1 second of fame!

Weten jullie nog dat Angel en ik een tijdje geleden naar Keulen zijn afgereisd omdat ik was gevraagd een klein rolletje te spelen in een videoclip? Nou, vandaag is de dag dat jullie mogen genieten van mijn one second of fame!

Ytitty (bestaande uit Phil, TC en Oguz) is een Duits YouTube kanaal vol sketches en muziekparodieën, maar ze maken ook hun eigen muziek. Hun eigen liedjes halen de Duitse Top 40 en ze touren door heel Duitsland voor optredens. In Duitsland zijn ze razend populair en met maar liefst 3 miljoen abonnee’s zijn ze tevens het grootste kanaal.

Een paar dagen geleden is hun nieuwste videoclip ‘Verdammt Normal’ uitgebracht waar ik ergens meteen al in het begin aan het shinen ben. Maar liefst één volle seconde lang ben ik te bewonderen in mijn nieuwe Seafolly bikini met een loodzware magnum champagnefles in mijn handen, tot de nok toe gevuld met Sprite. Mijn god, dat ding was zwaar en glad en nat, ik was de hele tijd bang dat ik het uit mijn handen zou laten glippen!

verdammt normal beautylabHet was die dag ontzettend heet, dus dat was perfect weer voor deze scène. Omdat het wordt gefilmd op de ‘vlog’ manier was het best wel lastig, want na de ‘champagne shower’ moest Anna, het blonde meisje aan mijn zijde, de camera overpakken en het golfgedeelte filmen. Ik denk dat we deze korte scène daarom zo’n 15 keer opnieuw hebben geschoten tot het perfect was en in totaal zijn we 4 tot 5 uur bezig geweest. Voor dat ene kleine stukje dus! In totaal is Ytitty 3 volle dagen bezig geweest met de opnames. Maar. Het resultaat mag er zijn!

Ik vind de clip erg professioneel, vrolijk en wow, die overgangen zitten geweldig knap in elkaar! De clip geeft een hele positieve en zomerse vibe en het idee erachter is ook erg mooi: wees gewoon jezelf.

Bekijk hieronder ‘Verdammt Normal’, de nieuwste clip van Ytitty (met yours truly te zien vanaf 0:13 seconden).

verdammt normal serena verdammt normal angelverdammt normalZien jullie Angel zitten?

Ondanks het vele werk en slechts 1 seconde in beeld, was het een superleuke ervaring! Ik ben trots op mijn minirolletje als champagne girl en het was gaaf om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Bovendien hebben Angel en ik de grootste lol gehad daar in Keulen!

Zo, dat wilde ik graag even met jullie delen! Straks om 12 uur staat Instalab online.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

58 Reacties

  1. chayene
    19 augustus 2014 / dinsdag, 19 augustus 2014

    hahaha super gaaf serena!

  2. Nienke
    14 augustus 2014 / donderdag, 14 augustus 2014

    Super leuk! Mooie ervaring lijkt me dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *