Budget Tip: Diamond Fill

Kunstnagels zijn al duur genoeg, en dan moet je ze ook nog om de 3 weken bij laten vullen! Een slimme en veel goedkopere manier is de Diamond Fill. Je vult de uitgroei gewoon op met piepkleine strass steentjes. Het geeft je een instant glam rock look! Nice! De Diamond Fill is natuurlijk een tijdelijke oplossing, maar je zou je afspraak bij de nagelstyliste op deze manier een week kunnen uitstellen. Cheap & Pretty, daar houden we van.

Om deze look na te maken moet je eerst piepkleine strass steentjes aanschaffen. De meeste drogisterijen of nagelsalons verkopen ze, maar ik heb voor jullie een goedkope site op internet gevonden genaamd ‘Nagelsteentjes’. Deze site verkoopt strass steentjes met een diameter van 2mm, de perfecte maat voor een Diamond Fill. Per 175 stuks betaal je slechts €1,75. Dat is dus maar €0,01 per steentje!

Voor 2 handen heb je ook ongeveer 175 strass steentjes nodig, dus een Diamond Fill kost je maar €1,75 terwijl een navulling van je gel- of acrylnagels al snel rond de €30,00 kost. Naast de strass steentjes heb je ook een pincet nodig om de steentjes nauwkeurig te plaatsen en een lijm geschikt voor je nagels. Je kunt hiervoor gewoon een kunstnagel lijm nemen, waarmee je van die kunst plaknagels vastlijmt, te koop bij de drogist.

Plaknagels inclusief lijm
Ik hoop dat de kunstnagel draagsters onder jullie wat hebben aan deze budget tip! Je kunt natuurlijk ook een Diamond Fill doen zonder kunstnagels, plak dan de strass steentjes gewoon op je eigen nagels, zo dicht mogelijk tegen de nagelriemen aan. In plaats van strass steentjes kun je natuurlijk ook plakpareltjes nemen, of verzin zelf iets anders creatiefs!

Until next time,

Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *