Action Plain Peach eyelook

Laatst liep ik met mijn moeder in de Action (om supplies te zoeken voor het DIY bloemenmandje voor je fiets) en als echte beautylover kan ik het nooit laten om even langs de beautyschappen te lopen. Nu heb ik wel eens eerder Action make-up gereviewd (hier, hier en hier), maar inmiddels was het assortiment bijgevuld met een aantal voor mij nieuwe producten die ik graag wilde testen. Ik hoop namelijk altijd dat ik een prachtig budget pareltje voor jullie kan ontdekken!

Action plain peach palette - 5 (1)Vandaag maak ik een complete eyelook met de volgende producten;
– Volumizing Mascara
– Waterproof eye- liner
– Baked Eyeshadow quad in ‘Plain Peach’

Baked Eyeshadow quad in Plain Peach

Action plain peach palette - 16

Het oogschaduwpalette bestaat uit 4 baked eyeshadows in bij elkaar passende kleuren. Het palette heet Plain Peach en zoals de naam al suggereert bevat dit palette dan ook warme, zachte perzikkleurtjes in combinatie met een terracotta en taupekleur. Ik vind deze kleuren erg mooi staan bij elkaar en omdat de bovenste helft licht en naturel van kleur is en de onderste helft juist wat donkerder, kun je er veel kanten mee op.

De verpakking ziet er leuk uit in dat ronde doosje en doet me zelfs een beetje denken aan die ronde paletten van Bourjois. Het deksel is doorzichtig zodat je meteen in een oogopslag kunt zien om welke kleuren het gaat, handig! Verder is het heel rechttoe rechtaan, bevat het geen spiegeltje, maar wel een kleine sponsapplicator.

Action plain peach palette - 1 Baked eyeshadows staan er om bekend dat je ze zowel droog als vochtig kunt aanbrengen. Het pigment is echter om te janken wanneer je het droog aanbrengt. Het is haast niet zichtbaar!

Action plain peach palette - 2Breng je het vochtig aan dan zijn de kleuren echter vele malen intenser en bevatten ze een prachtige, metallic glans. Kijk, dit vind ik wel mooi! Persoonlijk houd ik van oogschaduwpaletten waarbij er ook een goede balans is in verschillende finishes en hier zijn ze allemaal metallic, dus dat vind ik wel een minpuntje. Ik had liever nog 1 of 2 matte oogschaduwen in het palette gehad. Maar hee, voor €1,29 mag ik waarschijnlijk niet al te veel klagen he?

Action plain peach palette - 13Hieronder laat ik stap-voor-stap zien hoe ik bovenstaande eyelook heb gemaakt met het Plain Peach palette:

Action plain peach palette - 4 Ik begin met een gereinigd ooglid, bijgetekende wenkbrauwen, perfect gekrulde wimpers en een dun laagje eyeshadow primer.

Action plain peach palette - 5 Met een vochtige blending brush breng ik wat van de peach kleur (linksboven) aan op het bewegend ooglid.

Action plain peach palette - 6 De baksteenrode kleur (linksonder) breng ik aan in de arcadeboog, aan het uiteinde. Ook dit doe ik met een vochtige blending brush om de kleuren te intensiferen.

Action plain peach palette - 7 De lichte peachkleur (rechtsboven) breng ik droog aan onder de wenkbrauwen, heel lichtjes, voor een subtiel highlightend effect. De rest van de kleuren blend ik tot de harde lijnen verdwenen zijn. Tijdens het blenden droogt de oogschaduw wat op, waardoor het ook iets van de intensiteit verliest. Het uiteindelijke resultaat is een zachte, frisse perzikkleur.

Action plain peach palette - 8 De taupekleur (rechtsonder) breng ik aan onder mijn ogen. Hierna breng ik een winged eyeliner en een laagje mascara aan om de look af te maken.

Action plain peach palette - 10 Action plain peach palette - 13Het resultaat is een frisse everydaylook met warme perziktinten en een hintje aubergine. Ik vind deze kleur erg mooi staan bij mijn bruine ogen, maar peach- en paarsachtige kleuren laten vooral groene en hazelnootkleurige ogen extra stralen.

Action plain peach palette - 4 (1)

Volumizing Mascara

Action plain peach palette - 17De mascara ziet er vrij luxe uit zo in die zwarte huls met metallic oranje letters. Als je snel zou kijken zou het qua vorm zelfs een mascara van Max Factor kunnen zijn!

Action plain peach palette - 3 (1)Ook het borsteltje ziet er veelbelovend uit; lekker groot en vol, maar met de haartjes (van siliconen) niet al te dicht op elkaar zodat de wimpers waarschijnlijk mooi gesepareerd worden. De ene kant bevat kortere ‘haartjes’ waarmee je de wimpers van aanzet tot uiteinde kunt kammen, terwijl de andere vollere kant perfect is om veel volume mee te creëeren.

Action plain peach palette - 13Door de niet-waterproof formule blijft de krul niet goed in mijn wimpers zitten vanwege uitzakken en verzwaren, maar ik moet zeggen dat ik verder best te spreken ben over deze mascara. Qua resultaten doet het zeker niet onder voor andere duurdere drugstore merken zoals Maybelline, Max Factor en Rimmel. Deze Action Volumizing Mascara geeft mijn wimpers de nodige volume, zonder klontjes. Het separeert mijn wimpers en waaiert ze mooi uit. Mijn Guerlain Cils d’Enfer mascara is nog steeds mijn number one, maar ik moet zeggen dat deze budget mascara me absoluut niet tegenvalt.

Waterproof eye-liner

 

 

Action plain peach palette - 18Naar de waterproof eye-liner was ik erg benieuwd, omdat ik eigenlijk altijd van dit soort waterproof potloodjes gebruik om mijn eyeliner mee te zetten. Het is een kohl potloodje die je niet hoeft te slijpen, omdat je steeds een nieuw stukje omhoog kunt draaien. Ik vind ze ideaal! Hiermee teken ik mijn eyeliner nét iets minder strak en wat meer ‘smudgy’ en ‘smokey’ en dat vind ik een mooi effect geven. Ook kan ik hierdoor wat beter tussen mijn wimpers komen om te ‘tightlinen’. Bovendien gaat vloeibare eyeliner op mijn wimpers zitten waardoor mijn mascara minder mooi uitpakt. Met dit soort potloodjes heb ik daar geen last van!

Action plain peach palette - 3 Dit potloodje glijdt niet zo romig en soepel over mijn huid als ik had gehoopt, maar geeft wel een goed pigment af.

Action plain peach palette - 9 Het tekenen van het lijntje gaat niet zo heel soepeltjes, omdat het potloodje niet zo romig is. Hierdoor glijdt hij niet soepel over mijn oogleden heen, resulterend in een lijntje die ik nog wel zo’n keer of 3 moet overtrekken voor een goede, gepigmenteerde wing. Ook is het hierdoor lastiger om goed tussen de wimpers in te komen voor tightlinen.

Eigenlijk heeft dit potloodje alleen goed pigment als je er hard op drukt. Maar ja, je kunt slechts in een bepaalde mate druk uitoefenen op je oogbol, vandaar dat de swatches op mijn hand veel intenser waren dan hier op mijn ooglid.

Action plain peach palette - 10Ik moet zeggen, dit lijntje blijft zitten als een huis en loopt niet uit, maar ik ben toch wel meer te spreken over potloodjes die wat romiger zijn, want die brengen gewoon wat makkelijker en gepigmenteerder aan. Er valt mee te werken, maar mijn voorkeur gaat zeker uit naar andere merken met een soortgelijk product, zoals Catrice en Bourjois. Daar gebruik ik momenteel de potloodjes van om eyeliner mee te zetten namelijk.

Action plain peach palette - 6 (1)Conclusie;
De pigmentatie van het Baked Eyeshadow quadje is om te huilen, maar als je je blending brush nat maakt valt er op zich nog wel wat van te maken. Persoonlijk vind ik dat een goed palette – hoe goedkoop ook – niet per se nat aangebracht zou moeten worden voor een acceptabele pigmentatie. Tijdens het blenden leken de kleuren ook wat van mijn oogleden te ‘verdwijnen’ en dat vind ik zeker een minpuntje. Het ziet er leuk uit en kost geen drol, maar nee, ik vind dit niet per se een aanrader.

De waterproof eye-liner blijft zitten als een huis en doet hierdoor absoluut wat het belooft, maar hij glijdt niet heel romig en soepel over de huid heen waardoor je je ooglid wat ‘meetrekt’ tijdens het aanbrengen. Hierdoor gaat het aanbrengen niet zo lekker als ik had gehoopt en valt de pigmentatie op het ooglid in de praktijk dus ook wat tegen. Tightlinen is al helemaal een crime met dit potloodje. Er valt mee te werken, maar er zijn betere potloodjes die zowel waterproof als romig en gepigmenteerd zijn, voor een paar euro meer. Wederom is dit dus niet per se een aanrader, wat mij betreft.

En dan de mascara, het lichtpuntje van deze review! Die viel me namelijk helemaal niet tegen. Sterker nog, ik vind het effect vergelijkbaar met duurdere mascara’s als Max Factor, Rimmel en Maybelline. Hij geeft volume en separeert de wimpers zodat ze geen klontjes bevatten of aan elkaar gaan kleven, en een mooie uitgewaaierde vorm krijgen. Door de niet-waterproof formule laat het de krul in mijn wimpers wel iets uitzakken, maar als je toch nooit waterproof formules gebruikt is dit zeker een mascara om eens uit te proberen! Ik denk dat dit best een aanrader zou kunnen zijn.

Action plain peach palette - 2 (1)Deze make-up heeft me geen rib uit mijn lijf gekost en dat is maar goed ook, want over het algemeen ben ik maar matigjes tevreden.

Prijzen;
Baked Eyeshadow quad – €1,29
Volumizing Mascara – €0,99
Waterproof eye-liner – €0,59

Action plain peach palette - 1 (1)Het zijn echt hele kleine prijsjes, dus perfect voor wanneer je krap bij kas zit of back-up make-up wilt inslaan (voor je vakantie, of voor bij le boyfriend). Alleen de mascara vind ik een aanrader, maar mocht je op zoek zijn naar budgetvriendelijke oogschaduw palettes of een waterproof potloodje, dan zou ik toch even bij andere merken kijken zoals Catrice, Essence, NYX of Hema. Dat is dan wel een paar euro duurder, maar ik weet zeker dat je daar veel meer gebruikersgemak en dus veel meer plezier van zal hebben!

Wat is jullie ervaring met de make-up van Action? Wat zijn aanraders en wat zijn afraders? En wat vinden jullie van de producten die ik vandaag heb gereviewd, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

56 Reacties

 1. Gloria Van Heyst
  31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Ik vind dat het er nog mooi uit ziet voor zo’n zacht prijsje!
  De mascara ga ik bij gelegenheid ook wel eens halen denk ik.

 2. 30 juli 2015 / donderdag, 30 juli 2015

  de make up van action word met de kwaliteit al beter
  vindt persoonlijk de eyelinergel echt een topper
  vindt de kleuren van de Baked Eyeshadow stiekem wel heel mooi wanneer je ze nat maakt vooral voor de prijs!

 3. Felicity
  29 juli 2015 / woensdag, 29 juli 2015

  Hoi
  Leuk artikel , ik was gister in de action in Zoetermeer en daar zag ik dat de action primers verkocht een roze een groene en een witte ik had de witte uitgetest op me handen en hij voelde echt heel erg zacht en fijn aan verder had de action ook een setje van 2 lip producten een lipstick en een lipliner in de zelfde kleur ik had 2 kleuren gezien een nude kils die is licht roze en een mooie rood ook had de action nu eyebrow set poeder in light en midium en medium was een beetje oranje rood achting maar light leek precies op de eyebrow set van catrice .
  Ik dacht meschien wist je dit nog niet en vindt je het leuk ok te testen
  Xx

 4. 29 juli 2015 / woensdag, 29 juli 2015

  Wat een fijne review! het palette zag er zo mooi uit maar het resultaat valt vies tegen. De mascara en de potlood overtuigen mij ook niet helemaal helaas.

 5. 29 juli 2015 / woensdag, 29 juli 2015

  Wel een mooie kleuren combinatie dat Peach met taupe!

 6. 29 juli 2015 / woensdag, 29 juli 2015

  Wat heb je hiervan een mooi artikel gemaakt! De foto’s zijn heel erg mooi! Ik heb me ook eens laten gaan met deze baked eyeshadows maar heb ze uiteindelijk toch maar allemaal weg gedaan.. Ik kreeg er geen vrede mee haha.

 7. me
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Persoonlijk vind ik de blushes van MAX and more erg fijn, goed pigment en een klein prijsje, heb er al bijna eentje opgemaakt en dat gebeurt niet snel bij mij, favoriete blush in mijn dagelijkse bakje.

 8. Danique
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Leuke producten van de Action! Ik heb nog nooit make-up van hun geprobeerd (ook omdat de dichtsbijzijnde Action bij mij in de buurt niet bepaald dichtbij is). Daarbij lees ik nooit echt lovende reviews van de producten. Dan koop ik liever iets bij Essence of Catrice voor een paar eurootjes duurder. Zoals jij al zegt, daar heb ik dan (denk ik) toch meer plezier van:)

 9. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Wat een mooi echte look heb je met dat palletje gemaakt. Ik heb ook wel goede ervaringen met de action make-up producten

 10. Hanna
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Leuk! Eindelijk een (postitieve) revieuw over de make-up van de action:) ik gebruik zelf al 2 jaar de mascara van de action. Ik koop deze altijd in het setje met oogschaduw en oogpotlood voor 1,80. De oogschaduw is best goed! En het oogpotloodje is oke maar blijft niet al te lang zitten helaas. Dus ik heb vrij positieve ervaringen met action make-up! En ze hebben nu in het make-up schap ook hele leuke pincetten voor 80 cent en die zijn best wel goed!! Het is geen tweezerman maar ik ben zeer tevreden:)

 11. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Oog palette van de Action heb ik ook. Eerlijk gezegd vond ik ook alleen de kleuren mooi, totdat ik wilde gebruiken viel het echt slecht tegen. Vooral als je het droog gebruikt. Er komt er bijna niks van af, écht zo zonde ook als is die erg goedkoop. Maar als je het vochtig maakt hoe jij nu hebt gedaan ziet er mooi uit.

 12. Marlous
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik ben geen fan van de Action als het om make-up gaat. Tenzij we het over hun nepwimpers hebben, die zijn super! En glossjes, ik ben een sucker voor kleine blikjes met lekker ruikende vette lipbalms.

 13. julie
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik koop nooit make-up van de action want ik vertrouw dat niet. Hoe kan je zo goedkope make-up aanbieden? Moet er toch iets niet pluis zijn. Het word dan gemaakt in China enja dat probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Ik zou het niet over mijn hart krijgen moest ik make-up kopen dat op dieren is getest…
  Verder een fijne review. Ik begrijp zoiezo eigenlijk niet dat mensen zon slechte oogschaduw kopen. Catrice heeft dan veel betere voor een eurootje meer.

  • 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

   De make-up van Max & More is juist niet op dieren getest, daar kunnen veel high-end merken juist nog iets van leren. :-)
   De kwaliteit is in dit geval een ander verhaal..

   • julie
    28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

    Ow, dit wist ik niet. Dat vind ik dan weer wel super van Max & More. Als ze nu dan de kwaliteit nog ietsje beter maken he :)

  • Kell
   28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

   Dit merk is juist een van de weinige dat NIET op dieren getest word!!

  • Serena
   Auteur
   28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

   Merken als MAC en Chanel zijn allesbehalve goedkoop en worden geproduceerd in China, en in China is het helaas nog steeds verplicht om dierproeven te doen… Maar MAX & MORE is dierproefvrij. Dus niet alles wat goedkoop is, is automatisch ‘niet pluis’.

 14. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik hou echt van dit soort artikelen, super fijn met een review erbija en dan ook zon mooie ooglook! Goed gedaan Serena :)

 15. Diana
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Serena er zijn twee verschillende uitvoeringen van het potlood. Twee jaar geleden waren ze suuuper zacht en romig, net als die van urban decay! Daarna kwamen de wat minder fijne.. Nu is het beetje op de gok kopen dat je een oude te pakken krijgt.

  • Serena
   Auteur
   28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

   Oh, dat meen je niet! Nou, iemand anders zei net dat het potloodje na wat langer gebruik vanzelf wat soepeler wordt.. dus we zullen zien. Wel vreemd en jammer dat de formule is aangepast en niet in positieve zin!

  • 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

   Ja dat heb ik inderdaad ook gehoord. Ik wilde het net net reageren, maar toen las ik dat je het al had gezegd :)
   liefs. Jonne

 16. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Hmm qua uiterlijk zien sommige producten er steeds beter uit, maar qua kwaliteit vind ik het toch tegenvallen.

 17. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Oh jammer dat ‘t oogpotlood niet fijn werkt zeg, anders had ik ‘m zeker ook wel even gekocht! Ik gebruik zelf trouwens vaak een waterproof mascara van Action (volgens mij dezelfde mascara als de zwarte maar dan in een oranje verpakking) aangezien die bij mij totaal niet vlekt :D.

 18. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Wat een mooie look, ik houd wel van die neutrale palettes. :)

 19. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Leuk dat je dit reviewt!

 20. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik heb het pallete van 4 kleuren een poos terug ook bij de action gekocht, maar ze laten los na een tijdje. Ik weet niet of meer mensen daar last van hebben? Het zijn wel prachtige kleuren.

 21. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Als je de kleuren nat aanbrengt, is er zeker niks van te zeggen. Ziet er goed uit en hele duidelijke review.

 22. Syl
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  owja voor ik het vergeet. Als je een keer in Duitsland bent, ga dan zeker eens kijken bij de oogpotloden van ‘P2’. Ze hebben een draaipotloodje met een driehoekige-grip huls…zeg maar zoals de schrijfpotloden die je als klein meisje in groep 3 moest gebruiken om netjes te leren schrijven.
  Ieder jaar als ik weer eens in Duitsland bent, koop ik dat driehoekje draaipotlood van P2 weer! (kost net geen 2 euro)

 23. Anna
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik vind zulke reviews altijd leuk om te lezen! Zelf heb ik een palletje van 0,80 met meerdere kleuren van de action. Ik vind de pigmentatie daarvan echt super! Misschien kun je die ook eens uittesten? :)

 24. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik ben fan van het perzikkleurige oogscahduw palette; een van mijn beste budget finds van deze zomer! Nu moet ik zeggen dat ik het ook grotendeels nat aanbreng, maar de kleurtjes vind ik super!

 25. Syl
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  ‘pigment om te huilen’ haha. Ik kan mij er helemaal in vinden. Ik zou dit palette dan absoluut niet kopen, maar ik vind toch dat je een mooie ooglook mee gemaakt hebt.

 26. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik koop eigenlijk nooit make-up van de action en dit heeft me ook niet overgehaald om het ooit te doen haha. Helaas Action!

 27. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Haha gave review, prachtige foto’s (vooral de laatste!) Pigment is om te huilen, nice, lekker eerlijk! Ik ben ook nooit fan van de oogschaduws van de Action.

 28. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik sla make-up van de action eigenlijk altijd over, maar dit ziet er niet eens heeel slecht uit.

 29. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik heb nog nooit make-up van action geprobeerd. Voor dat geld kun je natuurlijk af en toe best een gokje wagen, maar zeker oogschaduw heb ik wel genoeg! Hebben ze geen mooie koele highlighter?

 30. Mayra
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik heb verschillende paletten van de action, niet deze maar die rechthoekige, maar eigenlijk pak ik ze nooit

 31. Cynthia
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik heb dat oogpotloodje ook en koop hem iedere keer weer opnieuw. Hij is op het begin inderdaad niet zo fijn, maar als je hem wat langer gebruikt dan wordt hij zachter en dan is hij super fijn in gebruik!

  • Serena
   Auteur
   28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

   Oh dat is fijn om te horen! Dan geef ik het nog een kans :)

 32. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik heb nog nooit make-up van de Action geprobeerd.. Fijne mascara’s die heb ik al ‘genoeg’.. Ik ben wel benieuwd of er nog echte toppers tussen zitten :-)!

 33. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Die mascara was de eerste die ik destijds kocht en ik ben er nog steeds over te spreken voor zijn prijsje. Eens kijken in de Action of ze ook zo’n palette hebben in andere kleuren :)
  xx

 34. Lisan
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Moet zeggen dat ik de kleurtinten in het palette wel erg mooi vind, nu maar op zoek naar een merk met een betere versie hiervan.. Had trouwens gehoopt dat de dupe van shimmer bricks voorbij zou komen, enig idee wanneer de review komt? Ben zo benieuwd ;-)!

  • Serena
   Auteur
   28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

   hi Lisan,
   de review van de Shimmer Bricks dupe staat gepland voor donderdag!
   Nog even geduld dus :)

 35. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Wat een handige en fijne review. Ik liep vorige week toevallig bij Action en twijfelende echt om het Baked Eyeshadow quadje te kopen. Ik ben dus heel erg dankbaar voor je uitgebreide review dame :-) X

 36. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Heel toevallig heb ik die palette in die kleur ook gekocht kortgeleden. Ben met je eens dat het niet het beste is Ik wist niet dat het je het ook nat kon gebruiken dus daar ga ik ook maar mee aan de slag.
  En ik zal even naar die mascara zoeken, ik houd van silicone borstel en voor 1 euro kan deze wel in mijn makeup tasje ;)

 37. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Leuk dat je deze producten van de Action hebt uitgetest! Ze zijn niet perfect, maar de look is wel echt leuk! Ik heb zelf nog nooit make-up bij de action gekocht, maar als ik er ben kijk ik er wel altijd even tussen .

 38. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Voor jonge meiden is dit ideaal om met make-up te beginnen. Ik begon vroeger met Miss Sporty, maar die prijzen lagen toch net wat hoger en het pigment was vergelijkbaar.

 39. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Leuk dat je deze producten geprobeerd hebt. Ik vind de look mooi geworden, maar laat de producten toch liggen.

 40. Vi
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik heb nog nooit oog make-up van de action gebruikt, wel een keer een setje lipsticks gekocht (0,99 voor 2) en die zijn echt top! Mooie rode kleuren en blijven de hele dag zitten zonder bij te werken.

 41. Carina
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik vond hun gelliner best goed en de lipsticks (2 voor 89 cent was dat vroeger) blijven goed zitten. Maar inmiddels ben ik toch wel overgestapt naar duurdere merken omdat dat kwalitatief toch wel beter is.

 42. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Jammer dat het palette alleen nat beter gepigmenteerd is. Dan vind ik de kleuren namelijk wel prachtig. Helaas…

 43. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Zelf heb ik nog niet eerder oogschaduw van de Action gebruikt, maar is zeker geen aanrader zo te zien, haha. De mascara klinkt wel fijn naar verhouding, maar toch ben ik niet zo gauw geneigd om die te kopen omdat voor mij veel volume en lengte in mijn wimpers belagnrijk zijn en ik daar echt mee uit wil pakken :). De lipsticks vind ik dan wel weer leuk bij Action, daar heb ik wel eens een paar van mee genomen.

 44. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Ik had denk ik een oudere versie van die mascara. Hij separeerde echt heel fijn, maar het stokje waar de borstel aan zat was zo flexibel dat ik er mee ging knoeien als ik hem opbracht. Op het moment gebruik ik niets meer van mijn Action make up terwijl ik toch genoeg heb uitgeprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *