Bourjois Volume Glamour Max Holidays

Door Nena – Bijna elke dag draag ik mascara. En dan eigenlijk altijd in het zwart. Bourjois heeft sinds een paar weken een nieuwe collectie aan hun assortiment toegevoegd: Bourjois Volume Glamour Max Holidays. Trendy kleuren en een maximaal volume in een handig meeneem formaatje voor bijvoorbeeld op vakantie. Deze mascara zou voor 10x meer volume moeten zorgen!

meeneemformaat

Zo groot zijn ze niet, ideaal voor op reis!

VOLUME_GLAMOUR_MAX_HOLIDAYS_VISUEL_MANNEQUIN

Met deze Bourjois Volume Glamour Max Holidays (zo, een hele mond vol!) mascara’s maak je je kleurrijke look helemaal af. Maar het is natuurlijk ook mooi om in een hele neutrale look te gebruiken om je ogen echt te laten knallen!

Volume Glamour Max Holidays

Volume Glamour Van links naar rechts: Green Lagoon, Electric Blue, Purple Mania en Ultra Black.

De mascara zelf heeft een zachte textuur, waardoor het gemakkelijk is om het aan te brengen. ook wordt de mascara niet direct keihard. Ondanks het kleine formaat (10,5 cm voor 6 ml) bevatten de mascara’s een XXL-borsteltje. Dit borsteltje zit op een relatief klein staafje, zodat je de mascara nauwkeurig kunt aanbrengen.

Ultra Black

ultra blackDe mascara’s bevatten dus een flinke XXL-borstel. En met het aanbrengen werkt dat erg fijn. Er komt niet heel veel product van het borsteltje, waardoor ik meerdere laagjes moet aanbrengen om het onderstaand effect te krijgen.

collage ultra black

Ultra Black is inderdaad lekker zwart en bevalt daardoor prima! De mascara klontert niet en blijft de hele dag mooi op zijn plaats! Ook verdeelt de mascara goed over mijn wimpers, dus het borsteltje doet goed zijn werk.

Electric Blue

blue

Bij een gekleurde mascara kan je beter zien hoeveel product er op het borsteltje zit. Bij deze Electric Blue is de kleur van de mascara exact hetzelfde als de kleur van de huls! Een pluspunt, want daardoor is de flacon niet misleidend.

collage blue

Ook deze kleur verdeelt prima over mijn wimpers en geeft een mooi resultaat. Ik draag eigenlijk nooit blauwe mascara, maar ik vind het effect erg mooi. Verderop in dit artikel plaats ik allemaal full-face foto’s zodat jullie het goed kunnen vergelijken.

Green Lagoon

lagoon

Toen ik de kleur van deze mascara zag, wist ik niet of ik hem gaaf op ‘apart’ moest vinden. Ik besloot pas te oordelen na gebruik. De kleur lijkt overigens niet erg intens op het borsteltje en deze lijkt iets droger dan Ultra Black en Electric Blue.

collage lagoon

Het effect op mijn wimpers vind ik tegenvallen. Green Lagoon pakt niet erg goed en wanneer ik meer mascara aanbreng begint hij te klonteren. Het is wel apart, maar niet erg mooi vind ik. Wat vinden jullie?

Purple Mania

paars

Ik was direct erg nieuwsgierig naar Purple Mania. Ik ben erg enthousiast over paarse oogschaduw, dus zal deze mascara mijn groene ogen ook laten knallen?

collage purple

Ik ben blij verrast! Het effect is iets subtieler dan ik had verwacht, maar niet minder mooi. Deze kleur zal ik dan ook vaker dragen. Ik vind hem ook mooi in combinatie met groene ogen.

Looks Bourjois Volume Glamour Max Holidays Mascara’s

Op de volgende foto’s laat ik het effect zien door middel van full-face foto’s. Allereerst draag ik geen mascara:

zonder mascara

Hier draag ik Ultra Black:

met zwarte mascara

Met Green Lagoon:

met Green lagoon

Met Electric Blue:

met electric blue

En tenslotte met Purple Mania:

met purple Mania

En omdat ik het zo leuk vond om met gekleurde mascara te experimenteren heb ik ook een look gemaakt met alle vier de mascaras!

collage vier mascara's

In mijn binnenste ooghoek heb ik gebruik gemaakt van Green Lagoon, vervolgens Electric Blue, Purple Mania en in mijn buitenste ooghoek Ultra Black. Van dichtbij zijn de kleuren goed te zien. En vanaf een bepaalde lichtinval ook.

alle vier

Op de full face foto valt het een beetje weg, maar dat vind ik niet erg. Ik vind het eigenlijk wel erg gaaf! Ik heb mijn dagelijkse eyeliner aangebracht en verder eigenlijk niets bijzonders. Zo is het prima te dragen voor overdag.

Conclusie

Ik vind gekleurde mascara een stuk leuker! Ook vind ik het een voordeel dat de verpakkingen zo klein zijn. Ik zal namelijk niet elke dag gekleurde mascara dragen en een te grote verpakking maak ik misschien niet op tijd op. Op deze manier is het ideaal om af en toe eens een kleurtje te gebruiken! Purple Mania is mijn favoriet! Een kleurtje, maar toch vrij subtiel en in goed licht erg zichtbaar. Daarna Electric Blue, al is deze niet erg bijzonder omdat er al lang blauwe mascara’s bestaan. Ultra Black is altijd goed, dus deze komt op een derde plaats. Ik ben niet zo goed te spreken over Green Lagoon. Ik vind het geen mooie kleur op mijn wimpers. De dekking vind ik slecht. En de structuur te klonterig.

De Bourjois Volume Glamour Max Holidays mascara’s kosten €7,99 per stuk voor 6 ml en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de drogist. 

Dragen jullie weleens gekleurde mascara? Zo ja, welke kleur zou je dan graag willen aanschaffen van Bourjois?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: @nenaburger

 

Volg:

105 Reacties

 1. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  De blauwe en paarse zijn mijn favoriet :D x

 2. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Erg leuk, al valt Green Lagoon inderdaad een beetje tegen. Zelf heb ik de blauwe, paarse en zwarte. Ik draag nog altijd het meest zwarte mascara, maar soms heb ik toch zin in blauwe of paarse wimpers. Ik draag de gekleurde mascara ook wel eens over de zwarte heen, dan is het effect heel subtiel.

 3. lot
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Die gemixte look is erg leuk!
  Ik had al een paar reviews over deze mascara’s gezien, maar jij maakt altijd zulke goede reviews dat je er toch weer dingen aan toe weet te voegen!

 4. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ah verdorie, ik zag ‘m deze middag liggen en ik ben vergeten kijken! x

 5. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  mooi hoor vooral blauw en paars!

 6. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Electric Blue gaat zeker bij mijn collectie! Ik zit er al tijden over na te denken om een gekleurde mascara aan te schaffen en deze review heeft mij wel overtuigd!
  Overigens: Nena, ik wil je wimpers stelen. Jezus wat mooi en lang! ;-)

 7. Linda
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Blauw en paars vind ik erg leuk en staan je heel erg goed en je wimpers zijn zó mooi :-)

 8. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  aah wat een coole kleurtjes! misschien pakt de aqua iets meer met een zwarte mascara eronder. dat werkte bij de chanel mascara´s het beste

 9. E.
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Nena get out of town! Die wimpers van jou zijn echt zo mooi geworden door dat spul! Ik blijf er met open mond naar kijken!

 10. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Wauw! Jij hebt prachtige wimpers. Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar deze mascara en qua prijs valt ie ook wel mee.

  Zelf heb ik alleen een blackbrown mascara van Covergirl

 11. Berrie
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Wauw die paarse! I love it !!
  Ga hem binnenkort zeker halen !

 12. Nina
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Hm, ik ben blij dat ik deze review heb gezien voordat ik er eentje kocht. Ik wilde graag de mintgroene, maar die ziet er toch niet zo goed uit als ik had verwacht. De blauwe vind ik het mooiste, maar blauwe mascara kennen we nu ook wel… Nee, ik ga ze niet kopen. Dank voor de heldere, uitgebreide review en wat heb je toch een mooie lange wimpers!

 13. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik vind die paarse echt heel tof bij jou! Staat mooi bij je ogen!

 14. emily
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ht staat je heel mooi! Ik heb ze ook alle vier!! En draag ze heel erg graag!
  Verder heb je prachtige foto’s gemaakt valt me nu ineens op.

  Xx Emily

 15. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik vind de paarse je heel leuk staan, en wauw wat ben ik jaloers op je wimpers!

 16. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Die blauwe en paarse vind ik heel erg gaaf! Mooie kleuren geven ze af en ze zijn heel mooi!

 17. Nicole
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik heb pas de paarse en de blauwe gekocht en allebei al eens gedragen met een simpele eyeliner. Lekker apart, maar om dat ik donkere wimpers van mezelf heb toch heel subtiel. Ik ben er tevreden mee!

 18. Nynke
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Vooral gecombineerd vind ik ze erg leuk!

  En wow, wat heb je een mega lange wimpers!
  Moet toch dat serum maar eens kopen denk ik..

 19. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik vind gekleurde mascara’s ook wel weer leuk! Goede review heb je geschreven, mooie foto’s ook. Zelf heb ik de blauwe van Bourjois en daar ben ik ook heel tevreden over!

 20. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Die paarse mascara is echt briljant! Heel erg gaaf <3

 21. Iva
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Jouw wimpers, het is niet eerlijk ;)

 22. Lisette
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Purple mania staat je erg mooi!

 23. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  De kleurtjes zien er leuk uit, maar ik denk toch dat de meeste mensen gaan voor een zwarte mascara. Voor een feestje is een kleurtje wel leuk, maar niet veel mensen dragen de gekleurde mascara dagelijks.
  Liefs,

 24. Fonghwa
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Misschien moet ik toch ook maar aan de gekleurde mascara. Het wordt denk een trend binnenkort. Vind de paarse idd het mooiste bij jou! En jouw wimpers zijn echt prachtig, lucky you! ♡

 25. Irene
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  In de tekst staat een klein foutje: “Bij deze Electric Blue is de kleur van de mascara exact hetzelfde als de kleur van de mascara!”

  Dubbel ‘mascara’ dus, moet denk ik ‘huls’ of ‘verpakking’.

  Verder leuke review, wat heb je mooie wimpers!

  • Irene
   11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

   Zo, ik maak zelf ook een fout…

   ‘ Moet denk ik huls of verpakking zijn’. Zo!

  • Nena
   Auteur
   11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

   Haha, thanks. Er had inderdaad huls moeten staan, dus ik heb het gelijk aangepast!

 26. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Wauw, wat een lengte krijg je ervan zeg Nena! Je hebt al super lange wimpers zie ik maar de mascara’s weten dat goed over te brengen zeg! Ik vind de paarse het mooist! Staat je erg goed! De blauwe is mooi gepigmenteerd maar ik kan maar niet wennen aan blauwe wimpers. De groene is zo zo. De zwarte en paarse zijn er twee die ik zelf zou kunnen halen! Leuk en heerlijk uitgebreid artikel Nena, top!

 27. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Zo jammer van Green Lagoon, dat was mijn favoriet in de tube. De paarse ga ik zeker aanschaffen!

 28. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik was al van plan om deze mascara te kopen, maar ik ga gewoon voor zwart. Een gekleurde mascara is niet echt mijn ding.
  Ik las alleen op andere blogs dat ze ook heel goed waterproof zijn maar daar lees ik hier niets over terug. Zijn dit dan wel of niet waterproof mascara’s?

 29. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik ben zelf niet zo dol op XXL borstels… Ik vind ze niet prettig werken omdat ze niet echt effect geven aan je wimpers.. Ook gekleurde mascara’s vind ik niet echt zo mooi, maar dat is mijn smaak natuurlijk he :)

 30. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Oh wauw, wat een verschil! Ik vind ze allemaal mooi behalve de groene, die kleur vind ik maar vreemd. Je hebt hele mooie wimpers nena x

 31. Avyola
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik ben zo jaloers op nena’s wimpers!

 32. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Niet mijn ding, maar inderdaad handig dat het een kleine verpakking is en de prijs is ook goed te doen! De mascara zelf ziet er wel mooi uit op de wimpers, als ik niet naar de kleur kijk ;)

 33. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Nee, gekleurde mascara is een trend waar ik niet aan ga wennen. Ik vind het niks. De zwarte zou ik dus voor gaan. Ik vind deze heel goed staan, veel volume!

 34. Sascha
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik hou van gekleurde mascara (: Ik droeg vroeger altijd blauwe mascara. De groene mascara staat supermooi bij je ogen!

 35. lieke
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Mooie foto’s, de paarse en zwarte mascara lijken mij een mascara die ik zou kopen binnekort maar even kijken dus.

 36. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik ben niet zo dol op gekleurde mascara. De foto’s zijn wel erg mooi!

 37. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Wouw die paars is gaaf!

  Liefs.
  Jonne

 38. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik vind de paarse kleur erg mooi! Maar dat komt ook omdat ik weet dat paars erg mooi staat bij mijn groene ogen. ;)

 39. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik heb die paarse gekocht maar nog niet uitgeprobeerd dat moet ik maar snel gaan doen! :D

 40. Lila
  11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  PAARS!

 41. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  Ik moet zeggen dat geen mascara je ook gewoon prachtig staat!
  Verder draag ik eigenlijk nooit gekleurde mascara, alleen zwart, maar de paarse staat je erg goed!

 42. 11 juli 2013 / donderdag, 11 juli 2013

  ik vind de blauwe en paarse erg mooi :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *