Broer & Zus-dag winactie!

Volgende week is het alweer 30 september (wat gaat de tijd snel!) en wisten jullie al dat het dan Broer & Zus-dag is? Zoals jullie vast wel weten ben ik de grote zus van Larissa en Tara en om deze dag ook met jullie te vieren, heb ik in samenwerking met Groupon een superleuke winactie opgezet.

zusjesVanwege Broer & Zus-dag heeft Groupon een speciale pagina aangemaakt vol verschillende, superleuke deals en activiteiten die enorm fun zijn om samen met je broer of zus te doen. Mocht je geen broer of zus hebben, dan kan dat natuurlijk ook met een vriendin, vriend, neef of nicht of iemand anders die voor jou als een familielid aanvoelt!

Schermafbeelding 2015-09-25 om 11.55.39

Op deze Broer & Zus pagina vind je talloze leuke activiteiten, zoals heerlijk uit eten gaan, verwend worden in de spa, creatieve workshops, of juist spannende activiteiten zoals samen karten op de kartbaan of lekker buiten bezig zijn. Als ik zou moeten kiezen dan zou dat een moeilijke opgave zijn, want mijn zusjes en ik houden van zowel lekker eten, gepamperd worden als spannende activiteiten!

broerzuswin - 6WINNEN!
Ik mag van Groupon maar liefst 2 x €250,- aan coupons weggeven aan jullie waarmee je een superleuk uitje kunt plannen samen met je (surrogaat) broer of zus. De ene coupon zal ik weggeven via dit artikel en de andere coupon zal via mijn Instagram account worden weggegeven. Op deze manier kun je dus ook dubbel meedoen aan deze winactie en maak je dus ook dubbel zo veel kans! 

Kans maken?

– Laat hieronder een comment achter waarin je laat weten welke Groupon deal jij zou het liefste willen doen
– Vertel ook met wie jij deze activiteit het liefste zou willen doen en wat jullie leukste, gekste of mooiste herinnering is samen
– Vergeet ook zeker niet om een geldig e-mail adres achter te laten in het daarvoor bestemde balkje, zodat je ook daadwerkelijk gecontacteerd kan worden mocht je deze prijs hebben gewonnen!

De winactie is open voor zowel België als Nederland en sluit op 30 september 2015. Hierna zal er zo snel mogelijk contact worden opgenomen met de winnaars.

broerzuswin - 3Kortingscode
Tevens heb ik ook een kortingscode voor jullie: gebruik de code ZUSSEN bij de checkout om €5,- korting te krijgen op elke deal (vanaf €15,-) die je bij Groupon afrekent! Let op: de code is geldig van 28 t/m 30 september 2015 en is 1 keer te gebruiken.

Succes!

Liefs, Serena

P.s. Wil je nog meer kans maken? Bezoek dan ook mijn Instagram account @serenaverbon, de blog van mijn kleine zusjes KittehsCupcakes.nl en het Instagram account van @taraverbon om je winkans te vergroten ;-)

Volg:

131 Reacties

 1. Elke
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Wat een super leuke wedstrijd!

  Mijn zusje en ik zouden voor een verassing-trip gaan denk ik!

  Mijn zusje en ik maken dagelijks leuke en gekke herinneringen :’) Van dramatische kooksessies in de keuken, prachtige zangkunsten in de auto en vreemde dansjes in de badkamer tot rollen door de modder op festivals.
  We zeggen dan ook heel vaak dat het maar goed is dat er geen camera’s hangen want dan staan we echt voor schut.. :’)

 2. Josephine
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Net op tijd nog haha! Ik zou het liefst met mijn broertje Arend gaan karten! Dat wilden we sowieso nog een keer gaan doen. M’n broertje en ik schelen maar één jaar van elkaar en kunnen supergoed met elkaar opschieten, we zijn echt maatjes van elkaar.
  Ik heb een bootje (een laser voor de liefhebbers) en daarmee gaan we samen wel eens zeilen. Nu is die boot eigenlijk helemaal niet geschikt voor twee personen, dus de een zit achter het roer en de ander ligt soort van op het dek, omdat het anders gewoon niet past. Toen ik die boot nog niet zo lang had, moesten we het natuurlijk allemaal nog even uitvinden en we waren de haven nog niet uit of het gebeurde al, hahahah. Er kwam een windvlaag waardoor de boot plotseling heel schuin ging, zo schuin dat Arend zo van de boot afgleed. Ik in paniek natuurlijk, want ik moest de boot weer onder controle krijgen. Even later had ik de boot weer soort van onder controle, maar hij lag nog steeds in het water. Eerst dacht ik: “Ach hij kan wel naar de kant zwemmen!” Maar dat was toch nog een heel eind. Ik wilde naar ‘m toevaren om hem weer op de boot te krijgen, maar ik voer nog steeds hartstikke snel. Met een noodgang kwam ik dus op de arme jongen af, gelukkig had ik op tijd door dat het niet zo handig was hahah. Mensen op de kant keken ook echt van wat gebéúrt hier, want dit alles ging natuurlijk gepaard met de slappe lach hahah. Het was hilarisch!

 3. Marjolein
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Jaaa, nog net op tijd! Met mijn 3 lieve zusjes Vivianne, Michelle en Emma zou ik lekker gaan high tea-en, omdat wij echte snoepkonten zijn! Of lekker uit eten gaan zou ook een gezellige boel worden! We doen de laatste tijd heel weinig met elkaar, omdat 3 van ons al studeren/net afgestudeerd zijn… We wonen ook niet dicht bij elkaar in de buurt… En met dit leuke bedrag kunnen onze ouders zelfs ook nog mee!

 4. Jose Donker
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Mijn lieve zusje Daphne zou ik dan graag willen verrassen! Ze staat altijd voor ons klaar en als voorbereiding op haar komende verhuizing waarbij ik haar helaas niet kan helpen omdat ik dan hoogzwanger ben van onze 3e zat ik te denken aan
  gezellig een dagje naar de sauna en daarna een lekker 3 gangendiner!

 5. Munisha Ganesh
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Hai Serena!

  Wat een grappige leuke samenwerking met Groupon!
  Mijn keuze gaat uit naar de Smulpakket op Texel met mijn zusje.

  De reden is omdat wij een keer zijn wezen kamperen op Texel en met windkracht 10 ofzo onze tent was weggevlogen in de midden van de nacht xD
  Lagen we daar zonder tent..Die tijd zijn we nooit vergeten en natuurlijk met onze leuke activiteiten die we daar gedaan hebben (bowlen, wadlopen)

  Mijn zusje zit momenteel in een examenjaar en lijkt me dus leuk om weer stoom af te blazen op Texel samen en nieuwe herinneringen te maken.

  Liefs

 6. Carolien
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Suuuper leuke winactie!
  Ik zou liefst gaan voor het beauty-arrangement, samen met mijn zus. Dit omdat we beide houden van beauty en verzorging en uiteraard ook lekker willen ontspannen!
  Onze leukste of gekste herinneringen samen… Ik kan eigenlijk niet kiezen! Zoals de meeste zussen hebben wij maar één woord nodig om elkaar te begrijpen, wat vaak leidt tot minutenlang de slappe lach hebben tot we er buikpijn van krijgen. Die momenten vind ik misschien wel het leukste aan een zus hebben!

 7. Judith
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Superleuk! Ik zou graag samen met mijn broer en zus een dagje weg gaan, bijvoorbeeld naar een Escape room of bungeejumpen :-) We hebben altijd al een goede band gehad en hoe ouder we worden, hoe sterker dat ook wordt, supertrots op! We zijn nu 27, 25 en 22.

 8. Debbie
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Dat is zeker zoiets als een 3-gangenlunch à la carte in Central Park, by Ron Blaauw of 10-gangenproeverij bij Michelinster-restaurant Niven. We zijn thuis gek op lekker eten. M´n broertje experimenteert de laatste tijd heel veel in de keuken en is er erg goed in. Daarnaast zijn er Masterchef marathons en worden er Mystery Boxes uitdagingen gehouden.

 9. Meentje
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Wat een gave actie! Wanneer je ouder wordt en beide een gezin sticht worden de uitjes steeds minder. Gelukkig gaan we af en toe nog naar een concert samen en vieren we 1 keer per jaar onze verjaardagen samen met een etentje. Maar dat is eigenlijk niet genoeg. Ik zou heel graag met mijn broertje de Escape room willen doen en een hapje eten. Even bro-sis time! Toi toi toi!

 10. Jeanine
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  https://www.groupon.nl/deals/central-park-by-ron-blaauw, wat denk je er van, zus? Na dit jaar, wat nog niet eens ten einde is, hebben wij dat wel verdiend! En ik hoef verder niet uit de school te klappen, maar het is fijn om een zus te hebben, waar je alles mee kunt delen en die zelfs meer dan een vriendin is. Thanks! <3

 11. Ria Matton
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Ik zou graag met mijn zusje en broertjes bij Ron Blaauw gaan lunchen, om eens even heel ontspannen bij te kunnen kletsen. Ik ben de oudste van 4 kinderen, net 50 jaar geworden. Toen deze dag dichterbij kwam vond ik het eigenlijk steeds meer bijzonder worden dat wij al die jaren zo’n goede band hebben en blijven houden! We kunnen alles tegen elkaar zeggen en laten elkaar in de waarde, maar belangrijker misschien wel: We vullen elkaar op alle fronten aan als het om familiekwesties gaat. Voorbeeld: Onze vader is afgelopen mei overleden en de periode daarvoor en daarna hebben we alles met elkaar en in overleg met elkaar verzorgd. Hoe bijzonder is dat? We hopen dit nog lang met elkaar te kunnen blijven doen…

 12. tamara
  30 september 2015 / woensdag, 30 september 2015

  Wat een super actie
  Ik zou gaan blokkarten met me broertje en 2 zusjes
  Mijn ouders zijn inmiddels 12 jaar gescheiden en hierdoor is het een mengelmoesje geworden hierdoor heb ik nog nooit wat met iedereen gedaan lijkt me onwijs leuk om dit met ze 4en te gaan doen

 13. Linsey
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Wat een super actie!

  Graag zou ik mijn zusje in het zonnetje willen zetten, ondanks het leeftijdsverschil (8jaar) zijn er toch een hoop dingen die we samen doen en kunnen doen!

  Graag zou ik met mijn zusje een welness dagje doen en daarna heerlijk gaan eten.

  Daarbij heb ik heel veel herinneringen.
  :)

 14. Miriam
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Wat een leuke actie! Ik lees het nu pas waahh..dus gauw meedoen!

  Ik zou een high tea met m’n zus willen doen. Zij is zwanger van haar eerste kindje dus iets actiefs kunnen we niet echt ondernemen. Maar gelukkig is haar eetlust nu verdubbeld ;). Ik heb ook broers die me allemaal even lief zijn, maar omdat ik maar 1 zus heb is zij extra speciaal voor me

  Mijn grappigste herinnering is dat ze me altijd beschermde voor mijn broers. Ze is dus mijn enige zus en mijn broers waren echte pestkoppen (wel liefdevol haha! Hou onwijs veel van ze). M’n broers hadden weer iets gedaan wat me aan het huilen maakte (iets met knuffels verstoppen) dus kwam ik uithuilen bij m’n zus. Zij moest eigenlijk haar lach inhouden omdat ze de streek van m’n broers mega grappig vond, maar uit liefde deed ze heel erg haar best om boos te lijken op m’n broers. Later, veel later had ze dat verteld en konden we er samen om lachen. Mijn zus is echt de beste en liefste..dat zeggen er vast velen. Maar m’n zus en ik hoeven elkaar maar aan te kijken en we snappen elkaar. Ze noemt mij ook haar wens die uitkwam na al die jongens (ze is de een na oudste thuis), ze geeft me altijd het gevoel dat ik de wereld aan kan en ziet de dingen super positief in wat ik weer van haar heb geleerd. Ik hou onvoorstelbaar veel van haar en zou haar graag willen verrassen!

 15. Lineke
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Hallo!
  ik las het en ik dacht meteen aan mijn broer ,
  onze ouders hebben een tijdje geleden besloten om te gaan scheiden. Een lastige tijd voor mijn broer en mij.
  Mijn broer heeft ADHD. Waardoor hij op school veel last heeft met leren en met zichzelf.
  Ik gun hem om een dagje echt iets mannelijks te gaan doen waar hij zijn energie in kwijt kan, en 1 dag zich lekker kan laten gaan !

 16. Debbie
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Ik zou met mijn zus heel graag naar hotel de smulpot op Tegel gaan😄

  Mijn leukste herinnering van ons samen is aan bbq-races die we als kind deden. Als we te lang hadden gezeten en teveel hadden gegeten, deden we een spel dat een combinatie was van tikkertje en verstoppertje.

 17. dorette
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Poeh! Het is moeilijk… ik zou graag met m’n kleine grote broer kreeft gaan eten ergens. Hij is in mei 2016 mijn getuige en om dit te vieren en omdat ik rete trots op hem ben en we dit al lang willen lijkt me dat leuk. Tussen de deals kon ik hier niets van vinden maar zag ik wel de efteling staan… het lijkt me super om met mijn twee mannen (broer en aanstaande) hier een leuke dag&nacht te hebben. Wij zijn toch “de kinderen” met z’n drietjes!

 18. Layla
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Hoi Serena! Ik zou als ik win gaan karten in Delft en onbeperkt sushi gaan eten in Den Haag. Deze activiteiten heb ik gekozen omdat eten eigenlijk onze enige gemeenschappelijke interesse is (hahaha) en omdat het me wel leuk lijkt om een keertje tegen elkaar te gaan racen. Vroeger deden mijn broertje en ik alles samen, mijn leukste herinnering is als we stiekem midden in de nacht opstonden om popcorn te maken (eten he). Ik hoop heel erg dat ik win! X Layla

  • Layla
   29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

   *karten en sushi eten met mijn broertje natuurlijk

 19. Sarena
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Hi Serena ( zo noemen ze mij nou ook altijd:-)

  Ik zal mijn grote (kleine) zus meenemen voor een lekker ontspannen dagje spa en daarna heerlijk eten.
  Ze is helaas alleenstaande moeder van 2 die erg hard werkt zodat ze niks te kort komen. Alles draait om haar kids dus ze mag zelf wel eens in de watten worden gelegd.
  Ook is het goed voor onze band. Vroeger konden we elkaar echt niet uitstaan, we zijn zo anders.
  Het gaat echt wel beter, we houden ontzettend van elkaar en zijn er als dit nodig is. Echter verschillen we vaak van mening maar kunnen ook niet zonder elkaar. Samen wat doen hebben we echt nodig.

  Liefs, Sarena

 20. Esther
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Ik zou heel graag samen met mijn broer de verrassingreis willen doen. Hoewel we niet meer bij elkaar in de buurt wonen door de weeks hebben we het altijd gezellig als we elkaar zien in en weekend. Een leuke recente herinnering van ons samen is dat hij mij een rijles heeft gegeven, wat ik heel leuk vond, omdat hij een enorme autofanaat is en dat op mij kon overbrengen.

 21. Marinka
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Ik zou met mijn enige broertje, Nick, een citytrip naar Leuven willen doen! Met oud en nieuw heb ik gevaagd of hij mijn getuige wil zijn en yes, dat wilde hij! Vorige maand was het dan zover.. De dag! Het was fantastisch! We zouden dit jaar samen voor het eerst een weekendje weg gaan, maar dat is er helaas nog niet van gekomen. Deze Groupon bon zou dan echt te gek zijn, no more excuses, gewon gaan!

 22. Mariska
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Oh gaaf! Ik doe heel graag mee. Sinds dat ik op mezelf woon zie ik mijn broertje een stuk minder. Vroeger gingen wij geregeld samen op pad. Uiteten, naar pretpark maar ook dagjes en weekendje weg hebben we aardig vaak gedaan. Ik zou graag nog eens een weekendje naar een Europese hoofdstad willen met mijn broertje.

 23. lisanne
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Ik zou graag met mijn zusje joelle wat tijd doorbrengen bij chi chi (maxican tapas plate+cocktail) Dit omdat wij eigenlijk nooit echt samen iets doen. meestal is er altijd wel een ander zusje of broertje bij (dat heb je als je uit een gezin van 6 komt)
  Ik zou haar graag eens op een etentje trakteren.

 24. Vivian
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Ik zou graag samen met mijn zus naar Oss gaan, voor het Japans 6-gangendiner bij. Tanuki. Gezellig een avondje heerlijk eten en drinken en bijkletsen samen, ondertussen kijkend naar de kok die al dat lekkers voor ons bereid. Wij hebben een boel mooie herinneringen samen, gaan vaak samen naar festivals, rommelmarkten, uit eten en op vakantie. Onze band is super en ik ben dan ook blij met zo’n zus als zij❤️

 25. Fleur
  29 september 2015 / dinsdag, 29 september 2015

  Wij, mijn broer en ik, zouden graag onze tanden willen laten bleken! Vorig jaar op broer en zussendag zijn we namelijk gestopt met roken, en aangezien we dit nog steeds vol houden omdat we zo lang mogelijk elkaar willen zien! We zitten nu alleen wel met de gele tanden, vandaar dat we daar graag iets aan willen doen! Liefs, Fleur en JP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *