Beauty Holy grails 2014

Zo aan het einde van het jaar is het leuk om terug te kijken. Wat heeft 2014 ons allemaal voor goeds gebracht op beautygebied? Welke beautyproducten die ik dit jaar hebt ontdekt zijn inmiddels onmisbare Holy Grails geworden? Hieronder vinden jullie mijn Beauty Holy Grails 2014; een overzicht van mijn absolute musthaves op beautygebied. Sommige producten staan al jaren in mijn lijstje, maar er zijn ook zeker nieuwe toppers bijgekomen. Kijken jullie mee?

Paula’s Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA

Paula’s Choice RESIST Daily Pore-Refining Treatment BHA-01Mijn huid is zoals je noemt ‘verdikt’. Dat wil zeggen dat ik mijn huid dun moet maken én houden door middel van exfoliëren. Doe ik dat niet dan ontstaan er allemaal onderhuidse mee-eters en puistjes. Sinds ik mijn huid elke ochtend reinig met deze 2% BHA treatment van Paula’s Choice is mijn huid helderder en egaler dan voorheen en heb ik beduidend minder puistjes. Het doet wonderen voor mijn huid! Lees hier de uitgebreide review.

La Roche-Posay Effaclar Duo +

La-Roche-Posay-Effaclar-Duo-Plus-TubeOok Effaclar Duo + is een miracle maker voor mijn huid. Ik blijf deze crème gewoon kopen, volgens mij begin ik nu aan mijn derde of vierde tube dit jaar. Door de kleine hoeveelheid salicylzuur blijft mijn huid in toom en ontstaan er geen mee-eters en puistjes. Ooit was de tube op en was ik te lui om een nieuwe te kopen (want ja, ik heb toch dagcrème zat in huis), maar oh jee… na twee weken kreeg ik echt ineens heel veel puistjes en onzuiverheden. Toen meteen weer overgestapt naar Effaclar Duo + en na twee weken was mijn huid weer rustig en kalm. Daarom zweer ik bij deze crème! Ik heb gewoon echt iets nodig met salicylzuur en La Roche-Posay is goed betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar bij de drogist.

Philosophy The Microdelivery Peel

skincare routine_04Ook al jaren favoriet: The Microdelivery Peel van Philosophy. Nu mijn huid door bovenstaande skincare producten al behoorlijk is opgeknapt gebruik ik het minder vaak als voorheen, maar eens in de zoveel tijd, laten we zeggen één keer per maand, heb ik het idee dat mijn huid meer nodig heeft dan exfoliëren. Het heeft dan echt even iets ‘grovers’ nodig om zich compleet te ontdoen van alle dode huidcellen, en dan komt The Microdelivery Peel perfect van pas. Hiermee maak ik mijn huid zo glad en zacht als een babyhuidje. Het geeft mijn gezicht een enorme opfrisser en na gebruik zie je meteen resultaat. Mijn huid straalt als een zonnetje! Bekijk de uitgebreide review hier.

Armani Beauty Luminous Silk foundation

armani luminous silk foundationHet kost wat duiten, maar dan heb je ook wat. Deze foundation voel en zie je niet zitten, zelfs niet van heel dichtbij, alsof het een tweede huid is. Er zijn enorm veel kleurschakeringen verkrijgbaar met zowel gele, roze als neutrale ondertonen dus de kans op een perfecte match is zeer groot. Dekt goed en matteert de huid lichtjes, zonder het te ontdoen van een ‘natuurlijke’ glow. Mijn favoriete foundation tot nu toe! Lees hier de uitgebreide review.

Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze

glowy skinIk krijg vaak complimentjes over mijn gezonde glow, maar lieve lezers, dat komt dus gewoon uit een potje hoor! Of nou ja, een bakje. Met de prachtige shimmer bricks van Bobbi Brown in de kleur bronze tover ik in één klap een gezond kleurtje en een mooie gezonde glans op mijn wangen. Het is een blush, bronzer en highlighter in één. Ideaal, want dat scheelt weer tijd ‘s ochtends tijdens het opmaken. Andere kleuren dan bronze geven voor mij te weinig kleur af, daarom ben ik echt alleen fan van de kleur bronze. Mijn absolute Holy Grail, want zonder dit product zie ik er gewoon minder goed uit, vind ik. Ik heb het dus echt nodig! Lees hier meer over de Shimmer Bricks.

Artdeco wenkbrauwpoeder No. 5

herfst eyelook_18Ik ben een tijdje groot fan geweest van de Make Up For Ever Aqua Brow, maar toch merk ik dat ik het laatste jaar de voorkeur geef aan wenkbrauwpoeder. Zeker als je het poeder natmaakt kun je er mooie, scherpe en iets donkerder lijnen mee trekken. Terwijl je het droog perfect kunt gebruiken om makkelijk en snel ‘gaten’ mee op te vullen. Mijn perfecte match vond ik bij Artdeco. Hun wenkbrauwpoeder in no. 5 gebruik ik nu dik een half jaar en er begint al een ‘pan’ zichtbaar te worden! Deze bruine kleur is niet te donker en heeft een assige ondertoon (in plaats van rood en warm) waardoor het een goede match is voor mij. Ik gebruik dit poeder eerst nat voor de lijnen en daarna droog om alles mee in te kleuren. Artdeco koop je bij Douglas.

W7 In The Buff Natural Nudes palette

w7 in the buff review_18Ik ben erg onder de indruk van dit budgetvriendelijke oogschaduwpalette en daarom verdient het W7 In The Buff Natural Nudes absoluut een plekje in mijn Beauty Holy Grails. Maar liefst 12 prachtige kleuren in natuurlijke tintjes met zowel matte, metallic en satin finishes en een geweldig intens pigment! Wat mij betreft het perfecte everyday oogschaduwpalette en dat voor een bedrag van rond de €8. Amazing! Ik gebruik het palette bijna dagelijks en ben er zeer tevreden over. Lees hier de uitgebreide review.

Guerlain Les Voilettes matterende poeder

guerlain les voilettes compact powderIk ben geen typisch poedermeisje. Sterker nog, ik houd er gewoon niet van. Dat constante afpoederen en tussendoor nog eens even hier en daar wat matterende poeder in je porem deppen, niets voor mij. Wie denk ik dat ik ben, Marilyn Monroe? Helaas is de realiteit dat ik een ontzettende glimworm ben en zeker in de winter, wanneer mijn huid droger wordt en dus meer talg gaat aanmaken, ben ik heerlijk aan het shinen.

Goed, ik rommelen in mijn beautybakjes en ik vond Guerlain Les Voilettes, een transparante en matterende poeder. Het ruikt heerlijk naar viooltjes en maakt mijn T-zone mooi matte (niet té matte, maar natuurlijk matte) en houd het de hele dag in toom. Niets tussendoor poederen dus. Ik heb wel eens vaker matterende poeders geprobeerd en deze waren halverwege de dag ‘uitgewerkt’. Les Voilettes blijft de hele dag ‘werken’ en ruikt ook nog eens heerlijk luxe. Ik ben om: poederen it is! Ik gebruik Les Voilettes nu zo’n anderhalve maand en ben super tevreden. Deze stap blijft nu een vast onderdeel van mijn make-up routine. Ik heb deze compact powder nog niet uitgebreid gereviewed, maar zal ik in de toekomst zeker nog doen!

Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara

cils-denfer-mascara-06What can I say? Ik heb talloze mascara’s geprobeerd en alleen deze topper houdt mijn wimpers recht overeind, houdt de krul er goed in en geeft ze het gewilde false lash effect. Ik heb niet zulke hele makkelijke wimpers dus mascara’s van L’Oréal, Maybelline, Rimmel of Max Factor – die over het algemeen erg goed worden beoordeeld – doen het gewoon niet voor me, helaas. Gelukkig heb ik nu dan eindelijk mijn Mascara Holy Grail gevonden die ik bij elke 40% kortingsactie op mascara’s bij Ici Paris XL dan ook massaal insla. Hoera! Lees hier de uitgebreide review.

Revitalash

voor en na revitalashVolgens mij heb ik jaren geleden als één van de eerste bloggers geblogd over wimper extensions, en hoewel ik fantastische wimpers had waarmee ik tornado’s zou kunnen starten, ben ik toch meer van de ‘echte’ wimpers. Ik zou nu nooit meer wimper extensions nemen. Het is erg veel onderhoud en bovendien is het lastig om mascara’s te reviewen. Gelukkig krijg je met het gebruik van Revitalash van jezelf wimpers met het false lash effect. Nena en ik waren eerst sceptisch, maar foto’s liegen niet: this stuff works & LASHES DON’T LIE! Je wimpers zijn na zo’n 2 – 3 maanden opvallend dikker en langer. Het kost wat duiten, maar dan heb je ook wat. Ik heb het nu al een hele poos niet meer gebruikt, maar ik ga binnenkort weer beginnen. Lees hier de uitgebreide review van dit wonderspul.

MAC Fashion Revival lipstick

christmas preparations_10Soms kom je een kleur tegen waarvan je denkt, WAAROM IS DIT EEN LIMITED EDITION!? Fashion Revival staat prachtig bij mijn huid, maar bij Nikkie van Nikkie Tutorials staat het ook geweldig, dus deze kleur is geschikt voor zowel porseleinblank als chocoladebruin, geloof me! Deze diepe berrykleur heeft een matte finish waardoor de kleur nog intenser en mooier tot uiting komt. Dit is absoluut mijn favoriete lipstickkleur van 2014. En nu duimen voor een goede dupe of een re-launch want ik vind dat elke vrouw deze lipstick in haar make-up tasje zou moeten hebben. Lees hier de uitgebreide review.

MAC Salon Rouge lipstick

mac heirloom mix_09Ik heb dit jaar iets met matte lipsticks, vooral als ze intens van kleur zijn. De kleur komt dan nog intenser over, zo lijkt het. Mijn favoriete matte rode lipstick dit jaar is Salon Rouge van MAC. Helaas een LE, dus laten we hopen dat deze fantástische kleur terugkomt in het vaste assortiment of dat we HEEL SNEL een perfecte dupe gaan vinden. Lees hier de uitgebreide review.

& Other Stories Pointelle Flesh lipstick

& other stories face contour cream-22De mooiste en romigste nude lipstick die ik tot nu toe ben tegengekomen is Pointelle Flesh van & Other Stories. Deze kleur is prachtig bij mijn licht getinte huid en zorgt dus niet – zoals de meeste nude lipsticks – voor een ‘concealer’ effect. Deze kleur staat lekker fris door het vleugje roze en is voor mij de perfecte nude lipstick die ik dagelijks gebruik. Een uitgebreide review over deze lipstick lees je hier terug.

Bumble & Bumble dryspun finish spray

bumble and bumble dryspun finish-11De enige droogshampoo die absoluut géén witte waas achterlaat en mijn haren volume geeft waar je u tegen zegt: Bumble & Bumble dryspun finish spray uit de Bb Thickening lijn. Geweldig spul! Voor een bus betaal je €30 dus dat is niet niets, maar ik heb het er wel voor over. Inmiddels heb ik er 6 flessen doorheen gejaagd en heb ik weer een klein voorraadje van 6 stuks besteld. Zo kan ik weer even vooruit. Een uitgebreide review van de Bumble & Bumble dryspun finish spray lees je hier.

Trussardi Delicate Rose

trussardi delicate rose perfumeDelicate Rose ontdekte ik in 2013 en heb ik opnieuw aangeschaft in 2014. Uitzonderlijk, want ik kom bijna om in de parfums waardoor ik eigenlijk nooit zelf parfum hoef aan te schaffen. Toen ik het laatste beetje Delicate Rose op mijn huid sprayde wist ik dat ik dit parfum niet los kon laten en zomaar over kon stappen op iets anders. Delicate Rose is een fruity floral en bestaat uit de volgende geurnoten; bamboe, yuzu, kumquat, rozen, appels, jasmijn, lotusbloem, sandelhout, muskus, cederhout en andere lichte houtsoorten.

trussardi delicate rose fragranceHet is een sprankelend, zacht parfum met exotische bloemengeuren en warme, verleidelijke ondertonen. Verslavend lekker voor de mensen die dol zijn op fruity florals met citrusfruit in de top, rozen in het hart en muskus en hout in de basis. I LOVE IT! Dit parfum zal ik dan ook zeker keer op keer blijven kopen. Bovendien zijn de parfums van Trussardi niet zo héél bekend, niet zo populair als de geuren van Chanel en Dior bijvoorbeeld, waardoor het toch een klein beetje een verborgen pareltje blijft. Ik ben er daardoor nog lang niet op uitgekeken. Meer informatie over Trussardi Delicate Rose lees je in deze uitgebreide review.

Tweezerman pincet

nail art tape_13Ik heb al een aantal Tweezerman pincetten versleten (op de één of andere manier raak ik ze altijd kwijt), maar ik blijf ze kopen want ze zijn gewoonweg fantastisch! Ik ken geen andere pincetten (en ik heb er best veel gehad en geprobeerd) die zo scherp zijn als die van Tweezerman. Zelfs de kleinste stoppeltjes kun je er nog mee uittrekken. Perfect!

Lacquester top coat

lacquester top coatWow, de beste top coat die ik tot nu toe heb gebruikt! Het is een vrij dikke, gelachtige lak, maar desondanks droogt hij razendsnel. Na slechts 1 minuut is hij ‘dry to touch’ en na 7 minuten is alles helemaal droog en kun je dingen gaan doen zonder dat je bang hoeft te zijn voor deuken in het oppervlak. Geen bullshit, ik heb het getest. Ideaal! De glans is heel sterk en het geeft lakjes met glitters en andere glinsters een prachtige, spiegelgladde finish waarin de glitters nog mooier en meer 3D uitkomen. Ook perfect voor holo’s en nail arts. I LOVE THIS STUFF! Echt een aanrader en een musthave voor elke nagellak liefhebber. Te koop via lacquester.com.

Bath & Body Works Sleep shower gel

favoriete douchegels11Ben ik even blij dat mijn zusjes vandaag zijn vertrokken naar New York! Mijn favoriete douchegel Sleep Lavender Vanilla van Bath & Body Works is namelijk alweer een tijdje op (en dat terwijl ik 4 flessen had meegenomen de laatste keer dat ik in Amerika was) dus mogen ze mooi een klein voorraadje voor me mee terug nemen. Lastig hoor als je favoriete shower gel niet in Nederland te koop is, maar aan de andere kant maakt dat het wel weer extra speciaal. Sleep Lavender Vanilla ruikt ten eerste heel kalmerend, zacht en een klein beetje zoet. Ik ruik om eerlijk te zijn helemaal geen vanille of lavendel in deze douchegel, wat ik wel ruik is echt moeilijk om te omschrijven. Het is echt zo’n typische ‘relaxing scent’. Heel gezellig en knus. Blijft heerlijk nageuren op de huid. Lees hier meer over Bath & Body Works Sleep body wash.

ZO! Dat waren mijn Beauty Holy Grails 2014. Ik ben erg benieuwd of een aantal van mijn Holy Grails inmiddels ook jullie Holy Grails zijn geworden en wat jouw persoonlijke Beauty Holy Grails zijn die je iedereen zou willen aanraden. Laat het vooral even achter in de comments.

Wat is dit jaar jouw beste ontdekking geweest op beautygebied?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

92 Reacties

 1. Esma
  3 januari 2015 / zaterdag, 3 januari 2015

  Heel fijn om alle favorieten zo op een rij te zien Serena! Mooie producten noem je ook.
  De creme van La Roche Posay heb ik dit jaar ook ontdekt. Het afgelopen half jaar heb ik wat peelings laten doen voor mijn huid, en in combinatie met deze creme is mijn huid echt opgeknapt! Paula’s choice heb ik jaren gebruikt maar ik merk nu dat ik ook prima zonder kan :)

 2. Kajal
  1 januari 2015 / donderdag, 1 januari 2015

  Ik wilde graag een tip delen met alle lezeressen onder ons die fan zijn van bath and body works. In Rotterdam zit er dichtbij het centraal station namelijk in de central plaza een winkeltje dat bath& bodyworks en Victoria’s secret producten verkoopt. Zeker een aanrader om er even langs te gaan !

 3. 1 januari 2015 / donderdag, 1 januari 2015

  Jaaa die les violettes poeder van guerlain bedoelde ik dus! Ik was nooit van het afpoederen, tot ik die van Guerlain ontdekte. Die van mij is nu bijna op

 4. 31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Prachtige producten! Mijn favoriete beautyproduct van dit jaar was denk ik een Rouge du Sothys lipstick in de kleur 101. Helaas helemaal op en het is een dure, dus ik kan hem even niet opnieuw kopen. En de geitenmelk gezichtscrèmes van Ziaja zijn echt geweldig :)

 5. 31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Haha, leuk! Maar bijna allemaal high-end op de w7 palette na..

 6. Bibi
  31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  sorry hoor serena maar volgens mij vind je laquester helemaal niet zo geweldig omdat het goed is maar meer omdat het gemaakt wordt door een vriendin van je, correct me if i’m wrong…

  • 31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

   Ik denk niet dat ze de laquester topcoat alleen maar goed vindt omdat haar vriendin het heeft gemaakt, ik heb ‘m ook uitgeprobeerd en het is echt een juweeltje! Alle nagellakjes die haar vriendin maakt zijn uniek.. En Ik vind dat Serena best kritisch en eerlijk is over de producten die ze reviewt.

  • 1 januari 2015 / donderdag, 1 januari 2015

   Ik ken mijn vriendinnen goed, en zij mij ook, zij zullen eerlijk zijn omdat ik ze dat gevraagd heb, ik wil geen gebakken lucht verkopen maar goede producten voor een goede prijs Bibi.
   Daarbij, de comment hierboven is er al 1 van, zou je de moeite kunnen nemen om de reviews in de shop te lezen. Die mensen hebben betaald voor hun bestelling en vertellen wat ze er van de nagellak vinden.
   Desalniettemin bedankt voor je kritische kijk :D

 7. 31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Hele mooie producten, ik wil echt nog de paula’s choice treatment proberen!

 8. Annemijn Van Hoof
  31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Ik heb de Effaclar+ ook, maar ben nog beetje op zoek naar hoe deze optimaal te gebruiken. Gebruik jij hem dagelijks over je ganse gezicht? ‘s morgens en ‘s avonds? Ik kijk alvast uit naar je reactie!

 9. 31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Ik ben het meest benieuwd naar je Armani foundation.

  x

 10. 31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Helaas allemaal te dure merken voor mij, maar wel heel leuk zo’n terugblik, en die foundation klinkt behalve de prijs ook echt perfect :)

  Love,
  Didem.

 11. 31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Oja! In 2015 wil ik ook wel wat producten van Paula’s Choice en Philosophy proberen.

 12. Janneke
  31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Heb je de Colab dryshampoo al uitgeprobeerd? Ik ben fan na de review van Kelly van Kellista.nl

 13. Kayleigh
  31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Erg fijn zo’n overzicht, vind het altijd leuk om te zien wat de echte favorieten zijn!

  Bijna alles staat op m’n wishlist of heb ik na aanleiding van jouw artikelen gekocht en nu zelf als favoriet zoals de Microdelivery peel en Revitalash.

  Fashion Revival had ik ervoor al gekocht, wat een prachtige kleur is dat hé en als ik had geweten hoe mooi Salon Rouge jou stond voordat ze bijna overal waren uitverkocht dan had ik die ook zeker weten gekocht, misschien heb ik nog geluk op ebay!

  Ik heb mezelf voorgenomen om eerst de La Roche-Posay Effaclar Duo+ te kopen en wat proefjes van Paula’s Choice om mee te beginnen. Daarna de Armani foundation + Shimmer Brick en van daaruit kijk ik wel weer verder, zuchtt.. eindeloze wishlist haha!

  BTW heb je al toevallig iets van Sally H. gehoord?

  Ik wens jou en je familie/vrienden in ieder geval alvast een fijne jaarwisseling en gelukkig nieuwjaar!

 14. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  leuke favorieten! Ik ga dit jaar voor de Chanel le volume mascara en ik ben nog steeds dol op mijn too faced chocolate bar palette .. Ook neusstrips van niveau en clinique take the day off staan hoog op mijn lijstje. Oh! En vergeet Bon Bon van Viktor en Rolf en La Vie Est Belle van Lancome niet … Die geuren zijn echt mijn favoriete luchtjes geworden van 2014 :) Alvast een hele fijne jaarwisseling en een leuk en gezond 2015! x

 15. Lynn
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Hoi Serena! Wat n goed overzicht, de spullen waar je het vaakst naar grijpt zij degene die de test echt doorstaan hebben. Vind je het ook niet belangrijk om mensen er op te wijzen dat het ontzettend belangrijk is om een dagcrème met min spf 15 te gebruiken bij n exfoliant? Dat lees ik tenminste altijd op de websites van Paula Begoun en Jetske Ultee. En wat voor mij n beauty holy grail is, is jouw wimper krul techniek: wat n verschil! Echt geweldig! N gelukkig 2015

 16. hannah
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  En Naked 3 dan? ;(

  • Serena
   Auteur
   30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

   Hmm nee, die is mooi maar heb ik amper aangeraakt dit jaar.

 17. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Net nog een keer je Armani foundation en Revitalash reviews gelezen. Ik ga nu nog harder duimen dat mijn staatslot een goed nummer heeft ;)

 18. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Lieve Serena,

  Door jou heb ik al heel wat mooie spullen toegevoegd aan mijn stash en nu zie ik de poeder van Guerlain. WANT! Haha! Love your blog girl! Ik ga vrijdag shoppen en heb zo’n vermoeden dat ik met de poeder thuis ga komen, mijn huid glimt altijd de pan uit! X

 19. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Lieve Serena,

  Door jou heb ik al heel wat mooie spullen toegevoegd aan mijn stash en nu zie ik de poeder van Guerlain. WANT! Haha! Love your blog girl! Ik ga vrijdag shoppen en heb zo’n vermoeder dat ik met de poeder thuis ga komen, mijn huid glimt altijd de pan uit! X

 20. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  En je hebt nog eens extra geluk wat betreft de Sleep Lavender Vanilla douchegel: Bath & Body Works heeft op dit moment hun semi-annual sale! 50% korting op deze zeep (en 75% (!!) op alle Christmas producten! Ben net terug uit de VS en heb hem ook gekocht :D

 21. Iva
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  ik heb de luminous silk foundation als holy grail naar aanleiding van jouw review!

 22. Dewi
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Mijn beauty holy grail voor dit jaar is de REN Radiant skincare lijn. Het serum is geweldig! De 30 naderde helaas en mijn huidje kreeg het te verduren. Mijn huid is echt onwijs opgeknapt.

 23. julia
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Leuk artikel! Ik denk dat ik de La roche possay dagcreme ook maar eens ga proberen!

 24. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Wat een fijne favorieten! Door jou ben ik La Roche Posay Effaclar duo gaan gebruiken en daar ben ik nog steeds super blij mee! Hij staat dus ook in mijn rijtje ultieme favorieten van 2014:)

 25. lousaa
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Wow. Ik zie dat kratje bumble en bumble a 180 e al voor me, gebracht door de beautyjuwelier. Luxe!
  .
  Leuk stuk! Ik ben fan geworden van nioxin en van yes to carrots wasconditioner. De olaz cc cream blijkt een perfecte match zonder opgemaakt effect. En ik heb een wenkbrauwpoedertje van nix gevonden waarbij ik de bodem ga raken binnenkort.

 26. Jillian
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Leuk artikel :)

 27. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Wat een heerlijke post. Deze gaat zo op save in Bloglovin.

  Ik vind het zo leuk om te lezen als iemand/jij zo enthousiast over is. Misschien ben ik soms loco maar ik neem dit serieus aan. Kwaliteit mag extra euro’s kosten, work it and buy it is mijn motto.

  Mijn beste ontdekking is via jou gegaan Armani foundation, Bobbi B én Bumble & Bumble. LOL.

  Ik hoop op een goed 2015 met nieuwe holy grails! Miauw ;-)

 28. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Zien er allemaal super fijne producten uit! Revitalash is ook mijn holy grail! Voor de rest zweer ik ook bij mijn Mason Pearson :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *