Sisters of Style

Mogen we jullie voorstellen aan Serena’s jongere zusjes Larissa (23) en Tara (21). Met zijn tweeën runnen ze de fashion- en lifestyleblog Kittehs Cupcakes, die ze hebben opgericht in 2010. De zusjes Verbon delen een brede interesse en dat zie je duidelijk terug op hun site. Naast de artikelen die ze schrijven over fashion en beauty delen ze ook graag recepten, DIY’s, inspiratie, hotspots en gadgets.

Samen met Serena vormen ze ‘Sisters of Style’. De drie zussen kunnen als trio worden ingezet voor leuke samenwerkingen, fashionable campagnes en ambassadeursschappen, maar zijn ook in te zetten als hostesses of reporters van (fashion) events.

Bereik:
Samen bereiken de ‘Sisters of Style’ zo’n 57,000 unieke bezoekers per dag en bijna 5,000,000 pageviews per maand. De doelgroep bestaat uit jonge vrouwen tussen de 18 – 35 jaar met een brede interesse, waaronder een grote voorkeur voor beauty, fashion en lifestyle.

Hieronder enkele campagnes/collaborations waarvoor ‘Sisters of Style’ werd ingezet;

Zalando:
Dutch Designer Charlotte Kan;
SuperTrash:
Supertrash4
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Serena via serena@beautylab.nl of bel het sales team op 06 48 63 64 61. Wij staan u graag te woord.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *