Bobbi Brown Pretty Powerful campagne

De Pretty Powerful campagne van Bobbi Brown is één van de meest inspirerende campagnes die er is. De slogan luidt:

‘Be pretty, Be confident, Be who you are’

Ik sta compleet achter deze slogan en dat is dan ook één van de redenen dat ik me heb opgegeven voor de wedstrijd die Bobbi rondom deze campagne organiseert. De uiteindelijke winnaar van de wedstrijd kan namelijk het gezicht van de Pretty Powerful campagne worden en omdat ik graag dezelfde boodschap aan mijn lezeressen, jullie dus, wil overdragen, wil ik maar al te graag winnen!

Hieronder een filmpje over de Pretty Powerful campagne:

De wedstrijd bestaat uit een aantal rondes. In de eerste ronde kon je jezelf opgeven en kon je je kwalificeren voor de halve finale. Het is trouwens een wereldwijde wedstrijd! Er doen meiden mee uit 15 verschillende landen, namelijk Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Rusland, Zuid-Afrika, Midden-Oosten, Turkije, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Polen, Israel en nog een land wat ik ben vergeten.

In de eerste ronde gaat er één meisje per land  door die de meeste stemmen heeft gekregen. Een tijdje geleden deed ik een oproepje om op mij te stemmen en dankzij jullie stemmen ben ik dan ook de winnares van de eerste ronde geworden! IK BEN ZO BLIJ! Dat betekent dat ik door ben naar de halve finale en het tegen 14 andere Pretty Powerful meiden moet opnemen om naar de finale te gaan. Ik ben jullie hartstikke dankbaar voor het stemmen, THANK YOU SO MUCH! <3

Vorige week donderdag had ik een afspraak met het Bobbi Brown team in de Bijenkorf Amsterdam. We hebben een fotoshoot gehouden bestaande uit twee foto’s: op de linkerfoto draag ik geen make-up en op de rechterfoto draag ik een Bobbi Brown look. Het is als het ware een voor- en na fotoshoot geworden. Hieronder wat behind the scenes foto’s!

Mijn voor- en nafoto komt volgende week op de Bobbi Brown facebookpagina te staan, samen met de voor- en nafoto’s van de andere meiden. Ik ben zo benieuwd hoe de rest eruit ziet! Er moet dan weer flink gestemd worden, want de 5 meiden met de meeste stemmen gaan door naar de finale en die is in Parijs. PARIJS!!

De 5 finalisten worden daar in het zonnetje gezet en Bobbi Brown herself laat dan via een videoconference weten welk meisje van de 5 de uiteindelijke winnares is. En de uiteindelijke winnares mag dan naar New York (NEW YORK!!!) om Bobbi Brown in het echt te ontmoeten. Waaaahhhhhh! Te gek toch!

Maar goed, ik moet eerst maar zien of ik het haal tot de top 5! Zodra er gestemd kan worden laat ik het jullie zo snel mogelijk weten. Ik vind het allemaal superspannend en ben al lang blij dat ik het tot de halve finale heb geschopt, maar naar Parijs gaan en een ontmoeting met Bobbi Brown in New York… daar droom ik van!

Ik wil de Bobbi Brown make-up visagist van de Benelux – Bas Hokke – heel erg bedanken voor zijn prachtige make-over, en natuurlijk de lieve meiden van FUSE Communication en Karen van Bobbi Brown Cosmetics. Het was een topdag en ik ga duimen en hopen dat ik het tot de volgende ronde schop.

Meiden, bedankt voor het stemmen, jullie zijn THE BEST!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

62 Reacties

 1. 5 mei 2012 / zaterdag, 5 mei 2012

  Waw fantastisch! Gefeliciteerd :D Ik stem zeker van zodra ik kan :D

 2. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Omg tegek! Ik wil dat boek ook nog zo graag kopen van bobbi brown, maar ze hebben hem telkens maar niet :(! Succes ;)

  x

 3. charlotte
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Yooh wauw serena super spannend. En die make-up visagist bas is zoooo aardig he echt eeb leuke vent. Hij maakte een vriendinnetje van mij wat normaal onzeker is echt helemaal aan het stralen toen we in Arnhem bij de douglas. We gaan alleemaal massaal stemmen !

 4. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Ahh wat vet! ik ben benieuwd :D

 5. JoycevdB
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Wauw, echt heel leuk voor je!

  Zodra er weer gestemd moet worden kan je op me rekenen.

 6. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Ik ga zeker weten op je stemmen!

 7. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Aaah wat gaaf dat jij de ‘vertegenwoordiger’ van Nederland bent, supergaaf. Ik hoop voor je dat je naar New York mag, ik ga zeker op je stemmen als het kan :D

 8. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Supergaaf! Ik ga zeker op je stemmen :)

 9. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Van harte Sereen, echt heel vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *