Beautylab Summer School – workshops & masterclasses

Toen ik begon met bloggen had ik werkelijk GEEN idee wat ik aan het doen was. Destijds was het puur en alleen een hobby, niemand wist wat bloggers überhaupt waren en deden, laat staan dat een blogger serieus werd genomen, of dat een blog ingezet kon worden als marketing tool. Anno 2017 weten we wel beter. Blogs zijn niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Het heeft een aantal jaren geduurd, maar ik ben blij dat bloggen nu als een baan wordt gezien. Ik had nooit gedacht dat ik van bloggen mijn beroep zou kunnen maken, maar ik ben er nu eenmaal ingerold en ik zou niets anders meer willen!

In de loop der jaren heb ik ontzettend veel kennis opgedaan. Ik heb fouten gemaakt, daarvan geleerd, ik ben gevallen en opgestaan, ik ben belazerd, ik ben gebruikt, ik heb geleerd om nog meer voor mezelf op te komen, om te onderhandelen, om bepaalde zaken uit handen te geven en om bepaalde zaken juist zelf aan te pakken. En de kennis die ik in de afgelopen 8 jaar heb vergaard, daar wilde ik iets mee doen.

Ik heb een tijdje geleden nagedacht over hoe ik deze kennis het beste met jullie zou kunnen delen, en ik heb besloten om het te gieten in de vorm van workshops & masterclasses. Dit houdt in dat ik met een groepje van maximaal 6 personen bij mij aan de keukentafel wil zitten, zodat ik iedereen evenveel aandacht kan geven. Mijn ervaring met kleinere groepen is dat het wat overzichtelijker en gemoedelijker is, en dat mensen meer durven te vragen dan wanneer je je in een grote zaal zou bevinden. Het is op deze manier wat meer privé en vertrouwd en ik denk dan ook dat informatie op deze manier beter binnenkomt en wordt opgenomen.

Het Summer School schema is als volgt;

zaterdag 12 augustus (12 – 15.30u) – Masterclass ‘parfum’
zaterdag 19 augustus (12 – 15.30u) – Masterclass ‘productfotografie & -styling’
zaterdag 26 augustus (12 – 15.30u) – Masterclass ‘geld verdienen met bloggen’

Masterclass Parfum (maximaal 6 personen)
zaterdag 12 augustus (12 – 15.30u)
Prijs €75,- per persoon
VOL!


Tijdens deze masterclass leer ik jullie alles over parfum; een stukje geschiedenis, hoe parfums worden opgebouwd en ontworpen, hoe je ze kunt onderscheiden, ik laat jullie een aantal belangrijke geurnoten ruiken, we doen een kleine quiz (om jullie nieuw verworven kennis te testen) en we maken samen een parfum met Ambroxan of Iso E Super.

– leerzaam
– persoonlijke workshop in privésfeer
– koffie, thee, hartige en zoete hapjes inbegrepen
– je krijgt een zelfgemaakt parfum mee naar huis t.w.v. €9,95
– je krijgt een goodie bag mee naar huis met o.a. Serena’s Stijlgids t.w.v. €22,50
– je krijgt alle informatie uit de masterclass mee naar huis als naslagwerk

Masterclass productfotografie en -styling (maximaal 6 personen)
zaterdag 19 augustus (12 – 15.30u)
Prijs €75,- per persoon
VOL!


Een blog met prachtige foto’s of een on fleek Instagram feed trekt positieve aandacht, waarbij de kans om te groeien groter is en ook merken en bedrijven sneller interesse zullen tonen. Tijdens deze masterclass leer ik jullie alles over het stylen van producten, met name make-up & beautyproducten. Ik vertel jullie over het toepassen van kleur, compositie en sfeerbeleving, laat jullie zien hoe je de perfecte flatlay creëert en deel mijn geheime fotobewerkings-hacks die ik toepas op mijn eigen foto’s. Ik zorg voor alle producten en props, maar de deelnemers moeten wel hun eigen fotocamera (en SD kaart) meenemen. Een telefoon met een goede camera is ook prima! We beginnen met een deel theorie en eindigen met praktijkoefeningen.

– leerzaam
– persoonlijke workshop in privésfeer
– koffie, thee, hartige en zoete hapjes inbegrepen
– je krijgt een goodie bag mee naar huis met o.a. Serena’s Stijlgids t.w.v. €22,50
– je krijgt alle informatie uit de masterclass mee naar huis als naslagwerk

Masterclass geld verdienen met bloggen (maximaal 6 personen)
zaterdag 26 augustus (12 – 15.30u)
Prijs €100,- per persoon
VOL!


Hoe maak je van je blog, YouTube kanaal of Instagram account een goedlopende business? Hoe zorg je dat je van een ‘zakcentje’ naar 3 keer je huidige salaris gaat? Hoe werk je jezelf op de PR lijst en zet je je blog in the picture? En wanneer zeg je eens een keertje NEE tegen free publicity? Tijdens deze masterclass deel ik mijn allerbeste – nooit eerder gedeelde – tips & tricks met jullie, waarin ik openhartig zal zijn over prijzen en methodes van aanpak. Ik zal tevens naar jullie blogs kijken en per persoon een plan van aanpak bedenken. Mijn doel is om bij jullie een knop om te zetten en jullie ondernemersgeest (die ergens diep in je ligt verscholen) vrij te laten!

– leerzaam
– persoonlijke workshop in privésfeer
– inside informatie die ik nooit eerder heb gedeeld
– koffie, thee, hartige en zoete hapjes inbegrepen
– je krijgt een goodie bag mee naar huis met o.a. Serena’s Stijlgids t.w.v. €22,50
– je krijgt alle informatie uit de masterclass mee naar huis als naslagwerk

Alle masterclasses vinden plaats in Houten. Er is een bushalte op 5 minuten loopafstand van mijn huis en er is parkeerplek voor de deur.

Inschrijven kan vanaf NU via serena@beautylab.nl
Als je je hebt aangemeld krijg je direct een bevestiging en binnen 48 uur meer informatie over de betreffende masterclass.

Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Hopelijk tot in augustus!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

29 Reacties

 1. 31 juli 2017 / maandag, 31 juli 2017

  Noooo ik ben dan op vakantie en had er ZO graag bij willen zijn. Hoop dat het een succes word en dat je het vaker wilt gaan doen :)

 2. diana
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  jammer zeg dat ze allemaal al vol zitten :o( Hoop dat er nog meer gaan volgen want denk dat er echt nog wel heel veel mensen interesse hebben!

 3. 27 juli 2017 / donderdag, 27 juli 2017

  Wat een goed idee, en wat super dat je dit aanbied! Ik kan helaas niet de bovengenoemde data’s en ik hoop ook zeker dat je hopelijk een tweede masterclass gaat aanbieden! Nogmaals super leuk, dit kan nog wel een succes gaan worden! Liefs, Amber

 4. Wendy (B)
  26 juli 2017 / woensdag, 26 juli 2017

  Als er ooit de mogelijkheid zou zijn dat je dit in België kan doen, ben ik van de partij!

 5. 25 juli 2017 / dinsdag, 25 juli 2017

  Aah jammer, ik had graag mee gedaan aan de masterclass ‘geld verdienen met bloggen’.

  Ik hoop dat er nog een 2e editie komt! En wat een leuk initiatief ook.

 6. Angela
  25 juli 2017 / dinsdag, 25 juli 2017

  Leuk serena! En wat ik het mooiste vind is dat je de prijzen ook betaaldbaar hebt gemaakt voor je gemiddelde lezer! Vaak zie ik workshops en die zijn dan meteen 300 euro ofzo, en dat is voor veel mensen gewoon niet te betalen. Top dat je niet diezelfde weg in bent geslagen

 7. 25 juli 2017 / dinsdag, 25 juli 2017

  Ah, zo jammer ik zie het nu en het is uit verkocht. Toch wil ik je laten weten dat ik interesse heb ik de workshop geld verdienen met bloggen, zodat je wellicht een nieuwe workshop organiseerd. Is er eventueel een reserve lijst?

 8. Yasmina
  25 juli 2017 / dinsdag, 25 juli 2017

  Aaahhh balen dan het al vol zit! Hopen dat er nog een 2de masterclass komt. Leuk initiatief!

 9. diana
  25 juli 2017 / dinsdag, 25 juli 2017

  Na een nachtje erover nagedacht te hebben, wilde ik mij graag inschrijven voor de masterclass ‘ geld verdienen met bloggen’.
  Is het uitverkocht!!
  Suuuuuuper goed en leuk voor jou natuurlijk!!
  Ik ga duimendraaien en hopen dat er nog een nieuwe datum komt.

  Groetjes!

 10. Loes
  25 juli 2017 / dinsdag, 25 juli 2017

  Ik wil toch even zeggen dat ik het TOP vindt dat jij jouw opgedane kennis op deze manier wilt delen met je trouwe lezers! Echt heel goed! Ik geef mij niet op aangezien ik lekker op vakantie ben die periode, maar wil jullie allen alvast veel plezier wensen :)

 11. Marloes
  24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Ik doe niet mee, omdat het voor mij niet relevant is. Maar wilde wel even laten weten hoe tof ik dit vindt, dat jij dit organiseert! Heel leuk bedacht en gaaf dat jij je kennis wilt delen!

 12. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Ah wat jammer, ik wilde zo graag de geld verdienen met bloggen volgen! Zeker nu mijn blog nog belangrijker wordt qua inkomen omdat ik minder ben gaan werken voor een baas. Mocht je het nog eens doen of plekje overhebben dan wil ik zó ontzettend graag!

 13. Carina
  24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Leuk idee! Niks voor mij bij qua onderwerpen, maar dat maakt niet uit :)

 14. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Zo leuk dat je dit organiseert! Succes met alle voorbereidingen en natuurlijk de masterclasses zelf!

 15. Lisa
  24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Ik heb me eerder vandaag aangemeld voor de productfotografie masterclass, maar nog geen bevestiging ontvangen.. Hoop dat ik er op tijd bij was!

 16. Chiara
  24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Wat tof!😊 Ik had graag een masterclass willen bijwonen, helaas ben ik op de genoemde data nog op vakantie😞

 17. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Wat goed dat je dit doet! Mooi initiatief om je kennis te delen met anderen, dat zouden er meer moeten doen :-)

 18. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Heel tof zeg!! Dat gaat zeker een succes worden, voor jou en voor de deelnemers!

 19. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Wat superleuk bedacht Serena! Ik moet eens kijken of ik vrij kan krijgen van werk, want de masterclass productfotografie lijkt me geweldig. Ik vind jouw foto’s altijd zo prachtig! Malou x

 20. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Wat onwijs gaaf dat je dit doet! Hele leerzame workshops!

 21. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Zo leuk!! Jammer genoeg kan ik er niet bij zijn.. Zit op dit moment nog op Lanzarote..Misschien een herhaling in het najaar?

 22. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Yesss hier zat ik op te wachten. Ik heb mij opgegeven 😊

 23. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Wat een tof idee! Vooral fotografie en styling lijkt me heeeel tof maar ben dan op vakantie :-( wellicht wel voor herhaling vatbaar?

  • Chiara
   24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

   Inderdaad, het zou leuk zijn als het voor herhaling vatbaar is!😊☝🏼

 24. Josien
  24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Wat een leuk idee! Zou graag meer willen weten over productfotografie. Mooie prijs ook.
  Helaas kan ik die dag niet, maar mocht er nog een vervolg komen dan hoor ik het graag!

 25. Tamara
  24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Wat een origineel idee zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *