Actiecode.nl maakt shoppen leuker!

Advertoriall – Shoppen, I love it! Maar het leven is al duur genoeg, dus kortingen, acties een aanbiedingen zijn altijd mooi meegenomen. De website actiecode.nl heeft het shoppen voor ons wel heel gemakkelijk gemaakt, op hun site zijn namelijk alle leuke webshops in categorieën ingedeeld en per shop laten ze actuele actiecodes zien. Op deze manier heb ik al veel leuke webshops ontdekt en veel centjes bespaard. Klik verder voor mijn favoriete webshops van dit moment met bijbehorende actiekortingen en aanbiedingen!

Naast kortingen op kleding- en accessoire webshops zijn er ook veel goede actiecodes te vinden voor elektronica, dagjes uit, last-minute vakanties en uiteraard: beauty!

  • 10% korting op je Douglas bestelling
  • 50% korting op Lancaster producten via Ici Paris XL
  • 20% korting op alle Lancome skincare via Parfumerie.nl
  • Gratis verzending en 20 gratis samples bij je Yves Rocher bestelling
  • 10% korting via Zalando.nl (hun beauty afdeling bevat mooie producten)
Het fijne aan actiecode.nl is dat alles overzichtelijk staat gerangschikt zodat wij als bezoekers gemakkelijk een webshop kunnen opzoeken op naam of via een categorie. Ook zie je in een oogopslag of de betreffende codes actueel of verlopen zijn. Er is ontzettend veel te vinden, dus bezoek deze site ALTIJD voordat je een online bestelling gaat plaatsen, you never know!

Deze site won de prestigieuze Dutch Interactive Award 2011 in de categorie ‘best lead generation’ omdat er via hun site meer dan 25 miljoen euro is besteed bij diverse webshops (!!). 

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben fan, net als bijna 56,000 andere Nederlanders. Wil je elke dag op de hoogte gehouden worden van de nieuwste actiecode? Wordt dan ook fan van hun Facebook Fanpage en stay up to date!
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *