De 10 best gelezen artikelen van 2017

Elk jaar ben ik weer REUZE benieuwd welke artikelen uit 2017 het meest gelezen zijn door jullie. Als ik Google Analytics moet geloven (en dat doe ik), worden er elk jaar ook nog steeds veel artikelen gelezen uit voorafgaande jaren. Dit zijn voornamelijk blogartikelen waarin ik beautyproblemen bespreek zoals ‘hoe verwijder ik mee-eters?’, ‘hoe ontstaan donkere kringen onder je ogen en hoe krijg je ze weer weg?’, ‘wat te doen bij acné littekens?’ of ‘de oorzaak en oplossing bij vet haar’. Superfijn dat ik met deze oude artikelen nog steeds mensen kan informeren en helpen!

Ook het PlexR artikel van vorig jaar wordt nog steeds erg goed gelezen (ik zie wekelijks nieuwe comments voorbij komen daar) als ook het artikel ‘wat mag ik meenemen in het vliegtuig?’. Maar met stipt bovenaan staat het ALLERSUFSTE artikel ooit geschreven door mij en dat is ‘heerlijk herfsttoetje met stroopwafel en stoofpeertjes’. Ok, het was absoluut een lekker toetje, maar dat dit sinds 2015 het best gelezen artikel is op Beautylab.nl had ik nu ook weer niet verwacht!

Anyways, hieronder heb ik een top 10 gemaakt van de meest gelezen artikelen uit (en geschreven in) 2017. Sommige artikelen had ik zeker in dit lijstje verwacht, maar weer anderen zijn een verrassende keuze! Ik ben benieuwd of jij alle 10 de onderstaande artikelen hebt gelezen het afgelopen jaar. Laat het me zeker even weten bij de comments!

10.

Deze make-up producten werden mij aangeraden door Douglas medewerkers

Op nummer 10 staat een vrij recent artikel waarin ik mijn telefoongesprekken vastleg met Douglas medewerkers verspreid over Nederland. Dit artikel kreeg veel positieve comments waarin vooral de originaliteit werd gewaardeerd, dus dat vond ik erg leuk om te lezen. Ik zat gewoon te chillen op de bank en het idee kwam ineens in me op! Veel mensen gaven aan dat ze nog graag een Ici Parix XL versie van dit artikel willen zien, dus ik beloof jullie dat die eraan komt in 2018!

9.

Mijn Urban Jungle badkamer

Van alle kamers in huis ben ik toch wel het meest trots op mijn badkamer. Ik offerde een slaapkamer op en het kostte me 2 maanden hak-, breek- en bouwwerk (en een HELEBOEL centjes), maar… dan hebbie ook wat. Ik kon niet wachten om dit artikel dan eindelijk met jullie te delen en was heel nieuwsgierig naar jullie comments!

8.

ANGEL | MR WRONG PART 58

Zoals elk jaar worden de stukjes van Angel weer hartstikke goed gelezen. Haar Mr. Wrong serie is dan ook werkelijk TOP! Mijn pleziertje is dat ik altijd de primeur heb en het als ALLER eerste mag lezen. Zodra Angel me whatsappt dat ze een stukje heeft ingepland sta ik te popelen om het concept te openen, haha! Angel schrijft prachtig, met veel emotie en rauwe humor. Soms rollen de tranen over mijn wangen van het lachen, soms van het huilen. De best gelezen Mr. Wrong van afgelopen jaar is deel 58, waarin ze vertelt dat ze zwanger is.

7.

Instalab week 1 | paspoort kwijt en ziek

Oh, oh, wat houden wij Hollanders toch veel van een potje drama. Ik ook hoor, ik smul er van! De Instalabs worden altijd goed gelezen, maar kennelijk worden ze nóg beter gelezen als er iets kwijt is of als ik ziek ben, haha! Of zou het die mooie halfnaakte foto van George zijn die het ’em doet? You tell me.

6.

Hét geheim van mijn stralende huid!

Nu ik dit artikel zo weer nalees denk ik, shiiiiiit, ik moet dat spul weer gebruiken. Mijn huid ziet er ZO mooi en glowy uit op de foto’s! Ik kreeg in die periode superveel complimenten over mijn huid, dus niet zo gek dat er massaal werd geklikt op dit artikel. Clinique heeft mij als dank nog wat setjes nagestuurd dus ik ga snel weer beginnen met dit kuurtje. LOVE IT!

5.

Mijn uitslag van de gynaecoloog

Niet zo leuk nieuws voor mij. Ik vond het fijn om mijn verhaal te kunnen delen, omdat ik daar niet alleen veel troost uit putte, maar ook wilde ik jullie waarschuwen en meer awareness creëren rondom uitstrijkjes, HPV, PAP en baarmoederhalskanker. Ik krijg nog wekelijks berichtjes van vrouwen die hetzelfde meemaken of al wat verder zijn in het traject, en die veel hebben gehad aan mijn video en blogpost. Ontzettend fijn dat ik op mijn beurt weer een steun kan zijn voor hen, en ze kan laten zien dat ze NIET alleen zijn en dat juist veel vrouwen hiermee te maken hebben. Ik ben blij dat ik dit onderwerp hopelijk iets bespreekbaarder heb kunnen maken.

4.

Even een teken van leven

Relatieproblemen, gordelroos, ik was flink ziek en heel verdrietig. Ik zag het even niet meer zitten en ben een goede 2 weken uit de running geweest. Toen ik klaar was om weer terug te komen waren jullie dan ook heel benieuwd hoe het met me ging. Het werd me niet bepaald in dank afgenomen dat ik zo lang niets had gepost, maar de meeste comments waren lief en begripvol en daar ben ik heel dankbaar voor.

3.

Instalab week 15 | naar het ziekenhuis en iPhone kapot

Kijk, daar gaan we weer! Holland houdt van drama, haha! Een ziekenhuisbezoek én een kapotte iPhone zorgde er voor dat dit de meest gelezen Instalab was van afgelopen jaar. Nee hoor, jullie hebben vast allemaal geklikt omdat jullie je zorgen om mij maakte <3

2.

Wij zijn verloofd!

Nog steeds de mooiste dag uit mijn leven.

1.

Deze Netflix series en films zijn écht de moeite waard

Wie houdt er nu niet van Netflix? Elke week worden er weer flink wat nieuwe films en series toegevoegd (waaronder heel veel junk), dus wat is nu ECHT goed om te kijken? Wat zijn de pareltjes die je niet mag missen volgens mij? Ik vond het superleuk om dit artikel te schrijven en volgens mij is het alweer hoog tijd voor een deel 2!

Zo, dat waren ze alweer, de 10 meest gelezen artikelen uit 2017. Zoals elk jaar zijn het toch altijd de wat persoonlijkere artikelen die veel gelezen worden, dus het doet me goed om te zien dat jullie geïnteresseerd zijn in mij en mijn leven en niet alleen op mijn blog komen voor de reviews. Bedankt voor het lezen van mijn blog, ook al was ik niet altijd even consistent met posten.

Wat is het jaar toch snel voorbij gegaan en wat is er ontzettend veel gebeurd. Komende maandag zitten we gewoon alweer in het nieuwe jaar! Op die dag, 1 januari, staat er om 8 uur ‘s ochtends een artikel gepland waarin ik HEEL leuk nieuws met jullie wil delen! Op hetzelfde tijdstip heb ik ook een bijbehorende Instagrampost én video gepland. Het heeft even moeten duren voordat ik jullie er meer over kon vertellen, dus ik vind het super spannend en ben super excited!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

13 Reacties

 1. Denise
  30 december 2017 / zaterdag, 30 december 2017

  Superleuk artikel! 😘

 2. 30 december 2017 / zaterdag, 30 december 2017

  Oeh Serena, ik ben benieuwd naar je grote nieuws;-) Leuk om te zien dat er allemaal artikelen met verschillende onderwerpen in je top 10 staan. Ik ben soms zelf ook verbaasd welke artikelen super populair zijn, een beetje zoals jij dat had met dat stoofpeertjes-artikel haha;-)

 3. 29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Wat spannend zeg!! Ben erg benieuwd wat het grote nieuws zal zijn op 1 januari! Alvast een hele fijne jaarwisseling! Xx

 4. Rowan Chanel
  29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Oh spannend! Ben heel erg benieuwd wat je 1 januari met ons gaat delen!
  Lees altijd met heel veel plezier je artikelen, en daarnaast ben je ook gewoon een kei leuke chick.
  Al het goeds voor 2018, dat verdien je! X

 5. 29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Leuk om te lezen! Ik vind het altijd leuk om dit soort dingen te lezen tijdens alle make-up en verzorgingsproducten reviews door!

  Liefs
  x

 6. 29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Owww benieuwd! Mijn terugblik komt op 1 januari online, heb de meest gelezen artikelen al bekeken en ook bij mij de meest onverwachte blogs in de top 5 haha :P Ik heb genoten van je artikelen afgelopen jaar, op naar 2018!!

 7. 29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Heel interessant om te lezen! Ik verbaas me er zelf soms ook over wat mensen bij mij interessant vinden, maar wel fijn om inzicht te hebben! Ik kijk ook nog altijd het recept terug van jou, van pasta kip pesto! Nog steeds een aanrader!
  Alvast al het goeds voor 2018 & een goed blog/vlog jaar. Liefs Iris

 8. 29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Ohhh wat fout dat de instalabs waar het niet goed gaat het best worden gelezen zeg, ik moet er om lachen maar eigenlijk vind ik het verschrikkelijk!

  Dankjewel voor weer al je mooie artikelen van het afgelopen jaar :)

 9. 29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Leuk om te zien wat iedereen de meest boeiende artikelen vind ♡

 10. Ann
  29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Leuke top 10 meest gelezen.
  Hoe gaat het nu met de littetken (gordelroos) is die helemaal weg,zoja wat heb je gesmeerd ?

  Ik kan niet wachten tot 1 januari maar ja zal wel moeten 🤣
  Ik wens jou & George en natuurlijk de rest van je familie een hele fijne jaarwisseling en

  voor 2018
  12 gelukkige maanden toe 》
  52 NOG meer succesvolle weken》
  365 stralende dagen♡

  Groetjes van een stille fan die heel af en toe van zich laat horen😸

 11. Michelle
  29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Oh god. Ik ben echt verschrikkelijk nieuwsgierig nu! Nog een paar daagjes geduld dus maar.

  En stiekem, al weet ik natuurlijk niets, hoop ik dat je zwanger bent. Het zou jou, en George natuurlijk, zo óntzettend gegund zijn!
  Mocht dit niet zo zijn, dan hoop ik dat 2018 jullie jaar word!

  Bij deze wil ik je alvast een geweldig uiteinde wensen & alle geluk en liefde.

 12. Kimberley
  29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Oooh wat spannend! Nou, ik denk dat jullie trouwdatum bekend is of dat je zwanger bent. Of dat je een toffe campagne gaat doen. Of alledrie. Hoe dan ook, ik ben al excited! Haha

  • Syl
   29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

   Ik ook…of dat jullie stiekem al getrouwd zijn en dat geheim hebben weten te houden haha
   Over een paar daagjes weten we het.
   Het kan ook ‘gewoon’ een nieuw boek zijn ofzo .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *