Charlotte Tilbury komt naar Nederland + productreviews

Beautylovers opgelet! Vanaf heden is de make-up en skincare van Charlotte Tilbury te koop in Nederland en wel via de webshop van de Bijenkorf. Dat betekent dat we er lekker gemakkelijk aan kunnen komen en dus niet meer via buitenlandse webshops hoeven te bestellen. Maar het wordt nóg leuker, vanaf 31 maart 2016 opent er een Charlotte Tilbury counter in de Bijenkorf, zodat we alle producten in real life kunnen aanschouwen. Zelf was ik nog niet bekend met het merk. Ik bedoel, ik heb er wel veel over gelezen, maar de producten zelf heb ik nooit geprobeerd. Maar, daar gaan we vandaag verandering in brengen!

AN57170866Charlotte-TilburyMaar eerst iets meer informatie over Charlotte Tilbury zelf. Opgegroeid in Ibiza met een schilder als vader en een moeder die minstens net zo creatief was, wist Charlotte dat ook zij een creatief beroep zou kiezen. Ze ging naar de Glauca Rossi School of Makeup en werd een Make Up Artist. Inmiddels heeft Charlotte al meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied en heeft ze met de meest vooraanstaande namen in de beauty- en fashionindustrie gewerkt. Celebrities – zoals Kate Moss, Jennifer Lopez, Penelope Cruz en Rihanna – zijn dol op Charlotte, omdat ze hen er altijd mooi en stralend uit laat zien en hun natural beauty naar boven haalt! Momenteel is Charlotte nog steeds actief als Make Up Artist, maar daarnaast runt ze ook nog eens haar eigen gelijknamige cosmeticalijn én is ze moeder. Powervrouw op en top!

Wil jij kans maken om deze inspirerende vrouw te ontmoeten? Het kan! Ze komt op 7 april 2016 naar de Bijenkorf in Amsterdam om haar eigen counter officieel te vieren. Deze Tilbury Takeover belooft een heus spektakel te gaan worden! Zelf ben ik er helaas niet, anders was ik zeker even langs gegaan. Voor meer informatie (én kans op een meet & greet met Charlotte), houd dan de website van de Bijenkorf even in de gaten. Ik ben alvast heel benieuwd hoe het er allemaal aan toe zal gaan!

charlotte tilbury make-up review_ - 14Maar goed, let’s get back to business! En met business bedoel ik natuurlijk het reviewen en swatchen van enkele Charlotte Tilbury make-up producten. Want wat vind ik er nu van? Is het écht zo geweldig en spectaculair als iedereen mij doet geloven? Op forums heb ik gelezen dat er enkele producten zijn die nogal tegenvallen, maar dat er ook weer heel veel paradepaardjes zijn die echte musthaves zijn in je toilettasje. Ik ben dus erg benieuwd!

charlotte tilbury make-up review_ - 15De producten die ik vandaag voor jullie ga reviewen en swatchen zijn;
1. Luxury palette – oogschaduw kwartet – €50
2. Cheek to Chic – Swish & Pop blusher – €39
3. Full Fat Lashes – 5 star mascara – €29
4. Rock ‘n’ Kohl – iconic liquid eye pencil – €25
5. K.I.S.S.I.N.G – fallen from the lipstick tree – €30

Luxury palette in The Glamour Muse

charlotte tilbury make-up review_ - 20 Laten we allereerst beginnen met het mooie uiterlijk van ALLE producten van Charlotte Tilbury. Ze zien er absoluut luxueus uit, zo met dat donkere roodbruin in combinatie met metallic roségoud. Het luxury palette is een oogschaduw kwartet bestaande uit 4 ‘color coded’ kleuren. Het palette bevat een spiegeltje (met het iconische sterretje in de rechter bovenhoek, leuk detail) en bevat verder geen kwastjes. Dat is aan de ene kant wel logisch, aangezien Charlotte een MUA is en mensen aanspoort om gewoon hun eigen, professionele kwasten te gebruiken. Ik denk dat je om dezelfde reden nooit van die kleine kwastjes en sponsapplicators vind in de producten van MAC.

charlotte tilbury make-up review_ - 19De ‘color coded’ kleuren van The Glamour Muse palette bestaan uit;
linksboven: dit is de PRIME kleur, een zachte champagnekleur met shimmers
rechtsboven: dit is de ENHANCE kleur, een hele zachte mauve tint met satin finish
linksonder: dit is de POP kleur, helder paars met iets chunky glitters
rechtsonder: dit is de SMOKE kleur, een grijzige taupe met satin finish

charlotte tilbury make-up review_ - 16Ik vind de kleuren erg mooi en harmonieus bij elkaar passen en je kunt ze gemakkelijk gebruiken voor zowel een everyday look, een smokey look, en als je wilt kun je er dus ook nog een ‘pop of color’ aan toevoegen. Lekker multifunctioneel dus!

charlotte tilbury make-up review_ - 3 En toen gebeurde dit! Ik vind het pigment echt heel erg tegenvallen. Ik moest twee keer swatchen over dezelfde plek voor dit resultaat. Ik weet dat Charlotte heel erg van de ‘natural look’ is dus ik denk dat dit de reden is van de wat zwakkere pigmentatie, maar ik had gewoon iets meer verwacht na al die ophef en goede verhalen. Maar goed, voor de mensen die houden van een naturel look is dit prima natuurlijk! Het zijn hoe dan ook mooie kleuren en de textuur van de oogschaduw is lekker zacht en laat zich gemakkelijk blenden.

charlotte tilbury make-up review_ - 7 Vooral de paarse POP kleur vind ik erg mooi, al had ik die ook veel sterker en feller verwacht op de huid, en met iets meer glinsteringen. Al met al valt het palette me dus een beetje tegen.

Cheek to Chic Swish & Pop blusher

charlotte tilbury make-up review_ - 18Gaan we door naar de blush! Die zit in een mooi ovaal doosje met dezelfde chique kleuren en bevat een mooi spiegeltje. Deze blush heet Love Glow.

charlotte tilbury make-up review_ - 17Love Glow bestaat uit twee kleuren; de kleur in de buitenste ring is de SWISH kleur, die je over je gehele jukbeenderen kunt aanbrengen voor een natuurlijke blush. De kleur in het midden is de POP kleur, die je op de appeltjes van je wangen kunt aanbrengen voor een mooie glow en een iets fellere pop of color.

charlotte tilbury make-up review_ - 4De pigmentatie is wederom niet zo intens, maar voor een blush vind ik dit echter juist fijn. Op deze manier kun je de kleur op je wangen goed en rustig opbouwen (en een kleur opbouwen is altijd makkelijker dan afbouwen). Links zie je de twee kleuren gemengd, in het midden zien jullie de middelste POP kleur (die iets lichter is) en geheel rechts de buitenste SWISH kleur (die iets donkerder is).

Aangezien blush kwasten niet heel klein zijn, vond ik het moeilijk om beide kleuren te scheiden van elkaar, je zit al snel in de andere pan te draaien, zegmaar. Ik denk dat dit apart aanbrengen alleen lukt als je een kwast gebruikt met de grootte van een oogschaduw brush. Het hele idee van deze twee kleuren gescheiden aanbrengen snap ik sowieso niet helemaal. Ze lijken heel erg op elkaar, alleen de ene is iets lichter. Ik denk niet dat je een groot verschil zal zien als je het op de manier aanbrengt zoals die op het doosje staat.

Makkelijker lijkt het me om beide kleuren tegelijkertijd aan te brengen, voor een heldere, zachtroze kleur met een hintje peach en een warme, gouden glow. Het is een prachtige blush, die moet ik Charlotte meegeven, maar in de praktijk is het lastig om de kleuren apart aan te brengen.

Full Fat Lashes – 5 star mascara

charlotte tilbury make-up review_ - 21Ik vind mascara’s altijd leuk om te testen! Ook al heb ik mijn eigen persoonlijke holy grail al gevonden in de Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara, ik blijf het leuk vinden om te kijken of er mascara’s zijn die wellicht nóg beter uit de test komen. En deze mascara belooft erg veel goeds. Het is de Full Fat Lashes mascara, een 5-sterren mascara die de wimpers krult en separeert en ook nog eens veel volume, lengte en drama zou moeten geven. Let’s test!

charlotte tilbury make-up review_ - 22Het borsteltje ziet er goed uit! Althans, voor mij. Het lijkt namelijk op het borsteltje van mijn Guerlain mascara, gewoon met ‘haartjes’ en dus niet met siliconen, en eigenlijk gewoon een heel normaal borsteltje. Zonder poespas. Dat werkt voor mijn wimpers het beste, heb ik ontdekt. Er komt niet te veel en niet te weinig mascara op de borstel, en de mascara is niet nattig of droog. Gewoon de perfecte mascara consistentie.

charlotte tilbury make-up review_ - 1 Mijn wimpers zijn vrij fijntjes en hebben meer lengte dan volume. Ook zijn ze super kaarsrecht, dus ik krul ze altijd met een wimperkrultang.

charlotte tilbury make-up review_ - 2 Na een laagje mascara ben ik best tevreden! Ze verlengen mijn wimpers en geven er iets volume aan, maar nog belangrijker, ze zijn inderdaad mooi gesepareerd en klonten dus niet aan elkaar vast. Ook lijken mijn wimpers niet uit te zakken.

charlotte tilbury mascara reviewHet resultaat mag er zeker zijn. Het effect is erg mooi en natuurlijk en geven mijn ogen meteen meer ‘drama’. Toch is dit niet dé mascara voor mij, want na een tijdje merkte ik dat de krul er toch langzaam uitzakte helaas. Ik heb daarom écht waterproof formules nodig, die houden de krul in mijn wimpers. Ik ben daarom erg benieuwd naar een waterproof versie van deze mascara, want voor de rest vind ik hem erg goed.

Rock ‘n’ Kohl – iconic liquid eye pencil

charlotte tilbury make-up review_ - 23 Zo, na al mijn geklaag is het dan eventjes tijd voor iets positiefs, haha! Ik ben namelijk ERG te spreken over dit waterproof potlood. De Rock ‘n’ Kohl potloden van Charlotte Tilbury zijn echte musthaves, wat mij betreft. De kleur die ik vandaag laat zien heet Barbarella Brown.

charlotte tilbury make-up review_ - 24Deze potloden zijn megazacht en glijden soepeltjes als boter over je huid heen. Ze ‘setten’ vrij snel, dus mocht je willen blenden dan moet je snel zijn. Eenmaal droog zitten ze als een huis. En de pigmentatie is ook erg goed, lekker intens!

charlotte tilbury make-up review_ - 6 Barbarella Brown is een hele diepe, donkerbruine kleur. Bijna zwart. Maar nét ietsje lichter en dus ook zachter voor de oogopslag. Erg mooi voor zowel overdag als ‘s avonds. En niet alleen mooi voor blondines, het maakt de look van brunettes ook een tikkeltje minder ‘hard’. Erg mooi voor smokey looks!

Ja, over dit product ben ik echt te spreken. Een megafijn potloodje waarvan je het liefst 10 kleuren in je make-up stash wilt hebben liggen, en waarvan je dagelijks veel plezier gaat hebben!

K.I.S.S.I.N.G – fallen from the lipstick tree

charlotte tilbury make-up review_ - 25Wat een beauty! Deze lipstick zit in een roségouden metallic huls en bevat van die lijntjes, die me doen denken aan van die vintage lipsticks. Het geeft me een nostalgisch gevoel, alsof je je bevindt in de fifties en je Marilyn Monroe bent die zich backstage nog even moet opmaken aan haar boudoir.

charlotte tilbury make-up review_ - 26 De kleur die julie hier zien heet Velvet Underground. Het is een prachtige fuchsiakleur. Diep donkerroze met een blauwe ondertoon en een vleugje rood. Schitterend! Opvallend, feestelijk, maar ook zeker elegant en chique.

charlotte tilbury make-up review_ - 5 Deze lipstick… wow! Mega intens van pigment, lekker romig van textuur, glijdt over de huid als boter. Na één swatch zie je bovenstaand resultaat.

charlotte tilbury make-up review_ - 11 De formule is zacht en hydraterend voor de lippen en blijft ook vrij lang op de lippen zitten. Ik zou zeggen toch wel zo’n 5 uur lang. Ik vind vooral het pigment erg mooi en lekker intens! En de kleur is heel sprekend en laat je lippen echt opvallen. Love it! Van deze lipstick zou ik ook wel meer kleuren willen swatchen in de winkel. Ik ben hier erg over te spreken.

Hieronder de eyelook die ik maakte met het The Glamour Muse palette en de Rock ‘n’ Kohl in Barbarella Brown als eyeliner;

charlotte tilbury make-up review_ - 10 charlotte tilbury make-up review_ - 8 Zoals je ziet is Barbarella Brown bijna zwart, maar toch nét iets zachter. Het The Glamour Muse palette is niet mijn favoriet. Ik moest vaak met dezelfde kleur over mijn oogleden om dit resultaat te verkrijgen, ik vind het toch echt te zwak gepigmenteerd. Alleen als je dol ben op naturel looks is dit geschikt voor je, denk ik. En zoals je hier ook kunt zien zijn mijn wimpers inmiddels gezakt en uit de krul gegaan. Deze mascara is erg mooi, maar helaas niet geschikt voor mijn wimpers. I need waterproof, haha!

charlotte tilbury make-up review_ - 13Al met al heb ik een beetje gemengde gevoelens bij Charlotte Tilbury; de lipstick en het oogpotlood zijn geweldig, maar de overige producten vind ik zo-zo. En ik had er misschien ook gewoon te veel van verwacht! Ik blijf in elk geval nieuwsgierig naar de andere producten, ik wil alles absoluut nog een kans geven en ik ga dan ook zeker langs bij de counter in de Bijenkorf zodra ik weer in Amsterdam ben. Haar Magic Cream, Golden Goddess Skin Clay Mask, Wonderglow en Bar of Gold (dit is een highlighter) schijnen in elk geval helemaal de BOMBDIGGITY te zijn, dus die wil ik zeker even checken in de winkel!

charlotte tilbury make-up review_ - 15Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, Charlotte Tilbury is vanaf heden te koop in de webshop van de Bijenkorf en vanaf 31 maart 2016 opent de Charlotte Tilbury counter in de Bijenkorf Amsterdam. En, op 8 april 2016 vindt de officiële opening van de counter plaats op feestelijke wijze, en maak je kans om Charlotte zelf te ontmoeten. Houd hiervoor de website van de Bijenkorf in de gaten.

charlotte tilbury make-up review_ - 14Weet je wat? Ik heb zo onwijs veel make-up thuis liggen hier, dus ik wil de bovenstaande gereviewde producten (t.w.v. €173,00) graag aan één van mijn lezeressen verloten. Inclusief het leuke toilettasje met de lipstickkusjes! De producten zijn dus wel al geswatched, maar ik maak alles netjes schoon en ik heb geen last van ooginfecties of koortslip dus don’t worry! Laat een leuke comment achter om kans te maken op dit setje!

Nou, dat was mijn eerste indruk van Charlotte Tilbury! Zoals ik al eerder aangaf: mixed feelings. Wat is jouw indruk van Charlotte Tilbury? Is dit merk iets voor jou? En welke producten heb jij wel eens geprobeerd en kun je aanraden of juist afraden? Deel het zeker even in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

290 Reacties

 1. Patricia
  1 mei 2016 / zondag, 1 mei 2016

  Bedankt voor je review.. was ook erg nieuwsgierig.. ik hou wel van naturel en de lippenstift ziet er super uit. Jammer dat je de glow niet mocht proberen.. 😉

 2. Iris Medendorp
  29 maart 2016 / dinsdag, 29 maart 2016

  hey serena, leuk dat je de producten verloot! ik was eigenlijk Engels aan het leren maar ja ik moest en zal dit artikel lezen want het ziet er prachtig uit! al mijn mascara is bijna op dus ik hoop echt dat ik ik die win haha.

  xxx Iris

 3. 24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

  It is too bad that I cannot be there in Amsterdam to meet her :(

 4. Puck
  23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

  Hoi Serena,

  Wat stond ik te springen toen ik hoorde dat charlotte tilbury naar nederland toe komt!! En kan ik niet wachten om alles uit te proberen in de counter van de bijenkorf vanaf 31 maart.

  Zoals altijd zijn jou reviews lekker duidelijk en weet ik meteen wat ik er aan heb! Tot nu toe altijd perfect; een flawless skin na de review over bareminerals en altijd de perfect mascara;). Maar ook dit keer stel je me niet teleur… de te lichte pigmentatie van de oogschaduw en blush spreken mij juist heel erg aan! Maar met mijn bleek huid en blonde haren is de pigmentatie in make up toch vaak ‘overdone’ ;)
  Dus kom maar op met een leuke nieuwe goodiebag van Charlotte Tilbury!! Xx

 5. Marieke
  23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

  Hoi Serena!
  Wat jammer zeg van de producten die tegen vielen! Het oogpotlood en de lipstick vond ik prachtig <3 echte uitschieters wat mij bereidt. De blush is misschien niet handig hoe hij bedoeld is, maar de kleur vind ik wel mooi, evenals het effect van de mascara. Heel zonde dat het oogschaduw palette qua pigmentatie niet voldoet, maar de kleuren <3 echt "mijn" de kleuren! Ik zou dan ook heel graag het pakket winnen, als arme student kan ik helaas niet zo vaak makeup meer kopen :p en als echte makeup junkie zou dit echt een geweldige toevoeging zijn aan mijn stash!
  Xxx

 6. Laure
  23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

  Het oogpotlood is prachtig, maar dat is zo wat het enige dat mij heeft kunnen overtuigen. De rest zien er voor mij missers uit. (De lipstick is absoluut niet ‘mijn’ soort kleur.)

 7. Patricia
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Hoi Serena

  Wat een leuke eerlijke en goede review!
  Ik vind alles er geweldig en mooi uitzien.
  Ik zou zelf ook nog wel de filmstar bronze and glow en een ogenschaduw stick willen aanschaffen.
  Alleen de prijs houd mij nog wel tegen.
  Ik zou heel graag je spulletjes winnen zodat ik al kennis kan maken met de producten.
  Ik probeer namelijk juist mijn make-up stash wat uit te breiden.

  Groetjes Patricia

 8. Simone
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Het is dat ze in Maastricht in de Bijenkorf niets hadden van CT want ik wilde heel graag wat van haar meenemen. Na jouw review denk ik pfoeii scheelt mij ws een hoop geld voor iets wat mwah is. Maar dat tasje blijft natuurlijk geweldig en zelf uitproberen blijft heeeerlijk dus graag winnnen☺️

 9. Francisca
  21 maart 2016 / maandag, 21 maart 2016

  Oooh ja! Winnen! Ik kocht vorige week bijna de hele rock chick look en dat smaakt naar meer! De eyeliner pen “feline flick ” is super fijn en long lasting. De lipgloss “lustre” gewoon goed. De lipstick in nude kate is ook echt een vondst, een super romige, crème (geen metallic of glitter,) echte nude. Rock chick oogpalet is erg mooi, oogt op de huid warmer dan in het doosje. Ik vind de pigmentatie goed op te bouwen! De paarstinten van deze set staan vast super mooi bij mijn blonde haar en sproeten!

 10. Jessica
  20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  Het zegt mij ook niet zoveel, maar door jouw productfotos word ik altijd nieuwsgierig naar élk product haha. Vooral de lipstick lijkt me awesome, zulke kleuren zie ik niet vaak zo hydraterend en toch dekkend!

 11. Johanna
  20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  Oeh! Die pareltjes wil ik wel op mijn albino-achtige huid knallen voor het broodnodige beetje contrast en pigment! ;)

 12. xxawoo
  20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  Ik heb nog nooit gehoord van Charlotte Tilbury, maar alles ziet er ZO mooi uit!
  Eigenlijk is het juist mooi dat de oogschaduw niet erg gepigmenteerd is, anders heb je zo’n discobaloog :)
  De lipstick is ook echt een mooie kleur… love it!

 13. Carla
  20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  Ik ken de producten van Charlotte Tilburry nog niet. Ik heb er wel veel over gelezen, en ben er heel nieuwsgierig naar. Fijn dat Charlotte Tilbury producten straks ook in Nederland te koop zijn, dat biedt nog meer keuze :) Altijd fijn voor een beauty liefhebber.
  Met mijn lichte huid en blonde haar ben ik een ‘koel’ type. Deze look bestaat uit koele kleuren; ze zouden prachtig. Erg benieuwd naar!

 14. Marie
  20 maart 2016 / zondag, 20 maart 2016

  AHHH die lipstick, prachtige kleur!!! Consistentie ziet er ook prima uit. Ik kende Charlotte Tilbury nog niet dus ook geen ervaring met het merk. Ik ben wel benieuwd naar haar producten! Bar of gold ziet er mij schitterend uit! Ik doe graag mee met de winactie en hihi toch even vermelden maar ik moest stiekem echt lachen met dat van die ooginfecties en koortslip :P. De blush vind ik prachtig evenals de lipstick. De oogschaduws lijken me perfect om mee te experimenteren als veilig bruin-bronstint draagster :P. Mag ik je trouwens complimenteren om je haar? Het zit prachtig. Misschien binnenkort eens tijd voor een haarproduct-update als ik dat mag vragen? Liefs!

 15. Julia
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Oooohh vooral de lippenstift vind ik echt prachtig! Ik doe graag mee! Voor de mensen die een dupe van de lippenstift zoeken zou ik eens kijken bij de hema, nummer 05 matte! Die vind ik er erg op lijken!

 16. Yonne
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Wat fijn dat je een open en eerlijke review schrijft! Er wordt hard aan de styling en promotie gewerkt en het merk ziet er erg veelbelovend uit. Ik ben heel erg benieuwd en vindt het super dat je je ongecensureerde mening geeft. Er zijn veel blogs met alleen positieve reacties, zonder kritische blik. Die kritische blik is juist nodig!
  De lipstick vind ik echt super mooi. Ook het bruine oogpotlood staat je erg mooi. Net even wat minder hard dan zwart.
  Ik kan dagelijks niet te uitgesproken make up dragen ivm mijn werk. Ik denk de oogschaduw met minder pigmentatie misschien juist fijner voor mijn werk zou zijn. De lipstick is echt leuk voor een feestje!
  Ik ben nog op zoek naar een goede waterproof mascara en ga de guerlain zeker even testen!
  Bedankt voor de swatches!

  Hopelijk kunnen we binnenkort ook het masker, de dagcrème en de primer testen en in de bijenkorf kopen!!!

 17. Yonne
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Wat fijn dat je een open en eerlijke review schrijft! Er wordt hard aan de styling en promotie gewerkt en het merk ziet er erg veelbelovend uit. Ik ben heel erg benieuwd en vindt het super dat je je ongecensureerd

 18. Manon
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Oh wat een leuke actie! Ik Loot graag mee! Ik wacht al jaaaren tot het merk naar Nederland komt. Eindelijk zijn de gebeden verhoord! Toch maar even heel snel naar de Bijenkorf 😏.
  Die lipstick.. Prachtig!!

 19. Tullie
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Whaaa zo blij!! Eindelijk, m’n lievelingsmerk (bijna) in Nederland verkrijgbaar! Ik denk dat ik de komende weken heeel goedkoop ga eten zodat ik kan shoppen in de Bijenkorf haha

 20. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  De lipstick vind ik echt geweldig! Er is mij nog iets opgevallem, namelijk je wenkbrauwen. Heel mooi, mag ik vragen wat je gebruikt voor je wenkbrauwen?

 21. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wauw, wat een onwijs gave actie! Ik ben ontzettend benieuwd naar de producten van Charlotte Tilbury. Jammer om te lezen dat je niet over alles enthousiast bent, zeker gezien de prijzen vd producten. De verpakkingen en de producten zelf vind ik er wel prachtig uitzien en ik zou ze graag zelf testen. Daarom doe ik graag mee aan de winactie! :) liefs

 22. An
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Hey, morgen ben ik jarig (32 zucht). Ik volg al jaren de blogs ivm Charlotte tilbury. Maar nog niets gekocht wegens hoge verzendprijzen van Amerika. Het is heel leuk dat dit merk dichterbij komt. Geen douanekosten meer. Maar het zou natuurlijk nog leuker zijn moest ik dit setje winnen. Een mooier verjaardagscadeau kan niemand zich wensen.

 23. Eveline
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  waah ben zo blij dat charlotte tilbury nu gemakkelijker te verkrijgen is! Zit al eeuwen te kwijlen over de mooie producten haha. Was al aan het vrezen dat ik een speciaal tripje naar Londen moest boeken om iets te pakken te krijgen. Ik loot dus graag mee! Die lipstick staat je trouwens fantastisch!

 24. 18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wow, wat zie je er anders uit op die foto! Ik vind het erg leuk dat dit nou naar NL komt, we missen hier te veel merken zeg.
  De verpakkingen zien er inderdaad heel luxe uit en omg de lipstick! Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen. Helaas kan ik niet zomaar naar Amsterdam. Gaan ze het in alle bijenkorf filialen verkopen? Dan toch snel een kijkje nemen wanneer het zo ver is :)

 25. Fay
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wow, echt heel gaaf dit! CT is echt een super mooi merk dus ik loot graag mee. Een vriendin van me is obsessed met CT, maar jammer genoeg heb ik het geld er dus totaal niet voor haha. Ik heb een paar jaar geleden met kerst geld gevraagd en er de lipstick Amazing Grace mee gekocht, uit dezelfde lijn als deze. Die moet je echt eens bekijken, is een super mooi kleurtje! X

 26. Grazia
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Oh wat leuk! Ik wil graag meeloten! Al veel van gehoord en gezien (op YouTube). Ik ben echt benieuwd! Leuk artikel. Fijn dat het ook zo gedetailleerd en uitgebreid is. X

 27. charlotte
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  De lippenstift is echt wel een leuk knalkleurtje maar ook de rest is een plaatje om te zien( alleen de verpakkingen al). Ik zou graag aan deze winactie deelnemen omdat ik zelf Charlotte noem en het best wel leuk zou zijn dit dan te kunnen winnen. Ik woon zelf ver van Amsterdam dus ik kan spijtig genoeg geen kijkje gaan nemen bij de opening.

 28. Andrea
  18 maart 2016 / vrijdag, 18 maart 2016

  Wow, ik ben altijd zo blij met jou kritische blik. Tegelijkertijd maakt het me erg nieuwsgierig hoe de producten bij mij staan! Je hebt zeker mijn interesse gewekt en ik ben zeer benieuwd of de lipstick mij ook zo mooi staat!

  Liefs

 29. jennie
  17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

  Wat een leuke actie! Ik expirimenteer graag met make up en ben opzoek naar een knallende look voor een feestje van een vriendin eind deze maand! Het lijkt mij erg fijn om producten van dit luxe merk te testen. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *