Benefit Brow Bar

Oeh! Nieuwe wenkbrauwen. Yes, please! Ik was al een tijdje aan het slacken met mijn wenkbrauwen, ik trok er af en toe een haartje uit, maar de vorm was ver te zoeken. Ik verheugde me dan ook erg op mijn bezoekje aan de Benefit Brow Bar waar ze flink onder handen genomen zouden worden. De Brow Bars bevinden zich in de Sephora filialen in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht en de behandelingen worden uitgevoerd door speciaal getraind Benefit personeel. Mijn wenkbrauwen heldin heet Najat el Bali, een prachtige dame who knows eyebrows.

voor
na
That’s right folks. Dat is een behoorlijke indrukwekkende voor- en na foto als je het mij vraagt. Najat heeft ze niet eens zo veel uitgedund, maar door dat de donshaartjes aan de bovenkant zijn weggewaxt lijken ze strakker, netter en ietsje smaller. Well, I like it! De springerige aanzet van mijn wenkbrauwen zijn getrimd en mijn wenkbrauwen volgen mijn natuurlijke boog.
Najat heeft haar best gedaan om beide wenkbrauwen zo gelijk mogelijk te krijgen, maar zoals ze zelf al zei ‘wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweelingen’.  Ze zijn uiteindelijk dan ook niet identiek geworden, maar het komt heel dicht in de buurt. Love it! Ik hoef ze alleen maar een beetje in te kleuren om ze wat voller te laten lijken en klaar is kees.
de Benefit Brow Bar in Sephora Utrecht
milde hars met groene thee extract – vandaar de kleur
tools
Najat brengt de wax aan – bij elke aanbreng wordt er heel hygienisch een nieuw stokje gebruikt
komt’ie…..
Najat brengt Boing concealer aan om mijn rode huid te verdoezelen
vervolgens tekent ze mijn wenkbrauwen bij en geeft me een kleine touch-up
Najat en ik na de behandeling
De Brow behandeling duurt zo’n 15 minuten, binnen een mum van tijd heb jij weer strakke en nette wenkbrauwen. De rode huid trekt binnen een half uurtje geheel weg, op de foto hierboven zie je het eigenlijk amper. De behandeling start met het bekijken van je huidige wenkbrauwen. Er wordt gekeken naar de richtlijnen en de vorm van je gezicht en wenkbrauwen om te bepalen wat er zoal weggehaald gaat worden. Als dat bepaald is brengt Najat steeds met een nieuw houten spateltje (voor extra hygiene) de mintgroene wax aan. Vervolgens wordt er een stoffen doekje op gelegd en trekken maar! Het doet minder pijn dan epileren en je haalt er in 1 keer veel haartjes mee weg, ideaal. Na het waxen trekt ze er nog wat kleine haartjes uit met een Tweezerman pincet en klaar!
Omdat Benefit hun klanten altijd netjes de deur uit wil laten gaan krijg je altijd een gratis make-up touch-up. Zoals hierboven aangegeven brengt Najat concealer aan rondom mijn wenkbrauwen om de eventuele rode huid te camoufleren. Verder bracht ze een mooie highlighter aan onder mijn wenkbrauwen en werkte ze mijn oogschaduw wat bij. Een beetje posietint op de lippen en Bella Bamba op de wangen & I was good to go!
Ik wil graag Najat el Bali bedanken voor haar eyebrow artwork, Grazia voor de kans om als Grazia Insider een brow behandeling te ondergaan en Linde en Alco voor voornamelijk hun leuke gezelschap ;-)
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

3 Reacties

  1. Nynke
    4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

    Jammer, ik vond je natuurlijke wenkbrauwen veel mooier!

    • 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

      Bij Douglas kun je nog naar de brow bars :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *