WIN | kaartjes voor de Beautyblender x Beautylab High Tea

Goedemorgen, vandaag heb ik een superleuke winactie voor jullie in petto! Samen met het Beautyblender team organiseer ik namelijk een ontzettend leuke High Tea voor 10 van mijn lezeressen. Tijdens deze High Tea kunnen we elkaar beter leren kennen omdat we met een select groepje zijn en we languit kunnen kletsen, maar ook maken jullie kennis met het allernieuwste product van Beautyblender, namelijk de liner.designer!

beautygadget1Probeer jij nog steeds de perfecte winged eyeliner onder de knie te krijgen? Met de liner.designer is dit een fluitje van een cent! Deze nieuwe tool is een handig hulpmiddeltje waarmee je binnen no time een zwoele cat eye creëert. Deze handige beauty gadget is verpakt in een handig spiegeldoosje dat 5 keer vergroot, zodat je een nóg betere kijk hebt op het aanbrengen van je eyeliner.

Tijdens het Beautyblender x Beautylab event zullen we de liner.designer onderwerpen aan de test, onder het genot van heerlijke High Tea zoetigheden, hartige snacks en natuurlijk een flinke mok thee. Ik ben erg benieuwd hoe het precies werkt en of je hier werkelijk een perfect lijntje mee kunt trekken, jullie ook?

Schermafbeelding 2016-04-09 om 02.16.30Dus, heb je zin in veel gezelligheid, een heerlijke High Tea, uitleg over de nieuwe liner.designer én wil je mij graag ontmoeten? Mail dan een gezellig mailtje met je volledige naam + adresgegevens + telefoonnummer naar winactiesbeautylab@gmail.com met daarin je motivatie waarom jij zo graag bij dit event aanwezig wilt zijn!

Aankomende maandag 11 april zal ik de 10 winnaressen terug mailen, en na bevestiging van jullie definitieve komst krijgen jullie een officiële uitnodiging thuis gestuurd! Zorg dus dat je je mail + motivatie vóór maandag instuurt als je kans wilt maken op een plekje.

Schermafbeelding 2016-04-09 om 02.14.28Het Beautyblender x Beautylab event zal komende vrijdag 15 april 2016 gehouden worden in Het Zwarte Huis in het centrum van Utrecht (Lange Nieuwstraat 113, 3512 PG, Utrecht) vanaf 13:00 tot 15:00 uur.

Het lijkt me ontzettend leuk om samen met jullie de nieuwe liner.designer te ontdekken, maar vooral om jullie te ontmoeten, gezellig met jullie te kletsen en jullie gewoon wat beter te leren kennen! Misschien tot vrijdag?

Until next time,
Serena Verbon

Getest | ChinUp Mask - onderkin afslanker
What's in my shower?

Comments

  altijd welkom!

  *

 1. Lijkt me heel leuk maar helaas wat te ver weg en zit dan net in m’n reeks nachtdiensten ! Hopelijk volgende keer

 2. Ben razend benieuwd of het wat is…. ;) Helaas ding ik deze keer niet mee :( misschien volgende keer weer….
  Veel plezier!!

 3. Ik heb ook een mailtje gestuurd! :) Fingers crossed!

 4. Ik heb je gewoon net een mail gestuurd. Ik doe heel graag mee!! En nu duimen :-)

 5. Wauw dat lijkt me echt heel erg leuk! Ik heb me aangemeld! :)

 6. leuk!

  Ik doe mee :)

 7. He wat jammer, ik kan er niet bij zijn. Ik moet jammer genoeg werken :( Anders had ik mij onmiddellijk ingeschreven.

 8. Helaas kan ik dan niet.. Anders had ik me zeker weten aangemeld :)

 9. Super leuk dat je dit doet Serena! Ik heb je gemaild :D

 10. Wat een super toffe actie zeg! Ik ga zeker een mail sturen; lijkt me heel fijn om eindelijk eens een winged eyeliner te kunnen zetten….lukt me nooit goed, dus houd ik het maar bij een gewone streep ;-).

 11. Aaah balen! Ik kan dan niet anders had ik mij zeker aangemeld!

 12. Superleuke actie!! Ik doe wel graag mee, ik kan eigenlijk altijd :-)

 13. WHOA! Lijkt me echt super gezellig om je een keer persoonlijk te ontmoeten en de tool te proberen! High tea-en is natuurlijk altijd goed en Utrecht een dagje bekijken en bewonderen is ook super! Vanuit Antwerpen toch maar 1,5 uurtje rijden en dan maak ik er gewoon een leuk dagje van! xM

 14. Super leuke actie! Ik ga morgen op vakantie en ben de 15 nog niet terug, anders had ik me zeker aangemeld! Ik hoop dat je vaker dit soort dingen mag/gaat organiseren, lijkt me leuk je een keer te ontmoeten :)

  Gr,

  Donya

 15. Anita te Gussinklo says:

  Super tof dat je dit soort dingen organiseert Serena.
  Helaas is Vrijdag mijn vaste werkdag.
  Allemaal Suc6!

 16. Julie Tina says:

  Leuk dat je je lezers af en toe uitnodigt voor events, geeft een persoonlijke toets aan je blog!

 17. Lekker met jou hightea-en lijkt meer een belevenis. Deze tool lijkt me alleen niks :D

 18. Wat een leuk initiatief! Ik kan helaas niet, maar ik wens jou en de lezeressen heel veel plezier!

 19. Het lijkt me heel leuk!! Ik weet alleen niet of ik het Red vanuit school..

 20. Oh hier doe ik maar al te graag aan mee, je kan me uittekenen met een wingerd liner. Elke dag probeer ik m’n lijntje nog beter en mooier te maken, en laat de beautyblender nou ook een van m’n grote favorieten zijn. Daarnaast lijkt het me ook heel leuk om je weer eens te ontmoeten, laatste keer was met je beautylab party.. Jaaaaaren geleden haha.

 21. Ohh ik weer graag meegedaan maar helaas moet ik werken :-(
  Succes iedereen die meedoet. Lijkt me een super gezellig event. X

 22. Wat leuk! Ik heb meegedaan :) Het product lijkt me ideaal, eyeliner is nog steeds niet mijn sterkste punt…

 23. Voor mij een paar tegenstrijdigheden. Het lijkt me een super gaaf event! Maar door persoonlijke dingen zijn events voor mij heel lastig, daarom sla ik sowieso even over. De Beautyblender vind ik geweldig, echt, kan niet meer zonder. Maar dit doet me toch wel vervelend veel denken aan een plectrum …

 24. Wat een bijzonder product! Erg benieuwd naar. Hij is nog niet te koop toch?

  Veel plezier alvast!

 25. Ik heb daarstraks in m’n werkpauze maar meteen een mailtje gestuurd. Lijkt me zo leuk om erbij te zijn! :)

  Ik vind het ook echt leuk dat je dit soort evenementen wilt organiseren met je lezers/lezeressen erbij.

 26. Ooooh dit lijkt me zooooo leuk!

 27. Leuk dat je dit doet voor je lezers! Kan je dit misschien ook eens in België doen? Lijkt mij leuk om je eens te ontmoetten

 28. Hey Serena,
  Super leuk een High Thea!! Ik gebruik mijn Beautyblender nu bijna een jaar en ik vind hem nog steeds heel erg fijn!!

 29. Ahh wat jammer, dan zit ik nog op school. Anders had ik zeker meegedaan, lijkt me heel gezellig! (en winged eyeliner is het enige dat ik echt nooit doe met make-up omdat ik er zo slecht mee ben)

 30. Aah leuk dat je steeds meer van dit soort dingen doet! Alleen wil je er ook een keer 1 na schooltijd plannen, dan kunnen alle studenten ook meedoen 😁❤️

 31. Gaaaf! Ik klim zo gelijk in mijn toetsenbord!

 32. Oh my god yaaaasss ik ga asap een mailtje sturen!! ..Zodra ik mn bed uit kan komen want hij ligt mij nog net iets te knus en warm hahaha :)

 33. Wouw war leuk. Ik doe graag mee! Liefs soraya

 34. Leuk dat je dit doet!

 35. Leuk high tea! Maar helaas word ik niet echt enthousiast van t zien van dit nieuwe product. Sorry ben gewoon eerlijk! Veel succes meiden met het winnen xx

 36. Ooh joooh!!! Ja dat lijkt me leuk!! Mijn makeup is enorm basic omdat ik gewoon geen idee heb hoe het anders kan. Hulp en gezelligheid zijn welkom! 😀

 37. Je kan ook gewoon een zachte plectrum gebruiken.
  Werkt hetzelfde en kost minder dan een euro. Of ben ik nou heel onaardig? Wel tof dat je een meeting met 10 vaste lezeressen doet.

 38. Ok: als ik die vrijdag niet al helemaal vol zou zitten met toetsen en meetings, zou ik heel graag komen zeg! Echt een tof idee om samen een event te organiseren, en ik ben stiekem ook best benieuwd naar die tool aangezien winged eyeliner nog steeds niet mijn sterkste kant is, haha! Veel plezier alvast!

 39. Wauw, super leuk dat je dit weer doet. Sinds afgelopen vrijdag 1 april ben ik bij mij nieuwe werk begonnen waar ik vijf dagen werk (voorheen werkte ik ook fulltime, maar n 4 dagen en kon ik flexibel met die ene vrije dag omgaan). Voor mij gaat dit hem dan niet worden. Voor diegene die dit gaan winnen, super veel plezier :-)