachtig toch, draagbare kunst? Wat vinden jullie er van? Ik zou best een paar papieren wimpers willen hebben voor een speciale gelegenheid. Ik vind Peonies het mooist.

Until next time,

Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *