Advertorial: gratis John Frieda Precision Foam Colour uitproberen?

Vorig jaar kwam John Frieda met Precision Foam Colour, een salon-kwaliteit haarkleuring die je gewoon in je eigen badkamer kunt aanbrengen. De foam applicatie maakte het zo gebruiksvriendelijk, dat zelfs ik het kon. Nu geeft John Frieda maar liefst 2.000 verpakkingen weg om het jou ook te laten proberen!


Ik kan me voorstellen dat je eerst wil weten of het wat is, dus daarom hieronder eerst mijn conclusie over deze haarverf:

“Ik vind het erg mooi en als ik mijn haren optil kan ik nergens een vlekje ontdekken wat betekent dat het erg egaal is aangebracht. Natuurlijk had Nena op dit gebied wat meer ervaring, maar ook zij gaf aan dat het aanbrengen heel makkelijk ging en dat het op deze manier haast niet fout kan gaan. Gewoon de foam inmasseren als een shampoo, 20 minuten laten intrekken  (of 30 minuten wanneer je ook grijze haren wilt dekken) en uitspoelen maar.”

En hieronder nog even het filmpje van vorig jaar waarin Nena en ik de haarverf demonstreren;

Een ander groot voordeel van de foam was dat het niet drupte en lekte. Ik kon gewoon vrij door het huis lopen zonder bang te zijn dat ik ineens een dikke klodder verf over mijn rug voelde glijden. Overigens werd mij aangeraden op 2 pakjes te kopen, maar hadden we aan 1 pakje meer dan voldoende. En dat terwijl ik vrij veel haar heb en nog best wel lang ook! Een kind kan de was doen.


Omdat John Frieda iedereen wil laten ervaren hoe easy het is om je haren te verven met Precision Foam Colour geven ze maar liefst 2000 gratis verpakkingen weg! That’s right people. Surf dus als de bliksem naar www.salonkleuringthuis.nl en geef aan door wie jij één van de 2.000 gratis verpakkingen thuis bezorgd zou willen krijgen. Wat denk je van de prins op het witte paard? Een singer-songwriter? Of misschien wel een John Frieda Hair Expert?


De actie loopt van 14 mei t/m 10 juni 2012. Onder alle deelnemers verloot John Frieda maar liefst 2.000 verpakkingen! Ga dus snel naar www.salonkleuringthuis.nl en doe mee!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

55 Reacties

  1. Noortje
    21 juni 2012 / donderdag, 21 juni 2012

    Heb meegedaan en heb er net 1 binnen gekregen !!
    Ben blij want deze is voor me mama want zelf heb ik het nog niet nodig ben pas 12 dus ga de zo eventjes inpakken en aan haar geven zal ze vast lij mee zijn. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *