Tip: kan met tapkraan

Op Pinterest zie ik vaak foto’s voorbij komen van schitterende gedekte ‘drinking tables’ oftewel een tafel waar je je drankjes kunt halen wanneer je op een feestje of bruiloft bent. Deze tafels zijn echte plaatjes om te zien! Wat deze tafels vooral zo sfeervol maakt zijn de prachtige kannen met tapkraantje. En dat is ook nog eens erg handig!

kan met tapkraan1 kan met tapkraan2 kan met tapkraan3 kan met tapkraan4 kan met tapkraan5 kan met tapkraan6Ik heb zelf ook zo’n kan met kraantje, misschien herinneren jullie die nog wel van mijn homemade Sangria recept. Ik heb supervaak de vraag gekregen waar deze kan vandaag kwam, maar mijn ouders hebben de laatste ergens bij een tuincentrum vandaan gehaald en ze zijn verder niet meer te koop daar.

sangria_2In Amerika kun je ze overal krijgen, maar hier in Nederland ben ik ze nog niet tegengekomen.

Of, toch wel?

kan met tapkraanLaatst kwam ik weer eens op de webshop huis-en-comfort.nl en ontdekte ik deze drankdispenser ‘Exquisite’. Perfect! Het is een dubbele ook nog, dus extra handig voor feestjes en bruiloften. En ik vind het ook erg chic zo op die standaard. Voor de prijs van €31,95 vond ik dit een goede tip die ik jullie niet wilde onthouden.

En nu met het zonnige weer is het ook heerlijk om in je tuin of op je balkon neer te zetten! Vul de kannen met verfrissende drankjes (klik hier voor mijn recepten) en genieten maar.

Until next time,
Serena Verbon

 

Instalab #24
Angel's Big Glamourous Hair Routine

Comments

  altijd welkom!

  *

 1. hallo sana doe er int vervolg water in water kan nooit kwaat ze zullen dan aleen wat meer naar de w.c moeten lopen bij bloker en wibra kost het 4€ voor 3,5 liter in kunststof en bij hema 4,5€ voor limonadetap kwalietijdt minder dat weet ik niet moet het nog aanschafen ook gemaklijk voor op kaping of pikniek alstublief iedereen aja der is een draag handtvadt aan groetjes roels bert

 2. Ook bij blokker te vinden voor €10 maar we hadden de laatste

 3. Hey Serena,
  Ik zocht een leuk Moederdag cadeautje en vond op http://www.sweettableshop.nl zo’n tapkraantje van glas voor €60 incl. VerOndkosten. Er zat een krijtbordje aan en een standaard bij. En ze zijn ook nog op voorraad!

  Xx Nicole

 4. Nu bij Xenos een grote glazen tap voor maar een tientje!!

 5. Ik zou graag willen weten waar ik de water dispensers kan kopen

 6. de dispensers zijn nu in de aanbieding voor 21 euro :)

 7. Als ik op die site kijk is ie nu voor maar 21 euro !! Vette korting dus !!

 8. voor iedereen die zo’n kan zoekt, ze verkopen van die glazen tapkranen bij de intratuin, en ik geloof ook voor niet heel duur!

 9. Handig voor feestjes!

 10. Ja, superleuk! De limonadetap kun je ook kopen bij de Hema, Wibra en de Kruidvat! Ik had met mijn verjaardag/housewarming ook drie varianten staan. Heb er ook een blog over geschreven met recepten voor mijn eigen weblog! :)

 11. Oehh ik wil ook zo’n ding!! Maar dan van een budget versie hihi alhoewel deze er wel supermooi uitzien!!

 12. Fitriani says:

  Heii,

  Ik zag ze laatst ook van plastic bij de hema

 13. Ik zag ze vorige week nog in de folder van de Xenos (of Hema?) staan!

 14. Echt heel chic! Hier in België nog niet gezien…

 15. haha,

  Zit ’t met m’n moeder toevallig te lezen en nu moet en nu zal ze er een hebben.
  We maken vooral met dit heerlijke weer citroen munt water dus dan is dat ideaal haha.

  Dus namens mij en mijn moeder dankjewel voor de tip ;)

 16. Bij Kruidvat staan ze nu, stond er nog mee in mijn handen te twijfelen

 17. Klinkt goed zeg, echt sfeervol. Niet dat ik het nu zou gebruiken, thuis zijn wij daar denk ik niet van. En wie weet, als ik later op mezelf woon, dat het dan opeens wel van pas komt :) Alleen het kraantje zit niet onderaan, hoe krijg je dan het restje eruit?

 18. Heb ze besteld. Volgende week m surprise party met bbq voor m’n vriend. Dus hoop dat ik m voor t weekend binnenkrijg! Nu op zoek naar lekker receptjes! Bedankt voor de fijne tip!

 19. Krijg je 2 taps Bij huis en comfort? Zoals op de foto met stand?

 20. Laurence says:

  Ik heb een kunststof exemplaar van Rice. Ook leuk op een kinderfeestje, kunnen ze zelf tappen. Maar houd het wel in de gaten! Bij ons was er eentje zo enthousiast, die bleef maar doordrinken. Na een uurtje kwam het er allemaal weer uit. Je hebt dus geen alcohol nodig om jezelf ziek te zuipen. :-)

 21. So beautiful!
  Plz Serena…. Maak vaker blogspots over huis, inrichting, decoratie, stashes etc etc!!
  I love them!!