BLT: de fijnste oogmake-up remover?

Het leek me vandaag leuk om een product te bespreken dat we (bijna) allemaal dagelijks gebruiken, namelijk oogmake-up remover. Er zijn verschillende soorten op de markt, van kant-en-klare doekjes tot aan DIY removers, maar welke is nou het allerfijnste?

Zelf ben ik nog steeds erg tevreden met mijn DIY oogmake-up remover, gemaakt met 2 delen amandelolie, 1 deel rozenwater en 1 deel oranjebloesemwater. Door de olie verwijdert deze remover mijn (waterproof) oogmake-up met gemak, maar omdat het gemengd is met rozenwater en oranjebloesemwater laat het geen vettige laag achter op mijn oogleden, plus het ruikt heerlijk!

Natuurlijk hebben we allemaal andere wensen en eisen voor een product, maar omdat dit een product is wat we dagelijks gebruiken is het soms wel eens fijn om de mening van anderen te horen.

Misschien ben je niet tevreden met jouw huidige oogmake-up remover omdat het prikt? Misschien vind je jouw reiniger heel fijn, maar is ‘ie eigenlijk te duur en zoek je een goedkoper alternatief? Misschien ben je juist 100% tevreden en wil je dit delen met de andere Beautylabbers?

Wat je ook te zeggen hebt over oogmake-up remover, plaats het hieronder in de comments. Zet er dan ook bij waarom deze oogmake-up remover wel of niet bevalt. Ik ben benieuwd naar jullie meningen!

Until next time,
Serena Verbon

 

255 Reacties

  1. esra
    15 februari 2015 / zondag, 15 februari 2015

    kan je het ook alleen met rozenwater doen want ik heb nu alleen maar rozenwater in beschikking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *