Outfit: The Wedding Chapel

In downtown Las Vegas vind je niet alleen de legendarische pawn shop uit de reality show op Veronica genaamd ‘Pawn Stars’, ook vind je er tientallen wedding chapels. Je weet wel, waar mensen superdronken naar binnen strompelen om met hun nieuwe liefde van die avond in het huwelijksbootje te stappen. De Wedding Chapels zijn heel kneuterig ingericht met lichtelijk ordinaire witte koetsen, knullige kapellen, nepgrasmatten, bloemenbogen en sommige hadden zelfs een plastic paard (?) als achtergrond voor je trouwfoto’s. Het ziet er niet uit, maar ik vind het wel aandoenlijk allemaal. Ik moet bij Wedding Chapels altijd denken aan de film ‘The Hangover’, ook opgenomen in Las Vegas uiteraard!

Hoe dan ook, ik moest en zou een serie outfitfoto’s bij zo’n Wedding Chapel laten schieten! Voor de gelegenheid trok ik daarom mijn roze Cookie Culture bandage jurkje uit de kast, die zich perfect leent voor gelegenheden zoals bruiloften. De stevige stretchstof is van zware kwaliteit waardoor het meteen een corrigerende werking heeft, echt ideaal. Mijn borsten drukte ik een beetje omhoog en het bleef gewoon zo staan, I kid you not! Ook eventuele hobbels en bobbels worden in vorm gedrukt waardoor je figuur er heel charmant uit komt te zien. Ik vind het jurkje sexy, maar ook chic. En door de stretch kan ik me er prima in voortbewegen.

Fotografie: Larissa Verbon/KittehsCupcakes.nl

Wat ik draag:

 • Roze Gwendolyn bandage jurk van Cookie Culture
 • Zwarte Pumps van Steve Madden via Sarenza.nl
 • Strass collier van Forever21
 • Armbandjes van Swarovski en onbekend boetiekje (evil eye)

Hopelijk komt er snel weer een geschikte gelegenheid aan zodat ik het jurkje nogmaals uit de kast kan trekken. Ben er helemaal verliefd op! Het laat mijn figuur erg mooi uitkomen en de kleur is erg flatterend.

Until next time,
Serena Verbon

 

Video: Theodora Eyelook Tutorial
Video: Thuis Spa met 100% natuurlijke ingrediënten

Comments

  altijd welkom!

  *

 1. Wauw, Serena ik vind je echt prachtig! Ik zag bij het filmpje waar je een van je stagiaires blind opmaakte dat iemand vroeg of je misschien zwanger zou zijn, waarop jij reageerde dat je altijd wel een beetje een buikje hebt. Nou, voor de duidelijkheid: Je hebt een prachtig figuur en als je met zo’n jurkje weg kan komen is er duidelijk geen sprake van een buikje ;)
  Ik hoop snel meer outfits van je te zien! Liefs

 2. wauw! you look amazing! die kleur staat je ook heel goed

 3. Niet mijn smaak eigenlijk. Maar het staat je heel goed!

 4. Wow!! Heel mooi jurkje en je hebt een prachtig figuur!

 5. Je ziet er prachtig uit, maar ik denk dat nude hakken net iets mooier hadden gestaan!

 6. Wauuuuw wat een prachtige jurk! Staat je ook heel mooi, love de kleur! En je ketting is ook tof!

 7. Gabriëlla says:

  Wat een mooi jurkje en mooie foto’s! Ik ben echt jaloers op je figuur joh.

 8. Twee woorden: DAT ASS

 9. Leuke jurk! Alleen ik zou persoonlijk je haren anders hebben gedaan en andere schoenen eronder.

  x