Wow! Holografisch nagelpoeder én acrylnagels

Dat ik ooit nog eens acrylnagels zou nemen had ik nooit van mezelf verwacht, maar ik heb ze sinds vrijdag en WOW wat ben ik er blij mee! Het kwam eigenlijk allemaal door die schitterende chrome en holo nails die ik de laatste tijd voorbij zag komen op YouTube, en door mijn vriendinnetje Le die een eigen nagelsalon heeft. Ze vertelde me dat ze poeder had binnengekregen om chrome en holographic nails mee te maken en ik zou langs komen om het uit te proberen op mijn natuurlijke nagels. Maar, het effect is juist zo mooi op langere nagels, vond ik. En omdat ik wist dat ik bij Le in goede handen was heb ik toch besloten om voor het allereerst in mijn leven acrylnagels te laten zetten!

Zie hieronder de video waarin Le acrylnagels bij me zet en hoe ze ze erna voorziet van een prachtige coating met holografisch poeder. Echt pure magie!

Is het niet schitterend en magisch en alsof er een eenhoorn over mijn nagels heeft gepiest? Ik kan gewoon niet stoppen met kijken! Het is lastig om de holografische coating goed op de foto’s te krijgen, want in het echt is het nog VEEL mooier en feller, geloof me. Het is echt zo betoverend mooi! Ik vind zowel de amandelvorm en lengte erg mooi (mijn handen lijken meteen veel slanker en sierlijker) als de holografische coating. Het is een ander soort coating als die van de Amerikaanse YouTube video’s merkte ik, want die zijn meer holografisch/chrome, en dit poeder van Magnetic is meer holografisch/glitter. Dit glinstert dus wat meer terwijl het andere poeder een metallic finish lijkt te hebben. Ik vind beiden erg mooi.

En hoe bevalt acryl? Het is even wennen, maar vandaag ben ik er al meer aan gewend dan gisteren, dus hopelijk voelt het volgende week al een stuk prettiger aan. Nu voelt het echt alsof er de hele tijd ‘iets’ op mijn nagels zit (dat is natuurlijk ook zo) en dingen als knoopjes open- en dicht doen, blikjes fris open maken en typen op deze laptop gaat iets klunziger dan voorheen. Wat voor mij het grote voordeel is, is dat ik nu eindelijk eens harde nagels heb. Ik hoef niet bang te zijn dat ze inscheuren, en nagellak blijft superlang zitten. Ik ga de deur uit en ik heb gelakte, verzorgde nagels. Ik had van te voren geen idee hoe acrylnagels mij zouden bevallen, maar ik ben echt fan! Ik wil ze zeker over een tijdje weer laten opvullen.

En ik moet ook zeggen dat Le érg goed is. Ze heeft de nagels zo dun mogelijk gezet, ze werkt snel, hygiënisch en precies, en ze is goed op de hoogte van alle trends. Ze is zelf altijd van alles aan het uitproberen op zichzelf en het nieuwste van het nieuwste heeft ze in huis. Le is dan ook altijd helemaal gelukkig als er een klantje komt waarbij ze all out mag gaan met nail art, want dan kan ze haar creativiteit de vrije loop laten!

Ik ken Le al heel lang want we zijn samen opgegroeid in Houten en hebben een aantal jaar op dezelfde Middelbare School gezeten (Oosterlicht College, Nieuwegein). We gingen samen naar Asian parties en hebben veel lol getrapt vroeger. Zo leuk om te zien dat we, jaren later, allebei in de beautybranche terecht zijn gekomen! Le heeft een superleuk gezinnetje, namelijk dochtertje Le (3 jaar) waar ze haar salon naar heeft vernoemd en 3 maanden geleden is ze bevallen van haar kersverse zoon Levi. Ze is een hardwerkende moeder en ik gun haar echt alle succes van de wereld. Ik ben zo trots op haar! Ze is heel ondernemend en heeft grootse dromen, en daarom doet ze mee aan de Nagelsalon top 100 verkiezing. Als ze wint hoopt ze meer bekendheid te krijgen waarmee ze al haar dromen kan verwezenlijken.

Haar vaste klantjes hebben al op haar nagelsalon Chanelle Nails gestemd, maar ze kan altijd meer stemmen gebruiken. Helpen jullie mee? Stemmen kan alleen vandaag nog via deze link, en door te stemmen maak je tegelijkertijd kans op mooie prijzen.

Volg Le ook op Facebook voor informatie en foto’s van haar werk. Helaas zit Le vol en neemt ze geen nieuwe klantjes meer aan (iedereen wilt door haar geholpen worden, ze is gewoon ZO goed!), maar mocht daar in de toekomst verandering in komen dan laat ze dat uiteraard weten.

Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van mijn acrylnagels! En mocht je ze zelf ook hebben, deel dan zeker je tips in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

58 Reacties

 1. jasmin
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  hoe heet zaak waar je de nagels laat zetten en hoe duur is het hoe oud moet je zijn er voor ik ben 14

 2. 28 augustus 2016 / zondag, 28 augustus 2016

  Het ziet er echt supervet uit!

 3. sonja
  25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  OPI heeft ook mooie holografische lak (gehad). Die waren fantastisch! Vooral de kleur die jij ophebt was super. Gek genoeg ging die kleur er als eerste uit. Jammer.

 4. 20 augustus 2016 / zaterdag, 20 augustus 2016

  Hahaha alsof een eenhoorn over je nagels heeft gepiest! Jep, lijkt wel zo!

 5. Tamara D
  18 augustus 2016 / donderdag, 18 augustus 2016

  Ik vind het ook super mooi, maar heb helse pijnen doorstaan als ik er wel is 1 brak, heb het ook te lang gehad waardoor mijn eigen nagels heel zwak zijn geworden. Heb nu weer healty nagels van mijzelf, dus voor mij geen fake nagels meer

 6. Sabine
  17 augustus 2016 / woensdag, 17 augustus 2016

  Wauw wat mooi!

  Eventueel kun je het poeder van Magnetic ook tussen laagjes gellac/ striplac o.i.d. doen. Ik kreeg deze tip op de Beautybeurs, heel gaaf! Ik doe meestal alleen mijn ringvingers.

 7. 16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  Wauw, hele leuk die nagels!

 8. Huong
  16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  Wow, wat is het effect gaaf, zou ik ook x es willen proberen!!

 9. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  wat een prachtig resultaat. ik wou dat ik dit ook met mijn nagels kon doen. helaas keurt mijn werk dat niet goed. liefs soraya

 10. Olga
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Goh wow echt prachtig !!
  Heb zelf nog nooit acryl nagels laten plaatsen maar dit is verleidelijk

 11. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Dit ziet er echt heel gaaf uit! Valt zeker op.

 12. Suzanne
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Ooh wat grappig om te lezen dat je op het Oosterlicht hebt gezeten! Ik ben namelijk in Nieuwegein opgegroeid en ben naar het Cals gegaan en heb zelfs nog lessen op het Oosterlicht gehad in tijdelijke lokalen ;-) had al gereageerd onder je filmpje op YT maar lees altijd graag je begeleidende tekst op je blog nog na ;-)

 13. kimmie
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Mooi 😄

  Ik heb zelf gelnagels en vind het fantastisch alleen doe k men blikjes open door er eerst iets onder te steken omdat ze anders kunnen breken als ze wat langer zijn 😉.

 14. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  wauw wat een mooi effect, ik zou zelf de hele dag naar m’n eigen nagels staren haha!

 15. An
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Wauw!

 16. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  holy moly dat is een epic effect ;D

 17. Laura
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Supermooi!
  Maar ik vroeg me af, zijn acrylnagels niet slecht voor je eigen nagels?? Want ik wil ze opzich wel, maar ben bang mijn eigen nagels te beschadigen.. :)

  • Sanne
   14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

   Dat valt reuze mee! Zo lang je de nagels er maar niet aftrekt zodra ze los komen te zitten. Ik heb het jaren gehad en eigenlijk nog nooit ervaren dat mijn nagels beschadigt waren. Je kunt het ook eerst een keer proberen en daarna zien hoe je nagels dan zijn?

   • Marieke
    14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

    Klopt inderdaad. Ik ben zelf (gediplomeerd) nagelstyliste en het belangrijkst is om iemand met verstand van zaken je nagels te laten zetten. En er nadien niet zelf aan te prutsen. Nagels zetten is echt een vak en kun je ivm hygiëne beter niet door beunhazen laten doen.

  • Laura
   15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

   Bedankt voor jullie advies, ga het inderdaad gewoon maar eens proberen ;)

 18. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Wauw, heel mooi <3 Ik denk dat je nu niet meer zonder acrylnagels wil hihi. Het is verslavend!

 19. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Ze zijn echt super mooi! Ik vind Acryl ook veel mooie dan gel :)
  Maar vooral de holo is wel echt heel gaaf!

 20. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Wow ik heb de Chrome nails gezien bij een collega daar was ik al verliefd op maar deze zijn op zooooo mooi! Ik moet binnenkort echt eens kijken om het bij mij te laten doen. Hopelijk kan het ook op gewone nagels.

  Nog een leuk dingetje ik was samen net mijn dochtertje (2.5) aan het kijken en ondertussen popcorn eten. Terwijl je in de salon aan het kletsen was bood ze je popcorn aan haha. Zelfs zij vind je video’s altijd enorm leuk om te kijken!

  • Nienke
   15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

   Wat super lief!!!

 21. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Jaren geleden had ik ook mijn eigen salon totdat ik moest stoppen omdat ik allergisch was geworden😞
  Het meeste miste ik mijn nail art waarmee ik zelfs twee keer een derde prijs won. Momenteel zijn mijn eigen nagels mooi lang maar nailart doe ik niet meer omdat het veel tijd kost en niet meer zo lang blijft zitten als toen. De holo’s liepen bij mij ook altijd goed

  X

 22. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Echt super mooi dit! Dat potje wil ik heel graag hebben haha! Ook nog complimenten voor Le, volgensmij zijn die nagels echt perfect gezet!
  Zelf draag ik altijd nepnagels, als je het maar lang genoeg draagt wen je er vanzelf aan. Uiteindelijk zelfs zo goed dat het raar voelt wanneer je eens geen nepnagels hebt! ;)

 23. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Heel gaaf! Echte blikvangers!

 24. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Ziet er wel super tof uit. Niet voor everyday maar voor een feestje waarbij je goed wilt uitpakken vind ik dit wel heel erg gaaf!

 25. Lousaa
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Lekker over the top. Past wel bij je deze nagels. Zeker unicornpee-achtig…

  Maarehhh. Ze heet Le net als haar dochter en haar salon en je maakt reclame voor haar terwijl ze geen ruimte heeft… en haar salon heet verderop Chanelle?

  Mij ben je kwijt :-D

  • Serena
   14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

   Haar dochter heet Chanelle Le, zij heet zelf ook Le, en haar salon heet Chanelle Nails.

   En ja ze zit vol, maar dat is geen reden om dan maar niet positief over haar salon te schrijven, toch? ;)

 26. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  I love it! Ik heb alleen niet mijn nagels kort geknipt en gewoon met sjablonen gewerkt en niet met tips. Hierdoor waren mijn eigen nagels heel snel allemaal even lang. Maar sjablonen en tips hebben allebei hun eigen voor en nadelen. X

 27. Jenny
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Heel erg mooi! Hoelang blijven ze zitten?

  • Serena
   14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

   Het hangt er vanaf hoe snel je nagels groeien, de meeste mensen vullen na 3 weken weer bij.

 28. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Wow super Serena! Ik hou er ook van :)

 29. Norma
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Heel erg mooi. Papendrecht das dorp verder op tuurlijk heb ik eff gestemd

 30. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Ik vind het prachtig! Alleen is het minder geschikt voor naar mijn werk… Maar dit ga ik zeker op mijn nagels doen in de decembermaand

 31. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Ze heeft ze prachtig gezet! Almond is ook mijn favo stijl. :D Holografische nagels bestaan al wat jaren (in nagellak vorm niet in de poeder), google Color Club Halo Hues. Beste holografische nagellakjes die ik ken en ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Ook moeilijk om op camera te zetten maar geloof me, die zijn net zo holografisch! Misschien leuk voor de meiden die geen Acrylnagels willen zetten. :) Moet straks mn nagels lakken dus zal je zo ff snappen met hoe die er uit ziet! :D

  • Serena
   14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

   Ah cool, ben benieuwd!!

  • Syl
   14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

   Ja die holografische lijn van colourclub is echt heel goed!

  • Sofie
   16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

   Oh, die van color club blijft supergoed zitten en heeft echt een fab effect. En vele kleurtjes! Ben er zelf dol op.

 32. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Oh wauw, echt supermooie nagels! Ik twijfel al een tijdje om weer nepnagels te nemen, zoiets zou ik echt super mooi vinden :D

 33. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Jeetje ik vind het echt heel erg mooi. Kan bijna niet stoppen met kijken haha.

 34. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Dit is wel heel prinsessenachtig hoor en mijn obsessie voor glitters komt hier absoluut weer naar boven :). Als kind had ik dit geweldig gevonden, maar voor mezelf zou ik het nu niet meer dragen. Wel heel tof als je van opvallende nagels houdt! De nagels zijn trouwens wel erg mooi gezet, ik zit ook nog te twijfelen tussen gel- en acrylnagels.

 35. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Wauw, wat een supermooi resultaat! Acrylnagels zijn persoonlijk wel minder mijn ding :)

 36. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Ik vind het echt super mooi gelukt. De vorm is niet echt mijn ding, maar dit ziet er wel echt super tof uit.

 37. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Heel mooi! Je kunt gewoon zien dat je acryl heel dun is gezet, prachtig. Dat holografische is dus totaal niks voor mij maar ik vind het erg tof :-)!

 38. Vi
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Heel cool! Is dit ook niet dat poeder wat je zo kan polijsten dat het chroom lijkt vroeg ik mij af?
  Heb in ieder geval gestemd!

 39. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Wauw dat ziet er echt prachtig uit zeg!

 40. Monique Vries
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Heel Mooi!!Zou dit graag willen op mijn nagels😍😍😍👍🏻

 41. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Ik vind het echt heel mooi! Het lijkt me zo heerlijk om gewoon elke 4 weken je nagels mooi te laten doen.

 42. Daphne
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Iemand enig idee of je dit ook kan toepassen op je eigen nagel? In plaats van op acrylnagels? Het ziet er namelijk super mooi uit!

  • Serena
   14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

   Dat kan zeker! Je moet het alleen wel doen op gelnagellak (dus wat je met zo’n lamp moet uitharden etc).

 43. 14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Oh nu ben ik zo nieuwsgierig! Ik ga vanavond weer kijken maar zo te zien op de foto’s is het heel mooi!! Ik denk niet echt geschikt voor het werk wat ik doe. Maar stiekem lijkt mij dit wel leuk voor een keertje! Fijne zondag!

 44. Syl
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Oe ik heb meteen zin om mijn holografische lak van Colorclub weer te dragen.
  Ik vind acrylnagels vaak wel mooi, maar ik vind het best een uitgave als je iedere maand laat opvullen.

 45. T.
  14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

  Super mooi vind ik deze trend. Kijk wel uit met acryl want je nagels worden er mega dun van. Ik heb altijd lange en sterke nagels van mezelf. Maar na 1x acryl met kerst groeiden ze pas na een half jaar weer zonder af te breken. Gel is dan beter. Dus gebruik een olie om de nagelriemen in de smeren. Dat trekt dan ook in de nagel. Ik heb je filmpje nog niet bekeken. Maar ik ben zelf ook nagelstyliste dus vandaar even de tip haha. Maar wel heel mooi!

  • Serena
   14 augustus 2016 / zondag, 14 augustus 2016

   Ik zal goed blijven smeren!! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *