Stapelreview: 5 x mascara

Als er een beautyproduct is dat elke keer weer wordt vernieuwd, dan is het wel mascara! Alle merken brengen steeds weer het nieuwste van het nieuwste uit, waardoor het nu alweer tijd is voor een nieuwe stapelreview! Ongeveer een maand geleden heb ik 5 volume mascara’s getest, wil je de review daarvan teruglezen, dan kan dat hier. Toen kwam de budget mascara: Essence I love extreme Crazy volume mascara het beste uit de test! Zou dat deze keer weer zo zijn?

Ik heb de afgelopen weken de volgende 5 mascara’s getest:

  • Benefit –  They-re Real! – €25,90 (8,5 gr)
  • Rimmel London – Scandaleyes Lycra® Flex – €11,99 (12 ml)
  • Etos – Max Volume 24H mascara – €5,99 (13 ml)
  • NYC – NYC Big Bold Curl Mascara €3,99 (12 ml)
  • Clinique – High Impact Waterproof mascara €21,80 (8 ml)

Benefit – They’re Real!

Deze mascara van Benefit zit verpakt in een opvallend doosje. Op deze verpakking staan ook direct de beloftes weergegeven:

“94% zag dat hun wimpers langer en meer volume kregen, 90% zag een perfecte krul, 94% zag een zichtbare ‘lift’ van de wimpers en ze zagen allemaal een langhoudend resultaat! 

De Benefit They’re Real! mascara zou voor extra lange en volle wimpers moeten zorgen! Met zijn €25,90 voor 8,5 gram is dit niet een van de goedkoopste mascara’s, dus ik hoopte dat hij zijn beloftes kon waarmaken! They’re Real! weet zich in ieder geval al te onderscheiden door het aparte borsteltje. Het borsteltje is gemaakt van rubberen haartjes die aan het einde wat langer worden, zodat je je eventueel aan elkaar gekleefde wimpers weer goed uit elkaar kunt halen. De mascara is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Horizontaal zorgt het borsteltje voor maximaal volume, lengte en een lift. En verticaal kan je je wimpers beter krullen en goed separeren.

Ik vond het erg wennen, maar uiteindelijk kon ik de mascara prima aanbrengen. Ik vond wel dat hij al vrij snel erg hard werd, waardoor ik mijn wimpers niet meer goed kon separeren. Daardoor kleefden mijn wimpers dus behoorlijk snel aan elkaar. Helaas, deze mascara werkt niet prettig voor mij en geeft op  mijn wimpers geen supermooi ‘false lash’ resultaat. Hij blijft wel supergoed zitten.

Benefit They’re Real! mascara is sinds augustus te koop bij Sephora.

Rimmel London – Scandaleyes Lycra® Flex

Rimmel London komt wederom met een Scandaleyes mascara en deze keer is het de Scandaleyes Lycra® Flex. Een opvallende groene mascara met een misschien nog wel opvallendere borstel! Jeetje wat is deze groot! Ik heb in deze review foto’s van m’n oog met borstel gemaakt, zodat jullie een goed beeld kunnen krijgen van het formaat! Volgens Rimmel London krijg je van deze mascara schandalig veel volume en maakt hij een einde aan breekbare wimpers! Deze revolutionaire nieuwe mascara van Rimmel zorgt voor ongelooflijk lange en zachte wimpers. Dat zou echt ideaal zijn, want als ik ergens een hekel aan heb, dan zijn het van die gebogen uiteinden of knikjes in mijn wimpers (wanneer ik in slaap gevallen ben…). Ik ben benieuwd!

Deze super volume mascara is verrijkt met gewichtsloze Lycra®-technologie en belooft ongelooflijk volle wimpers die nooit hard of breekbaar aanvoelen. De wimpers blijven de hele dag soepel, hoeveel laagjes je ook aanbrengt.

Nou, ik moet zeggen… Wat is dit een fijne mascara! Door de grote borstel is het wel even wennen met aanbrengen, maar verrassend genoeg kom ik overal goed bij! Er komt subtiel wat product van het borsteltje af, dat vervolgens goed verdeelt en niet klontert. Ik krijg er iets vollere wimpers van, die inderdaad niet keihard worden! Het voelt zo licht op mijn wimpers, dat ik hem totaal niet voel zitten! Voor een subtiel effect (zoals op de foto) zijn twee laagjes voldoende en die wordt iets intensere wanneer je een derde laagje aanbrengt. De mascara blijft de hele dag perfect zitten en ik krijg geen rare gebogen uiteinden! Geen klontjes, geen verkleefde wimpers en bovendien goed gesepareerd! Ik vind ‘m top!

Rimmel London – Scandaleyes Lycra® Flex mascara is vanaf April 2013 verkrijgbaar bij de drogist.

De Etos Max Volume 24H mascara

De nieuwe en betaalbare Etos Max Volume 24H mascara maakt van je ogen échte blikvangers, tot wel 24 uur lang. Het flexibele siliconen borsteltje zorgt ervoor dat je alle wimpers gemakkelijk bereikt, zelfs die kleine haartjes in je ooghoeken. Breng de mascara met een zigzaggende beweging aan op je wimpers. Hierdoor worden je wimpers goed van elkaar gescheiden en creëer je een voller resultaat.

Op de foto heb ik twee laagjes aangebracht, want dan vind ik het effect het mooist. Bij een derde laagje krijg ik van die rare verdikkingen aan het uiteinde, dus dan staat het minder natuurlijk. Bovendien droogt ook deze mascara vrij snel en hard op, waardoor je je wimpers nog maar nauwelijks uit elkaar krijgt. De mascara blijft wel de hele dag goed zitten. Op zich een goede  prijs/ kwaliteit verhouding, maar voor mij geen topper. Daarvoor is hij te ‘kleverig’.

Etos Max Volume 24H mascara is uiteraard alleen verkrijgbaar bij Etos.

NYC – NYC Big Bold Curl Mascara

New York Color (NYC) komt met de nieuwe Big Bold Curl mascara die voor maarliefst 12 keer meer volume zorgt en 99% meer lift. Elke wimper krijgt de Big Bold Curl-behandeling, zelfs de allerkleinste wimpertjes die lastig te bereiken zijn. In één simpele beweging verveelvoudig je je wimpers tot wel 147%. Geen klontjes, alleen op en top gekrulde wimpers.

De naam doet het misschien al vermoeden en anders is het al goed op de foto’s te zien, maar deze mascara heeft een van de grootste borsteltjes die ik OOIT gezien heb! Hij is echt oversized! Volgens NYC creëer je ongelooflijke krul en weelderig volume en heb je niet meerdere laagjes nodig. Want met dit borsteltje breng je iedere keer precies genoeg mascara aan. De mascara zou 16 uur moeten blijven zitten, vlekt niet, schilfert niet en geeft niet af!

Ik schrok echt een beetje van dit borsteltje en vroeg me dan ook serieus af hoe ik de mascara netjes moest aanbrengen?! Gelukkig is dit door vorm van het borsteltje nog best goed te doen! Je hoeft maar 1 x in de mascarahuls te ‘dippen’ en je hebt aan het borsteltje inderdaad genoeg voor één oog! Er komt redelijk wat product van het borsteltje af, maar je moet oppassen voor klontjes. Als je goed kijkt kan je ze aan het borsteltje al een beetje zien zitten en die komen al vrij snel op je wimpers terecht. Verder is het een prettige mascara die vrij goed blijft zitten. Ik had iets last van klontjes en een klein beetje een waas onder mijn ogen aan het einde van dag. Verder wel een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

De NYC Big Bold Curl mascara is vanaf April 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Clinique High Impact Waterproof Mascara

Voor vrouwen die de hele dag door volle, lange wimpers willen, introduceert Clinique de NIEUWE High Impact Waterproof Mascara. Vochtig weer, een drukke job, of een intensieve work-out in de sportschool? De High Impact Waterproof Mascara zorgt voor volle, lange wimpers die de hele dag mooi, perfect én waterproof zijn. Ideaal dus voor vrouwen met een actieve levensstijl. En zoals we van Clinique kunnen verwachten: Door oogartsen getest. Geschikt voor dragers van contactlenzen en voor gevoelige ogen.

Clinique belooft direct meer volume, lengte, prachtige verzorgde wimpers, vlekt niet en blijft houdt de wimpers de hele dag perfect!

Zoals jullie misschien weten ben ik geen fan van waterproof mascara’s, want ik vind dat er voldoende geschikte niet-waterproof mascara’s bestaan! Deze mascara is overigens wel redelijk goed te verwijderen met de juiste reiniging, waardoor je niet extreem hoeft te boenen. Het borsteltje is niet erg bijzonder. En er komt niet erg veel product op het borsteltje. Na een eerste laagje viel me op hoe subtiel het effect was. Je ziet er haast niets van, dus ik besloot al snel een tweede laagje aan te brengen (zoals op de foto). Binnen no-time begonnen de uiteinden naar beneden te buigen. En na een paar minuten zag het er zo uit:

Ik denk dat de foto boekdelen spreekt. Deze mascara is niet helemaal mijn ding.

Clinique High Impact Waterproof Mascara is verkrijgbaar vanaf half maart in zwart en zwart/bruin in alle Clinique verkooppunten en op www.clinique.nl

Hieronder nog even overzichtelijk op een rij, wat het effect van deze mascara’s op mijn wimpers is:

0. zonder mascara, 1. Benefit They’re Real!, 2. Rimmel Scandaleyes Lycra Flex, 3. NYC Big Bold Curl, 4. Etos Max Volume 24H en 5. Clinique High Impact Waterproof.

Conclusie: Ik ben eigenlijk wel heel erg tevreden over de Rimmel London – Scandaleyes Lycra® Flex. Dit is dus mijn absolute winnaar van deze test! Heerlijk dat mijn wimpers een subtiele dosis volume krijgen, zonder klontjes, goed gesepareerde wimpers en ook nog eens lekker flexibel blijven! NYC – NYC Big Bold Curl Mascara komt op een goede nummer twee. Ondanks de mogelijke klontjes krijgen mijn wimpers een mooi effect. Een boven verwachting goed borsteltje en lekker wat volume! De prijs maakt een hoop goed. Ook het borsteltje van de De Etos Max Volume 24H mascara werkt erg prettig, omdat je goed bij alle hoekjes kunt komen en het borsteltje lekker smal is. Na twee laagjes zit de mascara er prima op. Benefit – They’re Real! Vind ik simpelweg veel te duur voor wat je ervoor terug krijgt! Ik voel de mascara ook te erg zitten, dus hij ‘zit’ niet comfortabel. Verder kleeft hij te snel en wordt hij te hard. En dan als allerlaatste staat bij mij op nummer vijf de mascara van Clinique High Impact Waterproof Mascara. Opvallend dat de budget mascara’s het ‘winnen’ van de duurdere merken, toch? Althans, voor mij.

Wat vinden jullie van het resultaat van deze 5 mascara’s? Welke mascara spreekt jullie het meeste aan?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: nenaburger

 

Volg:

109 Reacties

  1. Eline
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    nr. 1 van benefit zou ik bij mezelf het mooist vinden, ik hou wel van een beetje much. bij jou vind ik inderdaad 2 het mooist! :)

  2. Syl
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik vind nummer 2 en 4 erg mooi!

  3. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Wat een goed geschreven artikel met lekker veel foto’s die veelzeggend zijn! De mascara van Rimmel London lijkt mij ook het best van de geteste producten.

  4. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik gebruik zelf nu die mascara van etos en die vind ik persoonlijk wel erg fijn en lekker budget ;). Normaal wissel ik mijn mascara’s af tussen etos en rimmel london, dus die van rimmel zal hier ook zeker getest worden! :) Dank je voor deze goede review.

  5. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik ben het helemaal met je eens, de rimmel geeft absoluut het mooiste effect. Zelf heb ik ook een loeihekel aan wimpers die zo hard worden, het voelt gewoon niet prettig aan op de ogen. Overigens vind ik de verpakking van de rimmel mascara echt lelijk. Lomp groot en schreeuwerig qua kleur…ik zou deze in de winkel dus juist overslaan vanwege zijn uiterlijk. Zo zie je maar weer hahaha.

  6. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik heb een vorige Scandaleyes mascara gehad en die vond ik vreselijk, maar deze geeft een heel mooi effect aan jouw wimpers! Het resultaat van de rest van de mascara’s vind ik er niet bijzonder uitzien.

  7. renoeka
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik wist niet eens dat die mascara van rimmel, die groene, er ook was! Ook geen reclames gezien ofzo. Is deze al in de winkel dan? Want hij ziet er het beste uit! Van amerikaanse bloggers hoor ik vaak dat ze de benefit mascara juist heel goed vinden, ze gebruiken die vaak in filmpjes enzo maar dan vind ik die van rimmel toch iets beter

    • Nena
      18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

      Dat komt omdat hij vanaf april 2013 in de winkels ligt! (Staat overigens ook in het artikel.) Ik vind deze echt veel fijner dan die van Benefit ;)

      • Iris
        20 maart 2013 / woensdag, 20 maart 2013

        Ik heb deze mascara net bij de kruidvat in Groningen gekocht. Daar was hij al!

  8. Lizzy
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Hoi Nena,

    De mascara’s van Miss Sporty zijn ook het proberen waard.
    Ik gebruik nu zelf de pump up booster mascara van hen en vind hem erg goed.

    Groetjes, Lizzy

  9. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik ben eigenlijk van ze allemaal niet zo onder de indruk. They’re Real lijkt me wel fijn, omdat ik wel wil dat mijn mascara snel droogt. Alleen voor de prijs hoeft het dan niet meer ;)

  10. Seva
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    wauw wat een mooi en natuurlijk effect dacht ik bij het zien van de Rimmel London – Scandaleyes Lycra® Flex op je wimpers. Het is zo subtiel dat het gewoon prachtig is.

    Ik zou iedereen na het zien van jou wimpers de Rimmel London – Scandaleyes Lycra® Flex mascara aanraden, en dan vooral aan de jonge meisjes 14-16 jaar.
    Die spinnenpoten van hun is echt geen gezicht en al die dikke lagen mascara is nergens voor nodig.

    Tenminste dat vindt ik hoor, zelf draag ik geen mascara ik doe mijn wenkbrauwen wel haha.

  11. Rosa
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Superfijne review! Heel uitgebreid en ook zo’n vergelijking vind ik altijd fijn in een review. Ik heb nog een nieuwe mascara nodig en weet nu welke ik ga halen: nr 2, dat is wat mij betreft de overduidelijke winnaar!

  12. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Nu ik dit zo lees ben ik het meest benieuwd de mascara van Rimmel

    XXX Tessa

  13. Elis
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Die van Rimmel is mooi!

  14. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Yay:D Nena artikel! Haha! Altijd leuk jouw stukjes! Ik had niet verwacht dat de Rimmel zo goed zijn werk zou doen! Ik heb de roze versie en die doet helemaal niks wat je ervan verwachten zou.. Leuke review!

    • Nena
      18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

      Haha, ik krijg helemaal een glimlach van je reactie! Thanks :)

  15. Melanie
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    De mascara van Rimmel vind ik het mooiste effect geven! Best grappig, want ik gebruik nooit mascara’s van Rimmel omdat mijn wimpers er zwaar van worden. Jammer dat Benefit zo tegenvalt, dat had ik niet verwacht voor die prijs.

    • Nena
      18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

      Ja klopt, je wimpers kunnen soms echt zwaar worden van een mascara! Bij deze Scandaleyes Lycra Flex van Rimmel heb je daar inderdaad echt geen last van!

  16. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik vind 2 en 5 er het best uitzien bij je. Sommige mascara’s laten je wimpers wel een beetje aan elkaar plakken zo te zien. En die van NYC die is echt belachelijk groot! Jeetje!

  17. Iva
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Whaa, ik wil die Rimmel! Dat is helemaal mijn smaak qua mascara, ik hou absoluut niet van klontjes en verdikkingen namelijk!

  18. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik vindt mascara 2 het mooiste staan! Ook heel handig zo de foto’s onder elkaar, kan je de resultaten even wat beter vergelijken.

  19. Sabine
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Goeie review met de foto’s onder elkaar! Ik vind ook de Rimmel het mooiste, gesepareerde wimpers zonder klontjes en toch lengte.

    Ik ben zelf ultiem fan van Chanel Inimitable Intense, deze separeert ook fantastisch en maakt m’n wimpers enorm lang. Daarnaast blijft het bij mij ook nog 3 dagen zitten (ja echt waar)!

    • Nena
      18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

      Wow blijft hij 3 dagen zitten?! Ik wil dat niet eens uitproberen hoor met een mascara ;) Ik haal netjes elke avond mijn make-up eraf…

      • Sabine
        18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

        Haha ja ik ben vaak te lui om het eraf te halen ;-)

        Tot nu toe heb ik er geen wimperuitval van gekregen, dus wat mij betreft geeft dat ook wel aan dat het geen troep is… Het prikt namelijk ook niet als ik het in m’n ogen krijg, en dat heb ik eigenlijk bij alle eerder geprobeerde mascara’s wel gehad (met uitzondering van de Rituals mascara’s).

  20. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Heel handig zo alle foto’s onder elkaar! Ik vind die van Rimmel ook het mooist!

  21. Debora
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    ik vind 4 het mooiste denk ik!

  22. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    De 2e mascara, die van Rimmel vind ik het mooiste zeg!

  23. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Wat een fijne reviews! Er zitten mooie mascara’s bij :)

  24. Demi
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Super fijne review! Heel duidelijk uitgelegd! maar er staat een klein foutje in:
    Rimmer London komt wederom met een Scandaleyes mascara en deze keer is het de Scandaleyes Lycra® Flex.
    Ik denk dat t rimmel moet zijn (;

    • Serena
      18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

      hi Demi, ik zie nergens ‘Rimmer’ staan hoor!

      • Nena
        18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

        Haha, ik had het al even aangepast! ;) Thanks Demi!

        • Demi
          18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

          sorry :(

  25. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Mooi om te lezen dat deze scandaleyes wél werkt, want de scandaleyes show off heb ik maar ik vind hem niet zo goed :)

  26. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik heb die van Benefit en dat is mijn ultieme nummer 1 onder de mascara’s ;)

  27. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ja, die van Rimmel vind ik je zelf ook het mooist staan. Heel natuurlijk, maar toch mooie, volle, lange wimpers. Inderdaad heel grappig dat de budget mascara’s hier eigenlijk een mooier resultaat geven!

  28. Anmriej
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Mijn absolute favoriet (die hier niet tussen staat) is de Maybelline Volum’ Express Mega Plush mascara. Tijdje geleden in Amerika gekocht en is de fijnste en beste mascara die ik ooit gebruikt heb! Ik heb vroeger allerlei mascara’s gehad, van huismerken tot Lancôme (alle soorten van Lancôme inclusief die met een motortje erin) en toch moet ik eerlijk toegeven dat deze Maybelline Mega Plush het allerbeste is. Geen gekleef, geen klonten, perfecte lange gekrulde wimpers en heel mooi gesepareerd :-D Nu hopen dat hij ooit nog in Nederland uitkomt :(

  29. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Superuitgebreide review weer! Ik vond They’re Real ook maar niks, zeker als je naar de prijs kijkt inderdaad. Snap niet dat iedereen er zó lyrisch over is. De mascara van Rimmel geeft inderdaad een mooi effect aan je wimpers!

  30. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Super zo’n stapelreview :-) Er zitten verschillende mascara’s bij die ik erg mooi vind:-) Nummer 2 en 5.

  31. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik wil denk ik of die van Rimmel of die van NYC wel proberen. Mijn voorkeur gaat dan uit naar NYC want ik koop niet graag al te dure mascara’s. Persoonlijk merk ik gewoon te weinig verschil en is het dan zonde van mijn geld.

  32. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    de NYC mascara wil ik heel graag proberen!

  33. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Die van etos heb ik ook vorige week gekocht, en die was echt onverwachts goed! En cheapy :)

  34. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    handig de foto’s zo onder elkaar :D

  35. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Die van Rimmel ziet er inderdaad ook wel echt heel goed uit!

  36. Annika
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Ik vind die van Rimmel ook het mooiste. Bij de andere ziet het er allemaal zo plakkerig uit.

  37. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Handige review, nummer 2, de winnaar vind ik ook het mooiste effect geven!

  38. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    ik vind de meeste er erg goed uit zien ! die nyc en rimmel mascara ga ik toch ook een keer proberen :)

  39. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Bij mij werkt Benefit They’re Real juist fantastisch! Het is een van de weinige mascara’s die er bij mij aan het eind van de dag nog prima op zit, alle andere mascara’s die ik tot nu toe heb geprobeerd zie ik dan al niet meer zitten…

    • Ellen
      19 maart 2013 / dinsdag, 19 maart 2013

      Dat is een goed punt van jou! Ik ben namelijk ook altijd heel benieuwd wat die mascara’s in de loop van de dag doen. Soms kijk ik halverwege in de spiegel en schrik me dan kapot haha! Zitten er allemaal van die zwarte spikkels onder je oog iek!! En op dat punt verliezen de budgets het dan wel weer van de duurdere merken nr mijn idee. Lancome is ook niet goedkoop. Maar die overleeft alles de hele dag! Dit staat helaas niet in de review. Maar vind ik ook n belangrijk punt idd!

      • Nena
        19 maart 2013 / dinsdag, 19 maart 2013

        Hoi Ellen,
        Misschien heb je er dan 4 x overheen gelezen? Want bij elke mascara (op die van Clinique na, maar de review daarvan spreekt voor zich) staat beschreven of hij gedurende de dag goed blijft zitten of niet… En ook daaruit blijkt dat ook budget mascara’s goed kunnen blijven zitten ;)

    • tasje
      19 maart 2013 / dinsdag, 19 maart 2013

      Ik ben ook helemaal weg van They’re real van benefit! De allerbeste mascara die ik ooit heb gehad en ik heb er echt veeel geprobeerd.

  40. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Rimmel staat je inderdaad het mooist! grappig dat t zo verschilt, ik ben gek op de mascara van benefit!

  41. Ester
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Nummer4 vind ik de mooiste uit de test! :)

  42. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Nummer twee Rimmel London – Scandaleyes Lycra® Flex ziet er inderdaad erg mooi uit ;D

  43. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    De winnaar is duidelijk de Rimmel mascara! Erg mooi is ie!

  44. Joanne
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Fijne review! Heel handig die foto’s onder elkaar! Ik vind de Rimmel ook het mooist, en daarna de clinique. De rest vind ik te klonterig!

  45. Megan
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Mascara nummer 4 vind ik het mooist !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *