WIN | tickets voor exclusief Maison Lancôme event

Samen met Lancôme organiseer ik komende donderdag een geweldig, exclusief Maison Lancôme event en JULLIE maken kans om daarbij aanwezig te zijn. Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het moet zijn om uitgenodigd te worden op de meest luxueuze persevents en daar helemaal in de watten gelegd te worden? Dit is je kans!

maison lancome event_ - 1Op donderdag 31 maart van 13:00-15.30u nodigen Lancôme en ik je uit in de wondere wereld van Maison Lancôme. Het event word gehouden aan de Looiersgracht 60 in Amsterdam, een prachtig pand dat speciaal voor de gelegenheid helemaal in Lancôme style is gedecoreerd. Als host van het event vertel ik je over de geschiedenis van Lancôme, breng ik je op de hoogte van laatste beautytrends en laten we je de allernieuwste creaties van Lancôme ontdekken. Uiteraard word je ook verwend met heerlijke hapjes en zoetigheid én verlaat je het event met je eigen goedgevulde goodiebag!

Er is plek voor 12 personen die ieder een plus one mogen meenemen. Dus heb je zin in een luxe event, wil je meer te weten komen over Lancôme en wil je mij graag eens ontmoeten? Dan is deze winactie iets voor jou!

lancome miracle cushion_11Maison Lancôme x Beautylab event
Datum: 31 maart 2016 (aanstaande donderdag)
Tijd: 13:00-15.30u
Plaats: Looiersgracht 60, 1016 VT, Amsterdam

Je doet mee door een mailtje te sturen naar winactiesbeautylab@gmail.com met daarin je volledige naam + telefoonummer. Vertel er ook meteen even bij waarom dit event je zo leuk lijkt!

*EDIT* ik heb net een mail gestuurd naar de winnaressen (30 maart – 16:50 uur).

Heel veel succes met meedoen!

Until next time,
Serena Verbon

DIY Neusstrip
Origins By All Greens foaming deep cleansing mask review

Comments

  altijd welkom!

  *

 1. Zo jammer dat ik niet kan die dag….en zag het artikel nu ook pas, dus toch al te laat…haha! Had me wel echt SUPER leuk geleken en hoop dat er nog eens zo’n kans komt! Echt heel erg gaaf!

 2. Jammer, geen mailtje :( Toch proficiaten heel veel plezier gewenst aan de winnaressen!

 3. Heb ook geen mailtje gehad helaas :( hou me nog zeker aanbevolen mochten er mensen toch niet kunnen. ;) Veel plezier ladies!

 4. Jammer ook geen mail :(. Veel plezier morgen degene die wel een mail hebben gestuurt! PS. Als je niemand hebt om morgen mee te gaan wik ik alsnog graag mee haha!

 5. Waarom lees ik dit artikel nu pas?!! Haha jammer…

 6. Yes ik heb een mailtje gekregen!!

  Tot morgen!!! Whoehoe

 7. Ik ook helaas geen mailtje! Als iemand niet alleen wil gaan! Ik ga graag mee:)

 8. Helaas pindakaas, voor mij geen mailtje :(. Mocht iemand geen tweede persoon vinden om mee te nemen, ik offer me graag op! 🙊

 9. AHHH Neee, ik lees dit echt gewoon een dag te laat.. Offff kan ik toch nog stiekem mee doen? Ben ik reserve hihi. Oh wat had ik hier graag bij willen zijn…

 10. Wanneer horen eventuele winnaars bericht??

 11. Jaaah ik doe mee! Lijkt me super gaaf!!