Vlog | een lieve familie in het zonnetje gezet

Een tijdje geleden deed ik een oproepje namens Brandfield, waarbij jullie iemand die jou lief is konden opgeven  om door mij in het zonnetje gezet te worden. Ik heb werkelijk álle hartverwarmende inzendingen gelezen en wow, wat was het lastig kiezen. Er waren zo ontzettend veel mensen met een moeilijk jaar (of moeilijk leven) achter de rug die het zo ontzettend hard verdienden! Het liefst was ik bij iedereen langs gegaan.

Toch koos ik voor de inzending van lezeres Natasja, die haar lieve, hardwerkende moeder heel graag wilde verrassen. Haar moeder is een goed mens die altijd voor iedereen klaar staat, die de mantelzorg heeft over één van haar oudere zussen en die onlangs wat persoonlijke tegenslagen heeft gehad. Afgelopen maandag hebben we haar verrast.

Ik besloot om niet alleen haar moeder, maar ook Natasja zelf en haar lieve kinderen (Scott van 16 en Cato van 13) in het zonnetje te zetten! Gewoon, lekker de hele familie verwennen. Omdat mensen dat soms gewoon verdienen.

Benieuwd hoe dit is gegaan? Je bekijkt alles in de vlog hieronder;

Natasja’s moeder was ontzettend verrast en blij met de prachtige style items van Brandfield. Ze heeft alles meteen uitgepakt, bewonderd en omgedaan. Ik zag haar echt stralen! Van Natasja hoorde ik die dag dat er dit jaar bij haar ouders was ingebroken en dat alle sieraden waren gestolen. Dit had ze helemaal niet in haar comment vermeld, maar toen ik dit hoorde dacht ik meteen ‘nou, het had gewoon zo moeten zijn’.

Die avond reed ik terug naar huis op een wolkje. Het maakt me enorm gelukkig om anderen zo te zien glunderen en stralen! Ik heb een fantastische, onvergetelijke dag gehad.

Mocht je nog op zoek zijn naar kerstcadeautjes? Neem dan zeker een kijkje in de webshop van Brandfield voor de mooiste gifts en style items voor hem en haar.

Until next time,
Serena Verbon

Instalab week 48/49 | nieuw haar en samenwonen
Testing | Philips Lumea voor je gezicht

Comments

  altijd welkom!

  *

 1. Wat ben jij een top wijf Serena! <3

 2. Niet alleen door jou maar ook door alle lieve comments hier en op YouTube voelt het allemaal ZO onwijs speciaal! Het was echt te gek en alle 4 zijn we na weken nog steeds in de van van deze bijzondere dag. Het was ZO welkom en heeft 2016 die zo zwart was een gouden randje gegeven. Nogmaals 10000000000X DANK! Van ons allemaal💜💙💖❤️💋

 3. Wat een leuke video, en wat gaaf dat je de hele familie in het zonnetje gezet hebt. Ik heb weer genoten van deze video, met en lach op me gezicht. Liefs Soraya

 4. wat lief om iemand zo te verwennen! leuk gezin en jij en je moeder ook !

 5. Wat een leuke lieve aktie Serena. Ik werd ook helemaal blij. Wat een lieve kinderen Cato en Scot en Natasja zelf ook.

 6. Awhhh wat ontzettend lief van je!!

 7. Zo leuk- ik werd ook helemaal blij van deze beelden. Toevallig ken ik Natasja en haar kinderen en ik ben zo blij dat je haar moeder en oma van Scott en Cato in het zonnetje hebt kunnen zetten. Stralende, lieve mensen die het enorm verdienen, deze opsteker.

 8. Wat superlief Serena! De prijs is zo te zien meer dan terecht gekomen! Tof voor Natasja!

 9. Mooie gift box! Ik zou dat ook wel heel spannend vinden om iemand zo te gaan verrassen. Ze lijken wel niet zo heel verrast vind ik, haha, eerder zo van “ooh heeeey hallo kom erin” lol :-)

 10. Wat een mooi initiatief, en wat is het een toffe vlog geworden.

 11. Lief van je Serena!

 12. Het was heel heel hartverwarmend, wat ben je toch ook super mooi en lief. Je mooie karakter spat altijd van het scherm en laat me smelten. Ik merkte dat ik met hoofdje scheef en een smile naar je hele filmpje heb gekeken. Ik kan ook zo van lieve dingetjes genieten. Zo leuk dat je lieve moeder mee was ook!

 13. Wat een leuke feelgood video :) Wat lief dat je dit heb gedaan!

 14. Leuke video! Jij bent ook heel leuk voor de kinderen en volr oma! Lekker spontaan!

 15. Leuk Serena!

 16. Wat leuk om te zien!

 17. Anita te Gussinklo says:

  Tof deze samenwerking met Brandfield, en geweldig toch dat je dan zo als “Santa Serena” al die cadeaus mag weg geven, Super leuk om te zien hoe je vooral Oma blij hebt gemaakt, zo dankbaar.

 18. miranda van der veen says:

  Wat ben jij toch een lieve schat!

 19. Wat superlief! Echt een heel lieve familie ook, ze waren echt blij. Ook mooie spullen. Heerlijk om zo iemand even zo gelukkig te maken!

 20. Geweldig, zo inspirerend en wat een leuke familie!
  Warmte straalt er van af!