Beauty Issue: Heb jij ooit nagellak opgemaakt?

bron foto
We hadden het er al over bij de comments van mijn laatste shoplog, want in de video stelde ik jullie de vraag of je ooit wel eens een nagellak had opgemaakt. Of nou ja, opgemaakt, voor zover dat mogelijk is aangezien het kwastje niet tot de bodem van het flesje reikt. Veel meiden gaven als antwoord ‘Oh, jawel hoor! Een topcoat’. Sorry, ik moet streng zijn (ja, iemand moet het zijn) en een topcoat telt niet mee. Evenals een basecoat een french manicure lakje of iedere andere doorzichtige lak. Alleen de ‘kleurtjes’ tellen mee. Ik moet bekennen dat ik nog nooit een nagellak heb opgemaakt, maar ik heb 4 lakjes uit mijn stash gevist waar de meeste lak uit is. Klik even verder als je benieuwd bent naar de lakjes die ik tot nu toe het meest heb gebruikt.

Van deze 4 is mijn Yves Saint Laurent lakje (nr. 14) het meeste leeg. Ik had deze kleur meegenomen op vakantie naar Ibiza (2 jaar geleden?) en ik moet toegeven dat mijn vriendinnen het lakje ook helemaal geweldig vonden en hem dan ook volop hebben gebruikt. Dus stiekem smokkel ik een beetje, maar doe maar gewoon alsof je dat net niet gelezen hebt. Deze lichte zalmroze kleur maakt je nagels weer lekker fris, het is een van de mooiste nude lakjes die ik ooit gezien heb.
De witte lak van de H&M (Love at first Sight) is daarna aan de beurt. Op een gegeven moment was ik totally into nailart (dat weten jullie vast nog wel) en maakte ik zowat om de dag een nieuwe creatie. Wit is een perfecte basiskleur voor nailart en deze kleur gebruikte ik dan ook bijna altijd. Inmiddels is de lak wat ingedroogd en dikker geworden en geef ik de voorkeur aan de witte Mavala lak die als beste uit de Witte Nagellak Test kwam.
Volgens mij is dan Vixen van Revlon aan de beurt. Toen ik stage liep in Texas (inmiddels alweer 5 jaar geleden) kocht ik deze Revlon lak in de Wal Mart. Op het moment dat ik de kleur zag was ik verkocht. Het zag er zo mooi en vampy uit op mijn (destijds) kortere nagels. Ik heb deze kleur bijna de gehele winter gedragen. Love it! Overigens ben ik erg te spreken over Revlon lakjes, deze is in al die tijd maar ietsje dikker geworden. Jammer dat ze niet overal (lees: bij de Etos en of Kruidvat) te koop zijn…
Als laatste is mijn snoeperige roze Hello Kitty lakje (Sweet Summer) aan de beurt. Vorig jaar liet ik jullie weten dat dit mijn favoriete lakje was en dat is het nog steeds wel een beetje. Inmiddels heb ik er veel meer favorieten bij, maar ik blijf roze en dan met name deze kleur roze een topkleur vinden. Lekker fris, fruitig en snoeperig! Een perfect kleurtje voor de zomer. Ik draag deze lak dan ook vaak als de zon weer begint te schijnen.
Op zich wel logisch dat juist deze lakjes het meeste zijn gebruikt. De witte lak omdat die handig is met nailart, de nude lak omdat die altijd kan, de roze lak omdat dat mijn favoriete zomerlakje is en de donkerrode lak omdat dat mijn favoriete winterlakje is. It’s simple like that!
Welke kleurtjes hebben jullie opgemaakt? En als ze niet op zijn, welke zijn het meest leeg?
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

2 Reacties

  1. sofiee♥
    26 augustus 2012 / zondag, 26 augustus 2012

    Ja , 1 lakje van de action pink passion& het zelfde lakje als jou van Yves Saint Laurent Ben er verslaafd aan (heb hem weer gekocht in parijs, galleries lafayette) en ook een lakje van chanel een rouge kleurtje, deed ik meestal aan in de zomer xx

  2. veerle
    24 juni 2012 / zondag, 24 juni 2012

    2 lakjes van catrice. Een van de nude collectie en Miss piggy reload. O en ook nog een zwarte van gosh. en een witte van de hema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *