Charlotte Tilbury komt naar Nederland + productreviews

Beautylovers opgelet! Vanaf heden is de make-up en skincare van Charlotte Tilbury te koop in Nederland en wel via de webshop van de Bijenkorf. Dat betekent dat we er lekker gemakkelijk aan kunnen komen en dus niet meer via buitenlandse webshops hoeven te bestellen. Maar het wordt nóg leuker, vanaf 31 maart 2016 opent er een Charlotte Tilbury counter in de Bijenkorf, zodat we alle producten in real life kunnen aanschouwen. Zelf was ik nog niet bekend met het merk. Ik bedoel, ik heb er wel veel over gelezen, maar de producten zelf heb ik nooit geprobeerd. Maar, daar gaan we vandaag verandering in brengen!

AN57170866Charlotte-TilburyMaar eerst iets meer informatie over Charlotte Tilbury zelf. Opgegroeid in Ibiza met een schilder als vader en een moeder die minstens net zo creatief was, wist Charlotte dat ook zij een creatief beroep zou kiezen. Ze ging naar de Glauca Rossi School of Makeup en werd een Make Up Artist. Inmiddels heeft Charlotte al meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied en heeft ze met de meest vooraanstaande namen in de beauty- en fashionindustrie gewerkt. Celebrities – zoals Kate Moss, Jennifer Lopez, Penelope Cruz en Rihanna – zijn dol op Charlotte, omdat ze hen er altijd mooi en stralend uit laat zien en hun natural beauty naar boven haalt! Momenteel is Charlotte nog steeds actief als Make Up Artist, maar daarnaast runt ze ook nog eens haar eigen gelijknamige cosmeticalijn én is ze moeder. Powervrouw op en top!

Wil jij kans maken om deze inspirerende vrouw te ontmoeten? Het kan! Ze komt op 7 april 2016 naar de Bijenkorf in Amsterdam om haar eigen counter officieel te vieren. Deze Tilbury Takeover belooft een heus spektakel te gaan worden! Zelf ben ik er helaas niet, anders was ik zeker even langs gegaan. Voor meer informatie (én kans op een meet & greet met Charlotte), houd dan de website van de Bijenkorf even in de gaten. Ik ben alvast heel benieuwd hoe het er allemaal aan toe zal gaan!

charlotte tilbury make-up review_ - 14Maar goed, let’s get back to business! En met business bedoel ik natuurlijk het reviewen en swatchen van enkele Charlotte Tilbury make-up producten. Want wat vind ik er nu van? Is het écht zo geweldig en spectaculair als iedereen mij doet geloven? Op forums heb ik gelezen dat er enkele producten zijn die nogal tegenvallen, maar dat er ook weer heel veel paradepaardjes zijn die echte musthaves zijn in je toilettasje. Ik ben dus erg benieuwd!

charlotte tilbury make-up review_ - 15De producten die ik vandaag voor jullie ga reviewen en swatchen zijn;
1. Luxury palette – oogschaduw kwartet – €50
2. Cheek to Chic – Swish & Pop blusher – €39
3. Full Fat Lashes – 5 star mascara – €29
4. Rock ‘n’ Kohl – iconic liquid eye pencil – €25
5. K.I.S.S.I.N.G – fallen from the lipstick tree – €30

Luxury palette in The Glamour Muse

charlotte tilbury make-up review_ - 20 Laten we allereerst beginnen met het mooie uiterlijk van ALLE producten van Charlotte Tilbury. Ze zien er absoluut luxueus uit, zo met dat donkere roodbruin in combinatie met metallic roségoud. Het luxury palette is een oogschaduw kwartet bestaande uit 4 ‘color coded’ kleuren. Het palette bevat een spiegeltje (met het iconische sterretje in de rechter bovenhoek, leuk detail) en bevat verder geen kwastjes. Dat is aan de ene kant wel logisch, aangezien Charlotte een MUA is en mensen aanspoort om gewoon hun eigen, professionele kwasten te gebruiken. Ik denk dat je om dezelfde reden nooit van die kleine kwastjes en sponsapplicators vind in de producten van MAC.

charlotte tilbury make-up review_ - 19De ‘color coded’ kleuren van The Glamour Muse palette bestaan uit;
linksboven: dit is de PRIME kleur, een zachte champagnekleur met shimmers
rechtsboven: dit is de ENHANCE kleur, een hele zachte mauve tint met satin finish
linksonder: dit is de POP kleur, helder paars met iets chunky glitters
rechtsonder: dit is de SMOKE kleur, een grijzige taupe met satin finish

charlotte tilbury make-up review_ - 16Ik vind de kleuren erg mooi en harmonieus bij elkaar passen en je kunt ze gemakkelijk gebruiken voor zowel een everyday look, een smokey look, en als je wilt kun je er dus ook nog een ‘pop of color’ aan toevoegen. Lekker multifunctioneel dus!

charlotte tilbury make-up review_ - 3 En toen gebeurde dit! Ik vind het pigment echt heel erg tegenvallen. Ik moest twee keer swatchen over dezelfde plek voor dit resultaat. Ik weet dat Charlotte heel erg van de ‘natural look’ is dus ik denk dat dit de reden is van de wat zwakkere pigmentatie, maar ik had gewoon iets meer verwacht na al die ophef en goede verhalen. Maar goed, voor de mensen die houden van een naturel look is dit prima natuurlijk! Het zijn hoe dan ook mooie kleuren en de textuur van de oogschaduw is lekker zacht en laat zich gemakkelijk blenden.

charlotte tilbury make-up review_ - 7 Vooral de paarse POP kleur vind ik erg mooi, al had ik die ook veel sterker en feller verwacht op de huid, en met iets meer glinsteringen. Al met al valt het palette me dus een beetje tegen.

Cheek to Chic Swish & Pop blusher

charlotte tilbury make-up review_ - 18Gaan we door naar de blush! Die zit in een mooi ovaal doosje met dezelfde chique kleuren en bevat een mooi spiegeltje. Deze blush heet Love Glow.

charlotte tilbury make-up review_ - 17Love Glow bestaat uit twee kleuren; de kleur in de buitenste ring is de SWISH kleur, die je over je gehele jukbeenderen kunt aanbrengen voor een natuurlijke blush. De kleur in het midden is de POP kleur, die je op de appeltjes van je wangen kunt aanbrengen voor een mooie glow en een iets fellere pop of color.

charlotte tilbury make-up review_ - 4De pigmentatie is wederom niet zo intens, maar voor een blush vind ik dit echter juist fijn. Op deze manier kun je de kleur op je wangen goed en rustig opbouwen (en een kleur opbouwen is altijd makkelijker dan afbouwen). Links zie je de twee kleuren gemengd, in het midden zien jullie de middelste POP kleur (die iets lichter is) en geheel rechts de buitenste SWISH kleur (die iets donkerder is).

Aangezien blush kwasten niet heel klein zijn, vond ik het moeilijk om beide kleuren te scheiden van elkaar, je zit al snel in de andere pan te draaien, zegmaar. Ik denk dat dit apart aanbrengen alleen lukt als je een kwast gebruikt met de grootte van een oogschaduw brush. Het hele idee van deze twee kleuren gescheiden aanbrengen snap ik sowieso niet helemaal. Ze lijken heel erg op elkaar, alleen de ene is iets lichter. Ik denk niet dat je een groot verschil zal zien als je het op de manier aanbrengt zoals die op het doosje staat.

Makkelijker lijkt het me om beide kleuren tegelijkertijd aan te brengen, voor een heldere, zachtroze kleur met een hintje peach en een warme, gouden glow. Het is een prachtige blush, die moet ik Charlotte meegeven, maar in de praktijk is het lastig om de kleuren apart aan te brengen.

Full Fat Lashes – 5 star mascara

charlotte tilbury make-up review_ - 21Ik vind mascara’s altijd leuk om te testen! Ook al heb ik mijn eigen persoonlijke holy grail al gevonden in de Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara, ik blijf het leuk vinden om te kijken of er mascara’s zijn die wellicht nóg beter uit de test komen. En deze mascara belooft erg veel goeds. Het is de Full Fat Lashes mascara, een 5-sterren mascara die de wimpers krult en separeert en ook nog eens veel volume, lengte en drama zou moeten geven. Let’s test!

charlotte tilbury make-up review_ - 22Het borsteltje ziet er goed uit! Althans, voor mij. Het lijkt namelijk op het borsteltje van mijn Guerlain mascara, gewoon met ‘haartjes’ en dus niet met siliconen, en eigenlijk gewoon een heel normaal borsteltje. Zonder poespas. Dat werkt voor mijn wimpers het beste, heb ik ontdekt. Er komt niet te veel en niet te weinig mascara op de borstel, en de mascara is niet nattig of droog. Gewoon de perfecte mascara consistentie.

charlotte tilbury make-up review_ - 1 Mijn wimpers zijn vrij fijntjes en hebben meer lengte dan volume. Ook zijn ze super kaarsrecht, dus ik krul ze altijd met een wimperkrultang.

charlotte tilbury make-up review_ - 2 Na een laagje mascara ben ik best tevreden! Ze verlengen mijn wimpers en geven er iets volume aan, maar nog belangrijker, ze zijn inderdaad mooi gesepareerd en klonten dus niet aan elkaar vast. Ook lijken mijn wimpers niet uit te zakken.

charlotte tilbury mascara reviewHet resultaat mag er zeker zijn. Het effect is erg mooi en natuurlijk en geven mijn ogen meteen meer ‘drama’. Toch is dit niet dé mascara voor mij, want na een tijdje merkte ik dat de krul er toch langzaam uitzakte helaas. Ik heb daarom écht waterproof formules nodig, die houden de krul in mijn wimpers. Ik ben daarom erg benieuwd naar een waterproof versie van deze mascara, want voor de rest vind ik hem erg goed.

Rock ‘n’ Kohl – iconic liquid eye pencil

charlotte tilbury make-up review_ - 23 Zo, na al mijn geklaag is het dan eventjes tijd voor iets positiefs, haha! Ik ben namelijk ERG te spreken over dit waterproof potlood. De Rock ‘n’ Kohl potloden van Charlotte Tilbury zijn echte musthaves, wat mij betreft. De kleur die ik vandaag laat zien heet Barbarella Brown.

charlotte tilbury make-up review_ - 24Deze potloden zijn megazacht en glijden soepeltjes als boter over je huid heen. Ze ‘setten’ vrij snel, dus mocht je willen blenden dan moet je snel zijn. Eenmaal droog zitten ze als een huis. En de pigmentatie is ook erg goed, lekker intens!

charlotte tilbury make-up review_ - 6 Barbarella Brown is een hele diepe, donkerbruine kleur. Bijna zwart. Maar nét ietsje lichter en dus ook zachter voor de oogopslag. Erg mooi voor zowel overdag als ‘s avonds. En niet alleen mooi voor blondines, het maakt de look van brunettes ook een tikkeltje minder ‘hard’. Erg mooi voor smokey looks!

Ja, over dit product ben ik echt te spreken. Een megafijn potloodje waarvan je het liefst 10 kleuren in je make-up stash wilt hebben liggen, en waarvan je dagelijks veel plezier gaat hebben!

K.I.S.S.I.N.G – fallen from the lipstick tree

charlotte tilbury make-up review_ - 25Wat een beauty! Deze lipstick zit in een roségouden metallic huls en bevat van die lijntjes, die me doen denken aan van die vintage lipsticks. Het geeft me een nostalgisch gevoel, alsof je je bevindt in de fifties en je Marilyn Monroe bent die zich backstage nog even moet opmaken aan haar boudoir.

charlotte tilbury make-up review_ - 26 De kleur die julie hier zien heet Velvet Underground. Het is een prachtige fuchsiakleur. Diep donkerroze met een blauwe ondertoon en een vleugje rood. Schitterend! Opvallend, feestelijk, maar ook zeker elegant en chique.

charlotte tilbury make-up review_ - 5 Deze lipstick… wow! Mega intens van pigment, lekker romig van textuur, glijdt over de huid als boter. Na één swatch zie je bovenstaand resultaat.

charlotte tilbury make-up review_ - 11 De formule is zacht en hydraterend voor de lippen en blijft ook vrij lang op de lippen zitten. Ik zou zeggen toch wel zo’n 5 uur lang. Ik vind vooral het pigment erg mooi en lekker intens! En de kleur is heel sprekend en laat je lippen echt opvallen. Love it! Van deze lipstick zou ik ook wel meer kleuren willen swatchen in de winkel. Ik ben hier erg over te spreken.

Hieronder de eyelook die ik maakte met het The Glamour Muse palette en de Rock ‘n’ Kohl in Barbarella Brown als eyeliner;

charlotte tilbury make-up review_ - 10 charlotte tilbury make-up review_ - 8 Zoals je ziet is Barbarella Brown bijna zwart, maar toch nét iets zachter. Het The Glamour Muse palette is niet mijn favoriet. Ik moest vaak met dezelfde kleur over mijn oogleden om dit resultaat te verkrijgen, ik vind het toch echt te zwak gepigmenteerd. Alleen als je dol ben op naturel looks is dit geschikt voor je, denk ik. En zoals je hier ook kunt zien zijn mijn wimpers inmiddels gezakt en uit de krul gegaan. Deze mascara is erg mooi, maar helaas niet geschikt voor mijn wimpers. I need waterproof, haha!

charlotte tilbury make-up review_ - 13Al met al heb ik een beetje gemengde gevoelens bij Charlotte Tilbury; de lipstick en het oogpotlood zijn geweldig, maar de overige producten vind ik zo-zo. En ik had er misschien ook gewoon te veel van verwacht! Ik blijf in elk geval nieuwsgierig naar de andere producten, ik wil alles absoluut nog een kans geven en ik ga dan ook zeker langs bij de counter in de Bijenkorf zodra ik weer in Amsterdam ben. Haar Magic Cream, Golden Goddess Skin Clay Mask, Wonderglow en Bar of Gold (dit is een highlighter) schijnen in elk geval helemaal de BOMBDIGGITY te zijn, dus die wil ik zeker even checken in de winkel!

charlotte tilbury make-up review_ - 15Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, Charlotte Tilbury is vanaf heden te koop in de webshop van de Bijenkorf en vanaf 31 maart 2016 opent de Charlotte Tilbury counter in de Bijenkorf Amsterdam. En, op 8 april 2016 vindt de officiële opening van de counter plaats op feestelijke wijze, en maak je kans om Charlotte zelf te ontmoeten. Houd hiervoor de website van de Bijenkorf in de gaten.

charlotte tilbury make-up review_ - 14Weet je wat? Ik heb zo onwijs veel make-up thuis liggen hier, dus ik wil de bovenstaande gereviewde producten (t.w.v. €173,00) graag aan één van mijn lezeressen verloten. Inclusief het leuke toilettasje met de lipstickkusjes! De producten zijn dus wel al geswatched, maar ik maak alles netjes schoon en ik heb geen last van ooginfecties of koortslip dus don’t worry! Laat een leuke comment achter om kans te maken op dit setje!

Nou, dat was mijn eerste indruk van Charlotte Tilbury! Zoals ik al eerder aangaf: mixed feelings. Wat is jouw indruk van Charlotte Tilbury? Is dit merk iets voor jou? En welke producten heb jij wel eens geprobeerd en kun je aanraden of juist afraden? Deel het zeker even in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

290 Reacties

  1. Pascalle
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    De natuurlijke look is voor mij echt perfect! als verpleegkunde student die toch graag make-up draag is dat een prachtig compromis! verder een fijne duidelijke review, ik lees ze altijd graag!

  2. Susanne
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    Hoi Serena! Goeie en duidelijke review :) een geschreven review vind ik toch het fijnst! Ik laat zelden een comment achter, maar ik zou graag meedoen met de winactie. Liefs Susanne

  3. Floor
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    OMG alleen voor de verpakking (rosegold) zou je al naar de winkel rennen! De blush en lipstick lijken me echt geweldig. Leuk dat je weer een pakketje weggeeft dus ik doe graag mee!

    Trouwens, los daarvan merk ik dat ik je reviews de laatste tijd echt heel fijn en duidelijk vind en je productfoto’s prachtig!

  4. Roswitha
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    Ik gun het een ander, het zijn niet mijn kleuren. Wel leuk dat je dit gewoon weg geeft!

  5. Jessica
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    Ik vind de ooglook die je ermee hebt gemaakt juist erg mooi, maar ik houd dan ook veel van natuurlijke looks.

    Die verpakkingen zijn ook echt om van te kwijlen, zo mooi! Je merkt meteen dat je een echt luxe product hebt. Ik denk dat dit merk wel wat voor mij is, ik zal binnenkort maar eens online kijken!

  6. fransie
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    wauw eindelijk is het naar Nederland gekomen! Hoef ik niet alleen kwijlen als een van de youtubers de producten laat zien maar ze eindelijk ook zelf halen :)

  7. Tricia
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    Wat leuk! Ik heb ook veel gehoord over Charlotte Tilbury, maar ik heb haar producten nog niet geprobeerd… Daarom zou ik het heel leuk vinden aan deze producten te winnen! Ik doe graag mee aan de winactie :)

  8. Romy
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    Ik wil heel graag winnen. Ik heb namelijk nog niet zoveel make-up.

  9. Shaya Niddha
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    Mooie foto’s alweer!
    Heel fijn dat je er zo eerlijk over bent. De lipstick en oogpotlood lijken zo fijn;)

  10. Maura
    17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

    Gaaf! Ik heb wel eens van dit merk gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Leuk die felle lipstick, vooral voor de zomer! Ik doe graag mee met de winactie!

  11. Kim
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Oef, make-up van Charlotte Tilburry? YES PLEASE, come to mama! Jullie krijgen een VIP-plek op mijn make-uptafel honeys.

  12. Lotte
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Ok wauw, ik heb in London zo lang met die lipstick in mijn handen gestaan en hem uiteindelijk toch niet gekocht… Zoveel spijt, zeker na het lezen vd review, dus ik zou er graag kans op maken ;)

  13. Naomi
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Oeh!! Ik ben best benieuwd geworden, het oogpotlood ziet er echt geweldig uit!! Ik doe dan ook graag mee aan de winactie!!

    Xxx Naomi

  14. 16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Eindelijk CT naar Nederland. Ik heb al zo lang een oogje op de luxe make up. Alleen al de verpakking is schitterend. Lijkt me super om deze mooie producten te mogen uittesten en er zelf ook een mening over te vorm. Want ik ben juist helemaal van het suptiele effect maar toch wat je een natuurlijke glow en oppepper geeft. Xx Anne

  15. 16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Ik vind de verpakking van de lipstick echt prachtig! De inhoud is ook mooi. & de oogpotlood lijkt mij erg fijn.

  16. Esther
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Ik heb nog nooit een luxe make-upproduct gebruikt, dus het lijkt me erg leuk om dit eens een keer te proberen met het setje van Charlotte Tilbury! Ook vind ik jouw reviews altijd erg leuk om te lezen, je bent altijd erg eerlijk, ook als je het niets vindt. Je scheikundige achtergrond is ook altijd erg interessant omdat ik waarschijnlijk ook een opleiding met scheikunde ga doen!

  17. Sanne
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Oh wauw, ik vind de producten juist erg mooi. Subtiel maar wel net wat anders.
    Persoonlijk vind ik het erg mooi om te zien hoe je nu blogt. De passie straalt er vanaf, manier van schrijven en je foto’s, maar ook jij zelf in filmpjes. Daarnaast vind ik het echt super tof dat je zo vaak wat weggeeft aan je bezoekers!!

  18. Dudu
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    weet je wat ik altijd zo leuk vind aan jou reviews? Je bent áltijd zo eerlijk! Ik ben van mening dat niet iedereen dat is en dat waardeer ik heel erg aan je! Je had bijv ook een primer onder de oogschaduw kunnen aanbrengen en dan zeggen ‘jaaa pigmentatie is super goed!’ Jammer dat je er niet bent met de opening misschien had ik je kunnen spotten, had ik veel leuker gevonden! Mixed feelings… ik ben eigenlijk nu ook wel benieuwd…

  19. Sanne
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wow, mooie producten! Ik ben heel blij dat ze eindelijk naar Nederland komt met haar producten, al zo veel voorbij zien komen en nu is het eindelijk verkrijgbaar! Jammer dat de prijs er voor zorgt dat make-up “inslaan” er niet in zit.
    Ik vind de lipstick prachtig (hij staat je ook goed)! En eigenlijk de oogschaduw ook, van mij hoeft het niet heel heftig (heb dan ook een bleke huid met blond haar, dus het is al snel veel). Zou te gek zijn om dit te winnen, wat een mooie producten!

  20. Inge
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wat een leuk artikel weer :) ik kijk regelmatig youtube filmpjes van Charlotte Tilbury, haar make-up lijkt me heel fijn! Heb het nog nooit geprobeerd maar eens moet de eerste keer zijn! Denk dat ik als arme student mijn geld maar moet sparen totdat de cosmetica te koop is in Nederland haha

  21. 16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Ik ben echt helemaal weg van de blush en de lipstick. Wat een prachtig merk is dit zeg!

  22. 16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Oeh ik vind de lipstick ontzettend gaaf! Ik ben pas een jaartje met make-up bezig, dus het minder sterke pigment vind ik juist handig. Dan kan ik ook niet veel fout doen! Ik zou graag het pakketje winnen, omdat ik student ben en normaal niet zulke mooie producten kan kopen. Wat ik ook heel fijn vind ik dat dit merk diervriendelijk is, dat vind ik erg belangrijk. Ik heb laatst een nieuwe bureautje aangeschaft als make-up tafel en deze producten zouden hier super mooi op staan als eye-catchers!

  23. 16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Hallo Serena, al een tijdje volg ik jouw leuke blog en als grote Charlotte fan, wil ik heel graag kans maken op dit setje. Waarom? Dan hoeft mijn man niet met mij te shoppen als we binnenkort op vakantie gaan naar Ierland en ik daar mijn stash wil indoen ;-)

  24. fabienne
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Omg ik ben zoooo fan van haar, al haar looks zijn zo glamorous! Ook is haar youtube channel freaking awesome.

  25. Annie
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Hoi, ook ik ben wat ouder,en ik snap heel goed dat jij wat oudere volgers heb . Jij doet het op een volwassen manier en je bent eerlijk. Ik vind het erg leuk om jou te volgen en leer er veel van . Nou mijn vraag……zijn de producten ook geschikt voor 50+??

  26. Naomi
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Lieve Serena,
    Graag maak ik kans op deze producten! Als student heb ik natuurlijk nooit veel geld over voor mooie producten.. Mocht dat wel het geval zijn, dan was ik voor deze gegaan! Met mijn lichte huid en donkere haren zijn producten al snel te gepigmenteetd of te hard op mijn gezicht, en ben ik dus altijd op zoek naar bijvoorbeeld een mooi gepigmenteetd bruin oogpotlood, en producten die mijn lichte huid juist complimenteren, in plaats van dat ik er een beetje uitzie als een clown, haha. Deze producten lijken me in ieder geval ideaal voor deze Sneeuwwitje!!
    Liefs, Naomi

  27. Diana
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Mijn tweede comment op dit artikel haha (kon de andere niet meer vinden)
    Maar ik wilde nogmaals benadrukken, ZO fijn dat je eerlijk bent. Alsnog hele mooie makeup, maar jij zegt eerlijk dat je meer verwachtte van de pigmentatie. Niet erg, je hebt er iets heel moois van gemaakt. Kijk ik even later op andere blogs, en zij doen echt alsof alles tip top in orde is etc. Dan kan ik hun niet meer serieus nemen, waar overdrijven zij nog meer over? Dus ga zo door Serena <3 En ik zou graag een kans maken op het setje! Hopelijk kan ik net zoals jij een mooie look ermee maken.

  28. Sanne
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Yeey leuk een winactie! Hoewel de pigmentatie niet superknallend is, zijn die paarse kleuren wel geschikt voor op kantoor! Fleurig, maar niet extreem. Daarnaast is zo’n palletje een goede reden voor mij om eens eindelijk te investeren in goede make-up kwasten haha. Wat een prachtige lipswatch trouwens, echt heel netjes gedaan.

  29. 16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    ik vind de verpakking echt prachtig om te zien, jammer dat het jou tegenvalt kwa pigment want op de foto’s valt mij dat niet zo op. ik ben wel erg nieuwsgierig geworden naar deze producten. ik maar daarom ook graag kans op deze set. liefs soraya

  30. Heleen
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wauw die verpakkingen alleen al 😍 Prachtig! Ik maak natuurlijk graag kans

  31. Lindsay
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Mooi resultaat. Ik houd juist van nude looks, met mijn lichte huidje is teveel kleur niet zo mooi. Prachtige lipstick & kohl potloodje. Ik doe graag mee!

    • Lindsay
      16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

      Niet nude maar een sheer look in dit geval 😊

  32. Danielle
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Hoi Serena,

    Ik doe graag mee om dit setje te winnen. Ik ben een sucker voor make-up, maar durf niet zo goed te experimenteren. Zo’n lipstick ziet er geweldig uit, ik zou dit alleen niet zo snel durven te kopen. En het lijkt me erg leuk om kennis te maken met dit merk!

  33. Fleur
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wauw, super mooie producten!
    Het lijkt mij super om deze producten te winnen, ik zou ze meenemen naar een vriendin die in IJsland woont. Waar zij woont hebben ze niet van deze prachtige producten, dus ik denk dat ze hier heel blij mee zou zijn!

  34. Nabila
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Hoi!
    Leuk review. Ik maak graag kans op het setje. Grtjs Nabila

  35. Kristel
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wauw, de lipstick en oogpotlood zien er ZO mooi uit! Ik vind jouw reviews erg fijn, ben zelf half filippijns en heb daardoor een soortgelijke huidskleur en ook donkere ogen en haren. Zo kan ik snel zien of een product mij eventueel ook goed zou staan. Ik doe definitely mee met de winactie!

  36. Kaya
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Dat palet ziet er wel echt heel gaaf uit!
    Als ginger waardeer ik dat Charlotte Tilbury dat ook is, want veel merken zijn duidelijk gespitst op blond- en donker-harigen, wat het vinden van geschikte kleuren voor ons roodharigen wat lastiger kan maken. Ik hoop dus ook dat haar kleur keuzes daar misschien wat beter op ingesteld zijn!

  37. Cézanne
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wauw wat gaaf! Echt prachtige kleuren! Ik doe mee :)

  38. Petra
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wat zien deze producten er mooi uit! Ik zou ze heel graag winnen

  39. Amanda
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wooow die lipstick is heeeeel erg mooi.. Hellaas kan ik niet naar de opening. Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar de blush en mascara hoe die uitpakt op mijn wimpers. De rest zal ik lekker aan mijn mama geven zodat we kunnen tutten met make-up.

  40. Antoinette
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wat leuuuuk dat je deze producten gaat verloten! Mocht ik ze winnen, dan geef ik ze aan mijn favorite fellow beauty lova-lova Lieke, die dit schooljaar liefst twee universitaire masters doet in twee verschillende landen, tegelijk, met de bijbehorende crazy stress. Heb veel respect voor haar en hoe ze alle ballen omhoog houdt. Ik weet fo’ sho’ dat ze helemaal lijp zou worden als ze zoiets als dit zou winnen en ik gun het haar!

  41. Shannon A.
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Oeh, so excited!

    Er zitten wel echt een paar goede producten in het vaste assortiment. Kan niet wachten.

    xo Shannon

  42. cheyenne
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    wat een mooie producten qua verpakking! de mascara, lipstick en het oogpotlood vooral lijken mij helemaal geweldig! ik zoek namelijk al zo lang naar een goede, niet klonterende mascara, en een mooie gepigmenteerde lipstick, maar mijn budget is niet zo groot hiervoor.

    het zouden voor mij producten zijn die heel geschikt zijn voor dagelijks gebruik!

    geweldig dat je ook nog de producten verloot! en leuk dat je eerlijke en lange reviews schrijft, ik lees ze graag :)

  43. Georgia
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Paars en roze zijn helemaal mijn ding en die mascara ziet er ook prachtig uit! Net als jij heb ik ook fijne korte wimpers, terwijl ik donkere wenkbrauwen heb en ben altijd op zoek naar een mascara waarmee mijn ogen beter uitkomen. En eyeliner is ook zoiets wat ik niet kan missen, anders lijkt het net of ik net uit bed kom ;-)
    Al met al dus een fantastische set, waar ik zeker mee uit de voeten kan.

  44. Laurie
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wat een prachtige oogschaduwkleuren! Ik zou mezelf heel graag (proberen) omtoveren tot een glamour muse met dit setje! :-)

  45. Monique
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Handige review! Ik kende de naam Charlotte Tilbury al vaag. Daarbij kreeg ik de indruk dat het merk vergelijkbaar is met Bobbi Brown. En dat klopt wel redelijk qua ‘natural look’ en prijsniveau.

    Ik zou de ‘Magic Foundation’ een keer willen proberen, want daar heb ik goede verhalen over gehoord. Hij schijnt wonderen te doen voor een vette huid!
    En ik zou deze producten ook wel graag willen winnen. Op die lipstick staat mijn naam! Mat en nude is helemaal niks voor mij. Het moet roze zijn, en een glansje hebben, hihi!

  46. Anne
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wat een prachtige producten, ook zo mooi vormgegeven, ik sta te watertanden. Vooral de blush, de lipstick en het oogpotlood spreken me aan. Ik heb groene ogen waarbij paarse altijd goed staat. Ik zou de set echt hééél graag winnen want zoiets zou ik nooit kunnen betalen. Hooguit een enkel product, maar niet zo’n prachtige set. Echt zo mooi!

  47. Maxime
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Hee Serena,

    Ik ben heel benieuwd naar CT. Ik heb er meer over gehoord en zou er graag een product van willen proberen.
    Hellaas heb ik nooit de kans gehad om het te kopen. We zijn net verhuisd dus mijn budget laat het hellaas nog niet toe om straks bij de bijenkorf te bestellen. Daarom zou ik graag mee willen doen aan de winactie
    Ik vind je blog super en ik heb veel aan je reviews als ik producten aan wil gaan schaffen.

    Liefs Maxime

  48. sabine ganga
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Een leuk en eerlijk revieuw.zelf ken ik de producten van haar nog niet en je zal ze maar winnen.ben zo benieuwd.

  49. Robin
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Nu ik zwanger ben vind ik het steeds lastiger worden om er leuk uit te zien. Daar gaat deze set wel bij helpen voor een mooie frisse look.:)
    Staat jou ook er goed deze producten.
    Xxx

  50. Denise
    16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

    Wat leuk dat ze nu ook hier Charlotte Tilbury verkopen! Na jaren kwijlen of reviews op buitenlandse blogs kan ik ze zelf proberen! Ik loot dus ook zeker graag mee :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *