Maybelline x Gigi Hadid lipstick review

Beautylovers opgelet! Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat topmodel én IT girl Gigi Hadid een prachtige, eigen collectie heeft ontworpen in samenwerking met Maybelline. Met verpakkingen in poederig roze en holografische letters zijn deze items ZEER hebberigmakend en staan ze prachtig op je beautytafeltje (en in je Instagram feed!). Daarnaast hebben de producten de goede en betaalbare kwaliteit die we van Maybelline gewend zijn. Kortom, een collectie die je gewoon MOET hebben!


De Gigi Hadid collectie bevat onder andere matte lipsticks, lipliners, oogschaduwpalettes, een megagroot Jetsetter palette, getinte primers en mascara’s. Werkelijk ELK product uit deze collectie vind ik review-waardig, maar vandaag begin ik met de lipliners en lipsticks.


Gigi’s collectie heet Coast to Coast, een toepasselijke naam aangezien ze geboren is in Los Angeles aan de West Coast, maar woont in New York City aan de East Coast. Ze is dus continue heen en weer aan het reizen tussen beide kuststeden en ziet hierdoor goed het verschil in (life)style tussen beide wereldsteden. Gigi’s Coast to Coast collectie wordt daarom onderverdeeld in 2 lijnen; de East Coast Glam en de West Coast Glow.

De East Coast Glam collectie is fris, uitdagend en sexy. Een echte city chic make-up look met verleidelijke cat eye en nude lippen. De West Coast Glow is sunkissed en sensueel. Een beachy make-up look met warme, glowy kleurtjes en opvallende rode lippen.


Gigi’s collectie bevat 6 kleuren lipstick; 3 nude tinten die horen bij de East Coast Glam en 3 rode tinten die horen bij de West Coast Glow.


De hulzen zijn een lust voor het oog! Mooi strak, gehuld in een beige-peach-poederachtig roze kleurtje (kijk hoe mooi ze mijn nagels matchen, haha!) en voorzien van holografische lettertjes en Gigi’s signature. Supermooi en helemaal volgens de trend van nu.


Dit zijn de 3 nude tinten van de East Coast Glam lijn.

Van links naar rechts;
GG09 – McCall
GG10 – Taura
GG11 – Erin


Van links naar rechts; GG09 – McCall, GG10 – Taura en GG11 – Erin


GG09 – McCall is een zachte, poederroze nude met een vleugje beige. Een prachtige nude tint, maar voor mijn huidskleur toch net een tikkie te licht (al zeg ik het zelf).


GG10 – Taura is iets donkerder en ook iets meer taupe-beige dan McCall. Voor mij is dit een hele mooie nude tint. Ondanks de iets bruinige ondertoon staat hij me toch heel fris en natuurlijk. Een prachtige everyday lipstick!


GG11 – Erin is mijn favoriete kleur van deze 3 nudetinten, het is een prachtige rozijnkleurige nudekleur. Deze kleur laat mijn gezicht het meeste spreken en ondanks de wat donkere tint, staat hij toch heel fris en natuurlijk. Deze kleur ‘warmt’ mijn gezicht wat op. Erin is een mooie, natuurlijke berrykleur die – volgens mij – erg goed combineert met de kleuren van de herfst en winter.


Alle drie de nude tintjes naast elkaar. Welke kleur vinden jullie mij het mooiste staan?


En dit zijn de 3 rode tinten uit de West Coast Glow lijn.

Van links naar rechts;
GG22 – Austyn
GG23 – Khair
GG24 – Lani


Van links naar rechts; GG22 – Austyn, GG23 – Khair en GG24 – Lani

De lipsticks zijn echt ZO mooi! Heel romig, ze glijden echt als boter over je lippen zo soepel. De pigmentatie is werkelijk prachtig, super intens. Met één veeg ben je klaar. Ik kan niets verzinnen wat ik op deze lipsticks aan te merken heb, ze zijn gewoon heel erg goed en doen zeker niet onder voor veel duurdere high end exemplaren.

En nee dit is geen gesponsorde post!


GG22 – Austyn is een wat fellere, knallende rode kleur met een vleugje oranje. Ik vind deze kleur me prachtig staan, alhoewel ik de voorkeur geef aan iets donkere en iets koelere roodtinten.

Steeds als ik zowel nude als roodtinten swatch merk ik dat rode tinten ZO VEEL meer doen voor mijn gezicht. Rood laat mijn gezicht echt stralen! Net zoals mijn moeder (die 40 tinten rode lipsticks heeft) denk ik dat ik (nu ik ouder word) ook steeds meer naar rood neig.


GG23 – Khair is een iets donkere en iets koelere roodtint dan Austyn. Ik vind dit een mooie, klassieke, maar toch ook iets té brave en beschaafde roodtint. Hij staat me mooi, maar hij mag nog nét even iets meer opvallen of knallen!

Let trouwens niet op mijn wenkbrauwen, ben ze een klein beetje aan het laten groeien omdat ik binnenkort weer naar een Benefit Brow Bar ga! :)


En last but not least, GG24 – Lani. Een diepe, donkerrode kleur met een koele ondertoon, die er voor mij echt uitspringt! Dit is dan ook mijn favoriete kleur van de rode tinten. Wow! Deze kleur is lekker opvallend en vind ik mij het mooiste staan. Heel sexy en verleidelijk, I LOVE IT!


Hier alle 3 de rode kleuren nog even naast elkaar. Welke rode tint vinden jullie mij het mooiste staan?


En hier alle 6 de kleuren naast elkaar in een tabelletje, ter vergelijking. Welke kleur zou jij zelf in je stash willen hebben?


Dit zijn de bijpassende lipliners. Slanke sticks met een kleurindicatie aan de achterkant. De sticks kun je hiermee steeds een stukje omhoog draaien, dus er komt geen puntenslijper aan te pas.


De lipliners zijn heel fijntjes, ik gok zo’n 2mm in doorsnee, dus hier kun je perfect en heel precies je lippen mee omlijnen (of overlinen!).


De kwaliteit is lekker romig en INTENS gepigmenteerd. Ook de lipliners zijn mat, dus ze sluiten perfect aan op de bijpassende lipsticks. Ik vind ze heel erg fijn werken, ze glijden lekker soepel over je lippen heen en brengen dus erg prettig en comfortabel aan. Love it!


De Gigi Hadid x Maybelline collectie is een LIMITED EDITION en vanaf 30 november 2017 verkrijgbaar in de winkels. De lipliners kosten €8,49 en de lipsticks kosten €9,99 per stuk.


Ik ben zelf érg te spreken over deze collectie. De look & feel van de producten, de kwaliteit, de kleuren (met name de rode lipsticks vind ik prachtig), alles klopt. Dus Gigi, well done girl. Ik kan niet wachten om de rest van haar collectie te proberen en te swatchen! Vooral haar oogschaduwpalettes en het megagrote Jetsetter palette zijn schitterend!

Wat vinden jullie van de Gigi Hadid lipsticks, is het iets voor jou? Wil jij iets scoren uit deze collectie?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

41 Reacties

  1. Lenie
    6 december 2017 / woensdag, 6 december 2017

    Gigi Hadid en Bella Hadid vind ik zo afgrijselijk, zeker Bella. Lijkt te veel op Jennifer “Wrath” Lawrence… een koe aan de drugs.

  2. Christel
    3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

    Ziet er mooi uit, je foto’s en de producten, en ik vind de GG22 heel mooi bij je staan. Mss niet een kleur rood waar je meteen naar grijpt, maar staat je enorm goed.

  3. 27 november 2017 / maandag, 27 november 2017

    wat een mooie collectie, hiervan zou ik zeker wel wat willen bemachtigen. de rode kleuren maken je een stralende/sprekende vrouw. liefs soraya

  4. 27 november 2017 / maandag, 27 november 2017

    Jij maakt toch zo’n prachtige foto’s Serena! Wat een plaatjes om naar te kijken :) Ik vind het leuk dat je voor nu de lipsticks behandeld in een overzichtelijk artikel. Zelf vind ik Erin het mooiste!

  5. 25 november 2017 / zaterdag, 25 november 2017

    Waauw wat een collectie! Echt super mooi

  6. 25 november 2017 / zaterdag, 25 november 2017

    Alleen al de verpakkingen zijn verleidelijk. Nu ik jou heb gezien ga ik het zeker kopen.

  7. Julie Tina
    25 november 2017 / zaterdag, 25 november 2017

    De producten zijn inderdaad erg fotogeniek, de combinatie met de rozen op je eerste foto’s is echt prachtig!
    Zelf vind ik Erin de mooiste lipstick van het rijtje maar de lipliners zien er ook erg goed uit. Zelf ben ik het meest benieuwd naar de oogschaduwen :)

  8. 24 november 2017 / vrijdag, 24 november 2017

    Wauw de GG11 vind ik echt een prachtige kleur! De dieprode kleur van de lipliner lijkt ook super mooi!

    Ik kan nergens vinden hoelang de lipsticks blijven zitten, zou je nog een kort berichtje willen achterlaten met jouw ervaring hiermee?🤗

    Een super toffe collectie!

  9. Yvonne
    24 november 2017 / vrijdag, 24 november 2017

    Ik mis iets essentieels in je review: hoe lang blijft deze lipstick zitten? Ik vind de roodtinten erg mooi.

    • Kirsten
      24 november 2017 / vrijdag, 24 november 2017

      Dat wil ik ook graag weten!

    • Serena
      25 november 2017 / zaterdag, 25 november 2017

      Lang! Ze geven wel af op een glas of kopje, maar omdat ze zo intens gepigmenteerd zijn overleven ze een niet al te vette maaltijd en wat drankjes. Ik zou zeggen zo’n 4-5 uur.

  10. Merel
    24 november 2017 / vrijdag, 24 november 2017

    Komt de foodfriday nog :-)

  11. Merel
    24 november 2017 / vrijdag, 24 november 2017

    Benieuwd naar de foodfriday vandaag :-)

  12. 24 november 2017 / vrijdag, 24 november 2017

    Wat een prachtige collectie! Ik zag hem al voorbij komen op Instagram en de items zijn zooo Instagram worthy. Ik vind de 3 rode lipsticks en allemaal mooi bij je staan, ik denk dat deze ondertoon mij ook zal staan. De lipliners zien er ook goed uit en fijn om te zien dat het draaipennen zijn ipv potloden (dat zijn de grootste afknappers van lipliners).

  13. 24 november 2017 / vrijdag, 24 november 2017

    WAUW. Heb dit al een paar keer voorbij zien komen maar het blijft een mooie collectie. <3

  14. 23 november 2017 / donderdag, 23 november 2017

    Wauw, Erin & Lani zijn mijn favorieten, erg mooi!

  15. 23 november 2017 / donderdag, 23 november 2017

    Wat weer een super mooie foto’s ook! Vind de collectie ook heel gaaf en dan vooral de rode lipsticks.

  16. Roksana
    23 november 2017 / donderdag, 23 november 2017

    Ik heb de lipstick Taura vorige week al in ’t Kruidvat gekocht! Ze liggen dus al we in de winkels..

  17. Denise
    23 november 2017 / donderdag, 23 november 2017

    Ik vind de kleur Erin echt heel mooi!

    x

  18. 23 november 2017 / donderdag, 23 november 2017

    Erin spreekt mij het meeste aan, alhoewel alle kleuren super zijn. Prachtige foto’s heb je ook gemaakt. Het zijn ook echt méga fotogenieke producten;-) Zelf ben ik vooral ook benieuwd naar de lippotloden, daar ga ik eens naar kijken.

  19. mandy
    23 november 2017 / donderdag, 23 november 2017

    Je kan de Gigi collectie al op Bol.com bestellen. Vandaag krijg ik 2 lipliners en lipsticks binnen, ik kan niet wachten!
    Prachtige foto’s <3

  20. Miek
    22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Mooi mooi en mooi!!
    Rood staat je prachtig… maar ik ben dan zelf ook erg fan van rood.
    Draag zelf het liefst lipstick die niet afgeeft, maar door jouw positieve review word ik toch nieuwsgierig 🤔

    • Serena
      23 november 2017 / donderdag, 23 november 2017

      hi Miek,
      deze lipstick geeft wel af, hoor! Desondanks overleeft het zeker 1-2 niet al te vette maaltijden en tussendoortjes voordat je weer moet bijwerken.

  21. Ger
    22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Nummer 3 en 6 staan jouw héél erg mooi. Persoonlijk zijn dat ook mijn favorieten.

  22. 22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Wat een mooie verpakkingen, die rode lipstick is echt mijn ding.

  23. 22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Wauwww wat een prachtige collectie! Je nagels zijn ook echt geweldig!

    • Serena
      23 november 2017 / donderdag, 23 november 2017

      Thank you! Zaterdag weer tijd voor een nieuw design! :)

  24. 22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Ik wil heel graag die lipstick in de kleur Erin, met bijpassende lipstick. Lijkt me zo mooi!

  25. Syl
    22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Ik ga zeker even kijken voor die linker twee lipliners.
    Mooie collectie hoor

  26. Ju
    22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Prachtige productfoto´s!

  27. 22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Erin is echt prachtig! Ik wil die kleur <3

  28. Matanja
    22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Ik vind de GG10-Taura en de GG23-Khair wel mooi voor mezelf.
    Bij jouw vind ik de GG24-Lani wel heel mooi staan.

  29. 22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik vind Erin je ook prachtig staan dat is mijn favoriet, maar alle rode kleuren kun je ook goed hebben!

  30. 22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Prachtige tinten zijn het die je op je lippen draagt. En ik zat echt te kwijlen bij je foto’s zo mooi!

  31. 22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Mooooi! Ik vind de look & feel ook al helemaal top en dan die nude kleurtjes, wauw!

  32. Britt
    22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    De producten zien eruit als hoge kwaliteit, ik ben nu al fan, en wil dan ook zeker wat producten gaan proberen!

  33. 22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    GG11 is echt Prachtig! Heel mooi ook je fotos. (:

  34. 22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Ik vind de donkere nude tint wel erg mooi! ♡

  35. Tessa
    22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    De kleur Erin vind ik heel mooi, die zou ik zelf wel willen hebben! Ik heb op zich al wel een wat bruinere nude-kleur lippenstift en een berry-kleur, als ik die nou probeer te mengen krijg ik misschien wel een vergelijkbaar resultaat :-)

  36. Diana
    22 november 2017 / woensdag, 22 november 2017

    Wauw wat een mooie foto’s heb je gemaakt, en je nagels ♡♡♡ to die for.
    Zelf vind ik de donkerste van de nude lipsticks het mooist ^^ Ben benieuwd naar de andere spulletjes in deze collectie :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *