1 Minute Eyelook

Ja, het is mogelijk! Echt waar! Let goed op, want deze 1 minute eyelook gaat zo snel dat ‘ie al klaar is voordat je er erg in hebt. Superhandig voor die ochtenden waar je je hebt verslapen en binnen 5 minuten de deur uit moet vliegen. Deze naturel eyelook is ook nog eens lekker fris, zodat je er in elk geval niet heel erg verslapen uitziet. Win-win!

1 minute eyelook_14De producten die ik heb gebruikt voor de 1 minute eyelook;

1 minute eyelook_01We beginnen natuurlijk met een gereinigd gezicht en dito oogleden! Normaal gesproken breng ik een dun laagje eyeshadow primer aan, maar omdat we vandaag met de waterproof shadow sticks gaan werken (die niet van je gezicht af te sláán zijn!) is dat nu niet nodig. Scheelt weer.

1 minute eyelook_02Ik breng Cute Copper aan over mijn gehele bewegende ooglid. Dit is een warme, lichte bronzekleur die iedereen flatterend staat en zorgt voor een frisse oogopslag. We moeten razendsnel te werk gaan. En dat is maar goed ook, want we hebben maar één minuut!

1 minute eyelook_03 Nog voordat de stick kans heeft om op te drogen verdeel je het geheel tot net iets boven de arcadeboog met je vingertoppen. Probeer de lijnen mooi te vervagen. Werk heel snel.

1 minute eyelook_04Heb je megahaast, dan kun je nu mascara aanbrengen en de deur uit rennen. Heb je iets minder haast, blijf dan vooral kijken.

1 minute eyelook_05 Nu pakken we de stick in de kleur Chocolate Brownie. Dit is een diepe, warme kleur die prachtig combineert bij Cute Copper en de look net even iets meer definitie geeft. Teken een lijn langs de bovenste wimperrand. Deze lijn hoef je niet per se te vervagen (mag wel).

1 minute eyelook_06 Teken ook een lijn net boven je arcadeboog.

1 minute eyelook_07 Vervaag deze snel met je vingertoppen.

1 minute eyelook_08 Kijk, Chocolate Brownie geeft je ogen nu wat schaduw waardoor ze optisch groter en dus ook wakkerder lijken!

1 minute eyelook_09 Door ze nog meer te laten opvallen teken je ook een lijn onder je ogen. Ik doe dit alleen aan de buitenkant van mijn ogen.

1 minute eyelook_10Voor een open oogopslag is het een aanrader om je wimpers te krullen.

1 minute eyelook_11Ook een lichte kleur op de onderste waterlijn zorgt voor een wakkere blik. Ik kan je de potloden van Catrice van harte aanbevelen, omdat deze niet spierwit zijn, maar juist exact de kleur van je oogbol hebben. Dit oogt vele malen natuurlijk dan de witte potloden die ik in het verleden wel eens heb gebruikt.

1 minute eyelook_12 En dan de laatste stap, mascara! Mijn favoriete mascara is Pupa Ultraflex, omdat dit mijn wimpers mooi separeert en gedurende de dag niet verzwaart. Ik breng mascara aan op mijn onderste wimpertjes.

1 minute eyelook_13 En aan de bovenkant. En dat was het! De look is af. Ik heb het geoefend, met stopwatch, en het lukt me serieus in 1 minuut om deze ooglook voor elkaar te krijgen!

A W E S O M E!

Hieronder draag ik mijn vaste BareMinerals foundation, mijn geliefde Bobbi Brown shimmer bricks in de kleur bronze en heb ik mijn wenkbrauwen bijgetekend met Aqua Brow van Make Up For Ever. En nu we het erover hebben, ik ga vandaag ECHT de winnaressen van de shimmer bricks selecteren! Sorry dat ik dat nog niet heb gedaan, ik heb het echt heel erg druk helaas.

1 minute eyelookJe moet wel écht snel werken met deze potloden, maar je zou ook met creamy eyeshadows kunnen werken, die drogen minder snel op waardoor je iets rustiger aan kunt doen me blenden. Zelf vind ik het wel fijn dat het zo snel opdroogt, want dan weet ik dat ik snel moet werken en hoe sneller hoe beter als je haast hebt! Ja toch?

Omdat de Essence Stays no matter what sticks zo goed blijven zitten hoef je niet bang te zijn dat de eyelook ophoopt in je arcadeboog, het blijft echt de hele dag prima op zijn plek zitten.

1 minute eyelook_17Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik mijn allersnelste eyelook creëer. Het is supersnel, gemakkelijk, blijft goed zitten en zorgt voor een frisse, naturel ooglook. Deze warme kleuren staan flatterend bij elke huid-, haar- en oogkleur. Ideaal!

Hebben jullie nog tips om je ochtendroutine te versnellen?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

126 Reacties

 1. charlotte
  19 maart 2014 / woensdag, 19 maart 2014

  hoe duur zijn de spullen die je hebt gebruikt van essence en catrice

 2. 8 januari 2014 / woensdag, 8 januari 2014

  Handig! Mijn tip is, als je echt, echt geen tijd meer hebt, om in plaats van een blusher een paar keer in je wangen te knijpen. Hierdoor worden je bloedvaatjes meer zichtbaar en heb je in ieder geval een blosje van op je wangen :) Maar natuurlijk heeft een blush een veel mooier effect!

 3. Angel
  23 september 2013 / maandag, 23 september 2013

  Ziet er mooi en natuurlijk uit, maar kan helaas niet bij mij! De bronze essence eyeshadow pencil heeft namelijk exact dezelfde kleur als de huid op mijn ooglid! Ik gebruik deze dan ook als primer en dat werkt perfect. Misschien dat ik de donkerbruine wel goed kan hebben :)

 4. Sanne
  22 september 2013 / zondag, 22 september 2013

  Gaaf, dit is handig!

 5. aranka
  18 september 2013 / woensdag, 18 september 2013

  Leuk, alleen wat zijn kleuren om blauwe ogen er beter uit te laten komen?

  • Serena
   Auteur
   18 september 2013 / woensdag, 18 september 2013

   warme kleuren, zoals de kleuren die ik gebruik.

 6. Shir
  17 september 2013 / dinsdag, 17 september 2013

  Echt een super mooi eyelook! Nu heb ik blond haar en blauwe ogen. Welke kleuren zou jij me aanraden van de Essence stays no matter what collectie? Deze kleuren gaan mij een stuk minder mooi staan denk ik hihi, alvast bedankt! XX

  • Serena
   Auteur
   17 september 2013 / dinsdag, 17 september 2013

   nee juist niet! Deze zou ik gebruiken.

   • Shir
    17 september 2013 / dinsdag, 17 september 2013

    Thanks voor je reactie! Ik ren morgen meteen naar de winkel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *